KERESÉS search-close

szenvedély

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szenvedély"

Titkos hobbijáról vallott Muri Enikő

A Sugarloaf énekesnője a karantén alatt sem tétlenkedett: belelendült az influenszerkedésbe, ráadásul egy vadonatúj dologba is bele szeretne vágni...

Laci és Ildikó a kisboltban adják át magukat a testi örömöknek

Maci egy darabig ellenállt a kísértésnek, de egy kifejezetten rossz nap, és némi alkohol után úgy döntött, megadja magát…

Romokban van Krisztián és Aliz házasélete

A fiatal anyuka mindenre gondolt a költözésükkor, csak arra nem, hogy a nagyszülőkkel való összebútorozás egyáltalán nem tesz majd jót a szerelmes légyottoknak. 

Katica a szívére hallgat és megcsókolja Imrét

A zsandárhadnagy először meglepődik, de utána ő is átadja magát az érzelmeknek.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Beteljesedett Rózsa és Jakab szerelme

A boltos végre összeszedte a bátorságát és kiöntötte a szívét, kimondta a félelmeit a fogadósnak, aki meg is jutalmazta őt ezért.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Szonja ledöbben mikor megtudja, kivel is randizik valójában

Minden tökéletesen alakul. A fiatal építész nagyon is elégedett partnerével, és úgy tűnik, kölcsönös a vonzalom. De még mielőtt felgyorsulnának az események, Győző a lényegre tér…

Jozefin rosszul lett a gondolattól, hogy Zalán másé lesz

A komorna anélkül, hogy tisztában lett volna mondandójának a súlyával, olyan dolgot árult el a bárónénak, amely teljesen összetörte őt.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Anna nem bír ellenállni Sándor ajánlatának

A fiatal Torzsa úgy dönt, nem engedheti el a bárókisasszonyt, és mindent megtesz, hogy még egyszer kettesben maradhassanak egy olyan helyen, ahol senki sem láthatja meg őket.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Claudia él Zsolt ellenállhatatlan ajánlatával?

Barthának nincs gondja azzal, hogyan kell meghódítani egy nőt. Már csak az a kérdés, hogy üzlettársát is le tudja venni a lábáról?

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

„Kinek kéne a nyakára egy ilyen csapodár asszony?”

Sándor teljesen kikelt magából, mikor megtudta, hogy Anna igent mondott Imrének. A borász fiú egyáltalán nem fogta vissza magát.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sándornak lefagyott a mosolya Anna bejelentésétől

A bárókisasszony úgy dönt, muszáj látnia a fiatal Torzsát, hogy szembesítse azzal a hírrel, ami merőben megváltoztatja a közös jövőjüket.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Ez volt az eddigi legforróbb szerelmi együttlét Zalán és Jozefin között

Míg a báró a dolgozószobájában magyarázza leendő vejének, hogy mit is  jelent a hűség, addig a báróné a kovács szenvedélyes csókjaitól és ölelésétől tér magához Zalán szobájában.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Jozefin és Zalán erotikus pillanatát Mariska zavarja meg

A báróné és a kovács egyszerűen nem bírnak ellenállni egymásnak: mikor engednek a testi örömöknek, váratlanul beállít a főkomorna...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sándor átlép egy határt és szenvedélyesen megcsókolja Annát

Az egyik pillanatban az ifjú Torzsa még a lovat takarította,  a másik pillanatban pedig már a bárókisasszonyt zárta a karjaiba: itt csak az a kérdés, hogy Anna mit fog szólni mindehhez!

 

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Szenvedélyes csókban forrt össze Jozefin és Zalán

Teljesült a báróné erotikus álma és a kovács karjában találta magát...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

 

Sándor ismét az életét kockáztatta

A szolgálólány egyszerűen nem tudja leplezni a dühét, mikor meglátja a vérző Sándort. Lehet, hogy ezúttal nem lesz akkora szerencséje a lázongó fiúnak?

A sorozat második részét ITT tudod megnézni!

Rokoczay Móric vonzerejének egyszerűen lehetetlen ellenállni

A fiatal báróúrfi pontosan tudja, milyen módszerrel kell rávenni Rózsát egy olyan dologra, aminek a kocsmároslány egyáltalán nem örül.

A sorozat első részét ITT tudod megnézni!

Sándor titkon meglesi az öltözködő Annát

Miközben Katica segít a bárókisasszonynak öltözni, addig nem is sejtik, hogy az ajtó mögött bizony valaki végignézi a jelenetet.

A sorozat első részét ITT tudod megnézni!

Szerelem és szenvedély: Bátrak földje január 1-től az RTL Klubon

Egy romantikus történet, egy romantikus korban – Kalamár Tamás vadonatúj, napi telenovellája egy időtlen szerelmi történet, melyet az RTL Klub nézői január 1-től 18:50-től láthatnak. Folytatás pedig minden hétköznap este 21:00 órakkor.

Exkluzív: forró csókok és szenvedélyes békülés a Drága örökösökben!

Nincs is jobb annál, mikor egy szerelmes pár kibékül egy csúnya vita után...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Szilvia és Gábor most sem tudtak ellenállni egymásnak…

Az extrém pásztoróra után ismét felszínre törtek az érzelmek...

Guszti életét megkeserítik a tudatmódosító szerek

Zsolti az unokatestvérét szeretné jobb belátásra bírni, aki a kicsapongó életmódja miatt a családját is elveszítheti. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Féltékenység, szenvedély és szexi tánc: Ökörapátiban minden megváltozott!

Mióta a faluban felütötte a fejét a zumba, azóta Ökörapáti már nem ugyanaz az Ökörapáti többé…

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Ilyen forró csókot még nem láttunk a Love Islandben!

Tibi és Helga egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a csók, ami elcsattant közöttük.

Ma van a kávé szülinapja, tudj meg róla mindent

Tíz éve már hogy szerte a világban ünneplik a kávét, a kávézás élményét és minden év szeptember 29-én a kávé termesztői, szüretelői, a jó kávé útja is terítékre kerül. Nálunk úgy, hogy nemcsak a világ jelenleg legdrágább kávéjáról beszélünk, hanem az ínyenc ismert műsorvezető mellett az otthoni kávéfőzéshez adunk tippeket.

LATTE ART: A 2019-es magyar bajnok megmutatta mit tud

Tuboly Fanni, az idei év magyar Latte Art bajnoka megmutatta nekünk, hogy ő miként képzeli el a kávét, ami nemcsak az ízlelőbimbóknak, de a szemnek is tetszetős.

PIMASZ ÚR: Mutasd meg a kávédat és megmondom ki vagy!

Papp Gergőnek, a Reggeli műsorvezetőjének fiatalkora óta szenvedélye a kávé. Még a Pimaszúr Párizs ellen című könyvének borítóján is kávéval a kezében látható. Elmesélte a kávéhoz fűződő viszonyát, és egy titkot a Korda házaspárról...

Mit tegyek? Számítógép-függő a fiam

József a gyermekét szeretné változásra bírni, aki annyira bezárkózik a saját világába, hogy szinte szóba sem lehet vele állni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Csúnyán egymásnak estek a Drága örökösök szerelmesei!

A heves vitában Mónika igencsak megbántotta Józsit...

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Anikó, segíts! Kaszinó-függő az apukám

Laci az édesapján szeretne segíteni, aki már a fizetése első napján elveszíti az összes pénzét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gizella „belebonyolódott az italozásba”

Roland az édesanyját szeretné jobb belátásra bírni, aki a férfi balesete óta rendszeresen a pohár fenekére néz. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hunor elhatározta: jó útra tereli drogfüggő barátját

A fiú szerint Martin élete a középiskola után kezdett „döcögössé válni”, és szenvedélybetegsége is jócskán megnehezíti a helyzetét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gergő a kábítószerproblémák után is képes a változásra

A fiú az unokatestvérével, Alexandrával rendezné kapcsolatát, és be is szeretné bizonyítani: a sötét múltját már régen maga mögött hagyta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mickey egér-függőség? Igen, létezik!

Szandi a falra mászik párja furcsa szenvedélyétől, aki él-hal a Disney figuráért. Sőt, a lány szerint a mesehős „berögződött Mercsu agyába”. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sikerül leszoktatni Pétert a füves cigiről?

Sándor a barátjáért aggódik, akinek szerinte végleg le kell számolnia régi életével és káros szenvedélyével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó, segíts! A párom internetes játékfüggő…

Dorina párja napokig képes az interneten játszani, ráadásul ahogy hazatér a munkából, már egyből neki is veselkedik, egészen az éjszakába nyúlóan. Mi lehet a megoldás? Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Orsi nem teketóriázott: jött és zúzott!

Peti az előző barátnőjével a konzol miatt szakított, ám szenvedélye még mindig szárnyall. Mostani szerelménél azonban betelt a pohár, és saját kezével pusztította el párja legkedvesebb kellékét. Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Olimpia helyett játékkonzol?


szerző:
2019.06.26. 18:00
Olimpia helyett játékkonzol?

Kristóf úgy érzi, tanítványa nagyon rossz úton jár, hiszen szenvedélye akár a sportsikereire is negatív hatással lehet. Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Sziszi és Peti a forró zuhany alatt romantikázott!

Amíg a párocska majdnem egy órán keresztül áztatta magát a zuhany alatt, addig Zsolt teljesen lejött az életről, hiszen arra várt, hogy ő is lefürödhessen végre.

Új oldaláról ismerhetjük meg a Barátok közt színésznőjét!

Mérai Kata az RTL Klub Reggelijében vallott a legújabb szenvedélyéről.

Sáfrány Emese visszaült az iskolapadba?

Múlt csütörtökön már fény derült a légtornász titkos szenvedélyére, ám nem ez az egyetlen hobbija. Sőt, folyamatosan tanul, hogy a legtökéletesebben elsajátítsa vadonatúj passzióját.  

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Fény derült Sáfrány Emese titkos szenvedélyére

Ezt talán senki sem gondolta volna a légtornászról, ráadásul Vadon Jani is szívesen hódol ennek a hobbinak. Vajon mi lehet ez?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dr. Páldy Anna, egy hétköznapi hős, akinek a munkája a szenvedélye

Hétköznapi hősöket kerestünk, és találtunk is, többek között Dr. Páldy Anna személyében, aki a Nemzeti Népegészségügyi Központ igazgatóhelyettese. A kutatóorvos szerint komolyan kell venni a klímaváltozás fontosságát, akár egyénileg, de társadalmi szinten is. Számtalan jó tanáccsal, ötlettel lát el bennünket, abban is a segítségünkre van, hogy, hogyan kerüljük el a trópusi szúnyogok elszaporodását.

TROKÁN NÓRA: „Határozottan jobban szeretek a kamera mögött állni!”

A Tanárban Kovács Lillát alakító Trokán Nóráról kevesen tudják, hogy már a gimnáziumban is szeretett fényképeket készíteni, ám komolyabban 10 éve foglalkozik fotózással. Időközben azt is kitalálta, hogyan ötvözze két legnagyobb szenvedélyét, gyakran színész kollégáit kapja lencsevégre. Legutóbb Pokorny Lia érkezett hozzá.

Forró pillanat - Egymásnak esett Mónika és Józsi!

Úgy tűnik az első közös csók olyannyira szárba szökkent, hogy Mónika és Józsi új szintre emelték kapcsolatukat!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

A zenében és a rajongásban nincs korhatár?

Úgy tűnik a rockzene nem csak halhatatlan, de kortalan is: egy évvel ezelőtt megtaláltuk az ország legelszántabb nyugdíjas metálrajongóját, és azt a pécsi legendát, akinek lakása már valóságos zarándokhely lett.

Ez a közös Victoria Beckhamben és testvérében

Victoria Beckham már jó ideje a divatban utazik, most pedig arra is fény derült, hogy húga is osztja szenvedélyét. A hölgyek között 2 éve van, szemeik pedig nem is hasonlíthatnának jobban a másikéra!

 

Tamás igazi Pókember


szerző:
2018.06.01. 18:00
Tamás igazi Pókember

Tamás valódi parkour-megszállott, és bár kisebb horzsolások kivételével nem volt komolyabb balesete, barátnője sehogy sem tud belenyugodni barátja szenvedélyébe. Lehet erre rámegy a kapcsolatuk is?

A kaszinó fogságában


szerző:
2018.05.31. 18:00
A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

Szerednyey Béla 9 éves projektje kezd beérni!

Szerednyey Bélának nemcsak a színművészet a szenvedélye, hanem más is, amivel 9 éve foglalkozik. A részleteket ő árulta el nekünk!

Varjak nélkül el sem tudná képzelni az életét

Zsuzsa szenvedélye akkor indult „szárnyalásnak”, mikor egyszer egy sérült varjat hazavitt magával. Azóta már bővült a madarak száma, ráadásul egy külön szobájuk is van a csicsergőknek!

Marci, a közlekedésmániás


szerző:
2018.05.29. 18:00
Marci, a közlekedésmániás

Az élet egy utazás – mondja Marci, aki szó szerint is veszi a mondást. Furcsa hobbija ugyanis a tömegközlekedés, ezért képes éjjel-nappal utazni Budapesten és országszerte egyaránt.

Rúdtánc negyven felett


szerző:
2018.05.29. 18:00
Rúdtánc negyven felett

Mónika 45 évesen ’most vagy soha’ alapon vágott bele a sportba, ami rengeteg önbizalmat adott neki. Marosvölgyi Noémi egy hatalmas példaképe, akivel most személyesen is találkozhatott.

Balázs ultimátumot adott Hannának!

A fiatalok még mindig nem tudják, hogy pontosan mi van közöttük, és mit is akarnak egymástól…

Iszak Eszti: „Van hozzá érzékem”

A műsorvezető a múlt héten mutatta be ruhakollekcióját, ráadásul az egyik vadonatúj darabban érkezett a Kifőzdébe! Gondoltátok volna, hogy Eszti saját magától tanult meg ruhát tervezni? Sőt, már 6 évesen nagymamája varrodájában kezdődött a szenvedélye...

Életre kel Gizi erotikus fantáziálása?

Úgy tűnik, Gizellának egyre jobban megy a naplóírás…

Mindörökké motoron!


szerző:
2018.05.07. 18:00
Mindörökké motoron!

Niki párját egy szörnyű baleset érte, ráadásul bal karját is elvesztette a motorbalesetben. A férfi azonban nem hagyott fel a szenvedélyével, és műkarral folytatja a motorozást, Niki nem kis rémületére…

Papp Gergő imád vízre szállni

Papp Gergő számára a közelgő nyári szezon egyet jelent azzal, hogy végre vízre szállhat a csónakjával. Családjával napokat töltött el a Balatonon.

Badár Sándor:

Nevetni mindenki szeret, ezért is szokták mondani, hogy a humor egyfajta gyógyszer is egyben. A nevettetés művészete pedig szintén egy komoly szakma, nem is alkalmas rá akárki. Badár Sándornak a nevettetés a szenvedélye.

Ez a magyar hip-hop életérzés!

Menők, egyediek és összeszedettek. És igenis vannak olyan jók, mint a legjobbnak kikiáltott ázsiai táncosok. Ez mind az ötszáz magyar hip-hoposra igaz volt, akik közel száz lélegzet-elállító produkcióval mérkőztek meg pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon a hatodik hip-hop bajnokságon.

Gizi kiborul, mikor kiderül, a szexjátékot nem is ő kapja!

Laci először egyáltalán nem érti, hogy párja, miért akadta ki azon, hogy a furcsa ajándékot nem is neki szánta.

A hetvenen és a felhőkön túl

András 72 éves, de a kora egy cseppet sem tántorítja vissza az ejtőernyőzéstől. Sőt, már 1480 ugráson is túl van! De vajon mit szól hozzá a párja, Éva?

Hűha! Anikó megizzadt a stúdióban

Erzsébet a táncban találta meg a boldogságot, ráadásul jelenleg ő a legidősebb zumba oktató Magyarországon. A hölgy nemcsak a férjét, Lászlót szeretné rávenni a zumbára, de Anikót is táncra perdítette!

Íme a rocky nagyik!


szerző:
2018.02.28. 18:00
Íme a rocky nagyik!

Zita nagyon büszke a nagyszüleire. Éva és István ugyanis megszállott táncosok, Zita pedig most egy versenyre is benevezte őket!

Ez igen! Harmincezer szalvéta egy helyen!

Ivettnek hatalmas szenvedélye a szalvétagyűjtés, és gyerekkora óta már közel harmincezer darabbal büszkélkedhet. A 14 éves Jázminnak is hasonló az érdeklődése, ráadásul a két gyűjtő - a korábbi online kapcsolattartás után - most személyesen is találkozhatott egymással.

Egészséges szenvedély?


szerző:
2018.02.23. 18:00
Egészséges szenvedély?

Laci apukája feliratos golyóstollakat gyűjt, és közel tizenötezer darab van már a birtokában, ráadásul olyannyira lelkes, hogy sokszor észre sem veszi, hogy órákon át rendezgeti a gyűjteményét. De vajon mit szól hozzá Laci?

Hűha! Egy anyuka száz gyerekkel?

Bár Katika alig néhány hónapja kezdett el porcelánbabákat gyűjteni, mára már közel 100 babára tett szert. A család kezdetben furcsállta a családanya újdonsült hobbiját, de jelenleg teljes a béke. Vagy mégsem?

Különös szerelmi háromszög a vásznon

A hentes, a kurva és a félszemű a szenvedély filmje, ahol végül az ösztönök veszik át a hatalmat az intellektus felett, amelynek végül mindenki megfizeti az árát. A film kulisszáiról minden kiderül a riportból!

 

Tamara és Joe hibát követtek el?

Lali meglépett a tüzép telepről Joe kocsijával azért, hogy Hajnalkával lehessen. Míg Lali randija jól sikerült, addig Joe és Tamara egymás vérét szívták, amíg hazagyalogoltak. Tami ráadásul megsérült, ezért Joey cipelte őt egészen a faluig, ahol aztán beültek kocsmázni, és összemelegedtek. Otthon már nem tudtak parancsolni a vágyaiknak és lefeküdtek egymással, amit Tamara egyből megbánt.

Hanna Petinek: „Csak az van, hogy szeretlek!”

A lány mostanáig próbálta elnyomni magában az érzéseit, de egy óvatlan pillanatban megtörte a mély hallgatást.

Gigi és Ádám szenvedélyes csókban forrt össze

Az egyik pillanatban még vigasztalta Ádám a szőke lányt, a másik pillanatban pedig közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha.

Vége a titkolózásnak: Hanna és Ottó lebukott!

Egy váratlan helyzetben Peti olyasmivel szembesül, amivel sosem akart volna.

Micsoda: Ottó és Hanna egymáséi lettek?

A két fiatal egyszerűen nem tudott ellenállni a váratlan és a mindent elsöprő szenvedélynek…

„Piercing orrba-szájba”


szerző:
2017.11.03. 18:00
 „Piercing orrba-szájba”

Zsuzsanna és Tibor nem győzik győzködni lányukat, Beát, akinek külsejével ez idáig sem sikerült megbékélniük. A lány egész testét tetoválás fedi, ráadásul testékszereit és raszta haját sem nézik jó szemmel a szülei. Vajon megállítható még ez a szenvedély?

A Barátok közt színésznője szerelmes lett első látásra!

Nagy Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan hódította meg a szívét Maxi.

Újra kísértésbe esett a Barátok közt Bokros Gizellája!

Pontosan hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király tér udvarában, ami nemcsak Gizi életét változtatta meg, hanem Vili bácsiét is. A mindig tréfás és jókedvű Gizi egy ideje úgy döntött, felhagy az itallal, hiszen csak a rosszat hozta ki belőle. Az egyik pillanatban azonban engedett a csábításnak, és belekortyolt a kint felejtett borba. A problémák itt kezdődtek…

Joe-nak tüzes kalandban volt része

Joe teljesen odavolt Dóráért, a szexis taxisofőrért. Igaz, a nőt eleinte hidegen hagyta Joey, de a férfi furfangosan megrendelte Dóra taxiját, hogy azzal nézzen meg egy új műhelyt. A kocsiban flörtölni kezdtek egymással, aminek forró kaland lett a vége, és Joe még a műhelyt sem nézte így meg, amiért azonban Gábor mérges lett rá.

Dani újra megcsókolta Zoét

Dani nem bírt ellenállni a kísértésnek. Szofihoz látogatóba érkezett bátyja, Teó. Joe-nak megtetszett Dóra, a szexi taxisofőr.

Ádám egyre közelebb kerül Lucához?

A fiatal lány mindent megtesz, hogy a fotós karjaiban kössön ki!

Tamás: „Majdnem olyan, mintha repülnék”

Lívia évek óta aggódik két fiáért, akik annyira megszállottá váltak, hogy már nem tudnak motorozás nélkül élni. Az édesanya felelőtlennek tartja hobbijukat, főleg azért, mert már komoly baleset is érte egyik fiát, Tamást. Mikor a férfi kijött a kórházból, megfogadta, hogy többé nem ül motorra, de sajnos győzött a szenvedély. Lívia félti gyermekeit, és mivel már mindketten családapák, így unokái biztonságáért is aggódik. Rá szeretné venni a fiúkat, hogy hagyjanak fel a kockázatos időtöltéssel...

Nóra és Miklós újra közel kerülnek egymáshoz?

Az ügyvédnőt ismét levette a lábáról a cégtulajdonos!

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

 Anett: „Hagyjál engem békén!”

Anett és Tibor a Facebookon ismerkedett meg. Néhány randi után össze is “bútoroztak”, de egy hét után Anett elköltözött a férfitől. Tibor ugyanis szenvedélyes kártyafüggő, amit a nő már nem tudott elviselni. Anett egyetlen vágya, hogy a férfi végleg kiszálljon az életéből, viszont attól tart, hogy a férfi akár képes lenne kárt tenni magában a szakítás miatt…

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán!

Három évvel ezelőtt az egyik versenyzőért Gabi volt oda totálisan, a másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak a 2014-es tehetségkutatóban.

Nóra döntött: küzdeni fog Ábelért!

Az ügyvédnő nem adja magát könnyen, és szembe megy Anettel!

Beteljesült Luca és Milán szerelme?

A fiatalok engedtek a szenvedélynek és az érzéseknek…

Roland: “Szeretném, hogyha egy család lennénk!”

Roland évek óta szenvedélyes rally versenyző, és mivel rengeteg időt tölt a volán mögött, elhanyagolta családját. Párjával, Ildikóval emiatt már külön élnek, de a férfi most határozott szándékkal érkezett Anikóhoz: kompromisszumot szeretne kötni szerelmével, hogy visszaszerezze őt.

Íme a 68 éves Ilona néni, aki a motorok megszállottja!

Ági és férje évek óta rally-versenyzők, amit a nő édesanyja, Ilona nem néz valami jó szemmel, pláne az autóbalesetben elhunyt fia miatt. Ági tudja jól, hogy anyukája félti őt, de nem tud búcsút mondani hobbijának. A kétségbeesett anyuka próbálja lebeszélni lányát, de hamarosan kiderül a turpisság, Ilona 68 évesen is szívesen pattan motorra!

Szulejmán döntött: Hürrem megkapta méltó büntetését!

Hiába reménykedett a szultána abban, hogy szívének szultánja végre megbocsájt neki, és szerelmük újra lángol. Az uralkodó nem tudja elfelejteni Hürrem tettét, így arra kötelezi, hagyja el a palotát és bizonytalan időre költözzön Bayezidhez.

Lilunak az utazás az élete!


szerző:
2017.08.23. 18:00
Lilunak az utazás az élete!

Lilu tengerparti nyaralása után ezúttal New Yorkba utazott, mozgalmas hétköznapjai pedig az Instgramon mutatja meg követőinek.

Hosszú Katinka a világ legszebb menyasszonya!

Bizony, négy évvel ezelőtt az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok úszónő azokban az órákban valószínűleg jobban izgult, mint akkor néhány hete a barcelonai vébé előtt, hiszen nem sok választotta el attól, hogy kimondja a boldogító igent a szerelmének, Shane Tusupnak.

Bréking: Chris Brown részletesen elmesélte, hogyan verte meg Rihannát!

Megdöbbentő részleteket árult el a rapper!

Emlékeztek erre: ilyen volt Zsófi és Miklós kapcsolata a Barátok köztben!

A sorozat egyik felejthetetlen jelenete ledöbbentette a nézőket. Zsófi egyik nehéz pillanatában Berényi Miklóstól kér segítséget, aki azonnal igent mond. Természetesen egy csavar is van a dologban, Miklós csak úgy segít a lánynak, ha Zsófi lefekszik vele. A Fókusz riportere öt évvel ezelőtt megkérdezte a szereplőket, hogy ők vajon mit szólnak a dologhoz.

Egy csók, és más semmi?


szerző:
2017.08.11. 06:00
Egy csók, és más semmi?

Hat évvel ezelőtti kutatás kimondta, hogy a 18-24 éves korosztály csókolózik legtöbbet és leghosszabban, a házaspároknál pedig csak 5 másodpercig tart egy csók. A Fókusz stábja utánajárt annak, hogy miért fontos és jó dolog csókolózni.

Koncertek, melyek történelmet írtak

Pont egy évvel ezelőtt többek között Rihanna, a Muse és Manu Chao is a hajógyári Szigetre jött, de 25 vagy 30 évvel ezelőtt még az is hatalmas dolognak számított, ha évente 1 vagy 2 zenekar érkezett a határon túlról. Koncertek, amelyek egy egész generáció számára meghatározó élmények maradtak és bőven túlmutattak egy néhány órás zenei élményen.

Emlékeztek még Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatára?

Ha a Barátok közt egyik legviharosabb és legszenvedélyesebb kapcsolatára kéne szavaznunk, akkor bizonyéra Zsolt és Zsófi is kapna egy pár voksot. Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt Zsófi és Zsolt között egy mindent tisztázó beszélgetés zajlott, amiből most a férfi nem jött ki jól.

Ezzel a fotóval most aztán lebuktatta magát Istenes Bence!

Ritkán látunk a műsorvezetőről olyan képet, melyet a minap osztott meg magáról...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való