KERESÉS search-close

szenvedélybetegség

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szenvedélybetegség"

A szerek nélkül nem teljes Kevin élete

Az elkeseredett édesanya és kisebbik fia mindent megtesznek, hogy segítsenek a szenvedélybeteg srácon. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 Michael Douglas szenvedélybetegségtől félti gyermekeit

Michael Douglas attól tart, hogy ha nem vigyáz eléggé tinédzser gyerekeire, ők is szenvedélybetegek lehetnek. A kétszeres Oscar-díjas színész családjában több generációnál is jelentkezett a problémás szerhasználat. Ő maga nagyrészt alkohollal küzdött, több alkalommal megjárta az elvonókúrát, testvére drogtúladagolásban halt meg, legnagyobb fia pedig szintén heroin függő volt.

Mit élnek át nap, mint nap a függő szülők gyermekei?

Ki segít azoknak a gyerekeknek, akiknek az anyukájuk vagy az apukájuk, esetleg mindkét szülőjük iszik? Hogyan nőnek fel szenvedélybeteg szüleik mellett gyerekek százezrei és milyen felnőttek lesznek?

Így működik az alkoholizmus mechanizmusa

Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb könyvsikere egy olyan női főszereplőről szól, aki súlyos alkoholizmussal küzd, és emiatt kis híján megölik. A lány a vonaton egy olyan krimi, amelyből nagyon sokat megtudhatunk az alkoholizmus mechanizmusából és arról, mennyire nehéz letenni az italt. Most olyanok mesélnek erről, akik nem egy könyv lapjain élik az életüket.

 

Fókusz 2016-01-05


szerző:
2016.01.05. 18:55
Fókusz 2016-01-05

A Star Wars-ról prédikált egy pap a terézvárosi templomban. De hogy fogadták mindezt a hívek? Mi a titkuk? - Több millióan kattintottak rájuk. A legnépszerűbb hazai videók a Wellhellótól Bözsi néniig 2015-ben. Örök rabság - Mi a különbség a kisivó, a nagyivó és az alkoholista között? Egy betegség, amelyben minden magyar család érintett.

Reflektor 15-06-30


szerző:
2015.07.01. 01:30
Reflektor 15-06-30

Reflektor: Bérczesi Róbertre terápiaként hatott a Szelfi. A Fame főpróbáján jártunk.

Nem drog végzett Amy Winehouse-szal

Amy Winehouse jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott halála előtt, de kábítószert nem találtak szervezetében.

Pokolba pörgette a rulett


szerző:
2010.10.04. 19:41
Pokolba pörgette a rulett

Évekig a fehér golyó bűvöletében élt, kombinációkat gyártott, és hol nyert, hol pedig veszített. Az évek során 120 milliót bukott egy szenvedélybeteg férfi.

Segélystop szenvedélybetegeknek

Nem adtak segélyt Gadácson a dohányosoknak és a kávéivóknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való