KERESÉS search-close

tánc világnap

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tánc világnap"

Szabados Ágnes a latin-amerikai táncok szerelmese

Az RTL Híradó szerkesztőségében is van olyan, aki a tánc nyelvét egy magasabb szinten „beszéli”. Szabados Ágnes, műsorvezető 10 éves korától 18 éves koráig versenytáncolt. A tánc világnapja alkalmából elmondja, miért lett rögtön szerelmes a latin-amerikai táncokba.

Közös nyelvünk a tánc


szerző:
2016.04.29. 12:16
Közös nyelvünk a tánc

A tánc valószínűleg mindenkinek mást jelent. Különbözőek az élményeink, benyomásaink róla. De, bárhol is élünk a Földön ez az a közös nyelv, amit mindannyian beszélünk. Ki amatőr, ki már haladóbb szinten. A tánc a mindennapjaink része, még ha sokszor nem is vesszük észre. Táncolunk, ha jól érezzük magunkat, vagy mások táncában gyönyörködünk egy balett előadáson. Velünk él, bennünk lüktet és többek vagyunk tőle.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való