KERESÉS search-close

törzsi tanács

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "törzsi tanács"

A Gagamba dilemmája: nyerni vagy elveszteni a védettségi játékot?

Alexandra szerint jobb lenne Törzsi Tanácsot tartani, mint megnyerni a védettségi játékot, Gábor azonban győzni szeretne.

Megvan a Gagamba terve a következő Törzsi Tanácsra!

A sárga csapat megbeszélte, hogy kire teszik a voksukat a következő Törzsi Tanácson, már csak az a kérdés, hogyan jutnak el a Törzsi Tanácsig!

Kérdésekkel bombázták a két döntőst a

Mielőtt meghozta a tíztagú "zsűri" a döntést, feltehették kérdéseiket a döntősöknek, akik végre tiszta vizet önthettek a pohárba minden felmerülő konfliktussal kapcsolatban.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Kis híján párbajjal ért véget a Törzsi Tanács

A legutóbbi Törzsi Tanácson Adri és Barbi között oszlottak meg a szavazatok, azonban egyikőjükre többen voksoltak, így nem alakult ki párbaj helyzet.

Nóri távozása összekovácsolja az Ibon törzset?

Az első törzsi tanácson Nóri kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett elhagynia a szigetet. Vajon a lány távozása jó hatással lesz az Ibonra? Képesek lesznek a jövőben egy csapatként gondolkozni?

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20

Mi az a Törzsi Tanács?


szerző:
2017.08.31. 16:10
Mi az a Törzsi Tanács?

A Törzsek Háborúja során Törzsi Tanács dönt a szigetlakók sorsáról. Most kiderül, hogy mikor tartanak ilyen kiszavazást, és pontosan hogyan zajlik a menete!

Gergely mindent bevetett, hogy ne rá szavazzanak a többiek

Miután az Ibon törzsben elterjedt Nóri amulettjének a híre, Gergely rádöbbent, hogy ha nem Nórit szavazzák ki a többiek a törzsi tanácson, akkor őt fogják hazaküldeni, ezért taktikázni kezdett.

Megtartották az első Törzsi Tanácsot - Egy játékosnak búcsúznia kellett a Survivortől

Az első törzsi tanácsot a védettségi játékot elvesztő Ibon törzs tartotta meg, és egy versenyzőnek eloltották az életet jelentő fáklyáját. Így már csak 15 versenyző maradt játékban.

Nóri:

Elsőként Nóri búcsúzott a játéktól, kameráink azonban egészen a szállásig kísérték őt, és másnap egy exkluzív interjút is készítettünk vele. Ha kíváncsi vagy, hogy telt az első ágyban töltött éjszakája és kit hívott fel először telefonon, nézd meg a videót!

Fókusz 2017-08-30


szerző:
2017.08.30. 17:20
Lilla:

Zoli, Gergely és Nóri csak úgy menekülhetnek meg a törzsi tanács kiszavazása elől, ha beszerveznek legalább plusz egy embert maguk mellé. Így jött a képbe Lilla, aki azonban nem annyira manipulálható, mint ahogy azt a triumvirátus gondolta...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való