KERESÉS search-close

túlvilág

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "túlvilág"

Vajon van-e élet a halál után?

Időről-időre számos hollywoodi mozi és újságcikk boncolgatja a kérdést: vajon van-e élet a halál után? Létezik-e szellemvilág? A horrorfilmek rajongói egyértelmű igennel válaszolnak a feltételezésre. A témában több nagysikerű film is készült már. A felvetés megosztó, főleg azért, mert nincs megdönthetetlen bizonyíték a szellemvilággal kapcsolatban.

Boros Lajos elmesélte mire emlékszik a kómából

5 hétig feküdt kómában a legendás rádiós műsorvezető Boros Lajos. Újra kellett tanulni járni, de mire emlékszik a kómából? Az ébredése után ma már egy kicsit másként látja a világot. Úgy érzi, annyi szeretetet kapott, hogy meg kell szolgálnia azt.
Lali király saját állapotából is viccet csinál, ide kattintva megnézheti, milyen kórházi élmények érték.

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Fókusz Plusz 2017-10-07


szerző:
2017.10.07. 18:50

Fókusz 2017-08-28


szerző:
2017.08.28. 17:20
Következő rész (2017. május 08.)

Péter izgalmas sztorira bukkan az interjúalanyával való beszélgetés közben. Aggasztó titkok derülnek ki Bandi múltjából. Ágnes üzenetet kap a „túlvilágról”. Aliz különös egyezséget köt Kristóffal.

Bréking: Földönkívüli csalt ki százmilliókat a magyaroktól

Nyolc és fél év börtönbüntetést szabott ki a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfira, aki földönkívülinek adta ki magát, és összesen 400 millió forintot csalt ki több sértettől- írja a HVG. Tárgyalásai során felfigyelt olyan lehetséges áldozatokra, akik fogékonynak mutatkoztak a spirituális tevékenységek, ezotériás kezelések és gyógymódok iránt. Az ítélőtábla szerint nekik olyan hamis világképet vázolt fel, mely szerint ő túlvilági, illetve földönkívüli erőkkel van kapcsolatban.

 

Csúnyán lebukott a látnok, aki azt állította, hogy képes kapcsolatot teremteni a halottakkal

A magát halottlátónak beállító nő több ügyfelének is ugyanazt a levelet küldte ki azzal, hogy egy elhunyt rokon üzenetét tartalmazza.

Fókusz 12-10-31


szerző:
2012.10.31. 20:50
Fókusz 12-10-31

Fókusz: Jimmy nyomában - Zámbó Krisztián nagymamája tudja, hogyan kell erőt önteni egy csalódott énekesbe, megtette ezt már a fiával. Mennyország-tourist - Egy amerikai idegsebész halálközeli élményről számolt be, mindenkit megdöbbentett. Vészhelyzetben - Magyar lány fotózta végig a hurrikán New York-i pusztítását és a tűzoltók mentőakcióját.

„A Mennyország létezik!”


szerző:
2012.10.31. 20:00
„A Mennyország létezik!”

Ezt állítja Dr. Eben Alexander neves amerikai idegsebész, aki négy évvel ezelőtt tapasztalta meg, milyen a halál torkában lenni és onnan visszatérni.

A lélekvándorlás legfőbb hívei a magyarok

Egy nemzetközi piackutató felmérése szerint itthon hisznek a legtöbben az újjászületésben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való