KERESÉS search-close

tamara

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tamara"

Komoly fordulatokat vesz a sorozat

Fontos szerepet kap a balta, a csütörtök esti Válótársakban, azon belül is, Dávid és Tamara kapcsolatában. A Balsai Móni által alakított karakter kevés pénzt kap a férjétől, miután elköltözött Tőle, ezért elherdál egy nyolcmilliós képet, néhány százezer forintért.

Marci újra Evelin ágyában köt ki

Miután Nimród azt hazudja Marcinak, hogy lefeküdt Grétával, csalódásában leissza magát, és lefekszik Evelinnel.

Előző rész (2016. április 04.)

Tamara után Gréti is csak átveri Marcit? Robin felhasználja Zsófikát tervéhez. Végre összejön Alexa és Rajmund randija.

Következő rész (2016. március 25.)

Dávid Kristóffal szövetkezve áll bosszút Rolandon. Marci megismerkedik Grétivel. Karesz rajtakapja Sárit és Robint a saját kanapéján.
 

Bécy csúnyán átverte Lalit

Lali hatalmasat hibázott, amikor korábban aláírta Bécy szerződését anélkül, hogy elolvasta volna. Így ugyanis szinte semmi anyagi profitja nem lesz énekesi karrierjéből.

Előző rész (2016. március 24.)

Dávid rajtakapja Millát és Rolandot a raktárban szex közben. Tamara Balu személyében talál vigaszt. Lali sikeréből Bécy profitál.

Tamarának ki kell költöznie az albérletből

Mikor Marci rajtakapja Tamarát és Balut szex közben iszonyúan dühös lesz, szakít a lánnyal, és azt követeli tőle, költözzön ki.

Marci és Evelin kapcsolata új szintre lép

Miután Marci a barátja helyett véletlenül Evelinnek küld el egy smst-t, az egész napot együtt töltik, és megtörik köztük a jég.

Következő rész (2016. március 24.)

Dávid rajtakapja Millát és Rolandot a raktárban szex közben. Tamara Balu személyében talál vigaszt. Lali sikeréből Bécy profitál.

Karesznek elege van Lizából

Milán minden idejét szerelmével tölti, és most ebből Karesznek nagyon elege lett. Választás elé állította barátját.

Karesz hisztije kiüti a biztosítékot Milánnál

Miután Liza elrontja Karesz és Milán fiús napját, Karesz teljesen kiborul. A hajón panaszkodik Sárinak, amikor megjelenik Milán, és beolvas a srácnak.

Tamarának nincs szüksége Marcira?

Paula tanácsára Marci őszintén beszél Tamarával, és bár a lány viszonozza Marci érzéseit, időt kér tőle.

Előző rész (2016. március 18.)

Gábor és Joe eldöntik: megveszik az autószerelő műhelyt. Tamara Marci után Rolandot viszi ágyba? Karesz választás elé állítja Milánt: vagy ő, vagy Liza!

Tamara meghódította a budapesti közönséget

Tamara egy ideig nem találta meg a helyét a fővárosban, aztán Marci segítségével élt az adódó lehetőséggel, és megmutatta, mit tud. 

Tamara fellépése óriási sikert arat a klubban

Evelin mindent megtesz, hogy elrontsa Tamara esti fellépését, és bár először Tamara visszalép a lehetőségtől, este mégis fellép a klubban.

Következő rész (2016. március 18.)

Gábor és Joe eldöntik: megveszik az autószerelő műhelyt. Tamara Marci után Rolandot viszi ágyba? Karesz választás elé állítja Milánt: vagy ő, vagy Liza!

Előző rész (2016. március 17.)

Barbi megfelelő esküvői helyszínt talál, de Joenak fontosabb dolga akad. Evelin keresztbetesz Tamarának. Majának elege van abból, hogy nincs se pénze, se munkája.

Következő rész (2016. március 17.)

Barbi megfelelő esküvői helyszínt talál, de Joenak fontosabb dolga akad. Evelin keresztbetesz Tamarának. Majának elege van abból, hogy nincs se pénze, se munkája.

Marci képtelen Tamarán kívül mással ágyba bújni

Amikor Tamara zöld utat ad neki, Marci nem lát tovább okot arra, hogy visszafogja magát és végül felviszi az albérletbe a pincérnőt. Amikor azonban majdnem lefekszenek egymással, Marci visszakozik, mert nem tudja Tamarát kiverni a fejéből.

Előző rész (2016. március 08.)

Evelin megleckézteti Mátét, és megszabadul tőle. Marci képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Dávid lakótársai fellázadnak ellene.

Következő rész (2016. március 08.)

Evelin megleckézteti Mátét, és megszabadul tőle. Marci képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Dávid lakótársai fellázadnak ellene.

Maja soha többé nem költözhet vissza Joe lakásába

Maja a hétvégét Timinél töltötte, ám Timi goromba főbérlője nem engedi, hogy végleg odaköltözzön, ezért Maja megpróbálja visszakönyörögni magát az albérletbe.

Marci elküldi Maját az albérletből

Maja vitába keveredik Tamarával, és leönti kávéval a lány laptopját, hogy tönkretegye az esti fellépését. Marci begurul, és durván beolvas Majának, mire a lány elmenekül a lakásból.

Maja hadat üzent Tamarának

Maja mindent megtett azért, hogy Tamarát távol tartsa Marcitól. Különböző, ám annál inkább átlátszó trükkökkel próbálta Marcit és Tamarát szétválasztani, és bár Tamara átlátott a szitán, visszautazott Szegedre.

Maja felveszi a kesztyűt Tamara ellen

Amikor Marci rájön, hogy Maja Tamara ellen harcol, megkéri, hogy ne avatkozzon be a Tamarával való viszonyába, de Majának eszébe sincs szót fogadni.

Előző rész (2016. február 25.)

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Amíg Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában, Gábor becsajozik.

Következő rész (2016. február 26.)

Lali és Gábor fedél nélkül maradnak éjszakára. Tamara váratlanul visszatér Budapestre. Sári kiborul Drex és Roland viselkedésén.

Előző rész (2016. február 24.)

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában.

Maját kiszavazzák az albérletből

Maja teljesen kiakad amikor megtudja, hogy a távollétében Joe és a többeik úgy döntöttek, hogy Tamara költözzön be a szobájába.

Következő rész (2016. február 25.)

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Amíg Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában, Gábor becsajozik.

Következő rész (2016. február 24.)

Lali választás elé állítja Gábort: vagy ő, vagy Hilda. Maja eléri, hogy Tamara elhagyja Marcit. Joe megunja, hogy Sári nem foglalkozik eleget Zsófival.

Következő rész (2016. február 23.)

Lali és Gábor megérkeznek Ausztriába. Maja visszatér az albérletbe, és gondoskodik a feszültségről. Milán megcsókolja Lizát.

Előző rész (2016. február 22.)

Marci elviszi Tamarát graffitizni, Lali pedig rögtönzött koncertet ad az utcán, ráadásul anyaszült meztelenül.

Marci graffitizni viszi Tamarát

Marci örül a Tamarával töltendő utolsó napjának és megmutatja a lánynak legnagyobb szenvedélyét: a graffitizést.

Bécy kinevezte főnöknek Dávidot

Bécy egy csellel húzta csőbe Dávidot, de ennek köszönhetően kiderült, hogy kiváló főnök lenne. Meg is kapja a lehetőséget ennek bizonyítására.

Tamara egy napot sem bírt Marci nélkül

Az italozásból visszaérve az albérletbe Marci alig hisz a szemének, amikor Tamara a szobájában vár rá.

Előző rész (2016. február 19)

Tamara meggondolja magát, és Szegeden marad, Dávidot pedig sztárként ünneplik kollégái.

Összejött Sári és Robin

Robin kitartó volt, és végül sikerrel járt: Sári a karjaiban kötött ki, mostantól egy párt alkotnak. 

Marci kiüti Tamara udvarlóját

Este Karola, Marci, Dávid és Tamara bulizni mennek, de amikor egy pasi ráhajt Tamarára a bárban, Marci kiborul és bever egyet a palinak.

Következő rész (2016. február 19.)

Tamara elhagyja Budapestet, aztán mégis Marci ágyában köt ki. Bécy trükkje beválik, és Dávid visszatér a klubba.

Dávid mégsem utazik Ibizára

Dávid teljesen félreértette Bécyt. Kiderült, hogy szó sem volt arról, hogy ő is utazna Ibizára. Így viszont azt mondta Bécynek, hogy felmond.

Bécy meghódítja az ibizai éjszakát

Bécy formában van: Ibizán vásárolt egy új szórakozóhelyet. Megkérte Dávidot, hogy válassza ki a csapatot, akik az üzemeltetésben részt fognak venni. 

Marci ágyba viszi Tamarát

Marci mégis megsajnálja Tamarát, amiért a lánynak nincs hol aludnia, így magával viszi Tamarát az albérletbe, és eldicsekszik a fiúknak a „szerzeményéről”.

Balsai Móni megküzdött a Válótársakban alakított karakterével

Balsai Móninak saját bevallása szerint bizony meggyűlt a baja Jakab Tamara Karakterével, akit a csütörtökönként, az RTL-en futó, Válótársak c. sorozatban láthatnak. Szerettünk volna egy pár kulisszatitkot megtudni a forgatásokról és persze a Móni által alakított karakterről!

Klausmann Viktor megmutatta kislányát, Tamarát

A népszerű műsorvezető a 8:08 – Minden reggel szerdai adásába elhozta kislányát, Tamarát. Videónkból kiderült, hogy telnek az apás programok és ki felel Tamara ruhatáráért, hogy mindig trendi legyen.

Te vagy az életem 10-09-06

Te vagy az életem, 50. rész - Falucho találkozót beszél meg Tamaraval. Mercedes meglátja őket. Quique az esküvőjüket tervezi, de Esperanza nem mutat nagy lelkesedést. Martinnak elege lett Esperanza hazugságaiból és úgy dönt, hogy követni fogja a lányt, hogy megtudja az igazságot.

Te vagy az életem 10-09-03

49. rész Esperanza nem köt szövetséget Constanzával. Constanza megpróbálja elcsábítani Martint, ezért ott marad a gyerekeknél és segít nekik angolul tanulni, ahogy azt Falucho tanácsolta. Turca egy sztriptíz bárban kezd el dolgozni. Martin elmegy Esperanzához, hogy megmagyarázza a Tamarának adott csókot, de a lány nem hallgatja meg.

Te vagy az életem 10-09-01

47. rész Quique meglepő helyzetben találja Martint. Alfredo nagy bajba kerül a felesége miatt. Turka állást próbál keresni. Monita romantikus reggelire készül Martinnal, de egy sajnálatos esemény ezt meghiúsítja. Felbukkan Martin régi szerelme, Tamara.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való