KERESÉS search-close

tanács

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tanács"

Élet 40 felett: hallgasd meg Hevesi Kriszta tanácsait!

A szexuálpszichológus hasznos tippekkel látta el a ma negyvenéves Peller Annát.

Zé: „Ha nem tudod, mi a feladat, nektek végetek van!”

János próbálta felvenni a verseny fonalát, mint Konyhafőnök, de úgy tűnt, még azt sem tudta megjegyezni, hogy pontosan mi lesz az elő-, és a főétel…

Hogyan legyünk boldogok, mit tanácsolnak az idősek?

Valószínűleg mindannyian összegezzük az életünket 18, 30, 40 és 50 évesen, ám mi arra voltunk kíváncsiak, hogyan gondolkodnak a mögöttük álló évekről a 70 felettiek. Egy zuglói idősklub tagjait kérdeztük arról, hogy egy boldog és sikeres élet reményében mit tanácsolnának a fiataloknak, akár saját unokáinak is.

Így készítsünk pénzügyi tervet!

Papszt Kriszta, pénzügyi tanácsadó hasznos tanácsokkal látta el a Reggeli nézőit. 

Gyerekkel utaznál? Íme a legfontosabb tippek!

Tellis Katalin három kislány anyukája, aki most hasznos tanácsokkal látta el a Reggeli nézőit. 

„Ez olyan, mintha a bohóc összejönne a kötéltáncossal”

A Gergő eddig mélyen magában tartotta Laciról a véleményét – mostanáig.

Jótanácsok szmogos időre

Ne az út szélén sétáljunk, csak reggel és este szellőztessünk és maszkban biciklizzünk - ezt ajánlják a szakemberek, hogy elkerüljük a szennyezett levegő káros hatásait. Országszerte hetek óta rossz a levegő minősége. A szmog leginkább tüdőproblémákat és keringési betegségeket okozhat. A következő napokban a völgyekben tovább romolhat a helyzet.

Manuel Kállay-Saunders Andrástól kért segítséget

A fiatal versenyző megfogadta a mentorok tanácsát, és egy olyan sztár segítségét kérte, aki kihozza belőle a legjobbat.

Dávid Zsófitól kért tanácsot: melyik lányt válassza?

A srác kikérte a lány őszinte véleményét. Vajon kit „ajánlott” neki Zsófi?

Hoppá! Ezeket üzenték a párkeresők Lunának

A játékosoknak lehetőségük volt az újonnan érkező lánynak névtelenül tanácsot adni, hogy tökéletesen eligazodjon a Love Island szerelmi útvesztőjében.

Mi lesz most? Tamás megütötte a főnökét

Dezső fel szeretné nyitni barátja szemét, aki szerinte nem igazán jár jó úton. Sőt, a minap kezet emelt felettesére… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Magyarország a téma Brüsszelben

Magyarországot megvédeni ment Brüsszelbe - ezt mondta Varga Judit igazságügyi miniszter az unió általános ügyek tanácsának ülése előtt. A testület a magyar jogállamiság helyzetéről tárgyalt, miután az Európai Parlament már csaknem egy éve elfogadta az úgynevezett Sargentini-jelentést, amely kimondta: az országban sérül a demokrácia. A DK szerint az ülésen a magyar emberek szabadságáról tárgyalnak. Az egyeztetés adásunk alatt ért véget, az eredményről később tájékoztatják a nyilvánosságot.

˝Szeretne csak a magáévá tenni ˝

Andi már mindenkinek arról beszél, hogy mennyire sok számára Erik. Patrik úgy döntött, segít a srácnak, hogy nehogy túl késő legyen, ám úgy tűnik, süket fülekre talált.

Sába elárulta, mitől lesz sikeres egy influencer

Annának hatalmas vágya, hogy netceleb legyen. Ebben egyik legnagyobb példaképe volt segítségére. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timit kiállították az utcára…

Józsi a barátnőjét szeretné jobb belátásra bírni, aki a fiú szerint nem éppen a legjobb férfiakat nézi ki magának…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vigyünk kutyát egy fesztiválra? Korom Gábor elárulta!

Az egész nyár a fesztiválozásról szól, és bizony felmerül kérdés: ha van kutyabarát bevásárlóhely, munkahely, akkor létezik-e kutyabarát fesztivál? A szakértő hasznos tanácsokkal látta el a nézőket.

Karcsi, a nagy csajozógép


szerző:
2019.07.05. 18:00
Karcsi, a nagy csajozógép

A fiú nagyon jól ismeri a csábítás csínját-bínját, és hamarosan egy „csajbefűzési tanfolyamot” is szeretne indítani. Előtte azonban legjobb barátjának is tanácsolna egy-két tippet… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

HASZNOS: Jó tanácsok a vízirendőröktől a felhőtlen nyaralásért

A vízirendőrök azt tanácsolják, hogy a gyengén úszók csak a sekély vízben fürödjenek. Elmondásuk szerint nagyon fontos még, hogy gumicsónakban, vagy gumimatracon ne aludjunk el, hiszen egyet fordulva felhevült testtel eshetünk a hideg vízbe, ami halált okozhat.

Ferenc pápa 10 pontban foglalta össze a boldogság titkát!

Mindannyian boldog életre vágyunk, de sokan nem találják a boldogsághoz vezető útat. Néhány éve Ferenc pápa egy interjúban tíz pontban sorolta fel a tanácsait, amelyeket bizony azoknak is érdemes meghallani, akik nem vallásosak.

Íme Fördős Zé házibuli tippjei!

A gasztroblogger már nem először versenyez Balázs nappalijában, ám ezúttal a Konyhafőnök séfjei is vele tartanak. Vajon milyen tanácsok vannak a tarsolyában?

Nemes hivatás: segélyvonal a gyerekeknek

A Kék Vonal Alapítvány a húsz év alatti fiatalok hívását fogadja, ahol többek között Homolka Balázs is önkénteskedik. Vajon milyen veszély fenyegeti manapság a gyermekeket?

Dömsödi Gábor atyai jótanácsot adott Hajdú Péternek…

Péter tegnap hadüzenetet küldött „ellenfelének”, aki most nem hagyta magát, és ő is elmondta saját véleményét…

Gulyás Gergely: semmiféle tanácsot nem adott George Birnbaum

Sem a kormánynak, sem a Fidesznek nem adott semmiféle tanácsot George Birnbaum, így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter a külföldi politikai tanácsadó nemrég adott interjújára. Birnbaum arról beszélt egy svájci lapnak, hogy az azóta elhunyt Arthur Finkelsteinnel közösen ők találták ki a Soros György elleni kampányt, amit a legsikeresebb politikai terméküknek nevezett.

 

Tanulj a séfektől: így készíts ételeket savanyúságból

A második feladatban egy savanyúságokkal megpakolt pult várta a csapatokat. Mielőtt beleugrottak volna az ismeretlenbe, a séfek ellátták őket hasznos tanácsokkal.

SZŐRTELENÍTÉS GYEREKKORBAN: Van, aki már 8 évesen gyantáztat

A pubertással járó szőrösödés bizony sok bosszúságot okoz a kislányoknak. Sokukat az iskolában csúfolni kezdik emiatt, a szülők pedig sokszor tanácstalanok. Antal Dorottya kozmetikus azt ajánlja, mindig forduljanak szakemberhez, hiszen ha a lányok otthon tapasztalatlanul borotválni vagy gyantáztatni kezdik magukat, abból akár még sérülés is lehet.

Halász Klaudia nemet mondott Rácz Jenő tanácsára?

Negyven perc alatt egy óriási wellington bélszínt készíteni? Rácz Jenő látta, hogy Klaudiának esélye sincs így, ezért adott neki egy jó tanácsot... a versenyző azonban követte az eredeti terveit.

BECSAPÓDOTT KERÉK: az ellenőrzés hiánya okozta a tragédiát

Újabb részletek derültek ki a hétfői autóbalesetről, amelyben meghalt egy 19 éves lány. Egy kerék vágódott be a kisteherautó szélvédőjén, amelyben ült, nem élte túl. Mára kiderült, hogy az előttük haladó trélernek nem a pót-, hanem az egyik rendes kereke szakadt le és csapódott a mögötte haladó kisteharautóba. Az esteről Tóth Dezsőt, vezetéstechnikai oktatót kérdeztük.

#HASZNOSTANÁCS: Mit egyen és mit ne a kismama és a kisgyerek?

Megkérdeztük a táplálkozási szakembert, mire kell nagyon odafigyelni a baba első éveiben, hogy később ne legyen túlsúlyos, esetleg cukorbeteg a gyerek.

Fejős Éva új terepen próbálta ki magát az írás után

Nemcsak regényhősei, de ő maga is példaképet jelent követői számára. Ifjú édesanya és író, aki szabadidejében a követőinek is segít. De hogyan éli meg, hogy ennyien kikérik a véleményét és a tanácsait?

Mit tegyünk az iskolai zaklatás ellen?

Sajnos még mindig kevéssé ismert az úgynevezett bullying jelenség. Az iskolai bántalmazás az agresszív viselkedés egyik fajtája, amely során valaki ismétlődően és szándékosan bántja a társát.

 

Pribelszki Norbinak meggyűlik a baja a kutyaneveléssel?

A Barátok közt színésze nemrég költözött össze kutyusával, Korom Gábor pedig ismét hasznos tanácsokkal látta el Norbit. A szakértő azt is elárulta, hogyan neveljünk egy kölyökkutyát.
 

Ezek a zsírleszívás veszélyei!

Vica minden áron le szeretné beszélni a lányát, Vikit a plasztikai műtétekről. A fiatal lányt viszont nagyon zavarja a túlsúlya, és szinte lebeszélhetetlen a sebészeti beavatkozásokról. A kétségbeesett anyukához egy plasztikai sebész is érkezett, aki tanácsokkal látta el anyát és lányát.

˝Nektek össze kéne házasodnotok!˝

Nonónak konkrét elképzelései vannak Angéla és Márk kapcsolatát illetően, amit meg is osztott édesapjával. Vajon mit tesz most a hősszerelmes producer?

A teljes adásért kattints IDE!

Nádai Anikó: „Nem támogatom, hogy a párok együtt dolgozzanak!”

A műsorvezető négy évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak arról, hogy a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen érzés a párjával egy munkahelyen dolgozni. Szerinte ez egyáltalán nem könnyű és nem is egészséges helyzet, főleg akkor, ha már vége szakadt a kapcsolatnak.

Érettségi tippek Jocó bácsitól!

Heteken belül itt az érettségi! Miért van az, hogy már az általános iskolában rettegnek a gyerekek ettől a vizsgától? A rendszerbe van kódolva a folyamatos fenyegetés? Aggodalomra semmi ok, Jocó bácsinak vannak hasznos praktikái arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet megtervezni a felkészülést.

Ezt tanácsolja Dobó Ági A Konyhafőnök versenyzőinek!

A Konyhafőnök VIP második szériájának győztese, Dobó Ági tanácsokkal látta el A Konyhafőnök 5. évadának versenyzőit!

Hogyan kerüljük el az első kínos randit?

Kicsit kínos, kicsit esetlen, kicsit „para” – első randi mindig volt, van és lesz is. De hogyan kerülhetjük el a katasztrófát? Mit tegyünk, hogy randi partnerünk ne akarjon az első perc után hazamenekülni, és hogyan előzzük meg, hogy beálljon a kínos csend?

Anita és Klaudia jó tanácsokkal látták el a Survivor jelentkezőit!

A 2017-es Survivor két versenyzője tippeket adott mindazoknak, akik jelentkezni szeretnének a túlélő show-ba. Lemaradtál? Most rajtad a sor! Jelentkezz ide kattintva!

Ezt tanácsolja Iliász a Survivor jelentkezőinek!

Iliász a saját tapasztalatai alapján próbált meg jó tanácsokat adni azoknak, akik jelentkezni szeretnének a 2018-as Survivorbe! Lemaradtál? Most rajtad a sor! Kattints ide és jelentkezz!

Koholák Alexának kutya baja?


szerző:
2018.01.24. 08:20
Koholák Alexának kutya baja?

A műsorvezető a házi kedvencével, Mézivel érkezett a stúdióba. A kis csivava a gazdái szeme fénye, de van, mikor eldugja a zoknikat, szétrágja a cipőket, ráadásul még a virágföldet is széthordja a lakásban. Mi ilyenkor a teendő? Korom Gábor adott segítséget Alexának.

Kiss Ramóna ezzel a módszerrel küzdötte le az alvászavart

Nagyon sokunk életében jelen volt/van a vizsgaidőszak és a túlterheltség. Az alvászavar egyre több egyetemista életében jelentkezik problémaként, ami befolyásolja a teljesítő- és koncentrációs képességünket, pedig ezek elengedhetetlenek a tanulás során. A témával kapcsolatban Horváth Ágnes, alvástréner volt Rami és Tibi vendége.

BÁLINT GAZDA: ez a véleménye a furcsa időjárásról

Még 75 nap van hátra a télből, de a hóvirágok már virágoznak. Hogy, milyen következményei lesznek ennek az enyhe időjárásnak? Azt maga Bálint gazda mondta el a Híradó stábjának.

 

Megmutatjuk, hogyan óvd meg a téli hidegtől a kutyusodat!

Jön még kutyára dér – hangzik a közmondás. Kell-e, és ha igen, hogyan kell gondoskodnunk arról, hogy a fagyos időjárás minél kevésbé viselje meg ebünket? A Reggeliből kiderül!

Kutyából sosem elég!


szerző:
2017.11.15. 08:17
Kutyából sosem elég!

Ha már van egy kutyánk, előbb-utóbb elgondolkodunk rajta, hogy mi lenne, ha lenne még egy szőrös a háznál. Ez sajnos nem mindig olyan egyszerű, hiszen a féltékenység a kutyák között sem szokatlan. Korom Gábor, a Tükör Módszer alapítója elmesélte, hogy mi ilyenkor a teendő.
 

János Hajnalnak: ˝Le kell feküdnöd neked is valakivel!˝

A srác úgy gondolja, hogy megtalálta a megoldást Hajnal bánatára. A kérdés már csak az, hogy ki nyerne ezzel a tervvel, illetve hogy a lány beadja-e a derekát?!

A teljes adásért kattints IDE!

Dolgozz hallal, a Séf segít a választásban!

A második feladatban halakkal kellett dolgoznia a versenyzőknek, előtte azonban Sárközi Ákos adott nekik pár hasznos tanácsot. Te melyiket választottad volna?

Tóth Andi: „az elájulás kerülgetett”

A 2014-es X-Faktor győztese elárulta, mire figyeljenek az idei versenyzők!

Be merjük vállalni a nyaralást kutyával?

Itt a nyár! Azonban sokaknak problémát jelent, hogy mit csináljon a házi kedvencével az utazás ideje alatt. Korom Gábor válaszol!

Ébresztési tanácsok a nehezen ébredőknek!

Dr. Szakács Zoltán neurologóussal az ébredés problémáival, nehézségeivel kapcsolatban beszélgettünk, és néhány tanácsot is kaptunk tőle!

Jocó bácsi érettségi tippjei


szerző:
2017.06.09. 08:11
Jocó bácsi érettségi tippjei

Június 19-én indulnak a szóbeli középszintű érettségi. Jocó bácsiként elhíresült általános- és középsikolai történelem, hon- és népismeret tanár, Balatoni József volt Anna és Miki vendége a Reggeliben.

Hogyan hódítsunk? Íme a randiguru tanácsai!

Valent Gábor, kommunikációs tréner adott hódítási tanácsokat Mikinek, Annán pedig bemutatta saját praktikáit. A házigazdák érdeklődve faggatták a randiguru bevállt módszereit.

Mit tegyünk defekt esetén?


szerző:
2017.05.20. 13:10
Mit tegyünk defekt esetén?

Bizony előfordulhat mindenkivel az autósok rémálma. De vajon mi a teendő ilyenkor? Bizony a szabályok változtak, számos új megoldás létezik. A válaszadásban Albert Péter vezetéstechnikai oktató segít.

Lilian anyukája:

Mivel Lilian úgy érezte, hogy össze van zavarodva, kikérte édesanyja véleményét Balázzsal és a házasságukkal kapcsolatban. Vajon a feleség megfogadja anyukája szavait a válással kapcsolatban?

Íme a gluténmentes konyha rejtelmei!

A konyha az egyik kedvenc területe Valkó Eszternek, ráadásul imád segíteni, ezért meglátogatta egy kedves ismerősét, akivel gluténmentes ételek sorát készítette el. De vajon mire kell odafigyelni egy olyan konyhában, ahol lisztmentes finomságok készülnek?

Adj egy ötöst: Bakik a profilkép kiválasztásánál

A randizás manapság már a virtuális megjelenésünkön is múli. Peller Anna és Lukács Miki most megmutatja azt az öt bakit, amit soha nem lenne szabad elkövetnünk.

Élő nyuszit ajándékba: tedd, vagy ne tedd?

Megérkezett a stúdióba Dr. Koleszár István, aki elmondta, hogy egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy Húsvétkor élő nyuszit ajándékoznak. A kisállatokért felelősséggel tartozunk, így a doktor úr azt tanácsolja, hogy örökbefogadás helyett inkább menjünk menhelyre, és simogassuk meg őket ott.
 

Nagy Ervin szerint csak olyat szabad főzni, amitől boldogok az emberek!

A színész mindene a gasztronómia, de azt vallja, csak olyat szabad készíteni a szeretteinknek, amitől boldogok lesznek. Noha, gyerekkorában nem tüsténkedett a konyhában, felnőtt fejjel bármikor felhívja édesapját egy-két gasztro-tanácsért... még akkor is, ha valójában nincs is rá szüksége.

Mel Gibsonék áldásukat adták a Halálos fegyver sorozatra?

Ki tudná elfelejteni a filmeket, amelyek új szintre emelték a zsaru sztorikat? És a két főszereplőjét, akik ikonikus akcióhősökké váltak? A kérdés már csak az: a sorozat szereplői lepacsiztak a mozihősökkel?

Mi megszívleltük – Ezek a humor nagymesterének életrevaló tanácsai!

Dombóvári István érti a tréfát, főleg, ha a hétköznapok apró csalafintaságairól van szó. Íme a humorista három igen jó ötlete, melyeket bizony minden nap kipróbálhatunk, sőt, velük akár színesebbé tehetjük a nem éppen jópofa hétfőket is.

Kiderítettük: Hogyan kell becsajozni?

Mi kell a nőknek? Hogyan lehet meghódítani a gyengébbik nemet? Férfiak ezrei keresik rá a választ. Riporterünk újabb kapcsolati szakértőket és módszereket talált, természetesen ki is próbált néhány csajozási trükköt.

Dávid Vivinek:

Utolsóként Vivi ment be Dávidhoz és kezdeti tanácstalanság után előjöttek a rejtett ellentétek kettejük között.

Kit hívjon ki Dávid? Jöttek a tanácsok!

Dávid nagy döntés előtt áll: ki kell választania, kivel akar párbajozni. Nem maradt egyedül, a villalakók is elmondták neki, mit tennének a helyében.

A csokitól megnő a férfiak nemiszerve?

Krisztián és Ati szívesen felkennének egy kis csokikrémet a kárszegükre, hátha képes néhány centit növeszteni... Hogy micsoda?

Krisztián szextippekkel látta el Vivit és Somát

Krisztián már nagy tapasztalattal rendelkezik a Sufnis szex terén, amit most megosztott Viviennel és Somával...

Ati a Párbaj tanácsadó?

A srác először Tivynek adott tanácsokat arra az esetre, ha rá kerülne a kendő, majd legjobb villabarátjával, Dáviddal vonult félre a Sufniba, hogy korábbi "pártfogoljával" kapcsolatban megtartsák a kupaktanácsot.

A séf eloszlatta a lepényhal kételyeket

Miután a versenyzőket a lepényhallal és az eddig ismeretlen jégkáposztával is lesokkolták, a séf segített nekik: adott néhány hasznos tanácsot a lepényhal filézésével kapcsolatban.

László óriási dilemmában volt, a séf tanácsa végül megihlette

László még sosem dolgozott ilyen formában garnélával, és nem tudott választani a fejében áramló ötletek közül. Zé tanácsára végül megállt és átgondolt mindent, végül pedig a séf ötlete adott neki ihletet.

Mikor feküdjön le a gyerek?

Mikor és hogyan dugjuk ágyba a gyereket, mennyit kell aludnia egy kisiskolásnak ahhoz, hogy kipihent legyen? Nincs olyan család, ahol az esti fektetési ceremónia ne okozott volna már ramazurit. Peller Annáék és Varga Feriék is kidolgozták a saját módszerüket.

Gyuszi meglepi az éppen fürdőző Barbit

Gyuszi követi Gábor tanácsát, hogy legyen rámenős a nőkkel. A fiú így is tesz és kihasználja a kedvező alkalmat, hogy közelebb kerüljön Barbihoz..

Hittan helyett csajozási alapismeretek?

A történet Ádám és Évától indult, és egészen a csajozási praktikákig tartott. Soma és Ati a nagybetűs életre nevelte inkább a kis Alessandrót a hit tudománya helyett?

Dina Lórinak:

Őszinte vallomás csúszott ki a lány száján? Dina beismerte, hogyan érez Lórival kapcsolatban...

Ilyenek Tivy csajozási tanácsai...

Soma már nehezen bírja Zsófi távolságtartását, ezért úgy döntött, megfogadja a srácok tanácsát. Dávid vállalta magára a megmondó szerepét, míg Tivy hallgatásával fejezte ki egyetértését a komoly taktikával kapcsolatban. De mit fog szólni ehhez a szíve első választottja?

Máté a szerelemről faggatja Attilát

Megható jelenetnek lehettünk szemtanúi. Máté és Attila a szerelemről beszélgettek. Úgy tűnik, ez az eszmecsere felnyitotta a férfi szemét. 

Csézy a minőségre és a mértékletességre hívja fel a fiatalok figyelmét

Az ismert énekesnő nem ítéli el az alkoholt, habár egyáltalán nem szereti az ízét. Személyes véleménye szerint, ha mégis iszogatni támad kedvünk, figyeljünk a minőségre, és a mértékletességre.

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyen az első szerelem! – Első randi a Barátok köztben!

Mindenki emlékszik élete első csókjára, és élete első randevújára is. Most Mátén a sor, aki, hogy biztosra menjen, Petitől kér csajozós tippeket.

Lali Marciként próbál csajozni

Lali reggel rossz szemmel nézte, hogy rajta kívül mindenki a párjával enyeleg. Elhatározta, hogy kifaggatja Marcit, mi a titkos receptje, majd úgy döntött: Marciként indul becserkészni a nőket.

Emília nagy kihívások elé néz

A pszichológusnő lelkileg nincs éppen a toppon, de lánya sokat segít neki ebben az élethelyzetben. Közben hatalmas megtisztelés érte Emíliát, amit nem is tud visszautasítani. 

Táplálkozási tévhitek, melyek veszélyt jelenthetnek a kismamára

A Táplálkozás, életmód és testmozgás platform és a Magyar Védőnők Egyesülete közös projektbe kezdett. Az összefogás lényege, hogy hiteles információkat adjanak a kismamáknak és szülőknek a helyes étrendről.

Cintiával bújt ágyba Attila


szerző:
2016.05.27. 20:00
Cintiával bújt ágyba Attila

A Kiválasztás és a piros kendő felkötése után Attila teljesen kivetkőzött magából. A farmerek alig hittek a szemüknek és a fülüknek, amikor társuk feltűnt a színen.

Zsoltnak végül tetszik Emília?

Zsolt először furcsállotta a doktornő történetét, nem hitt a fülének. Később pedig úgy tűnt, a most szabadult férfinak imponál Emília története, és maga a nő is.

Legálisan ölelkezett Attila


szerző:
2016.05.05. 19:55
Legálisan ölelkezett Attila

Ezúttal nem kell aggódnia párja reakciói miatt, ugyyanis csak egy jó tanácsot fogadott meg a játékos. A nyugtató ölelés nagyon jól esett neki - még az is lehet, hogy erőt merített belőle a hétvégi Párbajhoz.

Dani kihúzta a gyufát a Heti Gazdánál

A tegnap este sokaknak túl jól sikerült, ám a reggel már kevésbé. Dani másnaposan ébredt Szilveszter gazda érkezésekor, így a korai munkavégzésben nem kívánta kivenni a részét. Ezt azonban a Heti Gazda nem tűrheti, akit a mentor is büntetésre buzdított...

Margot Robbie megmondta a frankót Leonardo DiCapriónak!

A csinos színésznő több szinten csepegtetett el infókat és bölcsességeket. Nemcsak DiCapriónak adott tanácsokat az Oscar-gálán, de még azt is elárulta a nagyérdeműnek, hogy Jared Leto Squad-patkánya hol talált otthonra. Lássuk!

Sümbül aga kiosztja a szakácsot

Sümbül nem bír magával, nem tudja magában tartani a véleményét. Egyszerűen még akkor is vicces az aga, mikor mérgelődik.

Hogyan kerüljük el az influenzát?

Nyakunkon az influenza szezon, legalábbis Európa 9 országában a szakemberek már járványra hívták fel a figyelmet. Hazánkban az igazi beteghullám azonban csak néhány hét múlva lesz esedékes. De már 12 megyében és Budapest több kórházában is életbe léptettek teljes, vagy részleges látogatási tilalmat. Van olyan gyerekosztály, ahova csak a szülők mehetnek be.

Ez a férfi 107 évet élt, és azt állítja, a hosszú élet titka a vörösbor

A spanyol bácsi napi négy üveg bort fogyasztott, és gyakorlatilag egyáltalán nem ivott vizet.

Következő rész (2015. november 23.)

Miért szakít Liza Ottóval? Sikerül megnyernie Renátának Júliát Péter tanácsát követve? Miklós feltételeket szab Nórának és Róbertnek a segítségéért cserébe.

Villámtanfolyam galuska szaggatásból

Laci az első feladat során szembesült a galuska szaggatás bonyulult problémájával. Mivel szaggatója nem volt próbálkozott a reszelővel, lyukas merőkanállal, de sehogy sem volt az igazi. Aztán jött Bernáth József és vele együtt a megoldás is a problémára!

Orosz rulett: mikor cseréljük le a nyári gumit télire?

Szeptembertől gyakorlatilag beindul a „játék”: mikor cseréljük le a nyári gumi télire? Mindenki mást mond és tanácsol, az sem mindegy, hogy milyen gumit teszünk fel, jó-e még a tavalyi, és még számtalan kérdés felmerül. Most többek között ezeket szeretnénk tisztázni! Székely Gyula, vezetéstechnikai instruktor volt a vendégünk.

Előző rész (2015. október 14.)

Vajon meg tudja-e magyarázni Róbert árulásának okait Ludwignak?  Nóra féltékeny lesz Mónikára Miklós miatt.  Péter Balázs tanácsára bepróbálkozik a magányos Hannánál.

Következő rész (2015. október 14.)

Vajon meg tudja-e magyarázni Róbert árulásának okait Ludwignak?  Nóra féltékeny lesz Mónikára Miklós miatt.  Péter Balázs tanácsára bepróbálkozik a magányos Hannánál.

Tragédiák tolatás közben, megelőzhető lenne?

Tolatás közben a házuk mellett gázolta el saját kisfiát egy apuka. A kisgyerek nem élte túl a balesetet. Nem ez az elő ilyen tragédia. A vezetéstechnikai szakértők számára már külön kategória a ház körüli autóbalesetek köre. Mutatjuk miért nem látjuk, amit látnunk kellene. A tolatási térben holttérben elgázolható, akár asztal méretű tárgyak láthatatlanságát is modellezzük riportunkban.

Nyaralók, hétvégi házak biztonsága: mire ügyeljünk?

Az őszi időszakban elnéptelenedő nyaralókra mind a természet, mind a betörők komoly kockázatot jelentenek. A betörések esélyét fokozhatja, hogy egyre több értékkel szerelik fel a nyaralókat is. Most az az ORFK egyik munkatársa, Dr. Németh Ágnes adott tanácsokat a tulajoknak, hogyan védhetik meg nyári lakhelyeiket a betörők elől. 

Hogyan dobjuk fel játékosan a párkapcsolatot?

Egy kapcsolatért márpedig minden nap keményen meg kell dolgozni. Sokan azt gondolják, szinglinek lenni nehezebb, hiszen rengeteg erőt és energiát feccölünk bele, hogy megtaláljuk a megfelelő társat. Igen ám, de a java csak ezután jön: fenntartani a vágyat és a lelkesedést a másik iránt és ez az igazi feladat! Rusz Edit szexuálpszichológus mondott néhány tanácsot ezekhez a mindennapi „házi feladatokhoz”!

Gabiék hisznek az életmód-tanácsadás sikerességében

Ámi és Gabi ellátogatott egy tanácsadóhoz, akivel megkezdték a közös munkát életük helyreállításán. Az első alkalom tapasztalatai pozitívak voltak, ezért tervben van a folytatás. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Veszélyes fegyver a kapcsolatokban: Érzelmi zsarolás

Szinte minden emberi kapcsolatunkban előkerül a fegyvertárunkból az érzelmi zsarolás, ha elszeretnénk elérni valamit. Az viszont, hogy morálisan ez mennyire helyénvaló, illetve kire lehet hatással megtudtuk Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológustól.

Czutor Zoli szerint a szülők nagyon érzékenyek a gyerekeiket érő kritikákra

Rokonok, tanárok és olykor jó barátok így vagy úgy, de kifejtik a véleményüket a gyerekekről. Avatkozzunk közbe vagy hagyjuk, hogy a gyerek oldja meg a problémát? Czutor Zolival és Cziglán Karolina, pszichológussal kerestük a válaszokat.

Utál a párom gyereke, mit tegyek?

Sok szülő új párja mellé egy-egy új gyermeket is kap, akik nem feltétlenül lelkesednek az új anyukáért vagy apukéért. Regős Judit családi tanácsadóval azt fejtegettük, hogyan szerettethetjük meg magunkat társunk gyermekével.

Mik a szocpol igénylésének új szabályai?

Egyre aktuálisabbá válik a július 1-től újra igénybe vehető szocpol. Hogy milyen esetekben igényelhető vissza nem térítendő állami támogatás, valamint ki, milyen körülmények esetén mennyi pénzre is pályázhat és számíthat, arról Dr. Vágány Tamás jogtanácsost kérdeztük.

Miket tisztázzunk az esküvő előtt?

Mit tisztázzunk házasság előtt? Páli Patrícia, párkapcsolati szakértővel, valamint Bee-vel és Josh-sal arról beszélgettünk, mi mindent kell előre tisztázni ahhoz, hogy a házasság alatt elkerülhetők legyenek a konfliktusok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való