KERESÉS search-close

telefon

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "telefon"

Nézz fel! Átkelés közben, ne mobilozz!

Nézz fel! Átkelés közben, ne mobilozz! Ez a felirat figyelmezteti a gyalogosokat egy soproni zebránál. A rendőrök szerint sok a mobilozó, vagy fülessel zenét hallgató gyalogos, ezért így próbálják felhívni a figyelmet a veszélyre. Vannak más szokatlan megoldások is: például Veszprém megyében táncoló zebra segíti a biztonságos közlekedést.

Pozitív koronavírus-teszttel ijesztette meg ismerősét egy férfi Budapesten

Vádemelés lett a telefonos tréfából. Pozitív koronavírus-teszttel ijesztette meg ismerősét egy férfi Budapesten. Tudta, hogy ismerőse a teszt eredményére vár és azzal hívta fel, hogy a vizsgálatok szerint megfertőződött a vírussal és mindjárt mentő megy érte. A megijesztett férfi halálra rémült, a viccelődő ismerős ellen eljárás indult, most emeltek vádat ellene.

A vád szerint egy telefon miatt verte halálra az asszonyt

Életfogytig tartó börtönt kér az ügyészség arra férfira, aki a vád szerint egy telefon miatt vert halálra egy asszonyt Ózdon tavaly novemberben. Az áldozat holttestét testvére találta meg, miután a szomszédok szóltak neki, hogy az asszony bejárati ajtajára valaki ürülékkel obszcén szót írt. A támadás gyanúsítottját pár nappal később a fővárosban fogták el.

Minden, amit a villámlásról tudni érdemes

Veszélyes viharban a mobilozás? Agyoncsaphat minket egy villám az autóban? Szabad egy zivatarban a kádban fürödni és tényleg vonzzák a villámcsapást az esernyők, valamint a rajtunk lévő ékszerek? Rengeteg mendemonda kering a villámokkal kapcsolatban, de vajon melyik közülük az igaz?

Összetört szélvédővel vezetett egy autós Budapesten

Összetört szélvédővel vezetett egy autós Budapesten - erről videó is készült. A sofőr kilométereken keresztül közlekedett így, miközben telefonált is. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint ez életveszélyes, mert alig lát ki, így bármikor elsodorhat egy gyalogost, vagy akár tömegbalesetet is okozhat. A videó alapján a rendőrség szabálysértési eljárást indított a sofőr ellen.

Kerítésléccel és puszta kézzel támadtak meg egy férfit

Kerítésléccel és puszta kézzel támadt rá és rabolt ki négy fiatal egy 50 éves férfit a gyanú szerint szombat hajnalban Nyíregyházán. A legfiatalabb támadó csak 14 éves. A csapat kifigyelhette, hogy a férfi egyedül sétál az állomás felé. Mobiltelefont, tabletet és készpénzt raboltak. Órákon belül elfogták őket, és az elrejtett értékek is előkerültek. Ráadásul nem is akárhogyan: a tableten beállított ébresztő, éppen a házkutatáskor szólalt meg.

64 telefonnal vadászik Pokémonokra ez a tajvani bácsi

Már hatvannégy telefonnal vadászik zsebszörnyecskékre egy tajvani bácsi. Csen Szanjuan már régi motoros, egészen pontosan biciklista, hiszen egy átalakított kerékpárral járja az utcákat, hogy a létező összes Pokémont begyűjtse.

Telefonon egyeztetett Orbán Viktor és Donald Trump

Telefonon egyeztetett Orbán Viktor és Donald Trump, ezt a miniszterelnök a facebookján jelentette be.

Telefonjával babrálhatott, ezért nem látta, hogy rálóg a sínekre

Úgy tudni a telefonjával babrált, ezért nem vette észre, hogy rálóg a sínekre. Súlyosan megsérült az a 48 éves nő, aki csütörtökön autójával egy vonattal ütközött. A sofőr egy másik autós mögött állt meg, úgy hogy a kocsi hátulja még épp a vágányokra lógott. Az érkező szerelvény hiába vészfékezett, nekiütközött.

Egy mobiltelefonért verte halálra

Egy mobiltelefonért verte halálra. Egy 39 éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy a múlt héten úgy megvert egy asszonyt Ózdon, hogy az belehalt sérüléseibe. A feltételezett támadót hétfőn fogták el Budapesten. A rendőrség szerint a férfi ismerte áldozatát. Az asszony holttestét testvére találta meg a konyhában. A lakás ajtajára valaki ürülékkel obszcén feliratot mázolt. A gyanúsított tagadja, hogy ezt ő tette volna.

Nelly és Lajos hazatelefonáltak a kislányuknak!

Elza Zorka már alig várja, hogy újra láthassa a szüleit, egyelőre azonban csak telefonon beszélhettek egymással.

Rendőrség: Senkitől sem várható el, hogy saját testi épségét kockáztassa

Senkitől sem várható el, hogy saját testi épségét kockáztassa – ezt mondta a rendőrség annak az esetnek az apropóján, ami óriási felháborodást váltott ki október közepén. Pápán egy férfi a hajánál fogva rángatott végig a 83-as főút mellett egy nőt. Senki nem állt meg segíteni a bajba jutott asszonynak. A rendőrség szerint nem is kell, csak azonnal tárcsázni a 112-t. A bántalmazó férfi akár 5 évet is kaphat.

 

Zsolt gazda tragikus hírt kapott!

Zsolt gazda telefonon tudta meg, hogy szeretett Sárkánya végleg lecsukta a szemét. 

Ibolya melltartós fotókat talált párja telefonján

A lány úgy érzi, minden oka megvan a féltékenységre, így az is előfordult már, hogy mással figyeltette Lajost. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Piktogramokkal figyelmeztetik a mobilozó gyalogosokat!

Piktogramokkal figyelmeztetik a gyalogosokat a zebrán: ne használják a telefonjukat és zenét se hallgassanak, miközben átkelnek az úton. Pécs egyik legforgalmasabb zebrájának mindkét oldalára felfestették a jelzéseket, forgatásunk tapasztalatai alapján hasztalanul: továbbra is sokan az okostelefonjukba merülve kelnek át az úton.

MOBILKÖNYÖK: Újabb betegség, amit a mobilozás okoz

A sokat mobilozók eddig főleg hüvelykujj és nyaki gerinc problémákkal mentek orvoshoz, újabban azonban egyre több embernél alakulnak ki könyökproblémák is. A gyógytornászok megmutatták, hogyan lehet nem súlyos esetekben meggyógyítani a könyököt.

Te el tudod képzelni az életed telefon nélkül?

Mikor Anikó feltette a kérdést Bélának, a fiú nem is tagadta függőségét. A kétségbeesett édesanya most kezébe vette az irányítást és hatalmas lépésre szánta el magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Évzáró alatt loptak mobilokat

Évzáró alatt lopták el a diákok értékeit a Budapesti Németh László Gimnáziumban. A kedd esti ünnepség után többen arra mentek vissza a tantermükbe, hogy felforgatták a holmijukat. Majdnem 30 telefon és több százezer forint készpénz tűnt el. A rendőrség nyomozást indított.

BARABÁS ÉVI: támogassuk együtt a Bátor Tábort!

Gyereknapi adománygyűjtő műsorunkkal a legbátrabbaknak szeretnénk segíteni! Azoknak a gyerekeknek, akik súlyos betegséggel harcolnak. Támogassa Ön is két gombóc fagyi árával a Bátor tábor működését: küldje sms-ben a 02-es kódot a 13600-ra, vagy hívja a 13600-as számot és üsse be a 02-es kódot. Ez bruttó 500 forint támogatást jelent!

 

Telefonok raktár-tárlaton

Kurblitól az érintőképernyőig: a tekerős évszázados telefonoktól a legújabb generációs Iphone-okig mindenféle telefon megtalálható egy szombathelyi társasház garázsában. A raktár-tárlatban vannak fából készült dobozok, ahol még állva kellett beszélni egy kis tölcsérbe, de akad régi telefonfülkés darab is, vagy épp olyan bányatelefon, amin ma is látszik a bauxitpor.

Kábellopás: 41 borsodi településen nem volt internet

41 borsodi településen nem volt internet, telefon és kábeltévé. Két évvel ezelőtt négy fiatal lopott el 80 méter kábelt Hernádkaknál. A bíróság első fokon ma bűnösnek találta őket. Azért vágták el a kábelt, hogy később eladják, de csalódniuk kellett, mert az úgynevezett optikai kábellel semmit sem tudtak kezdeni.

TRAGÉDIA: „Ha 100-ból csak egy ember jobban odafigyel, a fiam nem hiába halt meg”

Zenét hallgatott, és a telefonját nyomkodta az a 16 éves fiú, akit hétfőn halálra gázolt egy vonat Monorierdőn. Megvárta, amíg elmegy előtte egy vonat, de a szomszédos vágányon érkező szerelvényt már nem vette észre, a vonat halálra gázolta. Édesapja azért állt a nyilvánosság elé, mert azt reméli, így megmentheti más kamaszok életét.

Az okoseszközök étkezési szokásainkat is átírták?!

Néhány étterem bevezette, hogy kifizetik a gyerekek ételeit, abban az esetben, ha a családjuk kibírja, hogy vacsora vagy ebéd közben nem használnak okos telefont. Se fotózásra, se telefonálásra, se chatelésre. Hogy juthattunk ideáig, hogy a képernyős mobilok, tabletek átvették felettünk az uralmat?

Pórul járt a telefonrabló

Rablót fogtak a rendőrök, a 28 éves férfi egy utas kezéből akarta kitépni a telefont a villamoson, ám a nő nem engedte el a készüléket, inkább hagyta, hogy a férfi lerángassa őt a megállóba. A támadót felvette a térfigyelő kamera, ez alapján azonosították a rendőrök, akik azóta elfogták és őrizetbe vették. Kiderült, korábban is próbálkozott már hasonló módszerrel.

Nemes hivatás: segélyvonal a gyerekeknek

A Kék Vonal Alapítvány a húsz év alatti fiatalok hívását fogadja, ahol többek között Homolka Balázs is önkénteskedik. Vajon milyen veszély fenyegeti manapság a gyermekeket?

Élőhalottakkal riogat a rendőrség legújabb kampányában

Élőhalottakkal riogat a rendőrség legújabb balesetmegelőzési kampányában. A filmen zombiként telefonjukat nyomkodó emberek sétálnak az utcán, akik egyáltalán nem figyelnek a forgalomra. A rendőrség nem titkoltan sokkolni akar a videóval.

Telefonon segítettek a szülésben

Az apa vezette le a szülést, miközben a mentésirányító telefonon instruálta. A Csongrád megyei Dóc közelében, egy tanyán történt a családi szülés. A kismama hétfő este kezdett vajúdni. Amikor az apa észrevette, hogy megindult a szülés, azonnal hívta a mentőket, ők segítettek neki telefonon keresztül, amíg oda nem értek. Addigra a kisfiú megszületett. A mentésirányító és az apa elmesélte, mi történt.

Óriási felelőtlenség: vezetés közben mobilozó buszsofőrök

Menet közben telefonált egy BKK-busz sofőrje Budapesten. A 103-as busz vezetője beszélt a mobilján, majd nyomkodni kezdte a telefont.

Telefonos csalás: nyereményjátékra hivatkoznak a csalók

Telefonos csalás új módszerekkel: nyereményjátékra hivatkozva próbálnak adatokat szerezni gyanútlan emberektől ismeretlenek. Bankok vagy telefonszolgáltatók nevében hívják fel a kuncsaftokat azzal, hogy nyertek. A megszerzett adataikkal méregdrága termékeket vásárolnak az interneten, hogy aztán jó pénzért továbbadják a feketepiacon.

Még a srácok is elérzékenyültek, amikor kiderült, hogy egyvalaki felhívhatja a szeretteit!

A wellness során kiderült, hogy egy valaki hazatelefonálhat és beszélhet a szeretteivel. Egyöntetű döntés alapján Alexandra hívhatta fel a családját, de mindenkit megviselt szerettei hiánya.

A legostobább segélyhívások, amikor valaki a sör árát kérdezi

A rendőrség legújabb oktatófilmjében, Janklovics Péter humorista mutatja meg, miért fontos, hogy csak tényleges vészhelyzet esetén tárcsázzuk a segélyhívót.

Ha kínoz a féltékenység: megéri kutakodni párunk telefonjában?

Ugye ismerős a helyzet, amikor bizonytalanok vagyunk párunkban, vagy inkább saját magunkban, és csak egy mozdulat választ el attól, hogy a privátszférájában kutakodjunk. A Nyerő Páros hölgyei nem hezitálnak, ha kételyük támad, úgy kémkednek, hogy azt még maga Sherlock Holmes is megirigyelné.

Oops! Vivi porrá zúzta barátja telefonját…

Vivinek elege van abból, hogy Márk inkább a telefonját nyomkodja, mintsem vele töltené az időt. A lány nem teketóriázott, és csúnyán elbánt barátja telefonjával.

A telefonfüggő édesapa


szerző:
2018.06.15. 18:00
A telefonfüggő édesapa

Brigi egyre inkább úgy érzi, hogy a párja, Krisztián elhanyagolja őt. A fiú ugyanis túl sokat telefonozik otthon, amivel Brigi szerint a gyereküknek sem mutat jó példát. De vajon Krisztián lányokkal is csetel?

Válassz: a telefon vagy a család?

Alexa már nem tud szemet hunyni férje játékfüggősége felett, hiszen Robi szinte éjjel-nappal a telefonját bújja. A nő komoly ultimátummal érkezett, és választás elé állította párját.

Szabad-e belenézni a párunk telefonjába?

Az örök kérdés: mennyire lehet magánéletünk egy párkapcsolatban? Milyen tartalmakat és kiket lájkolhatunk úgy, hogy ne bántsuk meg szerelmünket? Vendégeink mondják el véleményüket!

Féltékenység a semmiért?


szerző:
2018.05.30. 18:00
Féltékenység a semmiért?

Joci párkapcsolata „nem éppen felhőtlen”, hiszen Katalin féltékenysége az őrületbe kergeti őt. Ráadásul a nő folyamatosan ellenőrzi a telefonját, pedig Joci sosem adott rá okot.

Kémkedés a barátnőm után


szerző:
2018.05.18. 18:00
Kémkedés a barátnőm után

Anikónak elege van a párja féltékenységéből, ráadásul Balázs szinte naponta néz bele a lány telefonjába. Anikó nem érti a dolgot, hiszen sosem adott okot párjának a féltékenységre.

Titkos SMS-ek a férjem telefonjában

Mikor Beatrix megkapta férje, Attila régi telefonját, több száz SMS-t talált benne. Attila ugyanis több nővel folytatott beszélgetéseket, és volt, akivel találkozott is. Beatrix bizalma teljesen megingott, és nem tudja, bízhat-e még férjében.

Mit jelent, ha a barátod lekódozza a telefonját?

Alexandra azt gyanítja, hogy a párja, Zoli megcsalja őt. Mivel a lány folyton rajtakapta pasiját kisebb-nagyobb hazugságokon, egyre inkább megingott a bizalma, ráadásul Zoli az új telefonkódját sem akarja megadni Alexandrának…

Te felfüggesztenéd a párodért a Facebook fiókodat?

Erika már nem boldog párja, Szilárd mellett, hiszen mostanában „elég hullámvölgyes” a kapcsolatuk. Szerinte a tűz már csak pislákol, és szeretné, ha még fellobbanna közöttük. A legnagyobb gond viszont Szilárd telefonfüggősége, így Erika rá szeretné venni párját, hogy hagyjon fel a közösségi oldallal.

A barátnőm még mindig a volt férjét szereti?

Józsi egyre inkább arra gyanakodik, hogy a barátnőjenek még mindig tart a viszonya az ex férjével. Vajon a nő miért beszélget naponta többször a volt párjával? Vajon miért nem hangosítja ki ilyenkor a telefont? Pláne, ha Józsi még meg is kéri rá…

Judit, a kémnő


szerző:
2018.04.16. 18:00
Judit, a kémnő

Juditnak egyszer és mindenkorra elege lett párja, István kicsapongó életéből. A nő nemrég kinyomozta István titkos beszélgetését, amikor is a férfi egy ismeretlen nővel szervezett randevút. Judit nem hagyta magát, és ő maga is megjelent a helyszínen…

5 napon belül kikapcsolhatják a feltöltőkártyás mobilokat

5 napon belül kikapcsolják a feltöltőkártyás mobilját annak, aki nem vesz részt a kötelező éves adategyeztetésen. Hiába volt már valaki tavaly, idén újra el kell mennie, mégpedig abban az időpontban, amit egy sms-ben küldenek neki. Ha nem tudja, hol tud adatot egyeztetni, kattintson ide!

„Tedd már el a telefonod!”


szerző:
2018.04.09. 18:00
„Tedd már el a telefonod!”

Zolit nehezen lehet kihozni a sodrából, de barátnője bármikor képes rá. Szandi ugyanis állandóan nyomkodja a telefonját, ráadásul a fiú úgy érzi, hogy ez már a kapcsolatukra is rossz hatással van. Zoli legszívesebben a földhöz vágná barátnője készülékét…

A nő, aki húsz évvel fiatalabb fiút szeret

Mikor Jocó börtönbe került, 20 évvel idősebb párja, Gizi egy nap telefonon keresztül megkérte a fiú kezét. Most eljött az idő, hogy személyesen is megtegye…

Kié lesz Boricica?


szerző:
2018.03.26. 18:00
Kié lesz Boricica?

László arra gyanakodik, hogy a párjának, Borinak más férfi is van az életében, hiszen szerelmét az utóbbi időben már többször is hallotta beszélni egy rejtélyes férfivel telefonon. Egyszer még át is vette Boritól a telefont, és megmondta az illetőnek, hogy szálljon le az élettársáról. A két férfi most szemtől szemben küzd meg Bori kegyeiért…

Újra megcsalt a párom?


szerző:
2018.03.14. 18:00
Újra megcsalt a párom?

Telefonnyomkodás? Éjszakai kimaradozás? Szandi egyre inkább arra gyanakodik, hogy párjának, Sanyinak szeretője van. Vajon a fiú ismét hűtlen volt barátnőjéhez?

Hobbija a zaklatás?


szerző:
2018.03.12. 18:00
Hobbija a zaklatás?

Zita a zaklatójától, Bencétől szeretne megszabadulni, aki arra is képes, hogy egész álló nap hívogassa a lányt. De vajon mi lehet ennek az oka?

Piros titokban belenézett Kornél telefonjába...

Vajon mit csinált Piros a srác telefonjával? Este 20:30-kor kiderül az Oltári csajok 83. részéből! Kapcsolj az RTLII-re!

Itt a legújabb magyar startup siker: a lopásbiztos telefontok!

Megvan az az érzés, amikor nyúlsz a zsebedhez, de nincs ott a telefonod, mert ellopták? Három testvérrel ez többször is megtörtént, de a balszerencséből kovácsoltak szerencsét: panaszkodás helyett megalkottak egy lopásbiztos telefontokot!

Péter végignézi Angéla és Márk intim pillanatait

A Farkas lakásban cuki családi programot tartanak, ám arra senki sem számított, hogy ezt bárki láthatja Noémi élő közvetítésének jóvoltából. Valószínűleg az önfeledt pillanatokat komoly következményekkel járnak majd hamarosan.

A teljes adásért kattints IDE!

A magyarok egyharmada ettől a függőségtől szenved?

Lassan mindenki tudja, mennyire el lehet merülni az okostelefonok adta lehetőségekben, azonban ez egyre nagyobb problémát jelent, főleg a gyerekeknél. Olyannyira, hogy állítólag már a magyarok egyharmadát érinti ez a probléma.

Fókusz 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 19:05

Eltűnt Hien telefonja!


szerző:
2018.01.27. 18:00
Eltűnt Hien telefonja!

A Trip to the moon csapata egy vietnámi étteremben vacsorázott, Hien azonban ott felejtette a telefonját. A lány hiába ment vissza a helyre, valaki zsebre tette a készüléket és kisétált vele.

Kirabolták Survivor Anitát!


szerző:
2018.01.24. 17:00
Kirabolták Survivor Anitát!

A 2017-es Survivor két versenyzője, Klaudia és Anita Egyiptomba utazott két hétre, hogy rápihenjenek a 2018-as évre, azonban kirabolták őket. Íme a tettes felkutatásának és feljelentésének története!

VESZÉLYBEN A PROCESSZORUNK: Így védekezzünk a hackertámadás ellen

Amerikai kutatók két súlyos biztonsági rést észleltek a mai számítógépeket működtető processzorokban. A szakértő szerint nem árt, ha mindenki frissíti az operációs rendszerét. Nemes Dániel, kiberbiztonsági szakértő tanácsai.

A fizetése bánja a buszsofőrnek

Vezetés közben SMS-ezett egy sofőr a 7-es buszon, Budapesten. Ezt egy utas le is fotózta. Ezen látszik, amint a bal kezével a kormányt fogja, a jobbal meg a telefont - miközben éppen a Facebook-on üzen valakinek. Mindezt a reggeli csúcsforgalomban tette.

EXKLUZÍV: Kabát első telefonbeszélgetése Adrival a győzelme után

Ahogy kiszabadult a dzsungelből, azonnal felhívta szerelmét a szállodából. Kíváncsi volt, hogy hogy vannak az otthoniak, majd egy gyors élménybeszámolót is tartott Adrinak. 

Ian O'Sullivan eltűnt a párizsi éjszakában

Egészen az utolsó pillanatig úgy tűnt, hogy Ian O'Sullivan Párizsban ragadt, ugyanis előző este óta nem látták őt a többiek és a telefonhívásokra sem válaszolt, azonban amikor senki sem számított rá, megjelent a zenész az Amszterdamba tartó vonaton.

93 forintos percdíj a raboknak

93 forintos percdíjon telefonálhatnak a rabok, ez pedig a keresetük nagy részét elviszi a Magyar Helsinki Bizottság szerint. Ha pedig tönkremegy a kétezer forintos börtöntelefon, a javításra is több ezer forintot kell fizetniük. A Bünetés-Végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint szigorú szabályoknak kell megfelelnie a telefon-szolgáltatónak, ami plusz költségeket jelent.

 

Iliász telefonon tudatta szerelmével, hogy győzött

Megható pillanatokat élhettek át azok, akik fültanúi voltak Iliász és szerelme telefonbeszélgetésének. Nézd meg, hogyan tudatta kedvesével Iliász, hogy győzött!

MEGRÁZÓ: Villamos ütötte el a nőt, aki a telefonját nyomkodta

Villamos ütött el egy nőt az ukrán Kharkiv városában. Miközben átkelt a villamos síneken, telefonját nyomkodta, ezért nem látta az arra közlekedő járművet. A vezető mindent megtette, hogy megakadályozza a balesetet, de nem sikerült. A nőnek amputálni kellett az egyik lábát.

Anitának óriási hatalom került a kezébe

Mivel az úszópárbajon Anita maradt alul, ezért csak Lilla kapott jutalmat. Most azonban elérkezett Anita ideje is!

Iliász könnyek közt hívta fel szerelmét!

Anita végül Iliásznak adta át a telefonálás lehetőségét, így a srác azonnal tárcsázta kedvese telefonszámát, hogy több mint 18 nap után végre hallhassa a hangját. Megható pillanatok következnek!

Megrázó felvétel: Zokogva hívtak segítséget Chester Benningtonhoz

A Linkin Park frontemberének hirtelen bekövetkezett halála óta a világ a mai napig nem ocsúdott fel a váratlanul jött tragédiából. Az énekes öngyilkossága gyászba borította a rajongókat, és egyszóval mindenkit – hiszen ki ne tudna eldúdolni egy-egy Linkin Park dalt?

Korlátlan adatforgalom és újabb versenytársak a telekommunikációban!

Sokak szerint még csak most kezdődik az igazi verseny a telekommunikációs cégek piacán, akik sorra jelentik be újításaikat. Ezek közül elsősorban az olcsóbb és korlátlan internetelérések, valamint a fapadosabb csomagok lendíthetnek a piacon.

Doma:

Adrienn férjének gondolatait folyamatosan a házasságuk körül forog, hiszen az utóbbi időben minden szabad percét ez töltötte ki. Rettenetesen érzi magát amiatt, hogy ennyire nem sikerül a kapcsolatuk érzelmi oldalát rendbe rakni, ezért felhívta feleségét.

BRÉKING: Egyre többen vonzódnak a géphangokhoz

A Velveten olvasható egy brit reklámcég friss felmérése, amiből kiderül, hogy mennyire gyakori az a jelenség, hogy valaki a telefon vagy számítógép hanghoz vonzódik. Továbbá megtudtuk azt is, hogy a kutatásban résztvevők 26 százalékának volt már szexuális fantáziája az elektronikai eszközeiben élő mesterséges intelligenciával.

Sebestyén Ági megtalálta Pumped Gabo utódját?

Pumped Gabo megcsalta barátnőjét VV Zsófival, ezért a lány úgy döntött, hogy végleg véget vet kapcsolatuknak. Mivel az összes hírportál megírta a félrelépést, ezért Dominik kapva kapott az alkalmon, hogy felhívja Ágit. Vajon mi fog kisülni ebből?

Hoppá! Sebestyén Áginak máris új udvarlója van!

Pumped Gabo annyira megbántotta Ágit, hogy a lány hajthatatlan, soha többé nem akar kapcsolatot a sráccal. Azonban máris van egy újabb érdeklődő!

Ajaj! Sebestyén Ági felhívta VV Zsófit a megcsalás miatt!

Pumped Gabo barátnője teljesen kiakadt, amikor meglátta az internetre felkerült videót a pasijáról és a ValóVilág powered by Big Brother Zsófijáról, ezért úgy döntött, hogy számon kéri a lányon a megalázó esetet. Hallgasd meg a durva telefonbeszélgetést és nézd meg az erről készült videót!

Sebestyén Ági telefonon kérte számon VV Zsófit

Miután Ágihoz eljutott az internetre feltöltött videó híre, felhívta VV Zsófit, hogy számon kérje rajta a megalázó húzást...

Most kiderül, hogyan folytatódik Pumped Gabo és VV Zsófi románca!

Pumped Gabo nemrég áthívta magához VV Zsófit, aminek a híre hamar Sebestyén Ági fülébe jutott... A ValóVilág powered by Big Brother játékosa azonban most újra képbe került! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogyan folytatódik kettejük története!

Ennyi volt Pumped Gabo és VV Zsófi románca?

Gabo nagyon kiakadt, amikor megtudta Ágitól, hogy VV Zsófi egy fotóval dokumentálta a srácnál töltött estét. Amikor a ValóVilág powered by Big Brother játékosa telefonon kereste Gabót, a fiú csúnyán kiosztotta őt...

Így használhatjuk telefonunkat a gépjárműben büntetés nélkül

Nagyon sok félreértés témája a gépkocsiban, vezetés közben történő mobiltelefon használat, hiszen az nem csak telefonálásra alkalmas manapság...

Fontos üzenet! Dobó Ági veszélyben érzi családját

A gyönyörű modell, a 2010-es Miss World Hungary komoly fenyegetettségre hívja fel követői figyelmét. A kétgyermekes anyuka nemcsak saját magát, de egész családját is veszélyben érzi. Lehet, hogy nem is alaptalanul?

Megvehető Hitler telefonja

Elárverezik Hitler egykori telefonját, amelyet a náci vezér berlini bunkerében találtak a szovjet katonák. A kikiáltási ár 100 ezer dollár, de várhatóan ennél jóval többet fizetnek érte. A Vörös Hadsereg 1945-ben ajándékozta a telefont a bunkerbe látogató egyik brit katonának, most az ő fia akarja eladni a ritkaságot.

Büntetés nélkül így használhatjuk telefonunkat a gépjárműben

Nagyon sok félreértés témája a gépkocsiban, vezetés közben történő mobiltelefon használat, hiszen az nem csak telefonálásra alkalmas manapság...

Évenkénti ellenőrzést terveznek

Évente egyszer minden feltöltős SIM-kártya tulajdonos személyazonosságát ellenőriznie kell a szolgáltatóknak. Ezt tartalmazza a kormány rendelet-tervezete, amit azután kezdeményeztek, hogy a párizsi és brüsszeli terroristákhoz magyar SIM-kártyák is kerültek. A hatóság szerint ehhez elég lesz megadni az okmányok adatait, amiket a szolgáltatók lekérdeznek a nyilvántartásból. Az egyik szolgáltató szerint ez komoly problémákat és kérdéseket vet fel, de hogy pontosan milyeneket, nem részletezte. Az MSZP szerint ez csak a tisztességes előfizetők életét keseríti meg.

Jó tudni! Mikor és hogyan használhatjuk okostelefonunkat vezetés közben?

A KRESZ igen szűkkörben értelmezi a telefonálás helyes, avagy helytelen használatát. Mivel egyáltalán nem egyértelmű a mostani jogszabály, sok a nyitott kérdés. Amire mindenképp figyeljünk, kézbe ne tartsuk telefonunkat, mert az baleset veszélyes, és büntetendő. Legyünk óvatosak és körültekintőek!

Szigor a feltöltőkártyáknál

Nem lehet majd korlátlanul vásárolni feltöltős telefonkártyákat a jövőben. A Médiahatóság rendelettervezete szerint magánemberek legfeljebb 10, cégek pedig maximum 50 feltöltős SIM-kártyát vehetnek. Még szeptemberben derült ki, hogy a brüsszeli és párizsi terrortámadások szervezői magyar telefonkártyákat használtak. A kormány ezután döntött úgy, szigorítani kell ezek használatát. A DK szerint ez csak látszatintézkedés.

Gyerektől akart rabolni

Tizenegy éves kisfiútól akart elvenni mobiltelefonját egy férfi Érden. A rabló kezéből azonban kicsúszott a telefon és a gyerek elszaladt, majd szüleivel azonnal a rendőrségre ment. Az eset után egy nappal Gyömrőn a vasútállomáson is telefont raboltak. Ott egy férfit fenyegetett meg egy 19 éves fiatal, majd vonatra szállt. Mindkét rablót elkapták, előzetes letartóztatásban vannak.

Gina telefonon beszélhetett az apukájával és a kisöccsével

Ginát szavazták meg a többiek, hogy hazatelefonálhasson, és beszélhessen a családtagjaival...

Az egyik villalakó felhívhatja telefonon a hozzátartozóját!

A Villa lakói megszavazták, hogy ki legyen az az egy, aki hazatelefonálhat...

Levi „elhagyja” Evelinnel közös home videójukat

Evelin és Levi szex közben lefilmezik magukat, ezután Evelin követeli Levitől, hogy törölje le a videót, a fiú azonban nem tud megválni a kis szexfilmjüktől. Később Levi mobilja eltűnik…

Felrobbanó akkumulátortól sérült meg

Fél szemére megvakult egy 14 éves kisasszonyfai fiú, mert a kezében felrobbant egy mobiltelefon akkumulátora. Erről a ma.hu számolt be. A kórház nem ad felvilágosítást a gyerek sérüléséről. Úgy tudjuk, a balesetet az okozta, hogy a készüléket saját töltője helyett más vezetékkel akarta feltölteni. Az általunk megkérdezett szakember szerint ez tilos és balesetveszélyes.

 

Kell vagy nem privátszféra egy jó kapcsolatban?

Önöknek van titkuk a szerelmük, a párjuk előtt? Esetleg bele szoktak lesni az ő telefonjába, levelezésébe? Király Petiéknek még a jelszavuk is egyforma, Solti Ádám viszont felháborítónak tartja, szerinte válóok lehet, ha valaki megsérti a másik magánszféráját. Akkor most kell vagy nem privátszféra egy jó kapcsolatban?

Fókusz 2016-09-22


szerző:
2016.09.22. 17:25
Miért a telefonunkon keresztül nézzük az élő koncertet?

Az egyre jobb és modernebb telefonok egyrészt egy hihetetlen új világot nyitnak meg, másrészt részben tönkre is tehetnek egy másikat. A koncerteken ugyanis egyre többször probléma, hogy a nézők nem is annyira a színpadot, sokkal inkább a telefonjuk kijelzőjét nézve követik a koncertet. Rögzítenek mindent. Hogy miért kell az élmények helyett a videózást választani? Ennek járt utána a Fókusz stábja.

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Mobil-evolúció az elmúlt 22 évben

Közel négy kilós volt, méregdrága, és lebunkózták azt, aki magával vitte. Az első hordozható telefonok Huszonkét évvel ezelőtt tűntek fel a gazdag vállalkozók kezében. Az egykori bunkofonból mára életünk egyik létfontosságú eszköze lett. Két évvel ezelőtt készített riportot a Fókusz Plusz a mára már elengedhetetlen tartozékunkról.

A féltégláktól az okostelefonokig

Csaknem 40 évvel ezelőtt készült el az első hordozható telefonkészülék. Ezek a darabok óriásiak, lassúak és nagyon drágák voltak, ám már akkor státuszszimbólumi szerepet kapott a hétköznapokban.

Rendőrségi ügybe keveredett Hamilton

A Forma-1-es pilóta nem tesz különbséget a versenypálya és a közutak között. Sebesség és kamera - ezek nélkül nem is tud már útrakelni Hamilton? Korábban gyorshajtás miatt vették el jogosítványát, most viszont a rendőrség szállt rá a hírességre, ugyanis motorozás közben mobiljával videózott.

Kapcsolattartás felsőfokon: hogyan beszélgessünk?

Manapság mindenki pötyög, vagy a telefonján csacsog. Régen viszont folyamatos volt a személyes kontakt. Mi a legjobb választás? Telefon vagy élőszó?

Papp Réka Kinga ikreket vár?


szerző:
2016.02.08. 11:48
Papp Réka Kinga ikreket vár?

 „Nagymama leszel megint!” - ezt az üzenetet kapta a Heti Hetes tagjának édesanyja.  Papp Réka Kinga gyanútlanul és lezáratlanul az öltözőben hagyta mobiltelefonját, amit Para-Kovács Imre azonnal ki is használt. Az adásban pedig Hajdu Steve egy újabb sms-sel egészítette volna ki a „nagy bejelentést”.

Magyarul Balóval 2015-12-08

Észre sem vettük, és néhány év alatt okostelefon-függők lettünk. Ha igaz, naponta majd hat órát töltünk azzal, hogy a telefonunkat nyomkodjuk, mindenhol, mindig. Sokszor kettesben is. Ennek persze örülnek a fejlesztők és a kereskedők, de aggódnak a pszichológusok, tanárok, szülők, vagyis azok, akiket zavar, hogy egymás helyett csak a kijelzőre figyelünk.

Emberek, akiket szó szerint beszippantott az okostelefonjuk

Egy francia művész különleges fotósorozatot készített a telefonjukba temetkező, szelfimániás emberekről: a képeket úgy manipulálta, mintha a telefonok beszippantanák a használóik arcát. Ha ma csak egy fotósorozatot néz meg elmálló arcú emberekről és lélekzabáló telefonokról, ez legyen az!

Lola internet- és telefonfüggő volt

Lola súlyos függőséggel számolt le saját bevallása szerint, ugyanis az internet és vele együtt az okos telefonja megszállottja volt. A problémával nincs egyedül, egyre több, elsősorban fiatal érint, így különösen fontosnak tartja, hogy felhívja erre a figyelmet. A téma kapcsán így meghívtunk egy klinikai szakpszichológust, Orvos-Tóth Noémit és magát Lolát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való