KERESÉS search-close

testvér

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "testvér"

KABÁT PETI: „Zsivány voltam, Joci inkább szófogadó”

Kabát Petit láthattuk már a dzsungel királyaként, és a konyha ördögeként is. A Nyerő Párosban pedig megismerhettük barátnőjét, Adrit is. Ám azt az embert, aki a világon a legjobban ismeri, még sosem mutatta meg a nagyvilágnak. Egészen mostanáig!

Ki Soma Mamagésa és Kabát Peti testvére?

Soma Mamagésa és öccse, Kabát Peti és bátyja sok mindenben nem hasonlítanak egymásra. Közös gyerekkoruk mindannyiuk életét meghatározta annak ellenére, hogy Soma terrorizálta Miklóst, Joci pedig sokáig jobban sportolt, mint Kabát Peti.
Kabát Petiék gyerekkori csínytevéseiről ide kattintva még többet tudhat meg.

Karolina Karesznak: „Itt mindenem megvan…”

Karesz elment Karolina nevelőszüleihez, hogy közölje velük: magához veszi a húgát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Mivel Marci még nem töltötte be a tizennyolcadik életévét, nem költözhetett bátyjával a villába, és ez bizony komoly feszültséget generált a fivérek között.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Előző rész (2018. november 09.)

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Következő rész (2018. november 09.)

Joe befogadja Renit. Bence és Marci összetűzésbe kerül. Tamara igent mond a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Exkluzív jelenet: A családtagok megkóstolták, hogy mit ittak és ettek eddig a szigetlakók!

A mai adásból kiderül, hogy mi mindent csináltak még a játékosok hozzátartozói a szigeten a látogatásuk során. Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Drámai pillanatok egy testvérpár életében

Kárász Ervin és Krisztina együtt érkeztek az X-Faktorba. A mentorok ítéletére azonban egyikük sem számított...

 

Ha szeretnéd újra megnézni a Kárász testvérek produkcióját, kattints IDE!

Megható: megszólalt Demi Lovato húga az énekesnő drogtúladagolása után!

A napokban egy szívszorító bejegyzésben köszöntötte fel az énekesnőt a testvére, aki nem tud elég hálás lenni, amiért a világhírű nővére életben van.

VV Györgyi nem tudta visszafojtani könnyeit…

VV Ági szakítása után VV Györgyi szíve is kettétört, hiszen nővére egyszer csak betoppant a villába, és szörnyű hírt hozott magával.  

Az ikertestvéreket megőrjítik a nők!

Rodrigó és Renátó szerelmi élete nem éppen felhőtlen, hiszen a lányok folyamatos nehézségeket okoznak nekik. Most viszont a tettek mezejére léptek: Rodrigó az exét szeretné visszahódítani, míg Renátó egy volt iskolatársától szabadulna meg.

A sok gyerek egyenlő a boldogabb családdal?

Vajon, hogy működik a sok gyermekes családokban a logisztika és mi motiválja a szülőket arra, hogy egyre több és több gyermeket vállaljanak? Ha igaz az az állítás, hogy a sok gyerek egyenlő a boldogsággal, akkor Magyarország egyik legboldogabb apukája válaszolta meg a Story Extra stábjának kérdéseit.

„Legyen végre béke!”


szerző:
2018.07.06. 18:00
„Legyen végre béke!”

Mónika áprilisban már járt Anikónál, amikor Delhusa Gjon lepte meg őt. Az elkeseredett lány most a testvérével, Jánossal szeretné rendezni a kapcsolatát.

“Neked nincs szíved”


szerző:
2018.07.05. 18:00
“Neked nincs szíved”

Mikor Renátó hazalátogatott a családjához, akkor szembesült a megdöbbentő ténnyel, hogy édesanyja felköltözött Budapestre, maga mögött hagyva két kiskorú testvérét. A fiú nem szeretne mást, csak válaszokat!

Miért utál a sógorom?


szerző:
2018.07.05. 18:00
Miért utál a sógorom?

Attila a testvérével, Mónival szeretne kibékülni, akivel mostanság alig-alig találkozik. A férfi úgy véli, hogy a sógora befolyásolja a nővérét. Vajon mi lehet a háttérben?

Péter, az eltitkolt testvér


szerző:
2018.07.04. 18:00
Péter, az eltitkolt testvér

Ági és testvérei intézetben cseperedtek fel, ráadásul mind a hárman három felé szakadtak el egymástól. A lány azonban nemrég szembesült vele, hogy egy negyedik édestestvére is van a nagyvilágban. Most személyesen találkozhatott „újdonsült” öccsével, Péterrel.

Miért kerül a saját testvérem?

Juliett a testvérével, Bettivel szeretne kibékülni, akivel a szüleik válása után elkerültek egymástól. Juli akárhányszor próbálkozott találkozni a húgával, mindig volt valami kifogása…

A három nővér újra együtt?


szerző:
2018.06.22. 18:00
A három nővér újra együtt?

Vivien a testvéreivel szeretné újra felvenni a kapcsolatot, akikkel több mint 10 éve nem találkozott. Ám a nővérek valamiért nem ugrottak ki a bőrükből Vivien láttán…

Az öcsém a barátnőmmel bújt ágyba

Krisztián egy házibuliban lefeküdt a saját bátyjának a párjával, ráadásul az alvó testvére mellett. Bár másnap reggel mindent bevallott, a fivérek csúnyán összevesztek. Mindennek 4 éve már, így épp itt az ideje a békülésnek.

Változz vagy költözz!


szerző:
2018.05.25. 18:00
Változz vagy költözz!

Marika élete akkor vált elkeseredetté, mikor nővére barátja hozzájuk költözött. Bár Patrik csak pár hónapja él egy fedél alatt a nővérekkel, már most úgy érzi, hogy „ő a ház ura”. Sőt, Marika életébe is folytonosan beleszól.

Oscar-díj a legjobb testvérnek

Sándor és László az édesanyjuk halála után külön nőttek fel, és bár nem igazán tartják a kapcsolatot egymással, Sanyi rájött arra, hogy senki másra sem számíthat a testvérén kívül. Most nem csak egy aranyszobrocskát hozott Lászlónak, hiszen meg szeretné kérni, hogy legyen a gyermekei keresztapja.

Segítség, kígyók a lakásban!

Panni bátyja kígyókat és hüllőket tart a szobájában, amik nem igazán a lány „idegeinek valók”. Ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy a kígyók szabadon mászkáltak a lakásban…

Zsarol az öcsém!


szerző:
2018.05.17. 18:00
Zsarol az öcsém!

Zsolt sosem hitte volna, hogy a saját testvére fogja hátba szúrni. Öccse ugyanis egy hangfelvétellel zsarolta a fiút, ami miatt össze is verekedtek...

„Három hete nem ittam”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Három hete nem ittam”

Miután Róbert elvesztette szerelmét, az alkohol fogságába esett, és egyszer az életének is véget próbált vetni. Nővére, Dorottya azonban mindenben támogatta őt, és munkát is próbált szerezni neki, ám szenvedélye mindig erősebbnek bizonyult. Most viszont nagy híre van Dorottyának, hiszen lassan egy teljes hónapja nem ivott egy kortyot sem!

A ruha teszi az embert?


szerző:
2018.05.15. 18:00
A ruha teszi az embert?

Mónika a nővére, Brigi öltözködési szokásán szeretne változtatni, hiszen a gót stílus miatt sosem alakult ki közöttük az az igazi testvéri kapcsolat, ráadásul Mónikánál már teljesen betelt a pohár.

Mennyire erős a testvéri szeretet?

Csaba a bátyjával, Ádámmal szeretné rendezni kapcsolatát, akivel egy ideje eltávolodtak egymástól. Ráadásul a férfi egyedülálló apaként neveli gyerekeit, és nagy szüksége van egy szerető testvérre.

Nyelvtudás nélkül külföldön?

Miközben Ricsi börtönben volt, több dolgot is megtudott a nővéréről, többek között azt, hogy testvére a testéből él. Sőt, arra is fény derült, hogy eldobta magától a kisfiát…

Ezért nem vállalnak még egy gyermeket Ábel Anitáék!

Papp Gergő kíváncsiságból rákérdezett, hogy Ábel Anita kislánya szeretne-e kistesót, a színésznő pedig elárulta, hogy miért állnak meg egy gyereknél.

Hova tűnt a feleségem az ágyból?

Tibor egy nap arra ébredt, hogy felesége nincs mellette az ágyban. A fiú arra gyanakodott, hogy a lány az udvaron dohányzik, de mikor a keresésére indult, akkor vette csak észre, hogy felesége egy szál bugyiban jön ki Tibi bátyjának szobájából…

Lali a saját testvérének adta ki magát, hogy becsajozzon

Reggel megjelent az albérletben Gyurika, Lali testvére. A neten megbeszélt egy randit, és az albiban szeretett volna elkészülni. Készülődés közben azonban allergiás reakciója lett, ezért Niki bedobta az ötletet, hogy Lali menjen el a testvére helyett, úgyis annyira hasonlítanak. Laller nagy nehezen belement a dologba, ráadásul még a lány is megtetszett neki. Később mégis megjelent a meggyógyult Gyurika, és hatalmas balhét csapott, amiért Lali megcsókolta a lányt.

Vivi: „Jobban szeretem magam ruha nélkül”

Loretta egyre inkább aggódik húgáért, Vivienért, hiszen a lány kihívó, már-már intim képeket posztol a közösségi oldalakon. A nővér szerint Vivinek vissza kellene fognia magát, és inkább az iskolára kéne koncentrálnia, ahonnan már ki is rúgták a 18 éves lányt.

Munka vagy csavargás?


szerző:
2018.03.20. 18:00
Munka vagy csavargás?

Andi országszerte dolgozik, hogy eltartsa családját, viszont nővére arra gyanakodik, hogy a munka csak kifogás, és Andi valójában csavarog. Mi lehet az igazság?

Anica, a tyúkanyó


szerző:
2018.03.13. 18:00
Anica, a tyúkanyó

Anica az egy éve nem látott húgával, Violával találkozott, aki sosem tudta elviselni nővére anyáskodását. Visszaszáll a béke a testvérekre?

Szívszorító találkozás több évtized után

Zsuzsanna és féltestvére, Richárd 30 évig nem tudtak egymásról, pár éve pedig az interneten vették fel a kapcsolatot egymással. Sőt, annak ellenére, hogy sohasem találkoztak személyesen, a lány úgy érzi, mintha mindig is ismerte volna bátyját. Zsuzsanna a könnyeit sem tudta visszafojtani, mikor megpillantotta Richárdot.  

 Zoltán 10 éve várt erre a pillanatra

Zoltán évek óta nem látta a húgát, Évát, így azért érkezett, hogy újra felvegyék a kapcsolatot. A fiú 9 évesen lett drogfüggő, később pedig zűrös ügyekbe keveredett, ami miatt nevelőintézetbe került. A két testvér ezért távolodott el egymástól, ráadásul a nevelőszülők eltiltották Évát a bátyjától.

8 év után szent a béke?


szerző:
2018.02.21. 18:00
8 év után szent a béke?

Péter a nővérével, Krisztinával szeretne kibékülni, akivel a sok nézeteltérés miatt közel 8 éve nem találkozott. A fiú szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy örök harag legyen közöttük, így elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Szívszorító! A testvérek 17 év után találkoztak

Noémi 17 év után szeretné tisztázni kapcsolatát a nővérével, Bernadettel. A testvérek a „kisebb apróságok” miatti veszekedések után eltávolodtak egymástól, de most elérkezett az idő, hogy ismét béke legyen közöttük…

Élő sakkversenyben A Fal nyertesei

A tegnapi A Fal sakkmester nyertesei több mint 7 millió forintot nyertek. A testvérpár Juhász Ármin és Juhász Kristóf volt Anna és Miki vendége, akik a beszélgetés közben játszmát folytattak egymás ellen. 

Péter: „Van egy csodás feleséged, aki mindennek ellenére téged szeret

A fiús hétvégén a két testvér között tapintható volt a feszültség. Bálint aztán egy végighorkolt éjszaka után kérdőre vonta öccsét, hogy miért alázta meg őt Zsófi előtt. Péter megpróbálta tisztázni a helyzetet, de Bálint nekiesett, és dulakodni kezdtek. 

Két legyet egy csapásra


szerző:
2017.12.19. 18:00
Két legyet egy csapásra

Robi egy őszinte vallomással készül a nővérének, Beának, hiszen már elérkezettnek látja az időt arra, hogy bevallja másságát. Sőt, jelenlegi párját is be szeretné mutatni a testvérének...

Krisztián a saját bátyját tetováltatná magára

Krisztián tíz éve vette fel a kapcsolatot sosem látott bátyjával, Norbival, akivel most találkozott életében először személyesen. Krisztián annyira örült a nagy találkozásnak, hogy még azt is komolyan tervezi, hogy testvére gyerekkori fényképét tetováltassa magára…

6 év után találkoztak a fivérek

Zoltán évek óta nem látta testvérét, Tamást, akivel a drog-és alkoholproblémák miatt több alkalommal is komoly összetűzésbe került. Bár nagy ritkán beszélnek egymással telefonon, 6 éve egyszer sem találkoztak személyesen.

Peller Annáék igazi „majomtestvérek”

Bár Mikikét egy kontinens választja el szeretett feleségétől, Annának egy pillanatig sem kell csüggednie, hiszen a húga mindenben ott áll mellette!

Hova tűntek a nővérek?


szerző:
2017.12.08. 18:00
Hova tűntek a nővérek?

Szandra apa nélkül nőtt fel, és csak 20 éves korában kereste fel édesapját. Ekkor tudta meg, hogy van két féltestvére is, akikkel meg is ismerkedett, de az idő múltával megszakadt közöttük a kapcsolat. Mi lehetett ennek az oka?

Hajnal nekiesett Angélának


szerző:
2017.11.30. 20:30
Hajnal nekiesett Angélának

Miután Hajnal megtudta, hogy nővére elárulta őt, egy teátrális jelenettel tudatta Angélával, hogy mit is érez iránta. 

Verekedés lett a féltékeny testvérharcból

Eldurvult a veszekedés. Hajnal szerette volna visszaadni a lakáskulcsot nővérének, ám először csak szavakat vágtak egymás fejéhez, végül azonban már az arckrémek is röpködtek a levegőben.

A teljes adásért kattints IDE!

Lian múló hóbortnak tartja öccse homoszexualitását

Leon a bátyjával, Liannal szeretné elfogadtatni másságát, akinek korábban már előhozakodott a témával, de Lian szerint öccse csak „hülyeségeket beszél”, és bosszantani akarja őt.  

Nagy találkozás 4 év után


szerző:
2017.11.29. 18:00
Nagy találkozás 4 év után

Máté a legjobb barátjával, Krisztiánnal szeretné rendezni viszonyát, akit szinte a testvéreként szeret. A fiatalok nevelőintézetben nőttek fel, de nagykorúságuk után mindenki ment a maga útján. A fiúk most 4 év után találkoznak újra egymással, és Máté még tanúnak is felkérné barátját a közelgő esküvőjére.

Amikor a szerelem túlságosan vak

Miután Feri megházasodott, a nővérei sehogy sem tudták elfogadni újdonsült feleségét. Hűtlenséggel vádolták, de a férfi „csak ment a saját feje után”. Végül mégis beigazolódott az igazuk, így Feri elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét kibéküljön nővéreivel.

Totót újabb albérletből dobták ki

Reggel Zoé híreket kapott: Totót kitették az albérletből, ahol eddig lakott. A fiú egyből visszaakart költözni Zoéhoz az albiba, a lány azonban nemet mondott testvérének, amivel megsértette őt. Később aztán furdalni kezdte a lelkiismeret a Zoét, és megengedte Totónak, hogy odaköltözzön hozzájuk, ő azonban addigra meggondolta magát, és úgy döntött más megoldást keres problémájára.

Katit a saját öccse lopta meg


szerző:
2017.11.27. 18:00
Katit a saját öccse lopta meg

Kati és Laci zavaros gyerekkoruk miatt nevelőintézetbe kényszerültek, és mivel nem azonos neműek, külön otthonba sodorta őket az élet. Emiatt csak felnőttként találkoztak újra, egy alkalommal pedig Kati vendégül látta öccsét és annak barátnőjét, akik a melegszívű vendégszeretet ellenére meglopták a házigazdát. Kati nagyon sokáig nem tudta feldolgozni, hogy a saját testvére lopta meg, de úgy érzi, most már fátylat tud borítani a múltra…

Peller Mariann a Reggeli új műsorvezetője?

Peller Annának óriási meglepetésben volt része, ugyanis testvére, Mariann érkezett hozzá Fehér Tibi helyett, hogy együtt vezessék a hétfői és a keddi Reggelit. Nézd meg, mit szólt mindehhez Anna!

Dóri: „Mind a kettő tetszik”

Dóri szívét az óvodástársa, Balázs, és a fiú bátyja, Áki is egyaránt megdobogtatja.  Az 5 éves kislány saját készítésű rajzokkal lepte meg a testvérpárt, akik cserében focitudományukat is megcsillogtatták Dórinak.

˝Létezik, hogy te rányomultál a testvéred szerelmére?˝

Hoppá-hoppá! Ezt még Angéla le látta előre, pedig számíthatott volna az érkezésére: Hajni csalódottan és idegesen szembesítette nővérét önző tettével.

A teljes adásért kattints IDE!

Egy kudarcba fulladt dal története

Klaudia a húgával, Dzseniferrel szeretne kibékülni, akivel úgy megromlott a kapcsolata, hogy már több mint 4 éve nem beszélnek egymással. A 10 éves korkülönbség miatt sosem jöttek ki egymással, pláne azért, mert Dzseni mindig is úgy érezte, hogy nővére anyáskodni próbál felette, és még a meglepetés dalt sem volt hajlandó meghallgatni tőle.

Segítség, a barátnőm a bátyámmal csalt meg!

Zsolti az ex-barátnőjével, Ágival szeretné rendezni a viszonyát. A fiatalok 1 hónapot voltak együtt, de Ági még ilyen rövid időn belül is megcsalta a fiút, ráadásul Zsolti saját bátyjával. Az elkeseredett srác sosem gondolta volna, hogy egyszer csalódni fog testvérében, aki röhögve közölte öccsével a történteket…

Erdős Viola testvére nem rejti véka alá véleményét nővére külsejéről!

A lányt kisöccse lepte meg öltözőjében. Sem a  testvéri szeretet, sem pedig a csipkelődés nem áll tőlük távol, mint ahogy az a családokban lenni szokott...

Ikertalálkozó az Anikó Show-ban

Zsófi és Zafira születésnapjuk alkalmából egy fiú ikerpárral, Ábellel és Noellel találkozhattak. Bár a fiúk már most eltervezték, hogy idősebb korukban meg fogják viccelni a lányokat, most cuki meglepetéssel kedveskedtek a nővéreknek.

Kínosra sikerült Tamás és Teó első találkozása

Szofi nagyon boldog volt, amikor meglepetésszerűen látogatóba érkezett hozzá a bátyja, Teó. A férfi látogatásától azonban Tamás kényelmetlenül érezte magát, Szofi pedig nem merte bevallani testvérének, hogy rosszul megy a fodrászata. Később azonban kiderült, hogy Teó is azért érkezett, mert anyagi problémái vannak, ezért Szofi munkát ajánlott neki a lakásukban, amivel megsértette Tamást.

Teri meglopta a nővérét?


szerző:
2017.10.17. 18:00
Teri meglopta a nővérét?

Teri és Piroska elválaszthatatlan ikertestvérek voltak, egészen addig, míg Piroska lopással nem vádolta testvérét. Teri váltig állítja, hogy nem ő tehet a szóban forgó nyolcvanezer forint eltűnéséről, és legnagyobb fájdalma, hogy Piroska még az utcán is elfordul, ha meglátja őt. Az elkeseredett asszony mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és reméli, hogy Anikó segítségével ismét visszaállhat a családi béke.

Segítség, a kisöcsém rossz útra tévedt!

Erika és Zoli végső kétségbeesésükben fordultak Anikóhoz, ugyanis kisöccsük, Krisztián teljesen kifordult önmagából az utóbbi időben. A drogok és a rossz baráti társaság komoly hatással bír Krisztián életére, melyet a két idősebb testvér már nem hagyhatott szó nélkül. Vajon Krisztián képes lesz megváltozni a családjáért?

Következő rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot ad testvérének, Milán elkezdi a munkát az ingatlan irodában, Alexa énekesi karrierje pedig nagy fordulatot vesz…

Őt imádja a legjobban Szabó Zsófit!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a műsorvezető öccse, Gyula évekig külföldön dolgozott, így csak akkor látta a családját, amikor egy-egy napra hazautazott. Zsófi legnagyobb örömére azonban Gyula nemrég hazaköltözött, így a két testvért végre semmi sem választhatja el.

Vége szakad a 12 éves barátságnak?

Roxi gyerekkori legjobb barátnőjét, Adrit veszítette el, akivel szinte testvéri kapcsolata volt. Barátnője megvádolta őt, hogy együtt volt exbarátjával, ami miatt véget is vetett párkapcsolatának. Az elkeseredett Roxi többször is szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, de Adrienn hallani sem akart róla. Elérkezett az idő, hogy pontot tegyenek a vita végére!  

Szóba sem áll testvérével, amióta megtudta, hogy mi a hobbija...

Eszter egyenes retteg a kígyóktól, így érthető, hogy teljesen kiborult, amikor a testvére hazaállított eggyel. A lány azt szeretné, ha Ricsi vagy kerítene magának egy barátnőt, akivel új otthonba költöznek a kígyókkal együtt, vagy új hobbit választana magának...

Tamás:

Miután Móni, Balázs és Ilonka egymásra találtak, megérkezett Móni öccse, Tamás. A fiú azért jött az Anikó Show-ba, hogy bevallja, ő más, mint a többi srác. Tominak az a legnagyobb vágya, hogy nővé operáltassa magát, de testvére ebben nem szeretné támogatni. 

Józsi megkönnyezte öccse viszontlátását

Attila és bátyja, Józsi két év után az Anikó Show-ban találkoztak először. A testvérek elmondták, hogy bár nehéz gyerekkoruk volt, Józsi nevelt embert az öccséből. Attila arra kérte bátyját, hogy legyenek jobb testvérek, és Józsi szakítson rá több időt.

Krisztián soha nem fog tudni megbocsátani a testvérének

Krisztián boldog párkapcsolatban élt Fannival, született egy közös gyermekük is, azonban testvére lefeküdt a lánnyal. Hogyan érintette mindez a megcsalt srácot, és kapott-e választ a kérdéseire az Anikó Show-ban? Erről ő maga mesélt kameránk előtt!

Fanni a gyermeke apjának testvérével lépett félre...

Fanni szilveszter este bújt ágyba szerelme testvérével, majd az együtt töltött éjszaka után végleg dobta egykori kedvesét, aki egyben gyermeke édesapja is volt. Miért döntött így a lány, és hogyan élte meg mindezt Krisztián, akit nem csupán barátnője, de testvére is elárult?

Zoé: „Még egyszer ne merj kezet emelni a testvéremre!”

Gábor Totó segítségével próbál közelebb kerülni Zoéhoz, Totó viszont visszaél a helyzetével, ezzel bajba sodorva Gábort.

Marika áldását adta bátyja és Móni kapcsolatára

Móni azért jött el az Anikó Show-ba, hogy visszaszerezze volt barátját, és kibéküljön Tomi testvérével. Móni és Tomi Facebookon ismerték meg egymást, de négy hónap együttlét után szétváltak útjaik. Móninak azért romlott meg a kapcsolata exével, mert mióta megbántotta a férfi testvérét, Marikát, ő folyamatosan ellene hangolja Tomit.

Peti hallani sem akar testvére tervéről

Virág női testbe született férfi lélekkel. A lányt nagyon zavarják mellei, ezért szeretne megszabadulni tőlük, azonban testvére, Peti ellenzi a lány tervét...

Egy meleg fiú őszinte vallomása:

Nemcsak Erik, de két fiú testvére is saját neméhez vonzódik. Mivel a fiú nagyon szoros kapcsolatban van bátyjával, Ádámmal, ezért őszintén bevallotta neki, hogy szeretné átoperáltatni magát, mert úgy érzi, sokszor elveti a sulykot azzal, hogy fiúként műkörömmel megy ki az utcára.

 

Kriszta nagyon boldog 36 évvel idősebb párjával, és csak a jelennek él!

Erika nagyon jó kapcsolatban van a testvérével, de aggódik érte, ugyanis elég nagy a korkülönbség nővére és párja között. A lány hónapok óta arra készül, hogy elmondja Krisztának, mit gondol a kapcsolatáról, ugyanis szerinte nem normális dolog, hogy nővére 26 éves, Kriszta párja pedig 62. Laci unokája, Dominik elmesélte, hogy sokszor csajozott együtt a papával, és cseppet sem furcsállja, hogy a pótnagyija csak 4 évvel idősebb nála.

Gábort sokkolja, hogy Botond még szűz

Gábor később beszélgetést kezdeményez Botonddal, hogy elmondja neki, hogy mennyire jó dolog a szex, ám Botondról leperegnek a szavai. Ő maga döntött arról, hogy a szüzessége elvesztését egy különleges lánynak tartogatja, és nem akar ezen változtatni!

Simon:

Mikor Dani elmegy Eviék albérletébe, Simon és a többiek döbbenten szereznek tudomást arról, hogy Evelin ezúttal mennyire messzire ment. Amikor Simon ki akarja osztani Evelint, Evelinnek sikerül elűznie az utolsó embert is, aki mellette állt.

Evelin Simont is elüldözi maga mellől

Gréti és Dani sokkot kaptak, amikor rájöttek, hogy Evelin bosszúból leborotválta a lány szemöldökét. Dani dühösen kérdőre vonta Evelint, így Simon és a többiek döbbenten szereztek tudomást arról, hogy Evelin ezúttal mennyire messzire ment.

Botond megbocsát Áronnak

Áron ráborítja az urna tartalmát Botondra, amiben vélhetően az apjuk hamvai voltak. Miután kiderül, hogy ez az egész csak egy rossz vicc volt, Gábor nagyon dühös lesz Áronra, és nem érti, hogy Botond végül miért nyújt kezet a féltestvérének.

Előző rész (2017. április 20.)

Gábor arra próbálja rávenni Botondot, hogy menjen el a féltestvéréhez, Áronhoz. Reggel Milán aggódni kezd, hogy ő nem elég jó Mesihez. Evelin kénytelen tudomásul venni, hogy rá van utalva Gréti és Roland segítségére.

Botond megtalálja állítólagos féltestvérét

Botondot nagyon megrázza a hír, hogy az apja meghalt. Eleinte hallani sem akar Pálos Tamás fiáról, a féltestvéréről, Áronról, de Gábor bátorítja, hogy Áronnal csináltassanak meg egy genetikai tesztet.

Gáspár Laci:

Laci elmesélte Bencének, hogy a nagy korkülönbség miatt úgy nevelte Sziszót, mintha a saját gyereke lett volna, és volt olyan is, hogy elzavarta Sziszó udvarlóját, ugyanis szerinte a srác nem volt jó forma, Bob Marley-s volt.

32. rész - Segítség, a nővérem egy bűnözőt szeret!

Amikor Melinda a bűnözővel való találkozás után nem jön haza, a család azonnal értesíti a rendőrséget, de a lánynak napokig semmi nyoma. Néhány nappal később Melinda előkerül, egy hatalmas monoklival a szeme alatt, de nem hajlandó elmondani, hogy mi történt...

Előző rész (2017. március 22.)

Gábor rájön, hogy Botond a testvérének gondolja őt. Dani elmondja Simonnak, miért szakított Evelinnel. Tamás és Paula belátják, hogy nem működhet a barátság közöttük.

Botond megtudja, hogy Gábor nem a testvére

Amikor Gábor rájött, hogy Botond a testvérének gondolja őt, és géntesztet szeretne csináltatni vele, nagyon összeveszett a fiúval, és kitette az albérletből...

Következő rész (2017. március 22.)

Gábor rájön, hogy Botond a testvérének gondolja őt. Dani elmondja Simonnak, miért szakított Evelinnel. Tamás és Paula belátják, hogy nem működhet a barátság közöttük.

Hoppá! Botond és Gábor testvérek?

Botond rajtakapja Lalit, hogy a hátizsákjában kutat, amitől rendkívül ideges lesz. Lali úgy érzi, jó úton halad. Végül sikerül hozzáférnie a fiú táskájához, és elakad a szava attól, amit a hátizsákban talál.

Lali rájön Botond titkára

Lali továbbra is meg volt győződve arról, hogy Botond titkol valamit. Később valóban sikerült hozzáférnie a fiú hátizsákjához, és elakadt a szava attól, amit a hátizsákban talált...

25. rész - A tinilány úgy érzi, hogy a húgával állandóan kivételeznek a szüleik!

Egy fiatal lánynak elege van abból, hogy családja a húgával kivételezik. Kitör a testvérháború! A harc lerántja a leplet, a szülők viselkedése mögött megrázó titok áll! Senki nem az a családban, akinek látszik!

14. rész - A lányomat zsarolja a mostohatestvére!

Egy napon Erika tiltakozása ellenére odaköltözik hozzájuk a férje első házasságából született lánya, Rita, akit Erika ki nem állhat. Amikor Rita egyre több hazugságba keveri lányát, Erika úgy dönt, hogy kideríti, Rita mivel tartja sakkban a lányát, ám arra, ami kiderül, egyáltalán nem számított...

Adri:

Bori és Karola kiszabadítják Adrit, és felteszik egy Győrbe induló buszra. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt, mert a lánynak semmije sincs, így a lányok békében válnak el.

Előző rész (2017. január 05.)

Simon és Patri lefekszenek egymással. Tamás egy romantikus nappal lepi meg Paulát. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt.

Karola apja vidékre viszi Adrit?

Karola kiszabadítja Adrit egy igen kínos helyzetből, majd jobb híján befogadja saját albérletébe. Este azonban megjelenik az apjuk, és kijelenti, hogy elküldi Adrit vidékre, hogy a lány minél messzebb legyen Karolától.

Adri Karolának:

Karola elfogadja az apja ajánlatát, és bedumálja magának, hogy nem érdekli őt Adri, és nem a pénzért teszi, amit tesz. 

Adri Karola otthonába költözik

Amikor Karola apja megjelenik Bécy villájában, haza akarja vinni Adrit, de a tetováló lány csak azért is dacosan megvédi a testvérét: kishúga mégis nála maradhat!

Testvére és Ati lepte meg Dávidot közvetlenül a kiesés után

Dávidot villabarátja, Ati és testvére lepték meg a BeleValó stúdiójában, majd a közös emlékeket felelevenítve biztatták az elkeseredett fiút.

A lányok rákattantak Bélára?

Először Vivinek kerekedett ki a szeme, amikor megpillantotta Krisztián tesóját, utána a többiek Ginát kezdték el szivatni, hogy tetszik neki a srác. Meg is lett az eredménye: zavarbajött.

Tánya és Suel története kedden a Keresem a családomban

Tánya a Szovjetunióból Magyarországra jött férjhez, de a házasságából rémálom lett. Volt, hogy az élete is veszélyben forgott az asszonynak. Most új életet akar kezdeni, és ennek fontos része, hogy a régen elszakított gyökereit megkeresse.

Levi nővére megcsókolja Simont

Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Simon úgy érzi, újra a régi erővel vonzódik a nőhöz, akiről fokozatosan kiderül, hogy elég boldogtalan a házasságában. Mindebből Levi semmit sem vesz észre…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való