KERESÉS search-close

testvér

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "testvér"

 Bodrogi Gyula a Reggeli stúdiójából köszöntötte fel nővérét

A színész élő adásban lepte meg testvérét, aki tegnap ünnepelte a 90. születésnapját!

Máig próbál magyarázatot találni testvére halálára

Írásbeli figyelmeztetést kaptak a sátoraljaújhelyi kórház dolgozói, akiknek a műszakja alatt kiugrott egy beteg kórterme ablakán még májusban. Mindez éjszaka történt, és négy órán keresztül senki nem vette észre. Az áldozat testvére azóta sem érti, mindez hogyan fordulhatott elő.

Miért válhat a testvérek közötti viszony iszonnyá?

Meg kell-e akadályoznia a szülőknek a gyerekkori nagy veszekedéseket, esetleg verekedéseket, vagy jobb, ha a gyerekekre hagyják az egészet. Lehetnek e felnőttként egymás támaszai, igazi jó testvérek, akik gyerekként állandóan borsot törtek a másik orra alá? Sztártestvéreket kérdeztünk a témában!

Milyen az élet egy híres testvér árnyékában?

Bajtárs vagy vetélytárs, tartják sokan a testvérekről. A magyar hírességek testvérei sem kivételek. Az ismert színésznő Borbély Alexandra húgával lényegében össze van nőve. Szandi és Domi segítő testvéri viszonya bizonyos pontokon még hasonlít is ByeAlex és húga, Amarilla kapcsolatára.  Bár ott igazi bátyós-hugica védelmező kapcsolatról beszélhetünk.

AMARILLA: Az volt az első kérdésük hozzám, hogy a ByeAlex húga miért akar dolgozni

ByeAlex húga, Amarilla festőművészként és grafikusművészként tevékenykedett már itthon is, most Londonban él. Nemrég a britt Vouge-ban is megjelent a munkája.

„Nem hagyom!”- Zsolt megoldja Krisztián és Aliz problémáját?

Zsolt nem bírja végignézni, hogy Krisztián és Aliz házassága tönkremegy, így úgy dönt, segíteni fog nekik.

CSONKA: „Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen kapcsolata legyen a testvérével”

Csonka Bandi és nővére között 14 év van, volt idő, amikor Edit gyerekének nézték Bandit. Még kicsi volt, amikor a nővére férjhez ment, nyaranta és az ünnepekkor találkoztak csak, de érzelmileg nagyon erős a kapcsolatuk.

Sztarenki Dóri úgy féltette mindentől a húgát, mint egy anyatigris

Dóri anyukaként óvta húga minden lépését, félt tőle, hogy hozzá hasonlóan ő is megsérülhet bármelyik pillanatban. A kettejük közötti szoros kapocs tagadhatatlan volt.

Sztarenki Dóra húga egyenesen Rómából utazott a Konyhafőnök VIP-be

A színésznő testvérét hozta magával a konyhába, akivel a távolság miatt sajnos nem igazán tud sok időt együtt tölteni. Vajon hogyan fogadta a fiatalabb Sztarenki nővére felkérését?  

Befolyásolja az életünket, hogy hányadik gyereknek születünk?

Nem is gondolnánk, de a személyiségünket nem csak a genetikánk és a szülők nevelési elvei határozzák meg. Az is nagyban befolyásolja, hogy hányadik gyermekként csöppentünk a családba. A Barátok köztből simert Som-Balogh Edina saját tapasztalatairól mesélt

Dani úgy váltogatja a csajokat, mint testvére a zoknikat

József a féltestvérét szeretné jobb belátásra bírni, aki az állandó részegeskedés mellett a lányokat is gyorsan váltogatja. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

HIHETETLEN! Ernő 59 év után találkozott húgával

Ábrahám leghőbb vágya, hogy édesanyja végre-valahára rátaláljon bátyjára. Most elérkezett a könnyfakasztó pillanat! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Adri szerint „valami bekattant” a nővérénél

Az elkeseredett lány anno napi szinten beszélgetett testvérével, mostanában hetekig szóba sem állnak egymással. Vajon mi történhetett Nikivel? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Segítség! A csajom összekavart a bátyámmal

Ricsi annyira megharagudott testvérére, hogy az összes családi ebéden elsózta a levesét. Vajon visszaáll a béke a családi viszály után? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Félmillió forintot adományozott VV Zsuzsu halmozottan sérülteknek

Félmillió forintot költött a nyereményéből ajándékokra, a ValóVilág powered by Big Brother első női győztesét, Zsuzsut nem véletlenül egy halmozottan sérült fiatal felnőtteket gondozó otthonba kísértük. Zsuzsu a valóságshowban soha nem beszélt nővéréről, aki tizennyolc éves kora óta él itt. Most neki és társainak vitt Zsuzsu játékokat, édességet, és olyan használati tárgyakat, amikre egy ilyen intézményben mindig, korlátlan mennyiségben van szükség.

Mercit minden nap felhívja a húga, nehogy elfelejtse megenni a tízóraiját

Bár a lány szerint nagyon szoros a kapcsolata testvérével, van pár dolog, amin szívesen változtatna… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Az ikrek édeshármasra csábítanák Vanesszát

Renátó és Rodrigo szerint ők a leghelyesebb ikerpár Magyarországon, most pedig hódítani szeretnének. Nem is akárhogy! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Abigél végre önmaga lehet, már csak a nővére hiányzik az életéből

A 33 éves nőnek van egy 11 éves fia korábbi kapcsolatából, de néhány éve már egy nővel él együtt, és nagyon boldog. A nővére miatt azonban fáj a szíve, akivel négy éve nem beszél. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

SZÍVSZORÍTÓ: A négy testvér 15 év után talált újra egymásra

Terézia, Benjamin, Edit és István hosszú idő után Anikó stúdiójában találkoztak ismét. Vajon miért távolodtak el anno egymástól? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Norbi elhatározta: lefogyasztja nővérét

A fiú egy kondibérlettel érkezett a stúdióba, hiszen állítása szerint tetsvére az elmúlt három évben több mint 30 kilót hízott. Vajon hogyan fogadja Viktória a borítékot? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vajon miért nincs Gábornak barátnője?

A fiú leghőbb vágya, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával, ráadásul egyik legféltettebb titkát is fel szeretné tárni neki. A nagy kérdés: hogyan fogadja Ildikó a hírt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Öcsém, az idegen


szerző:
2019.07.04. 18:00
Öcsém, az idegen

Robi évek óta nem látott testvérével, Krisztinával szeretné rendezni viszonyát, aki szerint öccse egyáltalán nem őszinte, és nem is ismeri őt igazán. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Egymást és magukat is hibáztatják az életben maradt testvérek húguk haláláért

Zselyke a 11 éves bátyjával mászott be a MOM sportpálya tetején lévő fabódéba, ahol tüzet okoztak, amiben a kislány életét vesztette. A család napok óta alig alszik. Az anya most azt mondja: kisfia sem tudja felfogni, hogyan történhetett meg a tragédia. Szerinte a fiú próbált segíteni a húgán, de már nem tudott. Az édesanyával készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.  

Ha szeretne segíteni a családnak, itt megteheti:

CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

A kisfiú szerint húga videóra akarta venni, ahogy ég a bódé

Az édesanya az RTL-nek mesélte el, szerinte hogyan vesztette életét 8 éves kislánya hétfő este a budai MOM Sport tetején lévő faházban. A lány bátyjával együtt jutott be az épületbe, ahol gyújtogatni kezdtek. A kisfiú ki tudott menekülni, húgát már nem tudták megmenteni. Három évvel ezelőtt leégett a család háza Budakeszin, a rendőrség szerint akkor a most 11 éves kisfiú okozta a tüzet.

Gyerekek okoztak tüzet a MOM sportközpont tetején, egy 8 éves kislány életét vesztette

Egy 8 éves kislány halt meg hétfő este, mikor kigyulladt a MOM sportközpont tetején egy fabódé. A lány a testvéreivel a játszótéren játszott, mikor 11 éves bátyjával felszöktek a lezárt tárolóba. A rendőrség szerint az ablakon másztak be és maguk okozták a tüzet. Édesanyjuk a közelben dolgozott, és kis időre engedte le gyerekeit a játszótérre. Azt mondta, akkor ért oda, mikor épp újraéleszteni próbálták a lányát. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti:

CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Kérem vissza a testvérem!


szerző:
2019.06.10. 18:00
Kérem vissza a testvérem!

Vajon Dezső és Sanyi viharos kapcsolata után van még esély a nézeteltéréseik rendezésére? A teljes adásból kiderül. Kattints ide!

Ákost és bátyját közelebb hozta a Konyhafőnök?

Ákos testvérét hozta magával a következő fordulóra, aki már a verseny legelején megmondta: fivére ott lesz a Fináléban. Mindketten tudják jól, hogy a közös főzés élményére egész életükben emlékeznek majd...

Patrik nővére meglepő történeteket mesélt a döntősről!

Patrik lelkesedését csak még jobban fokozta nővére segítsége, aki meghökkentő sztorikat elevenített fel öccse gyerekkorából. Gondoltátok volna, hogy a kis Patrik a vakolatot is megette a falról?

 

MEGHATÓ: Pitypang életében először találkozott testvérével

Bár a fiú az interneten már felvette a kapcsolatot Dáviddal, személyesen sosem látták még egymást. Nem is meglepő, hogy a könnyeivel küszködtek, mikor megpillantották egymást. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A család szerint a férj gyilkolt

Sosem tudják túltenni magukat a történteken - ezt mondja annak a nőnek a testvére, akit a vád szerint a férje megölt, majd feldarabolt 2014-ben, a Győr Moson Sopron megyei Darnózselin. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat testvérével készült teljes interjút ITT nézheti meg!

VV Béci véletlenül költözött be a Villába?

Talán csak kevesen tudják, hogyan került be a fiú a ValóVilág negyedik évadába. Most elárulta!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karola húga visszatért Budapestre

Márk több pénzt akart Karolától. Lili egyre jobban érezte magát az anyuka szerepben. Boldizsár segített Erikának.

Testvérei védik Michael Jacksont a vádaktól

Mintha kést döftek volna a hátukba - ezt nyilatkozta Michael Jackson unokaöccse arról a dokumentumfilmről, amelyet vasárnap mutat be az HBO az Egyesült Államokban. A filmben két ma már felnőtt férfi állítja: a popsztár gyerekként szexuálisan bántalmazta őket. Az énekes három bátyja és unokaöccse azért állt a nyilvánosság elé, hogy megvédjék a tíz éve elhunyt Michael Jacksont. 

KABÁT PETI: „Zsivány voltam, Joci inkább szófogadó”

Kabát Petit láthattuk már a dzsungel királyaként, és a konyha ördögeként is. A Nyerő Párosban pedig megismerhettük barátnőjét, Adrit is. Ám azt az embert, aki a világon a legjobban ismeri, még sosem mutatta meg a nagyvilágnak. Egészen mostanáig!

Ki Soma Mamagésa és Kabát Peti testvére?

Soma Mamagésa és öccse, Kabát Peti és bátyja sok mindenben nem hasonlítanak egymásra. Közös gyerekkoruk mindannyiuk életét meghatározta annak ellenére, hogy Soma terrorizálta Miklóst, Joci pedig sokáig jobban sportolt, mint Kabát Peti.
Kabát Petiék gyerekkori csínytevéseiről ide kattintva még többet tudhat meg.

Karolina Karesznak: „Itt mindenem megvan…”

Karesz elment Karolina nevelőszüleihez, hogy közölje velük: magához veszi a húgát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Mivel Marci még nem töltötte be a tizennyolcadik életévét, nem költözhetett bátyjával a villába, és ez bizony komoly feszültséget generált a fivérek között.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Előző rész (2018. november 09.)

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Következő rész (2018. november 09.)

Joe befogadja Renit. Bence és Marci összetűzésbe kerül. Tamara igent mond a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Exkluzív jelenet: A családtagok megkóstolták, hogy mit ittak és ettek eddig a szigetlakók!

A mai adásból kiderül, hogy mi mindent csináltak még a játékosok hozzátartozói a szigeten a látogatásuk során. Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Drámai pillanatok egy testvérpár életében

Kárász Ervin és Krisztina együtt érkeztek az X-Faktorba. A mentorok ítéletére azonban egyikük sem számított...

 

Ha szeretnéd újra megnézni a Kárász testvérek produkcióját, kattints IDE!

Megható: megszólalt Demi Lovato húga az énekesnő drogtúladagolása után!

A napokban egy szívszorító bejegyzésben köszöntötte fel az énekesnőt a testvére, aki nem tud elég hálás lenni, amiért a világhírű nővére életben van.

VV Györgyi nem tudta visszafojtani könnyeit…

VV Ági szakítása után VV Györgyi szíve is kettétört, hiszen nővére egyszer csak betoppant a villába, és szörnyű hírt hozott magával.  

Az ikertestvéreket megőrjítik a nők!

Rodrigó és Renátó szerelmi élete nem éppen felhőtlen, hiszen a lányok folyamatos nehézségeket okoznak nekik. Most viszont a tettek mezejére léptek: Rodrigó az exét szeretné visszahódítani, míg Renátó egy volt iskolatársától szabadulna meg.

A sok gyerek egyenlő a boldogabb családdal?

Vajon, hogy működik a sok gyermekes családokban a logisztika és mi motiválja a szülőket arra, hogy egyre több és több gyermeket vállaljanak? Ha igaz az az állítás, hogy a sok gyerek egyenlő a boldogsággal, akkor Magyarország egyik legboldogabb apukája válaszolta meg a Story Extra stábjának kérdéseit.

„Legyen végre béke!”


szerző:
2018.07.06. 18:00
„Legyen végre béke!”

Mónika áprilisban már járt Anikónál, amikor Delhusa Gjon lepte meg őt. Az elkeseredett lány most a testvérével, Jánossal szeretné rendezni a kapcsolatát.

“Neked nincs szíved”


szerző:
2018.07.05. 18:00
“Neked nincs szíved”

Mikor Renátó hazalátogatott a családjához, akkor szembesült a megdöbbentő ténnyel, hogy édesanyja felköltözött Budapestre, maga mögött hagyva két kiskorú testvérét. A fiú nem szeretne mást, csak válaszokat!

Miért utál a sógorom?


szerző:
2018.07.05. 18:00
Miért utál a sógorom?

Attila a testvérével, Mónival szeretne kibékülni, akivel mostanság alig-alig találkozik. A férfi úgy véli, hogy a sógora befolyásolja a nővérét. Vajon mi lehet a háttérben?

Péter, az eltitkolt testvér


szerző:
2018.07.04. 18:00
Péter, az eltitkolt testvér

Ági és testvérei intézetben cseperedtek fel, ráadásul mind a hárman három felé szakadtak el egymástól. A lány azonban nemrég szembesült vele, hogy egy negyedik édestestvére is van a nagyvilágban. Most személyesen találkozhatott „újdonsült” öccsével, Péterrel.

Miért kerül a saját testvérem?

Juliett a testvérével, Bettivel szeretne kibékülni, akivel a szüleik válása után elkerültek egymástól. Juli akárhányszor próbálkozott találkozni a húgával, mindig volt valami kifogása…

A három nővér újra együtt?


szerző:
2018.06.22. 18:00
A három nővér újra együtt?

Vivien a testvéreivel szeretné újra felvenni a kapcsolatot, akikkel több mint 10 éve nem találkozott. Ám a nővérek valamiért nem ugrottak ki a bőrükből Vivien láttán…

Az öcsém a barátnőmmel bújt ágyba

Krisztián egy házibuliban lefeküdt a saját bátyjának a párjával, ráadásul az alvó testvére mellett. Bár másnap reggel mindent bevallott, a fivérek csúnyán összevesztek. Mindennek 4 éve már, így épp itt az ideje a békülésnek.

Változz vagy költözz!


szerző:
2018.05.25. 18:00
Változz vagy költözz!

Marika élete akkor vált elkeseredetté, mikor nővére barátja hozzájuk költözött. Bár Patrik csak pár hónapja él egy fedél alatt a nővérekkel, már most úgy érzi, hogy „ő a ház ura”. Sőt, Marika életébe is folytonosan beleszól.

Oscar-díj a legjobb testvérnek

Sándor és László az édesanyjuk halála után külön nőttek fel, és bár nem igazán tartják a kapcsolatot egymással, Sanyi rájött arra, hogy senki másra sem számíthat a testvérén kívül. Most nem csak egy aranyszobrocskát hozott Lászlónak, hiszen meg szeretné kérni, hogy legyen a gyermekei keresztapja.

Segítség, kígyók a lakásban!

Panni bátyja kígyókat és hüllőket tart a szobájában, amik nem igazán a lány „idegeinek valók”. Ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy a kígyók szabadon mászkáltak a lakásban…

Zsarol az öcsém!


szerző:
2018.05.17. 18:00
Zsarol az öcsém!

Zsolt sosem hitte volna, hogy a saját testvére fogja hátba szúrni. Öccse ugyanis egy hangfelvétellel zsarolta a fiút, ami miatt össze is verekedtek...

„Három hete nem ittam”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Három hete nem ittam”

Miután Róbert elvesztette szerelmét, az alkohol fogságába esett, és egyszer az életének is véget próbált vetni. Nővére, Dorottya azonban mindenben támogatta őt, és munkát is próbált szerezni neki, ám szenvedélye mindig erősebbnek bizonyult. Most viszont nagy híre van Dorottyának, hiszen lassan egy teljes hónapja nem ivott egy kortyot sem!

A ruha teszi az embert?


szerző:
2018.05.15. 18:00
A ruha teszi az embert?

Mónika a nővére, Brigi öltözködési szokásán szeretne változtatni, hiszen a gót stílus miatt sosem alakult ki közöttük az az igazi testvéri kapcsolat, ráadásul Mónikánál már teljesen betelt a pohár.

Mennyire erős a testvéri szeretet?

Csaba a bátyjával, Ádámmal szeretné rendezni kapcsolatát, akivel egy ideje eltávolodtak egymástól. Ráadásul a férfi egyedülálló apaként neveli gyerekeit, és nagy szüksége van egy szerető testvérre.

Nyelvtudás nélkül külföldön?

Miközben Ricsi börtönben volt, több dolgot is megtudott a nővéréről, többek között azt, hogy testvére a testéből él. Sőt, arra is fény derült, hogy eldobta magától a kisfiát…

Ezért nem vállalnak még egy gyermeket Ábel Anitáék!

Papp Gergő kíváncsiságból rákérdezett, hogy Ábel Anita kislánya szeretne-e kistesót, a színésznő pedig elárulta, hogy miért állnak meg egy gyereknél.

Hova tűnt a feleségem az ágyból?

Tibor egy nap arra ébredt, hogy felesége nincs mellette az ágyban. A fiú arra gyanakodott, hogy a lány az udvaron dohányzik, de mikor a keresésére indult, akkor vette csak észre, hogy felesége egy szál bugyiban jön ki Tibi bátyjának szobájából…

Lali a saját testvérének adta ki magát, hogy becsajozzon

Reggel megjelent az albérletben Gyurika, Lali testvére. A neten megbeszélt egy randit, és az albiban szeretett volna elkészülni. Készülődés közben azonban allergiás reakciója lett, ezért Niki bedobta az ötletet, hogy Lali menjen el a testvére helyett, úgyis annyira hasonlítanak. Laller nagy nehezen belement a dologba, ráadásul még a lány is megtetszett neki. Később mégis megjelent a meggyógyult Gyurika, és hatalmas balhét csapott, amiért Lali megcsókolta a lányt.

Vivi: „Jobban szeretem magam ruha nélkül”

Loretta egyre inkább aggódik húgáért, Vivienért, hiszen a lány kihívó, már-már intim képeket posztol a közösségi oldalakon. A nővér szerint Vivinek vissza kellene fognia magát, és inkább az iskolára kéne koncentrálnia, ahonnan már ki is rúgták a 18 éves lányt.

Munka vagy csavargás?


szerző:
2018.03.20. 18:00
Munka vagy csavargás?

Andi országszerte dolgozik, hogy eltartsa családját, viszont nővére arra gyanakodik, hogy a munka csak kifogás, és Andi valójában csavarog. Mi lehet az igazság?

Anica, a tyúkanyó


szerző:
2018.03.13. 18:00
Anica, a tyúkanyó

Anica az egy éve nem látott húgával, Violával találkozott, aki sosem tudta elviselni nővére anyáskodását. Visszaszáll a béke a testvérekre?

Szívszorító találkozás több évtized után

Zsuzsanna és féltestvére, Richárd 30 évig nem tudtak egymásról, pár éve pedig az interneten vették fel a kapcsolatot egymással. Sőt, annak ellenére, hogy sohasem találkoztak személyesen, a lány úgy érzi, mintha mindig is ismerte volna bátyját. Zsuzsanna a könnyeit sem tudta visszafojtani, mikor megpillantotta Richárdot.  

 Zoltán 10 éve várt erre a pillanatra

Zoltán évek óta nem látta a húgát, Évát, így azért érkezett, hogy újra felvegyék a kapcsolatot. A fiú 9 évesen lett drogfüggő, később pedig zűrös ügyekbe keveredett, ami miatt nevelőintézetbe került. A két testvér ezért távolodott el egymástól, ráadásul a nevelőszülők eltiltották Évát a bátyjától.

8 év után szent a béke?


szerző:
2018.02.21. 18:00
8 év után szent a béke?

Péter a nővérével, Krisztinával szeretne kibékülni, akivel a sok nézeteltérés miatt közel 8 éve nem találkozott. A fiú szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy örök harag legyen közöttük, így elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Szívszorító! A testvérek 17 év után találkoztak

Noémi 17 év után szeretné tisztázni kapcsolatát a nővérével, Bernadettel. A testvérek a „kisebb apróságok” miatti veszekedések után eltávolodtak egymástól, de most elérkezett az idő, hogy ismét béke legyen közöttük…

Élő sakkversenyben A Fal nyertesei

A tegnapi A Fal sakkmester nyertesei több mint 7 millió forintot nyertek. A testvérpár Juhász Ármin és Juhász Kristóf volt Anna és Miki vendége, akik a beszélgetés közben játszmát folytattak egymás ellen. 

Péter: „Van egy csodás feleséged, aki mindennek ellenére téged szeret

A fiús hétvégén a két testvér között tapintható volt a feszültség. Bálint aztán egy végighorkolt éjszaka után kérdőre vonta öccsét, hogy miért alázta meg őt Zsófi előtt. Péter megpróbálta tisztázni a helyzetet, de Bálint nekiesett, és dulakodni kezdtek. 

Két legyet egy csapásra


szerző:
2017.12.19. 18:00
Két legyet egy csapásra

Robi egy őszinte vallomással készül a nővérének, Beának, hiszen már elérkezettnek látja az időt arra, hogy bevallja másságát. Sőt, jelenlegi párját is be szeretné mutatni a testvérének...

Krisztián a saját bátyját tetováltatná magára

Krisztián tíz éve vette fel a kapcsolatot sosem látott bátyjával, Norbival, akivel most találkozott életében először személyesen. Krisztián annyira örült a nagy találkozásnak, hogy még azt is komolyan tervezi, hogy testvére gyerekkori fényképét tetováltassa magára…

6 év után találkoztak a fivérek

Zoltán évek óta nem látta testvérét, Tamást, akivel a drog-és alkoholproblémák miatt több alkalommal is komoly összetűzésbe került. Bár nagy ritkán beszélnek egymással telefonon, 6 éve egyszer sem találkoztak személyesen.

Peller Annáék igazi „majomtestvérek”

Bár Mikikét egy kontinens választja el szeretett feleségétől, Annának egy pillanatig sem kell csüggednie, hiszen a húga mindenben ott áll mellette!

Hova tűntek a nővérek?


szerző:
2017.12.08. 18:00
Hova tűntek a nővérek?

Szandra apa nélkül nőtt fel, és csak 20 éves korában kereste fel édesapját. Ekkor tudta meg, hogy van két féltestvére is, akikkel meg is ismerkedett, de az idő múltával megszakadt közöttük a kapcsolat. Mi lehetett ennek az oka?

Hajnal nekiesett Angélának


szerző:
2017.11.30. 20:30
Hajnal nekiesett Angélának

Miután Hajnal megtudta, hogy nővére elárulta őt, egy teátrális jelenettel tudatta Angélával, hogy mit is érez iránta. 

Verekedés lett a féltékeny testvérharcból

Eldurvult a veszekedés. Hajnal szerette volna visszaadni a lakáskulcsot nővérének, ám először csak szavakat vágtak egymás fejéhez, végül azonban már az arckrémek is röpködtek a levegőben.

A teljes adásért kattints IDE!

Lian múló hóbortnak tartja öccse homoszexualitását

Leon a bátyjával, Liannal szeretné elfogadtatni másságát, akinek korábban már előhozakodott a témával, de Lian szerint öccse csak „hülyeségeket beszél”, és bosszantani akarja őt.  

Nagy találkozás 4 év után


szerző:
2017.11.29. 18:00
Nagy találkozás 4 év után

Máté a legjobb barátjával, Krisztiánnal szeretné rendezni viszonyát, akit szinte a testvéreként szeret. A fiatalok nevelőintézetben nőttek fel, de nagykorúságuk után mindenki ment a maga útján. A fiúk most 4 év után találkoznak újra egymással, és Máté még tanúnak is felkérné barátját a közelgő esküvőjére.

Amikor a szerelem túlságosan vak

Miután Feri megházasodott, a nővérei sehogy sem tudták elfogadni újdonsült feleségét. Hűtlenséggel vádolták, de a férfi „csak ment a saját feje után”. Végül mégis beigazolódott az igazuk, így Feri elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét kibéküljön nővéreivel.

Totót újabb albérletből dobták ki

Reggel Zoé híreket kapott: Totót kitették az albérletből, ahol eddig lakott. A fiú egyből visszaakart költözni Zoéhoz az albiba, a lány azonban nemet mondott testvérének, amivel megsértette őt. Később aztán furdalni kezdte a lelkiismeret a Zoét, és megengedte Totónak, hogy odaköltözzön hozzájuk, ő azonban addigra meggondolta magát, és úgy döntött más megoldást keres problémájára.

Katit a saját öccse lopta meg


szerző:
2017.11.27. 18:00
Katit a saját öccse lopta meg

Kati és Laci zavaros gyerekkoruk miatt nevelőintézetbe kényszerültek, és mivel nem azonos neműek, külön otthonba sodorta őket az élet. Emiatt csak felnőttként találkoztak újra, egy alkalommal pedig Kati vendégül látta öccsét és annak barátnőjét, akik a melegszívű vendégszeretet ellenére meglopták a házigazdát. Kati nagyon sokáig nem tudta feldolgozni, hogy a saját testvére lopta meg, de úgy érzi, most már fátylat tud borítani a múltra…

Peller Mariann a Reggeli új műsorvezetője?

Peller Annának óriási meglepetésben volt része, ugyanis testvére, Mariann érkezett hozzá Fehér Tibi helyett, hogy együtt vezessék a hétfői és a keddi Reggelit. Nézd meg, mit szólt mindehhez Anna!

Dóri: „Mind a kettő tetszik”

Dóri szívét az óvodástársa, Balázs, és a fiú bátyja, Áki is egyaránt megdobogtatja.  Az 5 éves kislány saját készítésű rajzokkal lepte meg a testvérpárt, akik cserében focitudományukat is megcsillogtatták Dórinak.

˝Létezik, hogy te rányomultál a testvéred szerelmére?˝

Hoppá-hoppá! Ezt még Angéla le látta előre, pedig számíthatott volna az érkezésére: Hajni csalódottan és idegesen szembesítette nővérét önző tettével.

A teljes adásért kattints IDE!

Egy kudarcba fulladt dal története

Klaudia a húgával, Dzseniferrel szeretne kibékülni, akivel úgy megromlott a kapcsolata, hogy már több mint 4 éve nem beszélnek egymással. A 10 éves korkülönbség miatt sosem jöttek ki egymással, pláne azért, mert Dzseni mindig is úgy érezte, hogy nővére anyáskodni próbál felette, és még a meglepetés dalt sem volt hajlandó meghallgatni tőle.

Segítség, a barátnőm a bátyámmal csalt meg!

Zsolti az ex-barátnőjével, Ágival szeretné rendezni a viszonyát. A fiatalok 1 hónapot voltak együtt, de Ági még ilyen rövid időn belül is megcsalta a fiút, ráadásul Zsolti saját bátyjával. Az elkeseredett srác sosem gondolta volna, hogy egyszer csalódni fog testvérében, aki röhögve közölte öccsével a történteket…

Erdős Viola testvére nem rejti véka alá véleményét nővére külsejéről!

A lányt kisöccse lepte meg öltözőjében. Sem a  testvéri szeretet, sem pedig a csipkelődés nem áll tőlük távol, mint ahogy az a családokban lenni szokott...

Ikertalálkozó az Anikó Show-ban

Zsófi és Zafira születésnapjuk alkalmából egy fiú ikerpárral, Ábellel és Noellel találkozhattak. Bár a fiúk már most eltervezték, hogy idősebb korukban meg fogják viccelni a lányokat, most cuki meglepetéssel kedveskedtek a nővéreknek.

Kínosra sikerült Tamás és Teó első találkozása

Szofi nagyon boldog volt, amikor meglepetésszerűen látogatóba érkezett hozzá a bátyja, Teó. A férfi látogatásától azonban Tamás kényelmetlenül érezte magát, Szofi pedig nem merte bevallani testvérének, hogy rosszul megy a fodrászata. Később azonban kiderült, hogy Teó is azért érkezett, mert anyagi problémái vannak, ezért Szofi munkát ajánlott neki a lakásukban, amivel megsértette Tamást.

Teri meglopta a nővérét?


szerző:
2017.10.17. 18:00
Teri meglopta a nővérét?

Teri és Piroska elválaszthatatlan ikertestvérek voltak, egészen addig, míg Piroska lopással nem vádolta testvérét. Teri váltig állítja, hogy nem ő tehet a szóban forgó nyolcvanezer forint eltűnéséről, és legnagyobb fájdalma, hogy Piroska még az utcán is elfordul, ha meglátja őt. Az elkeseredett asszony mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és reméli, hogy Anikó segítségével ismét visszaállhat a családi béke.

Segítség, a kisöcsém rossz útra tévedt!

Erika és Zoli végső kétségbeesésükben fordultak Anikóhoz, ugyanis kisöccsük, Krisztián teljesen kifordult önmagából az utóbbi időben. A drogok és a rossz baráti társaság komoly hatással bír Krisztián életére, melyet a két idősebb testvér már nem hagyhatott szó nélkül. Vajon Krisztián képes lesz megváltozni a családjáért?

Következő rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot ad testvérének, Milán elkezdi a munkát az ingatlan irodában, Alexa énekesi karrierje pedig nagy fordulatot vesz…

Őt imádja a legjobban Szabó Zsófit!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a műsorvezető öccse, Gyula évekig külföldön dolgozott, így csak akkor látta a családját, amikor egy-egy napra hazautazott. Zsófi legnagyobb örömére azonban Gyula nemrég hazaköltözött, így a két testvért végre semmi sem választhatja el.

Vége szakad a 12 éves barátságnak?

Roxi gyerekkori legjobb barátnőjét, Adrit veszítette el, akivel szinte testvéri kapcsolata volt. Barátnője megvádolta őt, hogy együtt volt exbarátjával, ami miatt véget is vetett párkapcsolatának. Az elkeseredett Roxi többször is szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, de Adrienn hallani sem akart róla. Elérkezett az idő, hogy pontot tegyenek a vita végére!  

Szóba sem áll testvérével, amióta megtudta, hogy mi a hobbija...

Eszter egyenes retteg a kígyóktól, így érthető, hogy teljesen kiborult, amikor a testvére hazaállított eggyel. A lány azt szeretné, ha Ricsi vagy kerítene magának egy barátnőt, akivel új otthonba költöznek a kígyókkal együtt, vagy új hobbit választana magának...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való