KERESÉS search-close

tetoválás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tetoválás"

Európa egyik legmenőbb szalonjában tetovál Törőcsik Dani

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja egyre nagyobb sikereket ér el a tetoválószakmában, és mostanra érzi úgy, hogy elhagyta azokat a sallangokat, amiket eddig alkalmazott.

Mel B mindentől meg akart szabadulni, ami az exére emlékeztette

Műtéti úton kivágatta, majd egy befőttes üvegbe gyömöszölte tetovált bőrdarabját Mel B. A szürreális eljárásról egy interjúban mesélt az egykori Spice Girl.A fájdalmas, lézeres műtétre azért volt szükség, mert az ex-férje nevét tetováltatta magára, a válás után viszont szabadulni akart tőle.

Közös tetkót csináltatott Survivor Jérémy és Tomi!

A Survivor két játékosa a műsornak állított emléket, méghozzá a testükön!

SZEXI: Jeremy megmutatta tetoválásait

Jeremy megmutatta a Fókusz stábjának legújabb tetoválását, ami a Survivorben megismert Tomihoz kötődik. A francia szívtipró azt is elárulta nekünk, hogy miért van annyi tetoválás a testén, és persze lerántottuk a leplet a titkos ábrák jelentéséről is.

Közös tetoválást csináltatott Jeremy és Tomi

Újra szeretne indulni a Survivorben, ezzel a meglepő tervvel állt elő Jeremy a Fókusz kamerája elé. A francia-magyar romantikus lelkű focista ugyanazt a tetoválást varratta a testére, mint versenytársa és barátja, Tomi.

Hol van Erdély? VV Zsuzsu megmondja!

A villalakó kikérte magának, még a feltételezést is, hogy nem tudja Erdély földrajzi elhelyezkedését. Íme a megoldás!

Wossala Rozina édesanyjával indult tetováltatni!

A Reggeli műsorvezetője nagyon szoros kapcsolatot ápol színésznő édesanyjával. Rengeteg mindent próbáltak már ki együtt, most pedig úgy tűnik, extrém közös programot választottak.

Istenes Bence legújabb tekója

Nem várt sokáig az életre szóló emlék felvarrásával Istenes Bence: Karján már ott díszeleg legújabb tetoválása, egy hatalmas oroszlánfej, melyet második kisfia születése ihletett.

Istenes Bence magára varratta kisfiát

A Survivor és a Szenzációs Négyes műsorvezetője újra tetkós hangulatban volt, és úgy döntött, legkisebb fia is felkerül a bőrére.

A hazatérő Kristóf készítheti el Gábor új tetoválását?

Gábor felkereste az épp itthon tartózkodó Kristófot, hogy készítsen neki egy új tetoválást…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor feladta a leckét a hazatérő Kristófnak

Joe nem tudta kiverni a fejéből Gingert. Tamara aggódni kezdett édesanyjáért. Lili Karesszal és Milánnal töltötte a napot. Gábor meglátogatta a hazaérkező Kristófot.

Kíváncsi vagy miért lett paca Papp Gergő első tetkójából?

Vajon mi lehetett Gergő első tetoválása? Az biztos, hogy az évek alatt egy kicsit megváltozott... de nem ez az egyetlen rajz a testén, hiszen összesen háromszor varrták ki.

Vándor Éva 6 éve varratja magát!

Gondoltátok volna, hogy Vándor Éva tele van tetkóval? Párat meg is mutatott nekünk!

Sztárok, akik egy szerepük emlékére tetováltattak

Gondoltátok volna, hogy ennyi világsztár visel a bőrén valamilyen emléket a kedvenc szerepeikről?

Laci magára tetováltatta exe nevét – így visszakaphatja?

Laci és Dorina 3 hónapig voltak együtt, azonban egy félreértés miatt véget ért a kapcsolatuk. Laci most mindent megbánt és egy látványos gesztussal akarta visszahódítani szerelmét…

Törőcsik Dani: ˝Mindenkit megvarrtam˝

Az ÉNB egykori sztárja tetoválóművészként nemcsak Magyarországon, de Hamburgban is több testet dekorálhatott már. Dani a hazai hírességek körében is igen népszerű, így nem is csoda, hogy a mai Reggeliben ketten is az ő kezemunkáját viselik.

Törőcsik Dani intim testtájékra készített tetoválást Lakatos Márknak

Danit egy ország ismerte meg az Éjjel-Nappal Budapestben, de ott volt a Konyhafőnök VIP 1. évadában is. A macsó fiú a sorozaton és a konyhán kívül a tetoválás művészetében is igazán tehetséges. Mostanában Hamburgban alkot, de ma a Reggeli stúdiójában mesélt munkájáról és magánéletéről egyaránt.

Láttátok már Lakatos Márk új tetkóját?

A Reggeli műsorvezetője imádja a tetkókat, van már neki jó pár, azonban most úgy döntött, itt az ideje beszerezni egy friss szimbólumot. Nyugi, nem rejtette el, feltűnő helyre került.

Orbán Viktor szerint nincs rendben az az egyenruhás, akinek tetoválása van

Nem tiltott a tetoválás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, Orbán Viktor szerint viszont nincs rendben az az egyenruhás, akinek tetoválása van. Ez hétvégén derült ki, amikor a Hír TV bekapcsolva maradt mikrofonja rögzítette a miniszterelnök méltatlankodó megjegyzését a rendészettudományi kar végzőseinek ünnepélyes eskütételén a Budai Várban.

LILU: Megmutatta nekünk szimbolikus tetoválását!

Lilu a Keresem a családom forgatásai alatt szinte körbejárta a fél világot, azonban számára egy fontos helyre még mindig nem sikerült eljutnia, amire egy kezén lévő tetoválás emlékezteti a műsorvezetőt. Hogy mi az pontosan? Kiderül a videóból!

Milán magára tetováltatta Ayse nevét

Joe álláshirdetést adott fel. Milánnak próbákat kellett kiállnia. Roland aggódni kezdett Anna holléte miatt.

A zsiráfmániás barátnő


szerző:
2018.05.23. 18:00
A zsiráfmániás barátnő

Gabriella soha senkit nem érzett annyira közel magához, mint a barátnőjét, Andit. Mivel azonban a lányok egy ideje eltávolodtak egymástól, Gabi most rendezni szeretné kapcsolatukat, és ennek érdekében még egy nem mindennapi tetoválást is csináltatott…

„Nekem asszony kell, nem férfi”

Tünde már nem boldog a párkapcsolatában, hiszen férje, Attila nem igazán békült ki felesége stílusváltásával. A tetoválások, a piercingek és a felnyírt haj miatt ugyanis teljesen megváltozott a nő külseje.

Nem mindegy, hol a tetoválás!


szerző:
2018.04.30. 18:00
Nem mindegy, hol a tetoválás!

Bár Zitának semmi baja sincs a tetoválásokkal, azt ő maga sem tippelte volna meg, hogy hol található vakrandi partnerének a varrata...

Mit tetováltatott magára Kiss Ramóna, és miért?

Az 1 éves Reggeli születésnapi adásában Kiss Ramóna tetoválására is fény derült!

Életet menthetnek a tetoválások


szerző:
2018.04.06. 08:46
Életet menthetnek a tetoválások

Egyre népszerűbbé válik az a magyar ötlet, melynek lényege, hogy a cukorbetegeken tetoválással jelezzék diabéteszük típusát, ezzel segítve a megfelelő orvosi ellátást. Az ilyen tetoválások sokszor akár életet is menthetnek, ráadásul számos tetoválóművész ingyen készíti el őket.

Barátságtetkók Istenes és Fluor módra

Istenes Bence egy hete barátsága jelképéül egy cápát tetováltatott alkarjára - Fluor Tomi kedvenc állatát. Tomi nem sokat várt a viszonzással... 

Erről árulkodnak a sztárok tetoválásai!

A tetoválások szinte mindig valamilyen jelentős tartalommal bírnak viselőjük számára, de vajon mi a helyzet a sztárvilágban? Kinek milyen emléket, titkot rejtenek a bőrére varrt jelképek?

Mi lesz Lehellel?


szerző:
2018.03.22. 20:30
Mi lesz Lehellel?

Piros saját magát, pontosabban karját is felálozza Lehel boldogságáért. De vajon sikerül elérnie a célját?

Tetkókkal mentenének életet

Életmentő tetoválásokat varrnak fel ingyen tetoválóművészek cukorbetegeknek. Már 35 magyarországi és 6 német tetoválószalon csatlakozott a kezdeményezéshez. A lényeg, diabéteszesek nemzetközi jelét, a kék kört tetoválják rá a beteg csuklójára, hogy ha rosszul lesz az utcán, gyorsabban kaphasson szakszerű segítséget.

Mit tetováltatott alkarjára Lilu?

A magyar sztárok Törőcsik Danihoz járnak tetováltatni, és ez alól Lilu sem volt kivétel. A Keresem a családom műsorvezetője ezekben a hónapokban készíti elő a műsort, azaz járja a világot és göngyölíti fel a szövevényes családi történeteket. Ebben az izgalmas időszakban ment el Danihoz, hogy egy új tetoválást varrasson alkarjára.

Látnod kell Lilu új tetoválását!

A Keresem a családom műsorvezetője egy újabb tetoválást varratott magára. Lilu ezúttal egy nem mindennapi figurát választott!

Helyesírási hiba van Emma Watson új tetoválásában!

A színésznő vadiúj tetkója a 90. Oscar-gála éjszakáján debütált, azonban a szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy az Emma alkarját díszítő feliratban van egy helyesírási hiba...

Aleskára néha a frászt hozzák a rajongói

Aleska nem véletlenül izgult annyira a stúdióba lépés előtt, hiszen már az is előfordult vele, hogy egy elvetemült rajongó ijesztő módon próbált a közelébe férkőzni. Ezt ti sem fogjátok elhinni!

Krisztián Karolának: „Az, hogy szétrakod a lábad, nem tehetség…”

Karola alig várta, hogy elmondja mindenkinek, hogy elmehet a világkörüli tetováló turnéra, ám döbbenetére kollegái gyűlölettel és értetlenkedéssel fogadták a hírt. Krisztián ráadásul azt vágta a fejéhez, hogy Karola direkt feküdt le Krisszel azért, hogy betartson Nórinak.

Marci és Orsi együtt menekültek el otthonról

Marci úgy döntött elszökik. Lili megpróbált szólni Daninak a terhességről. Karola lelkesedését letörték a kollegái.

Mesi Lilinek: „Ha nem ismernélek, azt hinném, terhes vagy…”

Lili bepánikolt. Marci bajba keverte Orsit. Karolától karnyújtásnyira kerül az álma.

Karola csak azért feküdt le Krisszel, hogy közelebb kerüljön az álmához?

Karola kolléganőjét, Nórit választották ki egy világkörüli tetováló turné egyik résztvevőjének, ami nagy tüske volt Karola szemében. Nagy álma volt, hogy egyszer részt vehessen ezen az utazáson, ezért megpróbált még egy helyet kérni magának a túrán Krisztől, az egyik szervezőtől. Bár először a férfi visszautasította Karola kérését, miután közelebb kerültek egymáshoz Karola mégis lehetőséget kapott, hogy elmenjen a versenyre.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Kiss Ramóna először mutatta meg új tetoválását!

A műsorvezető a Reggeliben mutatta meg először tetoválását, ami szerelme, Lékai Máté mezszámát ábrázolja.

Mindent a tetoválásokról!


szerző:
2018.02.01. 08:01
Mindent a tetoválásokról!

Azt már sokan tudják, hogy ha a strandon szép kigyúrt testtel szeretnének vonulni, az bizony nem két hét alatt történik, hanem már most a borús téli hónapokban neki kell kezdeni testük formálásának. De ez nem csak gyúrással, a tetoválással is így van!

Tom Hardy magára tetováltatta Leonardo DiCapriót?

A két színész még a 2016-os Oscar-díjátadó előtt kötött fogadást, és úgy tűnik, hogy Hardy bevállalta a vesztesnek járó nem mindennapi büntetést.

Karolát újra cserbenhagyták a barátai?

Karolát megműtötték. Tamara döntött Teóval kapcsolatban. Niki és Evelin álommunkát kaptak.

Karola szembenéz a félelmével és újra megműtteti a kezét

Karolát reggel lerohanta Krisztián, aki felkutatott egy specialistát, aki újra megoperálná a kezét. Karola azonban durván lerázta őt, azzal védekezve, hogy nincs szüksége hamis reményekre és már amúgy is új állása van egy moziban. Ám, amikor Karola este az új munkatársaival együtt iszogatott, rájött, hogy még nem adhatja fel az álmát.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Alig maradt szabad felület Justin Bieber testén

Alig maradt szabad felület Justin Bieber testén, pár napja már jobb vállát is tetoválás díszíti. Az egymásba organikusan kapcsolódó formákat ezúttal magánrepülőgépén üldögélve mutatta be instagram követőinek.

 

Story Extra 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 16:15

Könnyes vallomás


szerző:
2017.12.26. 18:00
Könnyes vallomás

Péter a rákos betegségébol felgyógyuló pótanyjának, Izának készült egy megható vallomással. Egy saját verssel érkezett, és egy Izára emlékezteto tetoválást is varratott magára.

Törőcsik Dani külföldön is nőcsábász?

Törőcsik Dani már a Konyhafőnök VIP első évadában is próbára tette magát, most pedig a Kifőzdében tért vissza, ahol egy különleges süteménnyel nyűgözte le a házigazdákat. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője nemcsak a külföldi munkájába avatta be a nézőket, hanem magánéletéről is lerántotta a leplet.
 

Karola:

Bár Karola nagyon visszahúzódó lett az utóbbi időben, Bori rávette, hogy vegyen részt egy eseményen a tetováló szalonban, miután Krisztián munkát ajánlott neki egy magazinnál. Este az online magazin tulajdonosa azt mondta Karolának, hogy ideálisnak tartaná őt a munkára, a tetoválások iránti szenvedélye miatt. Ettől Karolában feltört az elfojtott fájdalom.

Dani kidobta Lilit Evelinért!

Dani szakított Lilivel. Tamarát és Teót összezárták. Karolának munkát ajánlottak.

Krisztián a saját bátyját tetováltatná magára

Krisztián tíz éve vette fel a kapcsolatot sosem látott bátyjával, Norbival, akivel most találkozott életében először személyesen. Krisztián annyira örült a nagy találkozásnak, hogy még azt is komolyan tervezi, hogy testvére gyerekkori fényképét tetováltassa magára…

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

Istenes Bence újra varratott!


szerző:
2017.12.13. 13:52
Istenes Bence újra varratott!

A műsorvezető izgalmas napokon van túl, hiszen együtt vezették a Cometet szerelmével, Csobot Adéllal, ahol ráadásul győzött is, sőt még egy újabb tetkó is a testére került. Szerintetek mi lehet?

SZÉTKATTINTJÁK: az AK26 a Cristiano Ronaldós dalukról

Magukról, terveikről, tetkóikról, mondanivalójukról és facebookos rajongóikról is mesélt az egyre népszerűbb két surányi rapper.

Dwayne Johnson újabb tetoválást csináltatott

Dwayne Johnson számára a fájdalom olyan hétköznapi, hogy fel sem tűnik neki. Legyen szó akár napi több órás konditermi edzésről vagy egy, az egész felkarját beborító tetoválásról.

„Piercing orrba-szájba”


szerző:
2017.11.03. 18:00
 „Piercing orrba-szájba”

Zsuzsanna és Tibor nem győzik győzködni lányukat, Beát, akinek külsejével ez idáig sem sikerült megbékélniük. A lány egész testét tetoválás fedi, ráadásul testékszereit és raszta haját sem nézik jó szemmel a szülei. Vajon megállítható még ez a szenvedély?

Roland kettétörte Karola karrierjét?

Karola lehetőséget kapott arra, hogy egy tetováló modellt tetováljon annak internetes blogjában és ezzel nevet szerezzen magának. Viszont hála Rolandnak, becsípődött a keze, így képtelen volt a munkára, amivel aztán magára haragította a főnökét, Krisztiánt.

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

Láttad már Shay Mitchell vadiúj tetkóját?

A Hazug csajok társasága című sorozatban Emily Fields-et alakító színésznő egy újabb tetoválást varratott magára!

A féltékeny vőlegény rátámad L.L. Juniorra?

Zsuzsa több száz kilométert utazott azért, hogy találkozzon nagy kedvencével, L.L. Juniorral. A lány könnyek között várta az énekest, és annyira izgult, hogy napok óta aludni sem tudott. Legnagyobb vágya, hogy L.L. Junior egy dalt énekeljen neki, és bizony még az énekes arcát is magára szeretné varratni. De vajon mit szól hozzá Zsuzsa vőlegénye, Mircea?

Kitetováltatta magát a Konyhafőnök zsűritagja!

Sárközi Ákosról eddig is tudtuk, hogy rajong a tetoválásokért, a Séf jobb karja szinte teljesen kivan varrva, és úgy néz ki, most úgy döntött, hogy ideje a másik akrját is kidíszíttetnie.

ValóVilág: a rejtélyes tetoválások nyomában

Öt évvel ezelőtt a Refletor stábját hajtotta a kíváncsiság, és kinyomozta, miért olyan furcsa a valóságshow ötödik szériájának nyertesének tetoválása. Kiderült, hogy VV Attila egy átmúlatott éjszakának köszönhetően egy olyan felírat került a karjára, amit 15 évig takargatott.

Rubint Réka: „Most én is remegek!”

Rubint Réka egyik legnagyobb rajongója, Bence érkezett Anikóhoz, aki mind edzőként, mind családanyaként tiszteli a fitness trénert. Méghozzá olyannyira, hogy Réka monogramját is magára tetováltatta.  Rékát olyan mértékben elbűvölte a tetoválás, hogy egy nem mindennapi ajánlattal lepte meg a fiút…

Ha kíváncsi vagy Rubint Réka rajongói történeteire, lesd meg itt!

Törőcsik Dani külföldön tette próbára tudását

Mióta néhány hónapja nem láttuk, rengeteg élménnyel gazdagodott Törőcsik Dani, aki külföldön tette próbára tudását, és egy hamburgi tetováló szalon művészeként alkotott maradandót idén nyáron.

 

Story Extra 2017-08-23


szerző:
2017.08.23. 17:25
Karol:

Karol kutyájával, Évával érkezett az Anikó Show stúdiójába. A 19 éves lány csak fekete ruhákat hord, és két éve él párkapcsolatban. Karol azt szeretné, hogy szerelme, Dávid a hátára tetováltassa az ő arcképét, a nyuszija pofiját, és Évát is. Vajon mit szól Dávid barátnője kéréséhez?

Erika bármit megtenne, hogy eltűnjenek lánya tetoválásai

Becky imádja a tetoválásokat, és rengeteg színes varrás díszíti a testét. Becky összes tetoválása jelentéssel bír, a legtöbb legjobb barátja emlékére készült. Becky testvéreként szerette Patrikot, azonban most nem egykori legjobb barátjának, hanem anyukájának szánja legújabb tetoválását. A lány anyukája nem örül Becky mániájának, de a 21 éves lány mindenáron azt szeretné, ha Erika elfogadná extrém külsejét.

Becky tetoválásai legjobb barátja emlékét őrzik

Becky először a combjára tetováltatott egy rózsát, de mindegyik tetkója jelentéssel bír. A lány régen rendszeresen vörös rózsát kapott a legjobb barátjától, aki sajnálatos módon hat évvel ezelőtt távozott az élők sorából. A legtöbb tetoválást Patrik emlékére csináltatta, de akad olyan is, ami az édesanyjának szól.

Patrik az arcára tetováltatta kedvence nevét!

Patrik számára rengeteget jelent Mr. Busta és az ő munkássága, ezért úgy döntött, hogy az alkarjára tetováltatja a zenész művésznevét, azonban itt nem állt meg a srác! Most már Patrik fején és arcán is megtalálható egy-egy tetkó, ráadásul a mellkasát is egy hatalmas RTM felirat díszíti.

Karola bosszúval válaszol a féltékenységre

Karola bosszút akar állni Szilárdon a fiú féltékenysége miatt, ezért megpróbál közelebb kerülni egy régi vendégéhez, Mátéhoz.

Karola: „Én nem vagyok senkié!”

Szilárd féltékenységi rohama után, Karola bosszút akart állni barátján...

Nem hiszed el, mit tetováltatott magára Farkas Mózes!

A második széria döntőse sosem felejti el, mennyit adott – és jelentett – neki a gasztroverseny, pont ezért úgy döntött, hogy magára varratja a Konyhafőnök logóját. Mózes nemcsak a spontán döntéséről, a csodás emlékeiről, de a jövőbeli terveiről is mesélt.

Aureliót örökre szerelméhez köti új tetoválása!

Aurelio az Anikó Showban vallotta be szerelmének, hogy milyen meglepetéssel készül, a Story Extra stábja pedig elkísérte őt a megvalósításra. Mutatjuk, mit varratott magára a valóságshow-hős!

Így bizonyítja szerelmét Aurelio

Aurelio nemrég nagy bejelentést tett Nádai Anikó talkshow-jában: vadonatúj tetoválást csináltat szerelme jeléül. Dominikával már 2 éve alkotnak egy párt, és Aurelio még soha nem volt ennyire szerelmes - ezt pedig szerette volna valamivel bebizonyítani. Természetesen ott voltunk a nagy bejelentésnél és akkor is, amikor kiválasztotta a mintát.

Hatalmas döntésre szánta el magát Stohl András!

A Válótársak sztárja élő adásban közölte a nagy lépést! Természetesen mindent megosztott a közönséggel a döntő pillanatban!

Élő adásban tetováltatott Stohl András

A most 50 éves színész, műsorvezető megcsináltatta élete első tetoválását Morning Showban. Persze kellett neki egy kis bátorítás, de szerencsére műsorvezető társai, Pataki Zita és Janklovics Péter a segítségére siettek.

Story Extra 2017-07-26


szerző:
2017.07.26. 17:25
David Beckham újabb tetoválása

Van még hely újnak! David Beckham egész testét tetoválások díszítik: főleg karjain és mellkasán helyezkedik el a több mint 40 alkotás. Mégis folyton újakon töri a fejét.

Aurelio:

Aurelio és Dominika nagyon jól érezték magukat az Anikó #show-ban. Au bevallotta, hogy izgult a felvétel előtt, de nagyon jól érezte magát a vadonatúj talk show-ban. Dominika megmutatta Aurelios tetoválását, a lány pedig bevallotta, hogy titkon remélte, hogy szerelme egyszer meghozza ezt a döntést.

Lánykérés helyett tetoválás: Aurelio komoly döntésre szánta el magát!

Aurelio régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, de most eldöntötte: felvarratja Dominika monogramját a kezére. A valóságshow-hős azért jött el az Anikó Show-ba, hogy ezt elmondja kedvesének, és megértesse vele, neki ő a legfontosabb ember az életébe!

Dominika megkönnyezte Aurelio vallomását

Aurelio már régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, most pedig komoly döntésre szánta el magát. Au eldöntötte, hogy mivel mostanában nem viselkedik túl jól, feltetováltatja a kezére Dominika monogramját, hogy ezzel bizonyítsa, mennyire szereti a lányt. Dominika elpityeredett Aurelio bejelentésén, és bevallotta, hogy neki ez nagyon sokat jelent.

Bori úgy dönt, hogy egy időre Franciaországba utazik

Bori egész reggel Karolát ostromolta, hátha a lány beadja a derekát és kibékül vele, de mindhiába. A lány elment a tetováló szalonba, hogy egy barátság-tetoválást varrasson Karolával, de az "örök barátság" felirat helyett valami egészen más került a testére...

KVÍZ! Kitalálod, hogy kihez tartoznak ezek a tetoválások?

Vajon össze tudod párosítani a tetoválásokat a celebekkel? Tedd magad próbára!

Istenes Bence felfedte legújabb tetkóját

Az X-Faktor ex-műsorvezetője, Istenes Bence évek óta varrat mintákat magára, így a jobb karját szinte már teljesen tetoválások borítják. A legújabb alkotást három évvel ezelőtt mutatta meg nekünk, és persze azt is elárulta, hogy akkor mivel töltötte a mindennapjait.

Itt a nyár, indul a tetkó szezon!


szerző:
2017.06.08. 08:15
Itt a nyár, indul a tetkó szezon!

Nyáron egyre inkább előkerülnek a tetoválások. Ilyenkor többen varratnak magukra, mint az év többi időszakában. Annáék Nagy Gergő - ismertebb nevén Gerri Sixx -, tetoválóművésszel beszélgettek erről a jelenségről és természetesen a furcsa tetkók is szóba kerültek.

Adam Levine magára tetováltatta szerelmét!

A Maroon 5 frontembere imádja a tetoválásokat, az izgalmas és művészi rajzoknál viszont csak családját szereti még jobban. Most felesége is felkerült a testére!

Trendi tetoválások Kocsis Tibor nővérétől, Lillától

Az énekes tetoválóművész testvére avatta be a Reggeli házigazdáit a részletekbe. Anna és Miki mindenre kíváncsi volt a témával kapcsolatban, így nemcsak az alkotásról, hanem az eltávolításról is szó esett.

Szeplősen szép igazán egy nő?

Ki gondolta volna, hogy eljutunk idáig, amikor szeplőket tetováltatnak magunknak, akik igazán szexik és trendik szeretnének lenni? Az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége vállalta, hogy makulátlan bőrére szeplőket varázsoljunk, a végeredményt Wossala Rozina is véleményezte. Szeplővel vagy anélkül szép igazán az élet? Sokkoló divatőrületek a hónaljfehérítéstől, a szemgolyó-implantátumig, vagy az elálló műfogakig

Fókusz 2017-03-30


szerző:
2017.03.30. 17:25
Szerinted milyen tetkók rejtőznek Wossala Rozinán?

A zsűritag nemcsak arról mesélt, hogy mivel szeretett volna foglalkozni eredetileg, de a karján díszelgő tetkóit is megmutatta nekünk. A minták láttán felmerült a kérdés: milyen furcsa ételt szeretne a leginkább kipróbálni az életben?

ÉNB Alexa egy igen különleges dologgal lepte meg magát!

Az Éjjel-Nappal Budapest csinos szereplője két éve, ezen a napon eldöntötte, egy újabb tetoválással lepi meg magát. Egyébként ÉNB Alexa akkor úgy érezte, most van igazán elemében, és végre megtalálta helyét a világban. Új életének szimbóluma lett legújabb tetkója, amelyről azt gondolta, hogy átlendíti majd az élet nehézségein.

Igor:

Amikor Igor rosszul lesz, Karola megijed, és kiderül, hogy a fiú leállt a gyógyszerszedéssel. Karola nagyon lecseszi Igort, mire Igor látszólag úgy dönt, visszamegy az orvoshoz, és újra szedni kezdi a gyógyszereket.

ÉNB: Nádai Anikó nem bánta meg tetoválását

Nádai Anikó már két éve otthagyta az Éjjel-Nappal Budapest stábját, de a kezén lévő színes tetoválás mindig emlékeztetni fogja a sorozatra, amit a műsor miatt kellett készítenie. A fiatal anyukát nemcsak a tetoválásáról faggattuk ki, hanem az elmúlt évekről is!

Következő rész (2017. február 09.)

Tamás hozzálát a „Paula“ tetoválás eltávolításához. Bécy reggel egy remek üzleti ajánlatot kap. Milán Lizához menekül, és összetalálkozik Karesszal.

Jön a Rejtjelek második évada!

Új évaddal tér vissza a Rejtjelek! A nagy sikerre való tekintettel folytatódó sorozat minden csütörtökön 22 órától lesz látható a Cool-on!

Újra villant a tetkó!


szerző:
2017.01.24. 17:25
Újra villant a tetkó!

Pribelszki Norbi részéről nem ritka, hogy Instagram profilján megmutatja meztelen felsőstestét - persze a hölgyrajongói legnagyobb örömére. Legutóbb is készített egy  póló nélküli szelfit, amin jól látszik a tetoválása az oldalán.

Meghökkentő dologra szánta el magát Tóth Gabi rajongója!

Az énekesnőt rengetegen szeretik és követik, ám vannak, akik komoly jelüket is adják rajongásuknak. Sőt, akad olyan is, aki a vérét adja szeretett énekesnőjéért!

Tóth Gabi arcát tetováltatta magára

Pop Csabiról eddig csak a kiváltságosok és az igazán bennfentesek hallhattak. A fehérvári előadó munkásságát nem sokan ismerték, videóit csak pár százan látták. Eddig. Pop Csabi most úgy döntött, Tóth Gabit tetováltatja a bal karjára, de nem azért hogy ő is híres legyen, hanem azért, mert évek óta rajong az énekesnőért, és alaposan megfontolta.

Tamás mindent megtett, hogy visszaszerezze Paulát

A fiú ismét padlóra került, Roland pedig már nagyon unta Tamás szenvedését, ezért egy gyalázkodó SMS-t ír Paulának a nevében, aki ettől kiborult. Tamás hiába próbálta tisztázni a helyzetet…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való