KERESÉS search-close

trafik

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "trafik"

Felvétel készült az április elsejei budai trafikrablásról

Felvétel az április elsejei budai trafikrablásról! Megkötözték az eladót, majd pisztollyal arra kényszerítették, hogy nyissa ki a pénztárgépet. Így rabolta ki két férfi a dohányboltot. Másfél hónapig bujkáltak, néhány napja fogták el őket, vasárnap döntöttek a letartóztatásukról. Úgy tudjuk, nem valódi fegyverrel raboltak, de így is akár 15 évre rács mögé kerülhetnek.

Betörésért elfogták, még egyet bevallott

Tetőn át jutott be a trafikba, majd tüzet gyújtott, hogy eltüntesse a nyomokat, de így is lebukott a betörő a Szabolcs megyei Ópályiban. A rendőrök nem sokkal később elfogták, ő pedig nemcsak a mostani esetet vallotta be, hanem azt is, hogy két éve egyszer már betört ugyanoda.

MEGTÁMADTÁK: „Nem mondott semmit, csak ököllel ütni kezdett”

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a nyírmihálydi dohányboltot egy 23 éves fiatal. A lány azt mondta, aznap többször járt nála a férfi. Szerinte kivárta, hogy senki ne legyen a közelbenAz eladó azt mesélte stábunknak, hogy a férfi nem mondott semmit, hanem ököllel ütni kezdte a fejét. A lány karja több helyen is zúzódott, és egy foga is letört. Nagyon megviselték a történtek, lehet, hogy nem csak a munkahelyére nem jön vissza dologzni, de az egész vendéglátással is felhagy.

Bárddal és késsel mentek trafikot rabolni

Bárddal és késsel próbált részegen trafikot rabolni, de elzavarta az eladó. Két szerb férfi próbált meg kirabolni egy trafikot Szegeden tegnap kora este. Egyikük az ajtó előtt figyelt, a másik pedig egy 27 centis késsel és egy ugyanakkora bárddal követelte a bevételt. Híradónk információi szerint a páros kora délután egy másik trafikból is próbált lopni, sikertelenül.

Pisztollyal fosztott ki egy trafikot

Fegyveres trafikrablót keresnek a mezőtúri rendőrök, akiről felvétel is készült. A férfi szombaton fogott pisztolyt egy dohánybolt eladójára, aki azonnal át is adta neki a bevételt. A rendőrség félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. 

Négy trafikot is kirabolt?

Vádemelést javasolnak a pécsi trafikrabló ellen. A gyanú szerint a harminc év körüli férfi két és fél hónap alatt négy pécsi dohányboltot fosztott ki. A módszer mindig ugyanaz volt, játékpisztolyt  fogott az eladóra, és a bevétellel távozott.

Nemcsak rabolt, gyilkolt is

Életfogytig tartó börtönt kapott a trafikrabló. A férfi négy trafikot rabolt ki Baranya megyében, de a vád szerint gyilkolt is. Egy hajléktalant ölt meg egy bozótvágóval, hogy ne tanúskodhasson ellene egy korábbi verekedés miatt.

Biztonsági kamera rögzítette a trafikrablást Pécsen

Másfél hónap alatt már a negyedik trafikot fosztották ki Baranya megyében. Hétfő este, zárás előtt pár perccel egy maszkos férfi fegyverrel rontott rá a dohánybolt alkalmazottjára, majd a napi bevételt követelte. A rendőrség egy 25-30 év körüli férfit keres. További részletek az RTL Híradóban.

VIDEÓ: Biztonsági kamera rögzítette a trafikrablást

Maszkos betörő rabolt ki egy dohányboltot Várpalotán a múlt héten. A trafik tulajdonosa közösségi oldalán osztotta meg a biztonsági kamera felvételét, amin látszik, hogy a férfi kevesebb mint egy perc alatt rabolta ki a boltot. További részletek a betörésről 18:00-kor az RTL Híradóban. 

Úgy megverte, hogy megvakult

Úgy megverte áldozatát, hogy az megvakult - most emeltek vádat a 19 éves férfi ellen, aki az ügyészség szerint februárban néhány doboz cigarettáért úgy összeverte egy nyírteleki trafik eladóját, hogy az majdnem belehalt a sérülésekbe. Maradandó sérülései lettek, elveszítette a látását. A brutális támadással vádolt férfi akár 12 év börtönt is kaphat.

Pisztolyt fogott az eladóra

Azonnal pisztolyt fogott az eladóra, így követelte a napi bevételt egy férfi szerda este egy pécsi trafikban. A rabló zárás előtt pár perccel lépett az üzletbe. A pultosra célzott, kipakoltatta a pénztárt, majd a zsákmánnyal elmenekült. A jelenetet az üzlet kamerája rögzítette. A rendőrség egy harminc év körüli férfit keres.

 

Meglett a rabolt pénz nagy része

Meglett a zsákmány nagy része és a támadáshoz használt gázpisztoly is - lezárták a nyomozást a rózsadombi trafikrabló ügyében. A férfi még márciusban rabolt ki egy dohányboltot, alig egy nappal később elfogták. Hamarosan vádat emelhetnek ellene, több évre börtönbe kerülhet. Ugyanazt a trafikot pár nappal később ismét kirabolták, de azt a támadót még keresik.

Nem fenyegetett, csak megmutatta

Nem fogta rá az eladóra a kést, csak megmutatta neki – a kiszabható, legalacsonyabb büntetést, 5 évet kapott a debreceni trafikrabló. A 21 éves férfi tavaly pünkösdkor ment be egy dohányboltba, ahol rosszullétet szimulált és kért egy pohár vizet. Amikor az eladó közelebb lépett hozzá, kést vett elő és a bevételt követelte. Meg is kapta, elkölteni azonban már nem volt ideje, a rendőrök aznap elfogták.

Újra kifosztották a trafikot

Megint kirabolták azt a rózsadombi trafikot, amit múlt csütörtökön is kifosztottak. A támadó most is fegyverrel fenyegette meg az eladót, aki odaadta neki a bevételt. A rabló elmenekült, még keresik. A csütörtöki támadót már elfogták: előzetesben van. A trafik tulajdonosa azt mondja: kevés a bevétele, ezért nem érti, hogy miért fosztották ki hat napon belül kétszer is. De van egy terve.

Rendőrök törzshelyét rabolta ki

Rendőrök törzshelyét rabolta ki egy fegyveres! Szerda este egy rózsadombi éjjel-nappali dohányboltot fosztott ki a férfi. A trafikban kávé is kapható, ezért a kerületi rendőrjárőrök sokszor állnak meg itt. A rablót ez nem zavarta, és az sem, hogy akcióját több kamera is felvette, sőt a pénztár feletti ipari kamera felvételén közvetlen közelről lehet az arcát látni.

Keresik a trafikrablót

Újabb trafikrablás Budapesten! Egy fegyveres férfi rontott be vasárnap este egy tizenegyedik kerületi dohányboltba. A pulton átnyúlva belemarkolt a kasszába, majd elszaladt. A rablást a bolt ipari kamerái felvették. A rendőrök a felvétel alapján keresik a férfit.

Elfogták a fegyveres trafikrablót

Elfogták a csepeli trafikrablót. Fél év alatt négy dohányboltba ment be: mindenhol pisztolyt fogott az eladóra, majd elvitte a kasszában lévő pénzt. Volt, ahol az eladó sokkot kapott. Úgy tudjuk, hogy a rablót más bűncselekmények miatt már elítélték, ezért kihallgatása után azonnal börtönbe csukták.

Jönnek az egyforma cigisdobozok

Augusztus 20-tól már csak egységes, logó nélküli dobozban lehet új típusú cigarettát árulni a trafikokban egy a héten megjelent kormányrendelet szerint. A jelenleg forgalomban lévő dohányáruk esetében még 3 évet adtak a teljes átállásra. A kormány célja ezzel a dohányzás visszaszorítása, az RTL Híradónak nyilatkozó gyártó ugyanakkor úgy látja, a korábbi intézkedések is elegendőek lettek volna.

Hat és fél év trafikrablásért

Nem jöttek el az ítélethirdetésre a trafikrablók. Távollétükben döntött a bíróság. Egyikük hat és fél, társa 4 és fél év börtönt kapott. Tavaly áprilisban akartak kirabolni egy debreceni dohányboltot. Egy szék lábával és késsel fenyegették meg az eladót. A rablás közben betoppantak a rendőrök, akik a távolból látták, hogy a két fiatal maszkot húz a fejére, és úgy mennek be az üzletbe, ezért mentek utánuk.

Még a saját nagymamáját is kirabolta

Még a saját nagymamáját is kirabolta a gyanú szerint az a fiatalember, akinek fegyveres rablás miatt elrendelte előzetes letartóztatását a debreceni bíróság.  Szombaton kapták el, miután késsel a kezében kirabolt egy dohányboltot. Több mint 100 000 forintot vitt el, de a rendőrök egy órán belül elfogták.

E-cigi: ötvenezer forintos bírság lehet

Jövő hét péntektől nem lehet majd elektromos cigarettát szívni a közlekedési eszközökön, munkahelyeken, buszmegállókban. Vagyis minden olyan helyen, ahol a hagyományos dohányzás is tilos. Ráadásul kizárólag trafikokban lehet majd e-cigit vásárolni. A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet szakértője azt mondta Híradónknak: minderre azért van szükség, mert az elektromos cigarettában is van káros, rákkeltő anyag.

A falon, vagy a tetőn át vitték a zsákmányt

Megbontották a falat, vagy éppen a tetőn át másztak be a dohányboltokba azok a betörők, akiket eddig 11 trafik kifosztásával gyanúsítanak a rendőrök. A társaság négy megyében követett el betöréses lopásokat, cigarettát és pénzt vittek el a trafikokból.

Szétverte a trafik kameráját a betörő

Összetörte a biztonsági kamerát a betörő. Azt hitte, így megsemmisíti a bizonyítékot, hogy be akart törni egy trafikba Nyírmihálydiban. A készülék azonban így is megőrizte a felvételt, ami alapján a rendőrök felismerték a támadót.

TRAFIKRABLÁS: Különös tornamozdulatokkal

Mintha hasizom gyakorlatra készülne, de nem sokkal később kiderült, nem tornázni akart. A dohánybolt ajtaját szerette volna a lábával benyomni, viszont hiába lökdöste, nem nyílt ki. Ezután kezeivel a hátsó korlátra támaszkodott, lábait az ajtónak feszítette, de ezzel a mutatvánnyal sem járt sikerrel. Majd karate mozdulatokkal hasította a levegőt, de az ajtó varázsütésre sem nyílt ki. Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy férfi be akart törni Nyírmihálydiban egy trafikba.

Nem kötelező a fólia, de ne lehessen belátni

Feladta magát a pécsi dohánybolt kirablója. Telefonon hívta fel a rendőröket és beismerte tettét. Egy hete rabolt a vasútállomáson lévő trafikban. A trafiktörvény életbe lépése utáni két évben majdnem 900 trafikot raboltak már ki, átlagban naponta több mint egyet. A tavalyi kaposvári dohánybolti gyilkosság után sok trafikos kérte, hogy kívülről is be lehessen látni az üzletekbe, de nem történt változás.

Bevásárolt, majd rabolni indult

Trafikot akart kirabolni, előtte a szomszédos élelmiszer üzletben vásárolt egy rabló Budapesten. A férfi így hiába takarta el az arcát a dohányboltban, az áruház kamerája korábban tökéletes felvételeket készített róla. A rendőrök egy 20-30 év körüli férfit keresnek, aki zsákmány nélkül menekült el dohányboltból. Az eladó ugyanis elzavarta a késsel fenyegetőző férfit.

Ez történt áprilisban


szerző:
2015.12.24. 18:40
Ez történt áprilisban

Áprilisban kezdődött a devizahitelek elszámoltatása, nyilvánosságra került az Illatos úti vegyi szennyezés és kiderült a három éven át saját szülei által fogságban tartott kislétai kislány esete is. Ebben a hónapban ölték meg a kaposvári trafikoslányt.

Drogfüggő rabló a dohányboltban

Újabb trafikot raboltak ki Szegeden. Ezúttal egy 25 éves drogfüggő férfi ment be az egyik dohányboltba. Bár fegyver se volt nála, az eladó így is komolyan vette a zavartan viselkedő rabló fenyegetését, és átadta a bevétel egy részét. A pszichológus szerint jól tette, mert egy ilyen ember kiszámíthatatlan.

Trafikosok, akiknek egykor jól ment az üzlet

Kaposék nagyon szerényen élnek, pedig élhetnének sokkal jobban is. Azt mondják, az állam egy döntéssel elvette az életüket és tízmillióktól fosztotta meg őket. Kádár Jánosnak biztos volt a megélhetése, 20 évig kereskedő volt, szívvel-lélekkel csinálta, most viszont raktáros, de ezt a munkát is csak nagy nehezen találta. Szondi Vanda riportjának szereplői trafikosok voltak, de buktak a pályázatokon. A nyertesek közül viszont sokan hatalmasat kaszálnak, van, ahol óriási üzlet trafikosnak lenni. Sok olyan dohányboltosnak is jól megy, akikről nehéz azt állítani, hogy ne lennének kormányzati kapcsolataik.

Alig vette észre az eladó, hogy kirabolták

Fel sem fogta az eladó, hogy ki akarják rabolni. Néhány napja tizenéves fiatalok vettek egy légpisztolyt, és rátörtek Esztergomban egy trafik alkalmazottjára, aki éppen olvasott. A fegyvert rászegezték és a pénzt követelték. Az eladó sokkot kapott, így nem reagált a kérésükre, ezért a rablók elrohantak. Az alkalmazott visszaült olvasni, és csak ekkor esett le neki, mi történt.

PM: Lázár János barátja jár jól

Lázár János barátja jár jól azzal, hogy az Országos Dohányboltellátó épp a legnagyobb dohánygyártókkal nem egyezett meg - állítja a Párbeszéd Magyarországért Párt. A hódmezővásárhelyi Sánta János cége, a Tabán Trafik továbbra is szállít dohányárut a dohányboltellátónak, amelyben az üzletember szintén érdekelt. Több nagy dohánygyártó termékei azonban egyelőre eltűntek a trafikok polcairól. Lázár János szerint szó sincs arról, hogy a jogszabályok előnyhöz juttatnák az ismerősét.

Népszerű cigik tűnhetnek el a trafikokból

Hamarosan eltűnhetnek a legnépszerűbb cigarettamárkák a dohányboltok polcairól, mert az Országos Dohányboltellátó épp a legnagyobb gyártócégekkel nem egyezett meg. Keddtől már csak a Dohányboltellátó szállíthat hivatalosan cigarettát a trafikokba, de a gyártók szerint olyan sokat kér ezért, hogy közülük többen nem kötöttek velük szerződést.

Jó helyen megérte trafikot nyitni

Volt olyan dohányboltos, akinek a trafikjai egy év alatt 3,5 milliárd forint bevételt hoztak - más trafikosok viszont csak vegetálnak. A hvg.hu összesítette az adatokat és kiderült, hogy a dohányboltok átlagosan egy év alatt csaknem teljesen visszahozták a befektetett pénzt.

Apa és fia rabolt ki négy trafikot

A banda összesen harminc év fegyházat kapott elsőfokon. A társaság pisztollyal fenyegette az eladókat, és így vitték el a bevételt a trafikokból. Volt olyan dohánybolt, amit kétszer is kiraboltak. A négy rablásból összesen alig 100 ezer forintot zsákmányoltak, ezután kapták el őket a nyomozók. A bíróságon beismerték a rablásokat, és bocsánatot kértek mindenért.

Mindent odaadott, mégis megölték

A pénz mellett még az üzlet kulcsait is átadta, mégis brutálisan meggyilkolta 20 éves áldozatát idén áprilisban a kaposvári trafikrabló. A rendőrség most zárta le a nyomozást. Különös kegyetlenséggel, aljas indokból és nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt javasol vádemelést. Egy 19 éves sántosi férfit gyanúsítnak a gyilkossággal, melyért akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Rettegnek a dohánybolt eladói

Rettegnek az eladók abban a dohányboltban, amit egy ismeretlen megpróbált kirabolni kedden este Miskolcon. A boltos azonnal megnyomta a pánikgombot, amint meglátta a késsel hadonászó rablót, aki így elmenekült az üzletből. Az eladót annyira megviselték a történtek, hogy azóta nem dolgozik. A rendőrség az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján keresi a támadót.

Századvéges tanácsadó a dohányellátóban

Lánczi Tamás a milliárdos kormányzati megbízásokat elnyerő Századvég Alapítvány vezető elemzője bekerült a British American Tobacco felügyelőbizottságába. Mindezt két hónappal azelőtt, hogy a cég pályáztatás nélkül, a várható nyereséghez képest minimális koncessziós díjért nyerte el az összes trafik ellátásának jogát. Lánczi Tamás nem akart nyilatkozni. Az Együtt szerint nyilvánvalóvá vált a fideszes gazdasági körök szerepe a dohánypiac átalakításában.

Jól jártak a politikusok trafikos rokonai

Szépen kerestek a trafikokkal a kormánypárti képviselők rokonai tavaly a HVG.hu és a 444.hu összeállítása szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának és a Fidelitas elnökének családja is milliós haszonra tett szert. Az Együtt szerint vissza kellene vonni a trafiktörvényt, mert igazságtalan és a fideszes rokonoknak kedveztek a koncessziók kiosztásakor. A kormány szerint viszont a trafikosok között pont olyan arányban vannak más pártokhoz köthető vállalkozók, mint amekkora a támogatottságuk az országban.

Jöhetnek a vasárnapi kivégzések

A trafik-ügy örökzöld témája a Heti Hetesnek, csak úgy, mint a vasárnapi zárva tartás. Minden héten talál az asztaltársaság újabb és újabb hírt, ami mellett nem tudnak szó nélkül elmenni.

Kaposvár után lázadoznak a trafikosok – lesz változás?

Már tavaly januárban forgattunk arról, hogy félnek a dohányboltok alkalmazottai. Nem érzik magukat biztonságban a letakart kirakatok mögött. Akkor a Nemzeti Dohány Zrt. illetékese azt mondta, hogy változhat majd a jogszabály, és enyhébb szabályozás várható. De semmi sem változott. A trafikok azóta is a rablók kedvelt célpontjai, és a dolgozók még mindig félnek. A kaposvári brutális gyilkosság, a fiatal Fruzsina halála azonban fordulópontnak tűnik. Több dohányboltosnak elege lett a szabályokból, és szembe is mentek velük. Moskovics Judit riportja a forrongó trafikosokról.

Harrach Tamás: Nem gyakoroltam befolyást

Három trafikot is üzemeltet az a cég a XIII. kerületben, amiben egy helyi Fidesz-KDNP-s képviselő cégének ügyvezetője a kültag, tudta meg a Népszabadság. A képviselő Harrach Tamás, akinek az apja Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Az Együtt szerint a kerületben is a kivételezett fideszeseknek jutottak a trafikok. Harrach Tamás az RTL Híradónak nem nyilatkozott, a Népszabadságnak azt mondta, nem gyakorolt befolyást a trafikkoncessziók kiosztására.
 

Parlamenti vita a trafikgyilkosság után

Egy másik trafiknál is járt a kaposvári trafikoslány gyilkosa, de onnan elment, mert az eladó nem volt egyedül. Ezt mondta a Házon kívülnek a trafik tulajdonosa. Az MSZP eközben törvényben törölné el a trafikrendszert. Napirend előtt parázs vita volt a szocialista Harangozó Tamás és L. Simon László államtitkár között, hogy van-e politikai felelőse a kaposvári gyilkosságnak.

Van, ahol most is utazni kell a cigiért

Van, ahol még mindig utazni kell a helyieknek, ha rá akarnak gyújtani, ugyanis két évvel az első trafikpályázatok győzteseinek kihirdetése után sincs minden településen dohánybolt. A kormány szerint mégis sikeres a trafikrendszer, amely családi vállalkozások ezreinek adott munkát. Az LMP-s Hadházy Ákos azt mondja, a vidéki kis trafikok vagy veszteségesek, vagy alig élnek meg belőlük a tulajdonosok.

Mégsem kötelező a fólia a trafikokon?

Nem mondott igazat Kósa Lajos a trafikok fóliázásáról egy debreceni dohányboltos szerint. A boltos nyílt levélben cáfolta a polgármester állítását, hogy nem kell a fólia: őt ugyanis nemrég épp erre kötelezték a fogyasztóvédők. Rogán Antal szerint sem kell a fólia, az RTL Híradó által megkérdezett trafikosok viszont azt mondják: valahogy mindenképpen meg kell oldaniuk, hogy az utcáról ne látszódjanak a dohánytermékek, és senki sem segíti őket tanácsokkal.

Kell, vagy nem kell a fólia?

Nem mondott igazat Kósa Lajos a trafikok fóliázásáról egy debreceni dohányboltos szerint. A boltos nyílt levélben cáfolta a polgármester állítását, hogy nem kell a fólia: őt ugyanis nemrég épp erre kötelezték a fogyasztóvédők. Rogán Antal szerint sem kell a fólia, az RTL Híradó által megkérdezett trafikosok viszont azt mondják: valahogy mindenképpen meg kell oldaniuk, hogy az utcáról ne látszódjanak a dohánytermékek, és senki sem segíti őket tanácsokkal.

A temetés alatt bezártak a dohányboltok

Eltemették azt a 20 éves lányt, akit a múlt hét szerdán ölt meg támadója Kaposváron egy trafikban. A rablógyilkosság áldozatát több százan kísérték utolsó útjára. A szertartás idejére az összes dohánybolt bezárt a megyeszékhelyen. A legtöbben egy szál virággal érkeztek, így búcsúztak Fruzsinától.

8 év börtön a késes trafikrablónak

Nyolc év fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a 20 éves fiatalembert, aki tavaly nyáron késsel a kezében rabolt ki egy trafikot. A férfi csaknem 180 ezer forintot vitt magával. Múlt hét szerdán, Kaposváron egy rabló szintén késsel támadt egy trafikban dolgozó fiatal nőre, ő hiába adta át a bevételt, a férfi hidegvérrel meggyilkolta. A rendőrség legfrissebb adatai szerint tavaly április és idén március között 285 dohányboltot próbáltak meg kifosztani. Három esetben bántották is az eladót.

Előzetesben a kaposvári trafikos gyilkosság gyanúsítottja

A 20 éves fiatalember szerda délután ölte meg egy helyi dohánybolt ugyancsak 20 éves eladónőjét több késszúrással. A gyilkosság óta félnek a kaposvári trafikosok. Többen nyitva hagyják az üzletük ajtaját, van, ahol az előírások ellenére leszedték a fóliát a bolt ablakáról, hogy be lehessen látni.

Előzetes: A gyilkosság óta félnek a kaposvári trafikosok

Előzetes letartóztatásban a kaposvári dohánybolti gyilkosság gyanúsítottja. A 20 éves fiatalember szerda délután ölte meg egy kaposvári dohánybolt ugyancsak 20 éves eladónőjét több késszúrással. Többen nyitva hagyják az üzletük ajtaját, van, ahol leszedték a fóliát a trafik ablakáról, hogy be lehessen látni az üzletbe, pedig az előírások szerint ez tilos. Helyszíni tudósításunk este hatkor, az RTL Híradóban.

Tömegek búcsúztatták a kaposvári lányt

Szinkronúszó társai könnyekkel küszködve mondtak búcsút Fruzsinának. A 20 éves szinkronúszót hidegvérrel gyilkolták meg, 22 ezer forintért. A fiatal lány értelmetlen halála mindenkit mélyen érintett a városban.

Gyász és döbbenet Kaposváron

Hajtóvadászatot indítottak, és alig egy nap alatt a kaposvári kórház urológiáján kapták el a helyi dohánybolti gyilkosság gyanúsítottját! A férfit a gyilkosság idején a trafik környékén több térfigyelő kamera is felvette. Az áldozat, a dohánybolt eladója, egy 21 éves lány, ismert szinkronúszó volt.

Fókusz 15-04-23


szerző:
2015.04.23. 18:00
Fókusz 15-04-23

Fókusz: Megvan a gyilkos! - Elkapták a kaposvári trafikos gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfi szerdán egy 21 éves lányt késelt halálra. Megérte túlélni - Éva két gyermekét is elveszítette a szülés után. Feldolgozta a tragédiát, majd két egészséges gyermeket szült. Kutya, vagy macska? - Sorra vettük a két házikedvenc előnyeit és hátrányait, segítünk eldönteni a nagy dilemmát!

Elfogták a trafikos gyilkost


szerző:
2015.04.23. 17:45
Elfogták a trafikos gyilkost

Elfogták a szerdai kaposvári gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A rendőrség valóságos hajtóvadászatot indított azután, hogy szerda este záráskor egy helyi trafik 21 éves alkalmazottját több késszúrással megölték. A kaposváriakat sokkolta a hír, a lányt sokan ismerték, jó sportoló volt és szerelmével már az esküvőjüket tervezték.

Előzetes: Egy nap alatt elfogták a feltételezett támadót

Egy nap alatt elfogták a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte egy kaposvári trafik eladóját. A feltételezett támadót a városi kórház urológiáján fogták el. Az áldozat, a dohánybolt eladója, egy 21 éves lány, ismert szinkronúszó volt. A gyanúsított arcát a dohánybolt környékén több térfigyelő kamera is felvette. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak, és hamar meglett. Egyelőre semmit nem tudni az indítékról, a kaposváriakat megdöbbentette a gyilkosság. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Esküvőjére készült a leszúrt lány

Elfogták a szerdai kaposvári gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfi záráskor ment be az egyik helyi trafikboltba, több késszúrással ölte meg az üzlet 21 éves alkalmazottját. A szinkronúszó lányt, aki már több éve jegyben járt, Király L. Norbi jól ismerte.

Keresik a késes trafik rablót

Késsel megfenyegette, majd a bevétel átadására kényszerítette egy férfi az eladót egy oroszlányi dohányboltban. Az rablás februárban történt, de a rendőrség most hozta nyilvánosságra a biztonsági kamera felvételeit. Abban bíznak, hogy valaki felismeri a férfit, eddig ugyanis nem tudták elfogni. 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki tud valamit a rablóról.

Késsel fenyegetőzött a rabló

A rabló az esti órákban ment be a lakótelepi dohányboltba, megfenyegette az eladót, és a bevétellel együtt elmenekült. Az ott élők azt mondják, a környék esténként kihalt, és nem biztonságos az utcára menni.

Trafikokat fosztogattak


szerző:
2015.02.19. 18:10
Trafikokat fosztogattak

Legalább tíz dohányboltba tört be az a banda, melynek három tagját a napokban fogták el a rendőrök. A társaság felfeszítette a trafikokban a pénztárgépeket, majd a pénzes kazettákkal távoztak. A gyanú szerint több százezer forintot zsákmányoltak, egyelőre mindent tagadnak. Negyedik társukat még keresik a rendőrök.

Öt óra alatt elkapták a trafikrablót

Öt óra alatt elfogták a veszprémi rendőrök azt a két férfit, akik este kiraboltak egy trafikot. Egyikük jól ismerte a helyszínt. A környéken lakott, sokat járt a trafikkal közös üzletbe, így az ott dolgozó nő felismerte. A két férfit egy belvárosi családi házban fogták el, és a rabolt pénz nagyrésze is meglett.

Kártérítés jár az elvesztett trafikért

Több mint 4 és félmillió forint kártérítést ítélt meg az Európai Emberi Jogi Bíróság annak a férfinak, aki nem nyert a trafikpályázaton, és emiatt Strassbourghoz fordult. A bíróság ítélete szerint a magyar állam megsértette a magántulajdon védelmét. A Párbeszéd Magyarországért törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden jogtalanul vesztes trafikos ugyanezt a kártérítést kapja meg.

Elkergette a késsel hadonászó rablót

Elkergette a késsel hadonászó rablót egy budapesti trafik dolgozója. A támadásról a bolt biztonsági kamerája felvételt készített. A rabló, ahogy belépett az üzletbe, egy késsel támadt azt ott dolgozó nőre és pénzt követelt. A bevétel nélkül menekült el a dohányboltból és néhány órán belül a közelben elfogta a rendőrség.

Előzetes: Bombával fenyegetett egy trafikrabló

Egy férfi közölte az eladóval, az egyik székesfehérvári dohányboltban, hogy bomba van nála, amit felrobbant, ha nem kapja meg a bevételt. Sikerült elmenekülnie a zsákmánnyal, de három járókelő a nyomába eredt.

Megsérült a rendőr, amikor elfogták a rablót

Megsérült egy rendőr, miközben társaival letepert egy trafikrablót Székesfehérváron. A férfi korábban két trafikot próbált kirabolni, ezért régóta figyelték a civil ruhás rendőrök.
 

A trafikokat nem érinti az új különadó

Akár 80 forinttal is drágább lehet egy doboz cigaretta, ezt mondta az RTL Híradónak az egyik gyártó. A kormány ugyanis új különadót vezetne be, ezúttal a dohánygyárakra és forgalmazókra, ezt a terhet a gyártó szerint viszont már nem tudják lenyelni. A trafikokat nem érinti a különadó.

 

Kilökdöste a rablót a trafikbolt eladója

Megpróbált kirabolni egy dohányboltot egy 21 éves férfi Győrben még októberben. Konyhakést rántott és ráparancsolt az eladóra, hogy ne nyomja meg a pánik gombot. A nő egyáltalán nem ijedt meg, gyakorlatilag kilökte a boltból.
 

Előzetes: A börtönben jobb


szerző:
2014.10.14. 15:15
Előzetes: A börtönben jobb

Azért rabolt, hogy börtönbe kerüljön, de túl jól sikerült a terv. 13 évet kapott a férfi. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.
 

Kormányrendelet tiltja a közeli trafikokat

Több nézőnk is felháborodott azon, hogy nem nyithatja újra dohányboltját egy budapesti házaspár, mivel a közelükben egy éve működik egy dohánybolt. A rokkantnyugdíjas pár esete nézőink szerint azért érthetetlen, mert saját környezetükben egymás mellett működnek trafikok.

Saját magát buktatta le a rabló

Késsel a kezében próbálta megszerezni a dohánybolt bevételt, de a szomszéd vegyesbolt eladója megzavarta, ezért elmenekült.

Van is trafikjuk, meg nincs is


szerző:
2014.09.20. 18:30
Van is trafikjuk, meg nincs is

Hiába nyert koncessziót, mégse nyithatja ki 22 éven át működő dohányboltját egy rokkantnyugdíjas házaspár. Egy éve ugyanis nyílt egy másik trafik a közelben, és a Nemzeti Adó és Vámhivatal 200 méteren belül két engedélyt nem ad ki.
 

Még mindig nyitva Mészáros trafikja

Még ma is nyitva van Mészáros János dohányboltja egy budai bevásárlóközpont oldalában. Ő nem más, mint a miniszterelnök jó barátjának a gyorsan milliárdossá vált felcsúti polgármesternek a testvére.

Autó alá menekült a trafikrabló

Egy autó alól húzták ki az egyik betörőt a rendőrök, egyik társát pedig a betörés után fél órával már saját lakásából vittek el a nyomozók. A budapesti nyomozók még két bandatagot keresnek.

TRAFIK-RABLÁS: Egy banda próbált betörni a trafikba

Csütörtök hajnalban egy dohányboltot akart kifosztani egy banda, amikor a rendőrök tetten érték őket, így az üzletből semmit sem tudtak elvinni.

Félelem és rettegés a dohányboltokban

Sorozatos támadások érik a nemzeti trafikokban egyedül dolgozó, általában fiatal eladókat. Stábunk beköltözött egy dohányboltba, hogy megmutassuk, mit él át, aki a pult mögött áll.

Trafiktörténelem a XXI. században

Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

XXI. század 13-10-08


szerző:
2013.10.09. 00:10
XXI. század 13-10-08

XXI. század: Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

Trafik-ügy: Mi lett az egykori tulajdonosokkal?

Van, aki nyert, de nem felhőtlenül boldog. Van, aki nem nyert, és most gondot okoz neki a mindennapi megélhetés. Van, aki haladékot kapott, de nem tudja, miből él majd januártól. És persze vannak, akiknek biztos nagyon jól megy.

A trafikokból a semmibe


szerző:
2013.05.08. 23:20
A trafikokból a semmibe

Politikusok, rokonok és ismerősök a dohánybizniszben. Álpályázókra is gyanakodnak a vesztesek.

Házon kívül 13-05-08


szerző:
2013.05.08. 23:20
Házon kívül 13-05-08

Házon kívül: Politikusok, rokonok és ismerősök a dohánybizniszben. Álpályázókra is gyanakodnak a vesztesek. A legdurvább helyek: Tatabánya-Mésztelep. A hely, ahova hat után nem jön ki az orvos. A gettó, ahonnan nincs kiút. Toldi modell, azaz senki nem fog fázni.

Ellökte magától a pisztolyt tartó kezet

Csőre töltött fegyverrel akart kirabolni Sopronban egy pénzváltóként is működő trafikot szombat reggel egy férfi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való