KERESÉS search-close

ufó

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ufó"

Járai Máté hisz a földönkívüliekben

A fiúknak ma egy űrlények által létesített laboratóriumban kell megmérettetniük magukat, ahol a színész hiedelmeire is fény derült…

Exkluzív játéktesztelés: Balázs Kabátra is rászabadította az ijesztő pókkutyát

A Nyerő Páros házigazdája ismét próbára tette Játékmesterét, aki teljesen kikészült a szőrös kis állatoktól… Nyerő Páros ma este 21:05-kor az RTL Klubon!

Idegen lények támadnak a fiúkra

Emlékeztek még a NucleonZX pofozógépre? A srácoknak most egy titokzatos laboratóriumban kell hatástalanítaniuk a rémisztő szerkezetet…

Egyesek szerint ufók láthatóak az asztronauta felvételén

Egy asztronauta lenyűgöző felvételeket készített a sarki fényről. A nemzetközi űrállomásról rögzített képsorokon azonban szokatlan dolgot vett észre. Négy-öt egymáshoz viszonylag közel lévő fénypont látszódik egy pillanatra. Az orosz űrhajós nem tudta eldönteni mit láthatott, ezért az internetezőktől kért segítséget, akik persze azonnal ufót kiáltottak.

Geszti Péter földönkívüliekkel találkozott

A rapper éppen Törökországból tartott hazafelé, mikor az autópályán különös fényjelenséget pillantott meg a sötét égen. Vajon mi lehetett az?

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Litauszki Zsolt is egy ufó, csak nem a Séf bolygójáról

A döntő második napján egy vendégséf érkezett a konyhába, Litauszki Zsolt zsenialitásáról és ufóságáról Rozina és Zé meséltek egy kicsit, hiszen már régóta ismerik a munkásságát.

Kálmán Olga: „Sárközi Ákos egy ufó!”

Bár Kálmán Olga és Nébald Olivér már az elődöntőben kiestek a Konyhafőnök VIP-ből, Sárközi Ákos tárt karokkal várta őket a Borkonyhában, ahol Olga elképesztő titokra döbbent rá...

Story Extra 2017-09-05


szerző:
2017.09.05. 16:50
Felméri Péter igazi szuperhős!

Részlet az első évad negyedik részéből:

Peti Kolozsvárról indult útnak az amerikai álom felé, ahol furmányos ufókkal és magával Godzillával is felvette a harcot. Hogy mi lett a küzdelem vége? Itt megtudhatod!

Fókusz 2017-06-09


szerző:
2017.06.09. 18:55
Vivien ufó-élményeiről mesélt!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Vivien távoltartja elméjét az űrlényektől

A lány elárulta, hogy hisz a földönkívüliek létezésében. Így már senkinek sem kell csodálkoznia azon, hogy Vivien bolygókutató szeretne lenni.

Ufót látott és jelentett be Gálvölgyi János

Saját szemével látott különös jelenségről mesélt Gálvölgyi János, aki meg is indokolta, hogy miért jelentette a nem mindennapi esetet.

Kína óriásteleszkóppal figyelné meg a földönkívülieket

Több, mint kilencezer embert telepítenek ki az otthonából, hogy gigantikus teleszkópot építsenek a házak helyére Kínában. A beruházás elsődleges célja idegen civilizációk felderítése.

Űrlény-láz: Fényes nappal UFO-t láttak Angliában!

Egy bristoli nő, Fiona Powell szkeptikus volt eddig az idegeneket illetően, aztán a lányával tett séta során szembe került egy repülő csészealjjal.

Nézegessen UFO képeket, amiket a CIA tett közzé!

UFO flotta Sheffield fölött: a CIA kibocsátott pár régebbi fotót, amiken állítólag mozgó, repülő csészealjak láthatóak.

X-akták premier: az igazság megint odaát van?

Lehet-e valóságalapja az X-aktákban szereplő titkos FBI aktáknak? Igazuk lehet-e azoknak, akik szerint a tévétörténelmet írt sorozatot azért találták ki, hogy a kormányzat ki tudjon szivárogtatni bizonyos titkos információkat, UFO észlelésekről, földönkívüli találkozásokról?

14 év után visszatér az X-akták

Így kezdődött. 23 évvel ezelőtt, 1993-ban mutatkozott be egymásnak az X-akták két főszereplője, Mulder ügynök és Scully ügynök. A két FBI nyomozó paranormális jelenségek kivizsgálásával foglalkozott. Főleg UFO ügyekben nyomoztak. Munkájuk magas szintű kormánytitkok és leleplezések körül bonyolódott.

Fókusz Plusz 2016-01-23


szerző:
2016.01.23. 18:50
Van arra magyarázat, amit Kaliforniában találtak? Segítsen!

Nézze meg azt a valamit, amit Kaliforniában találtak, és egy időre mindentől elmegy a kedve. 

Ufót láttak Texasban?


szerző:
2015.11.07. 11:38

Tha Shudras - Szerelemdoktor


szerző:
2015.11.03. 17:05
Tha Shudras - Szerelemdoktor

Egy olyan oldalát mutatta meg nekünk a Tha Shudras ezzel az UFO számmal, aminek létezéséről még ők sem tudtak! Reméljük ezután a szám után mindenki szíve azért meggyógyult!

Állítólag UFO-t láttak Szibériában! Ön mit gondol?

Szibéria nagyon rejtélyes hely, mindig történik ott valami. Most például megint UFO-t láttak, vagy valami olyasmit. Nézze meg a képet, és döntsön: Ön szerint mi volt az?

Reflektor 2015-10-20


szerző:
2015.10.21. 01:55
Reflektor 2015-10-20

Zalatnay Sarolta nem bánja, hogy hazaköltözött Londonból. Ha nem Magyarországra születik, akár világsztár is lehetett volna. Bíró Ica hisz a földönkívüliekben. Mint kiderült, nem Pataky Attila az egyetlen magyar híresség, aki azt állítja, hogy léteznek földönkívüliek.

Buddha-szobrot találtak a Marson az ufóhívők!

A NASA rendszeresen közöl fotókat a Marsról, amelyekre aztán azonnal rávetik magukat az idegen lények rajongói, és titokzatos jeleket keresnek rajtuk. Most például Buddha szobrát fedezték fel a vörös bolygó sziklái közt.

Idegeneket látnak a Marson készült fényképeken az ufókutatók

A NASA önjáró robotja, a Curiosity által készített fotókat óriási érdeklődés övezi, az űrlények rajongói pedig folyton találnak rajtuk valamit, amit aztán az idegen létformák biztos jelének gondolnak. Megmutatjuk a legnépszerűbb "ufós" fotókat - Ön látja rajtuk az idegent?

Fókusz 15-08-14


szerző:
2015.08.14. 19:25
Fókusz 15-08-14

Fókusz: Ufók a házban? - Egy székkutasi házaspárnál megszólalt a riasztó. A biztonsági kamera titokzatos alakot rögzített. Hajnali razzia - Néma csend és alvajárók mindenütt. Hajnali ötkor együtt ébredtünk az első Sziget-lakókkal. Életmentő menekült - Egy tizenhat éves afganisztáni fiú mentette meg egy bajba jutott magyar férfi életét.

A székkutasi X-akták nyomában


szerző:
2015.08.14. 19:00
A székkutasi X-akták nyomában

Ahogy a felvételen is látszik, két furcsa óriásgömb jelent meg a székkutasi Molnár Mihályék házának udvarában augusztus másodikán az éjjeli órákban. Térfigyelő kamerájuk pontosan rögzítette az esetet, és már nem csak Miska bácsit és Jutka nénit tartja azóta is lázban, mi lehetett ez a két szabályos kör alakú, úszó képződmény.

UFO-észlelés? A székkutasi óriásgömbök tartják lázban az internet népét

Ahogy a felvételen is látszik, két furcsa óriásgömb jelent meg a székkutasi Molnár Mihályék házának udvarában augusztus másodikán az éjjeli órákban. Térfigyelő kamerájuk pontosan rögzítette az esetet, és már nem csak Miska bácsit és Jutka nénit tartja azóta is lázban, mi lehetett ez a két szabályos kör alakú, úszó képződmény.

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Az igazság mindig odaát van, de hol?

2000-ben, 15 évvel ezelőtt a Fókusz foglalkozott egy rejtélyes, azonosítatlan fémrúddal, amelyet Bakó László talált. Az ágya mellett világított az egyik vége, közelebbről megnézte, majd ki tudja miért elásta a kertjében. Ez még 1974-ben történt. A kilencvenes évek elején a debreceni UFO Klub vezetője segített megvizsgáltatni a rudat és kiderült, hogy a Földön nem használt tisztaságú magnéziumból készült. Aztán a rúdnak nyoma veszett, a megtalálóról pedig elterjedt, hogy elvesztette a józan eszét. Polgár Géza riportja.

Mi történt a titokzatos magnéziumdarabbal?

2000-ben, 15 évvel ezelőtt a Fókusz foglalkozott egy rejtélyes, azonosítatlan fémrúddal, amelyet Bakó László talált. Az ágya mellett világított az egyik vége, közelebbről megnézte, majd ki tudja miért elásta a kertjében. Ez még 1974-ben történt. A kilencvenes évek elején a debreceni UFO Klub vezetője segített megvizsgáltatni a rudat és kiderült, hogy a Földön nem használt tisztaságú magnéziumból készült. Aztán a rúdnak nyoma veszett, a megtalálóról pedig elterjedt, hogy elvesztette a józan eszét. Azt mondják az igazság mindig odaát van, de hol? Polgár Géza riportja.

„A szerelem is napolaj” – Csuja Imre UFO-t szavalt

A Szomorú Szamuráj sikere után itt az újabb vers: Csuja Imre az UFO Napolaját szavalta. A nem mindennapi felkérésről mesélt nekünk a színész. Balássy Betty és Kalusmann Viktor pedig a biliről való leszoktatás legemlékezetesebb pillanatait osztotta meg velünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Csuja Imre a Napolaj című slágert szavalta

„A szerelem is napolaj” – Csuja Imre az UFO egykori slágerét szavalta, nem is akárhogyan. A Jászai Mari-díjas színészt a nem mindennapi felkéréséről kérdeztük.

Csuja Imre UFO-t szaval

Szilágyi Csenge Szomorú Szamurája után, most Csuja Imre szaval egy mindenki által ismert régi magyar nótát, az UFO: Napolaj című számát. Ennek kapcsán érkezik hozzánk a színész. Lassan véget érnek a vizsgák, de hova menjenek dolgozni a diákok? Ezt a témát is körbejárjuk. Balássy Bettyvel és Klausmann Viktorral pedig arról beszélgetünk holnap reggel, hogyan lehet leszoktatni a gyerekeket a biliről.

Földöntúli zajok: létező jelenség vagy csak átverés?

Sokan nem eviláginak tartják. Ajtónyikorgás, légvédelmi sziréna, és harsonajáték. Ezekre a hangokra hasonlít az a rendkívül furcsa természeti jelenség, amelyről számtalan videó kering az interneten, és lázban tartja az egész világot. Akadnak, akik ezért a közelgő apokalipszis hangjait vélik felfedezni. Gál Petra riportja.

Trükkös átverések, amiknek a fél világ bedől

Sokan nem eviláginak tartják. Ajtónyikorgás, légvédelmi sziréna, és harsonajáték. Ezekre a hangokra hasonlít az a rendkívül furcsa természeti jelenség, amelyről számtalan videó kering az interneten, és lázban tartja az egész világot. Akadnak, akik ezért a közelgő apokalipszis hangjait vélik felfedezni. Gál Petra riportja.

Szobácsi Gergő - Miért sértődtek meg ránk az ufók?

Részlet a 15. évad 4. részéből:

Már azt is nehezen hiszi el, hogy az egyiptomiak - lenge kis ágyékkötőkben - összedobtak pár piramist, de az UFO-kérdéskör is böki a csőrét, nemkicsit.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Fókusz 15-04-09


szerző:
2015.04.09. 19:20
Fókusz 15-04-09

Fókusz: Újrakezdés - Damu Roland szabadulása után csak a Fókusznak adott interjút. Kameránk előtt, otthonában váratlanul újra megkérte felesége kezét. Vallomás - Czeizel Endre először beszél házasságon kívüli kapcsolatáról és az abban született néhány éves gyerekeiről. Megmentők - Szülők, akik elvesztették gyermeküket, és gyermekek, akik megvívták csatáikat. És a tábor, amely átsegíti őket a legnehezebb időszakon.

Jönnek az ufók?


szerző:
2015.04.09. 19:15
Jönnek az ufók?

Mit szólnak a magyar tudósok, illetve az ufókutatók a  NASA vezető kutatójának legújabb állításához, amely szerint már a mi életünkben létrejöhet a találkozás a földönkívüli lényekkel? Újvári Mihály riportja.
 

Szenzációs bejelentés! Ufók a láthatáron?

Nem az a kérdés, hogy van-e a Földön kívül élet, hanem az, hogy mikor sikerül a tényt bizonyítani. A NASA vezető kutatója, Ellen Stofan egy washingtoni fórumon jelentette be: a jelek szerint már a mi életünkben létrejöhet a találkozás a földönkívüli lényekkel. Úgy fogalmazott, hogy egy évtizeden belül határozott jeleket találunk a Földön kívüli életre, 20-30 éven belül pedig bizonyítékaink is lesznek.
 

UFO-szex és Pataki Attila elméletek á la Dombi

Részlet a 15. évad 2. részéből:

A földönkívüliek néha átruccannak hozzánk, hogy meglátogassanak embereket... fényéveket utazni, hogy...? És akkor Pataki Attila?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Jeges vödör kihívás, meztelen képek a neten, a leggazdagabb magyar

Hírességeink az év második felét is kivesézték. Szóba kerültek az UFO-k, a világ második legszebb lánya és persze a foci VB is.

Fókusz 14-11-13


szerző:
2014.11.13. 18:00
Fókusz 14-11-13

Fókusz: Mellbedobás nélkül - Molnár Andi megsemmisítő vereséget mért Baukó Évára. Mit szóltak ehhez a lányok hozzátartozói? Érthetetlen - Dobó Kata szakított kedvesével, gyermeke apjával, vajon mi történhetett közöttük? Földönkívüliek? - A szakértő inváziótól tart, mások szerint csak egy drón látható a nyíregyházi UFO videón.

Földönkívüliek vagy átverés?


szerző:
2014.11.13. 17:55
Földönkívüliek vagy átverés?

Sokan ismét UFO inváziótól tartanak miután egy napokban megjelent felvételen egy furcsa repülőszerkezet lebeg az égen. A Magyar UFO Szövetség elnöke máris szakérti a látottakat.

Azonosítatlan repülő tárgy Nyíregyháza felett

Ha azt hinnék ez egy B kategóriás fantasy film címe, akkor rossz hírünk van, ez a valóság. Sokan ugyanis ismét UFO inváziótól tartanak miután egy napokban megjelent felvételen egy furcsa repülőszerkezet lebeg az égen. A Magyar UFO Szövetség elnöke máris szakérti a látottakat.

Reflektor 14-10-28


szerző:
2014.10.29. 00:10
Reflektor 14-10-28

Reflektor: Pataky Attila ufókkal találkozott. Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

A hírességek más bolygóról jöttek?

Pataky Attila már a kisugárzásból érzi, hogy ha valaki nem a Földről származik. Az ismertető jegyek alapján a Heti Hetes vendégeinek is volt néhány tippje, hogy ki lehet UFO.

Fókusz 14-05-23


szerző:
2014.05.23. 19:30
Fókusz 14-05-23

Fókusz: Mi az igazság? - Az UFO zenekar frontembere lányokat segített szexmunkához! Zsolt két évet ült előzetesben, most kitálal! Történelmi pillanat - Klein Dávid elindult a Mount Everest tetejére, nyolcezerháromszáz méterről csak a Fókusznak üzent! Váratlan vendég - Vastag Csaba felkavarta a kedélyeket az Éjjel-Nappal Budapest szereplői között. A lányok azonnal rástartoltak!

Tényleg vannak ufók?


szerző:
2014.01.10. 13:58
Tényleg vannak ufók?

Néhány napja UFÓ okozott fennakadást Németországban, még egy járatot is törölni kellett és a rendőröket is riasztották. Az utóbbi időben láthatólag megszaporodtak az észlelések. Kalmár János, a Magyar Ufószövetség elnöke elmesélte, hogy mi lehet ennek az oka.

Fókusz 13-08-23


szerző:
2013.08.23. 19:50
Fókusz 13-08-23

Fókusz: A víz ördögei - Lélegzetelállító trükkökkel sokkolnak a lebegő szék mesterei. Teszteltük az X-Faktor műsorvezetőjét. Zseni vagy ufó? - Szenzációs találmányaival megfelezné az áramszámlánkat. De Pál idegen lényekkel is elbeszélgetne már. Átalakulás - Szinte rá sem lehet ismerni az Éjjel-Nappal Budapest szereplőire. De mitől és hogyan fogytak ekkorát?

A magyar Tesla Ufókkal randizik


szerző:
2013.08.23. 15:10
A magyar Tesla Ufókkal randizik

Csefkó Pál Tamást Amerikában már csak Teslaként emlegetik. Elképesztő találmányai, csavaros látásmódja módja viszont nem csak a tudományoknak kedvez. Az Ufókutatóként munkálkodó energetikus szerint a tehetségét az idegenektől kapta.

Fókusz 13-08-21


szerző:
2013.08.21. 19:50
Fókusz 13-08-21

Fókusz: Időutazás - egy színpadon a ’90-es évek összes haknikirálya. A legtöbben magyarázkodni kényszerültek! A király újratöltve - az egész ország a rockoperáról beszél. Együtt néztük a show-t Szörényiékkel. Hogyan tovább? - Folytatódik a Barátok közt!

Fókusz 13-05-07


szerző:
2013.05.07. 19:50
Fókusz 13-05-07

Fókusz: A szerelem erejével - Beszélni sem tudott, most autót vezet. Sándor felépülését hónapokon át filmezte felesége. Szemfényvesztés? – UFO-invázió vagy manipuláció? UFO-kutatóval és számítógépes szakértővel elemezzük a rejtélyes égi jelenségeket. Gida történelem - A duciktól a szexbombákig. Mi lett Szikora Robi gidáival, és ki a legújabb felfedezett?

Fókusz 13-03-04


szerző:
2013.03.04. 20:05
Fókusz 13-03-04

Fókusz: Elvitték az ufók! - Pataki Attila bevallása szerint többször is találkozott földönkívüliekkel, most részletesen elmeséli. Romantika kettesben - VV Attila Kingát vitte Balira, de továbbra sem akar beszélni a kapcsolatukról. Kaméleon-királynő - Antal Timi imád átváltozni a színpadon, de most álmai megvalósítására törekszik.

Fókusz 13-02-14


szerző:
2013.02.14. 20:50
Fókusz 13-02-14

Fókusz: Közöttünk élnek? - Harmadik típusú találkozások magyar UFO-kutatók szemszögéből. Húsz év legdöbbenetesebb felvételei. A nagy buli - Szerelmek és drámák, emberi sorsok. Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőinek különleges élete.

Fókusz 12-09-17


szerző:
2012.09.17. 20:50
Fókusz 12-09-17

Fókusz: Hatalmas ováció fogadta az X-Faktorban induló színész továbbjutását egy szabadtéri koncerten. János eddig nem hitt az ufókban, de most tanácstalanul állt a lefilmezett repülő tárgy előtt. Mikor és miért változtatják hajszínüket és hajhosszukat a nők? Mi történt VV Dyával?

Ufót láttak Győr fölött


szerző:
2012.09.17. 19:00
Ufót láttak Győr fölött

Egy különös, fénylő jelenség az égbolton, Győr felett. Talán egy azonosítatlan repülő objektum, vagyis UFO? Csizmadia úr már több ismerősének is megmutatta a felvételt, de mindenki döbbenten és tanácstalanul áll a látvány előtt. Ahogyan ő is!

Fókusz Plusz 12-06-23


szerző:
2012.06.23. 19:30
Fókusz Plusz 12-06-23

Fókusz Plusz: Bomba testek - Lélegzetelállító idomok, edzés megszakadásig. Bemutajuk a legeredményesebb és legcsinosabb magyar fitneszversenyzőket. Hova tűntek? - Rajongtak értük, tele voltak pénzzel. Baby Gabiék, a Fresh lányok, az UFO és a Splash nyomába eredtünk.

Ufoshow-n robban a KFT bomba


szerző:
2011.12.20. 19:00
Ufoshow-n robban a KFT bomba

Laár András, Bornai Tibor, Márton András, Lengyelfi Miklós – 30 év, és egy rakás olyan sláger, amit még a mai tizenévesek is dúdolgatnak. Hogy mi a titkuk?

Fókusz 11-08-17


szerző:
2011.08.17. 20:20
Fókusz 11-08-17

Fókusz: A fél celebvilágot átverte, Sebestyén Balázst utolérte a végzete. Vastag Csaba tudta őt zavarba hozni. Az X-Faktor győztese kávéval a kezében váratlanul besétált Balázsék stúdiójába, mi végig forgattuk mi történt ezután. Kiskutya vagy sportautó? Melyik segíthet bennünket abban, hogy mások figyelmét magunkra vonjuk, esetleg leendő párunkra rátaláljunk?

Fél Kettő 11-07-14


szerző:
2011.07.14. 14:20
Fél Kettő 11-07-14

Fél kettő: Dubai szálak - tovább dagad a prostituált botrány, ismert nevek is felmerültek. Földönkívüliek - Sok égi jelre mai napig nincs magyarázat. Mit mondanak a szakértők? Terézanyu utódok - megvannak a pályázat győztesei, vendégünk Rácz Zsuzsa. Dubai szálak - tovább dagad a prostituált botrány, ismert nevek is felmerültek.

Fél Kettő 11-03-02


szerző:
2011.03.02. 13:20
Fél Kettő 11-03-02

Fél Kettő: Földönkívüliek - Tudomány vagy fantázia? Állítólag UFO-t láttak Békéscsabán. Ír gázoló - Első fokon kiadható Magyarországnak az ír férfi, vendégünk volt az áldozatok édesapja. Agyhártyagyulladás - Járványra számítanak a szakemberek.

Mónika - A kibeszélő show 10-08-25

Elraboltak az ufók!

Fókusz 10-08-12


szerző:
2010.08.12. 20:40
Fókusz 10-08-12

Fókusz: Gördeszkáról prédikál a plébános. Megverték a Kovács Lázár szeretőjét. Exkluzív interjú a dalszövegek királyával. Pilóták, akik UFO-val repültek. A szabadesés megszállottjai.

Fél Kettő 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 14:15
Fél Kettő 10-07-20

Fél Kettő: Idegenek - egy UFO miatt zártak le egy kínai repteret. Babák veszélyben? - káros vegyszer a cumisüvegekben? Örök mulatós - a Fél kettő vendége Galambos Lajos.

Fókusz Plusz 10-05-08


szerző:
2010.05.08. 19:30
Fókusz Plusz 10-05-08

Komoly nyomozás után sem találtunk meg mindenkit! A kilencvenes évek slágereinek előadói között van, aki soha többet nem énekelt! Egy ország fújta a dalukat, de ki keresett milliókat egyetlen slágerével és ki nevet a saját múltján? Miért nem tudnak befutni a magyar férfiak a nemzetközi kifutókon? Ha mégis, akkor milyen különleges adottságokkal érhetnek a szupermodellek árnyékába? A divatvilág adoniszai, akik Pekingtől New Yorkig a sármjukkal milliókat keresnek.

Reggeli 10-04-22


szerző:
2010.04.22. 08:49

Ufót láttak Pécs felett az égen


szerző:
2009.10.13. 15:25
Ufót láttak Pécs felett az égen

Videófelvétel érkezett egy különös jelenségről az UFO Kutatási Központba.

Színpompás ufó a Copacabana felett

A 7 méter hosszú szerkezetet egy amerikai művész készítette.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való