KERESÉS search-close

unokatestvér

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "unokatestvér"

Antal egy másik bolygóról jött?

Antal szerint az összetartó család a boldog élet titka, ezért nem szeretne haragot tartani, és mindent megtenne azért, hogy végre-valahára kibéküljön unokahúgával, Dorkával. A nő szerint viszont Anti olyan furcsa, mintha nem is a Földön született volna…

Családon belüli hűtlenség


szerző:
2018.06.27. 18:00
Családon belüli hűtlenség

Martin arra ért haza a munkából, hogy a barátnője és az unokaöccse az ágyban hancúroznak. A fiú érthetően teljesen kikelt magából, ám most békülésre adta a fejét.

Az unokatestvérem rámászott a csajomra!

Alex az unokatestvérét, Eriket anno a legjobb barátjának tartotta, egészen addig, míg egy buli alkalmával Erik „rámászott” Alex barátnőjére. Itt az idő, hogy a fiúk megbeszéljék múltbeli nézeteltérésüket.

Gábor: „Ezer éve nem találkoztunk”

Márk az unokatestvéréhez, Gáborhoz érkezett, hiszen szeretné, ha kapcsolatuk ismét a régi lenne. A fiúk kapcsolata ugyanis évekkel ezelőtt megromlott, ráadásul nem is beszéltek azóta egymással. Vajon menthető még az unokatestvéri viszony?

Segítség, a testvérem lenyúlta a csajomat!

Ricsi és Gábor unokatestvérek, de egy ideje nem beszélnek egymással, ugyanis Gábor összeszűrte a levet Ricsi volt barátnőjével. A fiúk most azért érkeztek, hogy tisztázzák nézeteltérésüket.

Teó durván beolvasott Tamara unokatestvérének

Tamarát a fodrászatban váratlanul meglátogatta gyűlölt unokatestvére, Dóra, aki folyton Tamara orra alá dörgöli a tökéletes életét. Tami azt hazudta, hogy jelenleg van barátja, unokatestvére pedig elhívta őt és a párját egy közös vacsorára. Nagy nehezen rávette Tamást, hogy játssza el a barátját, este azonban Tomi helyett Teó jelent meg. A botrányos „randit” követően Tami lebukott, de Teó kiállt mellette és beolvasott Dórának.

Lufi nem tudja elviselni, ha valaki a jobb oldalán ül

Andrea teljesen kikészült unokatestvére, Lufi viselkedésétől. A nő annyira babonás, hogy 13-án az „ágyból sem kel fel”, ráadásul egy alkalommal a kiborult só miatt még egy kisebb családi csetepatét is rendezett. Andreának már fogyóban van a türelme, és reméli, Anikó a segítségére lehet unokatestvére megszállottságának enyhítésére…

Laci: „Összedőlt bennem minden”

Feri unokatestvérétől, Lacitól szeretne bocsánatot kérni, és szeretné, ha minden a régi lenne közöttük. Feri ugyanis egy szilveszteri buli alkalmával lefeküdt unokatestvére barátnőjével. Az eset több, mint három éve történt, de a két fiú azóta egy szót sem beszélt egymással. Feri ezerszer megbánta már tettét, és most Anikó segítségét kéri, hogy rendbe tegye unokatestvérével való kapcsolatát…

Anikó hátborzongató igazságot leplezett le

Roland és Réka 4 éve vannak együtt és két közös gyerekük is született. A fiú unokatestvére, Krisztián szerint Roland több mint húsz alkalommal is megcsalta Rékát, de Roland minden vádat tagad. A fiatal kismama úgy gondolja, hogy Krisztián féltékeny az életükre, és annyira magányos, hogy szántszándékkal próbálja megbomlasztani a kapcsolatukat. Anikó addig-addig bogozta a szálakat, míg fény nem derült a szörnyű igazságra…

Kiderült az igazság! Ashton Kutcher tényleg megcsalta Mila Kunist?

Nemrég lencsevégre kapták Ashton Kutchert, azonban nem a feleségével, Mila Kunisszal, hanem egy ismeretlen, barna hajú nővel. A színész Twitteren vallott a történtekről.

4. rész - Egy anya attól tart, hogy magányos fia beleszeretett fiatalabb unokatestvérébe!

Hegedűs Krisztina nyugtalankodik: a sógornője, Petra állítólag látta, ahogy Krisztina fia, a 30 éves Balázs kikezdett 16 éves unokatestvérével. A család összeomlik, és Krisztina bár szeretne hinni fiának, hogy ez csak egy félreértés volt, de mégis kétségei vannak...

Kristóf macsósága leáldozóban?

Kristóf ismét macsó viselkedésével „boldogította” az albérlet női lakóit. Mikor az unokahúga, Karina váratlanul beállított, a biszexuális érzületű Szabinának rögtön megakadt rajta a szeme. A fiú saját lehetőségét vélte felfedezni a helyzetben, a lányok azonban óriási támadást indítottak Kristóf ellen.

Együtt: Családon belül üzletel a jegybank

Matolcsy György unokatestvérének bankja egy másik unokatestvér cégének adott 400 milliós kölcsönt a jegybank növekedési hitelprogramjából, majd ez a cég nem sokkal ezután beszállt egy harmadik unokatestvér vállalkozásaiba. A történet összes szereplője a Szemerey család tagja. Az Együtt szerint mindez azt bizonyítja, hogy családon belül üzletelnek a közpénzekkel.

Házon kívül 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 22:35
Lázár rokonai 750 millióért vettek földet

Hétszázötvenmillió forintért vettek földeket Csongrád megyében Lázár János rokonai. A miniszterelnökséget vezető miniszter édesapja, nagybátyja, unokatestvére és a vele együtt élő férfi összesen több mint 500 hektár állami tulajdonú földre licitált. Lázár János szerint családja minden előírást betartva, hitelt vesz fel, hogy visszavásárolhassa azokat a földeket, amelyeket korábban elvettek tőlük a kommunizmusban. A Demokratikus Koalíció elszámoltatná Lázár rokonait arról, honnan van hétszázötven milliójuk a földvásárlásra.

Mindene odaveszett a tűzben a nyíregyházi lánynak

A lánynak nincs hova mennie, ha kiengedik a kórházból, a tűzben nemcsak édesanyját, hanem otthonát is elvesztette, és mindene elégett. Híradónknak nyilatkozott a megmentett kisfiú édesapja is, aki a tragédia óta minden nap fia ágya mellett ül a kórházban, és beszél hozzá, bízva benne, hogy a gyerek hallja őt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való