KERESÉS search-close

válasz

73 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "válasz"

KommentSzerda: Mi minden történt Zsuzsu visszatérése óta?

A nézők ismét kérdezhettek, a villalakók pedig válaszoltak a kommentben feltett kérdésekre! Íme a KommentSzerda legfrissebb része!

KommentSzerda: Mi van Adri és Roli között? Vajon kit hív ki Zsuzsu?

A nézők ezen a héten is kommentben kérdezhettek a villalakóktól. Mutatjuk a KommentSzerda válaszait!

KommentSzerda: Hogyan tovább? A TOP 6 villalakó válaszolt!

Adri, Roli, Greg, Reni, Hunor és Zsuzsu ezen a héten is megválaszolták a nézők kommentben feltett kérdéseit!

Tojás a fejre, avagy mennyire ismerik egymást a villalakók?

A játékosok feltették egymásnak kérdéseiket, ám nem ártott jól válaszolni, hiszen minden hiba alkalmával egy-egy tojás landolt a villalakók fején...

 

FRISS: Minden kérdésre választ adtak a villalakók a KommentSzerda új részében!

A nézők kérdeztek, mi eljuttattuk a kérdéseket a Villába, a villalakók válaszoltak! A KommentSzerda e heti részéből ismét rengeteg érdekesség kiderült!

Zsuzsu talán sosem volt még ennyire őszinte...

Gondoltátok volna, hogy a lány a legjobb barátait tartja a legnagyobb ellenfeleinek? Na és szerintek ki számára a legjobb pasi a Villában?

Megérkezett a KommentSzerda ünnepi kiadása!

Ezen a héten is beküldtük kommentben feltett kérdéseiteket a villalakóknak. Mutatjuk a válaszokat!

KommentSzerda: A villalakók ezen a héten is megválaszolták a nézői kérdéseket!

Tíz nézői kérdést küldtünk be a villalakóknak, akik készséggel válaszoltak a nekik címzett kommentekre. Íme a legfrissebb KommentSzerda!

Sztárok, akik már szembenéztek a lehetetlennel!

Arra kérdésre, hogy mi volt életed legnagyobb kihívása, talán nem is olyan egyszerű válaszolni. A Story Extra stábja azonban mégis feltette ezt a kérdést sztárjainknak...

Meglepő válaszok a KommentSzerda legfrissebb részében!

Újabb nézői kérdéseket küldtünk be a villalakóknak, akik ismét kendőzetlenül megmondták a frankót! Ha Te is kérdeznél a KommentSzerda keretein belül a Villa lakóitól, írj nekünk a Való Világ Facebook oldalán!

KommentSzerda: újabb nézői kérdéseket válaszoltak meg a villalakók!

Ismét válogattunk a kommentelők kérdéseiből, amikre ezen a héten is érdekes válaszokat kaptunk a villalakóktól! Ha Te is kérdéznél tőlük, írj kommentet a Való Világ Facebook oldalon!

Itt a KommentSzerda első része: A villalakók megválaszolták a kérdéseiteket!

Ti kérdeztetek, a villalakók pedig válaszoltak! A KommentSzerda idén is óriási népszerűségnek örvend, ugyanis rengeteg kérdést kaptak tőletek a villalakók. Ezekből szemezgettünk, a válaszokat pedig csokorba szedve hoztuk el nektek!

KommentSzerda: Te kérdezz, a Villalakók felelnek!

Az esti Összefoglalókat nézve benned is megfogalmazódnak olyan kérdések, amiket legszívesebben egyenesen a VV9 játékosainak tennél fel? Akkor itt van a Te helyed is!

Bírálták a dohányzás betiltását célzó javaslatát, Lázár válaszolt

Videóüzenetben válaszolt Lázár János Orbán Viktornak és Gulyás Gergelynek is, miután egyikük sem támogatta a dohányzás betiltását célzó javaslatát. Orbán Viktor szabadság kérdésnek nevezte az ügyet, amire Lázár János azt vetette fel, hogy a kábítószer is be van tiltva, miközben a dohányzás miatt sokkal többen halnak meg.

Kérdezz-felelek: meglepő válaszok születtek a Bayani őszinteségi játékán!

Az egyesülést követő bulin mindenkinek őszintén kellett válaszolnia a többiek által feltett kérdésekre. A meglepő válaszokért nézd meg a videót!

Gáspár Laci és Fecsó emlékek közt bányásztak

A döntős párok feltornászhatták a nyereményüket az emlékbányászat játék során. A fiúknak minél hamarabb kellett kiszabadítaniuk a jégtömbből a kapszulát, a lányoknak pedig helyes választ kellett adniuk a Balázs által feltett kérdésekre.

Ki köti a legtöbb kompromisszumot a párja kedvéért?

Vajon hogyan gondolják a párok? Ki köti a legtöbb kompromisszumot a kedvese kedvéért?

Melyik párosnak van a legnagyobb szíve a villában?

Vajon mit gondolnak a párok? Melyik párosnak van a legnagyobb szíve a villában?

Melyik a legszerelmesebb pár?

Vajon hogyan gondolkodtak a párok? Kik szeretik egymást a legjobban?

Melyik pár a leginkább nem őszinte a játékostársaival?

Vajon hogyan gondolkodtak a párok? Kit tartanak a legőszintétlenebb párosnak a villában?

Ki a legvonzóbb nő a villában?

A videóból kiderül, hogy a párok szerint melyik csaj a legdögösebb a villában! Vajon mit szólnak ehhez a lányok?

Melyik a villa legrendetlenebb párosa?

Kiderült, hogy mit gondolnak a párok egymásról! Vajon kit tartanak a legrendetlenebbnek a villában?

Ezt a szokását szégyelli a legjobban Vivi!

A második játék a Gondolatolvasás nevet kapta. A fiúknak ugyanis azt kellett kitalálniuk, amit a párjuk gondol egy-egy téma kapcsán. Vajon mit szégyell a legjobban Vasvári Vivien? És mennyire ismeri a feleségét Sánta László?

Ezt törölné ki Ági a párja életéből

A második játékban a nők gondolatait kellett kitalálniuk a férfiaknak. Vajon tudja Gjoni, hogy melyik dala jellemzi a párja szerint a kapcsolatukat? Pali tisztában van vele, hogy mikor szakítana vele szó nélkül Alinda? És Kefir tudja, hogy melyik frizuráját utálta a legjobban Mariann?

A villában lakó nők közül az ő hátát kenné be Tokár Tomi!

Vajon képes a párja gondolataiban olvasni Solti Ádám, Tokár Tomi és Gáspár Laci? A srácokra az a feladat várt, hogy találják ki, mire gondolhat a párjuk egy-egy kérdés kapcsán.

Mennyire műveltek a villalakók?

A két csapat tagjai belevetették magukat a kvízjátékba, a tét pedig hatalmas, ugyanis a vesztes csoport ezentúl az udvaron fog élni!

„Egész gyermekkoromban csak fájdalmat okozott”

Ricsi több mint tíz éve nem látta édesapját, Róbertet, akivel hosszú idő után ismét találkozhatott. A fiúnak rengeteg kérdése van apukájához, és reméli, válaszokat is kap majd rá.

Hány kvízkérdésre tudod a választ a Survivor 2. évadáról?

Ha nyomon követted a Survivor - A sziget második évadát, tedd magad próbára!

“Neked nincs szíved”


szerző:
2018.07.05. 18:00
“Neked nincs szíved”

Mikor Renátó hazalátogatott a családjához, akkor szembesült a megdöbbentő ténnyel, hogy édesanyja felköltözött Budapestre, maga mögött hagyva két kiskorú testvérét. A fiú nem szeretne mást, csak válaszokat!

A szüleim eldobtak maguktól


szerző:
2018.05.16. 18:00
A szüleim eldobtak maguktól

Jenny 13 évesen került állami gondozásba, de sosem kapott választ arra, hogy miért kellett intézetben felnőnie. Most édesapjával találkozott, és reméli, ezúttal megtudja az igazságot.

Szabina bármit megtenne, hogy visszakapja édesanyját

Szabina 12 éves volt, mikor édesanyja, Hajnalka lemondott róla, azzal az indokkal, hogy lánya kamaszodik. Szabina akkor a nagynénjéhez költözött, és a mai napig nem kapott választ arra, hogy Hajnalka miért dobta el őt magától. Vajon most kiderül az igazság?

Tóth Eduárd megtanít az életre!

Részlet a 21. évad első részéből:

Mitől jó a házasság? Mik a tejfakasztó buli veszélyei? Mi az a„rántott segg”? Edu választ adott minden kérdésre!

A teljes adást itt tudod megnézni!

Videóban válaszoltak A mi kis falunk sztárjai a rajongói kérdésekre

Hány epizódból fog állni a második évad? Hol lehet beszerezni Gyuri susogós melegítőjét? Beteljesül végre Erika álma, és elveszi őt Gyuri? Lesz harmadik évad? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adtak A mi kis falunk színészei és Kapitány Iván rendező a sorozat sajtóvetítésén.

A magyar Twist Olivér megrázó története

Ádám szeretné, ha édesanyja, Margit valóban az édesanyja lenne. A fiú gyermekotthonokban nevelkedett, és anyukájával sosem tartotta a kapcsolatot. Mikor Ádám nagykorúvá cseperedett, a nővére segítségével megtalálta édesanyját, így most ki szeretné deríteni azt az indokot, amiért Margit kizárta őt az életéből.

Válaszolt a Google-vezér

Levelet írt a Google-nek egy 7 éves angol kislány, aki az óriáscégnél szeretne dolgozni. Kijelentette, hogy sok minden érdekli, amivel a vállalat foglalkozik. A szülei biztatására el is küldte a levelet, de arra egyikük sem számított, hogy válasz is érkezik. Nem is akárkitől.

Vivien ufó-élményeiről mesélt!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Soma kihasználja majd a lányokat?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Milyen apuka lenne Krisztián?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Mennyire megközelíthetetlen csaj Gina?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 6. felvonás

Kiderült, hogyan buktatták le a Mikulást a villalakók!

Még mindig kérdezhetsz a villalakóktól!

Csak úgy mint a VV hetedik szériájában, idén is faggathatod a ValóVilág powered by Big Brother játékosait. Ha van bármi, amit szeretnél megtudni róluk, vagy csak van valami, ami már régóta foglalkoztat, és amire csak ők tudják megadni a választ, akkor most eljött a Te időd!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 1. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Nagy bejelentést tett Vastag Csaba

A 2010-es X-Faktor győztese eddig szó nélkül hagyta az őt ért pletykákat, de csak mostanáig. Kendőzetlen véleményét saját közösségi oldalán osztotta meg.

A legtöbbször más válaszolt Orbán helyett

Egyetlen interpellációra sem válaszolt személyesen Orbán Viktor az Országgyűlés tavaszi ülésszakán. Az ellenzéki képviselők 24-szer is megszólították, de a kormányfő helyett a Miniszterelnökség vezetője, vagy a tárca egy államtitkára válaszolt. Az Országgyűlés fideszes alelnöke szerint az a fontos, hogy az azonnali kérdésekre a szabályoknak megfelelően a miniszterelnök válaszol. A szocialisták azt mondják: valódi választ ekkor sem kapnak Orbán Viktortól.

Anyaság vagy karrier?


szerző:
2016.01.15. 17:47
Anyaság vagy karrier?

Mit gondolnak a sztárok? Mi jár a fejükben? A nap kérdése mindig hírességeink gondolatai körül mozog, egy-egy téma kapcsán. Most is nehéz kérdés elé állítottuk őket!

Miért kerülik a konfliktust a férfiak?

Kétségtelen, hogy sok pasi ösztönösen kerüli a konfliktusokat és áthárítja a partnerére a hibákat, valamint a végleges megoldásra is olykor nehezen szánják rá magukat. Hajdú Steve-vel, Czutor Zolival és Páli Patrícia pszichológussal az okokat kutattuk, és arra kerestük a választ, hogy miért nem akarnak sokat gondolkodni a pasik a párkapcsolataikban. 

Kitiltás: Az RTL Klub hírigazgatója válaszolt Kövér Lászlónak

Hivatalos válaszlevelet küldött Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének az RTL. Kotroczó Róbert hírigazgató ebben kifejti álláspontját a kitiltásról és egyben kéri a televízió valamennyi munkatársát érintő szankció visszavonását.

Előző rész (2015. november 20.)

Vajon mit válaszol Ágnes Ludwig közös gyerekre vonatkozó kérdésére? Júlia féltékenységében majdnem kirúgja az új házvezetőnőt. Vajon hogyan sikerül Ottó és Liza újabb randija?

Következő rész (2015. november 20.)

Vajon mit válaszol Ágnes Ludwig közös gyerekre vonatkozó kérdésére? Júlia féltékenységében majdnem kirúgja az új házvezetőnőt. Vajon hogyan sikerül Ottó és Liza újabb randija?

Ági üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:40

Barbi üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:39

OG üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:37

Laura üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:36

Mimi üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:35

Karolin üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:00

Edit üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:59

Dark üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:58

Greg üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:57

Niki üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:56

Dominika üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:55

Jeromos üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:54

Izabella üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:53

Gyémánt üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:52
Okosabb vagy, mint a villalakók?

Ezúttal az utca emberét vizsgáztattuk, azonban sokaknak még a legegyszerűbb kérdések megválaszolása is problémát okozott. Te tudnád a helyes megoldásokat?

Gwyneth Paltrow-nak az ecstasy a legdurvább drog, amit kipróbált

A színésznőnek három személyes kérdésre kellett válaszolnia, és érdekes dolgok derültek ki róla.

Ó, jajj! Ez bizony kifogott a csajokon!

Zsu-féle latin-angol szótár: veni, vidi, vici = very,very you,you. De a megfejtés még így sem az igazi...

Forró nyomon - Best of 13-08-18

Forró nyomon - Best of: Hogyan juthat egy apa odáig, hogy meg akarja ölni a kisgyerekeit, a feleségét és magát is? Erre keressük a választ, és megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Forró nyomon 13-02-06


szerző:
2013.02.06. 22:00
Forró nyomon 13-02-06

Forró nyomon: A pedofil beteg vagy bűnöző? Csak a szexről vagy a hatalomról is szól mindez? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Aztán megmutatjuk a gyógyszerfüggőség kialakulásának szomorú fázisait, és azt is, hogy a jóhiszemű orvosokat becsapva, hogyan juthatnak nyugtatókhoz a legelvetemültebb függők. Végül a fogyasztói csoportok nyomába eredünk.

Fókusz 12-03-22


szerző:
2012.03.22. 20:45
Fókusz 12-03-22

Fókusz: A bejelentés - Balogh Edináék nem titkolják tovább: az év legnagyobb sztáresküvője készülődik! Kényes kérdések - Stohl Andrásnak átadtuk a Fókusz nézőinek kérdéseit! Mindegyikre válaszolt! Valóra vált álom - Bebe átölelhette rokonait Etiópiában, az énekes 36 évet várt erre a pillanatra!

Kinek fontos a munka és a család?

Ezt a kérdést tette fel korábban az LMP-s Ertsey Katalin Orbán Viktornak. A miniszterelnök hétfőn személyesen válaszolt.

Az oroszok harmada szerint a Nap kering a Föld körül

A megkérdezettek 29 százaléka szerint az emberiség már a dinoszauruszok korában is jelen volt a Földön.

Médiatörvény: a kormány kész a módosításra

Személyes találkozókon egyeztetne a kormány az Európai Bizottsággal a médiatörvényről.

Kettős állampolgárság: nyugtalanok a szlovákok

A magyar állampolgársági törvény módosítását ellenző határozatot fogadott el a szlovák parlament.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való