KERESÉS search-close

vajda pierre

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vajda pierre"

Revansra készültek!


szerző:
2017.12.20. 16:15
Revansra készültek!

Nagy Alex és Hajnal Jani mézeskalács-készítésben próbált Józan Laci fölé kerekedni - hogy ez sikerült-e, arról a szigorú Vajda Pierre döntött.

Story Extra 2017-12-15


szerző:
2017.12.15. 15:40
Visszatér a Hagyjál főzni!

Márciusban a Konyhafőnök mellett újraindul az RTL másik főzős vetélkedője is. A Hagyjál főzni 13-án startol. A gasztro-komédia néhány eleme nem változik. Továbbra is Istenes Bence fogadja a versenyző párosokat a konyhában, akik művét ezúttal is Vajda Pierre ítéli meg.

Mennyire foglalkozol a külsőddel?

Akár nőről, akár férfiról van szó, a báli készülődés kicsit eltér a hétköznapitól. Vagy mégsem? Erről faggattuk a hazai sztárokat a Story-gálán.

Hagyjál főzni! casting: Izgalomban most sem lesz hiány

A Hagyjál főzni! első évada akciódúsra sikerült: volt, aki hatalmasat esett főzés közben, más pedig felgyújtotta a serpenyőt. De volt olyan is, aki milliós nyereménnyel távozott Istenes Bence konyhájából. Azok, akik lemaradtak volna az első évad izgalmáról, ne keseredjenek el, hiszen még február 10-ig párjukkal, családtagjukkal jelentkezhetnek a főzőműsorba.

VAJDA PIERRE ÉS ISTENES BENCE: Ezt várják a legjobban a Hagyjál főzni! második évadában

Már javában zajlik a casting az RTLII Hagyjál főzni! című főzőműsorának második évadára. A főkóstoló idén is Vajda Pierre lesz, aki Istenes Bencével együtt nosztalgiázott az előző részekről, valamint azt is elárulták a Fókusz kamerájának, hogy leginkább a párok közös munkájára lesznek kíváncsiak az új évadban.

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25

Story Extra 2016-12-06


szerző:
2016.12.06. 17:25

Vajda Pierre bokáját törte


szerző:
2016.12.02. 17:25
Vajda Pierre bokáját törte

A Hagyjál főzni szigorú ítésze, Vajda Pierre nemrég bizony félrelépett. Természetesen szó sincs házasságtörésről - az ételkritikusnak egy szerencsétlen lépés következményeképpen tört el a bokája.

Story Extra 2016-12-02


szerző:
2016.12.02. 17:25
Vajda Pierre kemény szavakkal illette a sztárok főztjét

Vajda Pierre kihirdette a verseny nyertesét, akik Szabó Zsófiék lettek innovatív paprikás csirkéjükkel. Valkó Esztiék azonban kemény kritikát kaptak főztjükért.

Aleskának meggyűlik a baja a magyaros konyhával

Úgy döntöttünk, hogy leteszteljük Aleska konyhai tudását. A feladat kiválasztásában pedig Vajda Pierre segítségét kértük. Vajon a Konyhafőnök szigorú zsűrije szerint mivel bizonyíthatja Aleska, hogy igazi háziasszony?

Story Extra 2016-09-01


szerző:
2016.09.01. 16:55

Portré 2016-05-29


szerző:
2016.05.30. 01:15
Fimrendezést tanult, mégis a gasztronómiának él Pierre

A férfiakat a hasukon keresztül lehet „megfogni”, állítja a közmondás. A vasárnapi portréban Barabás Éva próbálja megfőzni az ország kóstolóját, konyhafőnökét, Vajda Pierre-t. Nem is olyan nehéz, hiszen Pierre szenvedélyesen él a gasztronómia által kapott íz világban, és egy finom étellel bármikor elcsábítható.

Istenes Bence a bókkirály

Miközben Szolcsi elkezdte kikeverni a nokedli tésztáját, Bence bókolni kezdett Kerinek. Először a magassarkúját dicsérte meg, aztán a szemeit, majd a szempilláját is, így Szolcsi egy időre magára maradt a konyhában.

Istenes Bence főztjét Vajda Pierre kritizálta

Bátorságért, vakmerőségért Istenes Bencének sem kellett eddig a szomszédba menni. Ő az, aki szinte kívánja magának az új, szokatlan helyzeteket. Most például csakis a Fókusz kedvéért vállalta, hogy szinte zsinóron rángathatja a rettegett ételkritikus, Vajda Pierre. A Hagyjál főzni különkiadását készítették el nekünk, a nagysikerű műsor szabályait szigorúan betartva!

Hagyjál főzni! különkiadás: Bence és Pierre lefőznek mindenkit?

Pierre szavaival élve: akasztják a hóhért! A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre nem kis feladatra vállalkoztak, ugyanis az volt a céljuk, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni. A műsorvezetőnek 24 perc állt rendelkezésére, hogy elkészítse a serpenyős lazacfilét kapros torma mártással. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy Pierre többször is megnyomta a pánikgombot, Bence pedig egy életre megtanulta, hogy kell megszabadítani a lazacot a héjától. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Pierre az elkészült ételről, kattints ide.

Fókusz 2016-04-25


szerző:
2016.04.25. 17:25
Ütős lesz: Jön a Hagyjál főzni! különkiadása

Hétfőn akasztják a hóhért! A nagyszájú műsorvezető, Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre arra a feladatra vállalkoztak, hogy bebizonyítják: együtt bárkit  képesek lefőzni.

Kati megtanította Bencének a tangó nyelvét

Kati elárulta Bencének, hogy Dani apukájával ellentétben ő jól táncol. Miközben Dani vért izzadva küzdött a nyers húsokkal, Bence és Kati tangóztak egyet.

Horváth család


szerző:
2016.04.21. 20:30
Horváth család

Maya lányával, Viviennel érkezett hozzánk Győrből. Az anyuka gyakorlott háziasszony, Vivien viszont a főzőlapot eddig csak arra használta, hogy gyantát melegítsen rajta.

Rita majdnem felismerte a petrezselymet

Bár Dóri azt kérte lányától, hogy hozzon petrezselymet, Rita fehérrépát szerzett. Végülis a petrezselyemnek fehér gyökere van és zöld szára, Ritában azonban csak az előbbi maradt meg.

Így ne csináld: szenes gomba Pető-módra

Dóri arra kérte Ritát, hogy tegye a felkockázott padlizsánt is a gombához, de a lány addig-addig kavargatta a gombát, amíg az szénné nem égett.

Bellus és Dombóvári mindenkit lefőztek!

Részlet a 17. évad 3. részéből:

Egy álom, egy kihívás, egy ellenfél és egy hőn áhított trófea: Dombiék a Konyhafőnök stúdiójában mérettették meg magukat. Igazi séfhez méltón, a bors hangjából megmondták a porlódási arányokat és minden más is!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Istenes Bence szerint Öcsi aranyosan fúj

Bence és Kati figyelmeztették Öcsit, hogy csak óvatosan kóstoljon, meg ne égjen a nyelve. A fiú persze szót fogadott, mi pedig megirigyeltük speciális fújási technikáját. Öcsi úgy fúj, ahogy senki más!

Öcsi nagymamája a búra alatt lapult

Nagy volt az izgalom a konyhában, amikor Bence közölte Öcsivel és Katival, hogy a búra alatt élő állat lapul. Kati azt hitte egy francia gall kakas, de mindenki meglepetésére a „nagymama" bújt meg a búra alatt.

Nagymama krumplis tésztája debrecenivel

Pierre sokat keresgélt a tányérban, de a tésztát nem lelte sehol. Az elkészült paprikás krumpli sótlanra sikerült, így Kati és Bence az ítész szerint kudarcot vallottak.

Baconnel tűzdelt pulykamell szeletek rukkolás burgonyapürével és grillezett sajttal

Pierre nagyon szeretett volna krumplipürét enni rukkolával, de ez a vágya meghiúsult. A felaprított nyers krumpli és a kiszáradt pulykamell sem nyerte el a tetszését, ráadásul szerinte túl sok íz keveredett a tányéron.

Kati és Bence


szerző:
2016.04.06. 20:30
Kati és Bence

Kati és Bence Arlóból érkeztek hozzánk. Kati imád főzni, szerinte nem lehet elég korán kezdeni a tartalmas házi koszt fogyasztását, éppen ezért gyermekét egy évesen már sztrapacskával kezdte etetni. Kati szerint Bence kézügyessége határtalan, ezért fiát nem ezermesternek, hanem kétezermesternek hívja.

Házi húsos ravioli mascarponés paprikamártással

A Vincze család kézzel gyúrt tésztája felvetett néhány kérdést Pierre-ben és bevallotta, hogy az étel íze fizikai fájdalmat okozott neki.

Sült pisztráng gombás rizzsel, salátával, vinegrette dresszinggel

Pierre nagyon megharagudott a Popovics családra, ugyanis az aránylag jól készült pisztrángot újra íztelen körettel tálalták.

Magyar ember evés közben nem beszél? Pierre válaszol!

Valóban nem szabad a húst lefagyasztani? A fából készült vágódeszkán tényleg hemzsegnek a kórokozók? Mitől nem ragad össze a frissen főzött tészta? A Hagyjál Főzni! ételkritikusa minden konyhai kérdésünkre válaszolt!

Marokkói burger


szerző:
2016.04.04. 21:30
Eredményhirdetés: Popovics vs. Esze család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A marokkói burger, vagy pedig a harcsapaprikás túrós csuszával Esze-módra? A tét 200 ezer forint! Most kiderült, ki viszi haza ezt az összeget.

Harcsapaprikás túrós csuszával Esze-módra

Lássuk mit szólt Pierre az Esze család ételéhez!

Marokkói burger


szerző:
2016.04.04. 21:30
Marokkói burger

Lássuk mit szólt Pierre a Popovics család ételéhez!

Amit a Hagyjál főzni!-ről tudnod kell

A hétköznapok igazi sztárséfjei az édesanyák, de ebben a műsorban nem ők főznek, hanem a gyerekeik, az anyukák pedig a konyhapult mellől dirigálnak. A cél az, hogy főztjükkel megggyőzzék a zsűrit, de ez nem lesz könnyű...

Indul a Hagyjál főzni! Bemutatjuk a szereplőket!

Ma este indul a főzőműsor, ahol nemcsak a családi recept gyors elkészítéséhez kell tökéletes összhangnak lennie anya és gyermeke között, de az sem árt, ha a közös főzőcskézést némi humorral is megspékelik.

Ma este indul a Hagyjál főzni az RTLII-n!

A családi gasztro reality házigazdája Istenes Bence lesz, a szőrösszívű ítész szerepében pedig Vajda Pierre tetszeleg majd. A műsorban egyébként mindig két család méri össze főzőtudományát. De, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, a gyerekek főznek, anyuka csak dirigálhat. Bár Bencét ismerve, talán ő sem hagyja majd szó nélkül a versenyzők ügyetlenkedését.

Istenes Bence körbevezett minket a Hagyjál főzni! konyhájában

Ilyen egy jó házigazda! Istenes Bence megmutatott nekünk mindent a stúdióban, ahol végül egy váratlan vendég is felbukkant. Nem feledni: Április 4-től minden hétköznap 20.30-tól Hagyjál főzni! az RTLII-n.

Rejtélyes kajatolvaj a Hagyjál főzniben!

Vajda Pierre, a Hagyjál főzni! ételkritikusa csupán szerette volna elfogyasztani gusztusos ebédjét, ám egy rövid időre el kellett hagynia öltözőjét. Ezalatt az idő alatt viszont járt valaki a szobájában... 

Pierre-nek elege lett Bencéből?

Legutóbbi találkozásuk nem sikerült tökéletesre, ám most itt volt a javítási lehetőség!
Április 4-től minden hétköznap 20.30-tól Hagyjál főzni! az RTLII-n.

Istenes Bence nem tudja, hogy ki az a Fördős Zé?

Sebaj, úgy tűnik, hogy Vajda Pierre sincs tisztában azzal, hogy ki lesz a műsorvezető társa.

Vajda Pierre


szerző:
2016.03.25. 15:08
Vajda Pierre

Vajda Pierre vagyok, ételkritikus. Szenvedélyem a főzés és a gasztronómia. Végigkóstoltam a világot, voltam Michelin-csillagos étteremben és út menti kifőzdében is, de most amire igazán vágyom, hogy házias ízeket kóstolhassak. Magam is főzök minden nap, így át tudom érezni az otthoni főzés  izgalmát, ismerve minden buktatóját is.

Április 4-én indul a Hagyjál főzni! az RTLII-n Istenes Bencével és Vajda Pierre-rel

Az RTLII-n hamarosan minden hétköznap este 20.30-tól újabb gasztro reality-t láthatnak a nézők. A szórakoztató családi főzőműsorban két fős csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

Próbált már távirányítva főzni?

Talán mindannyian próbáltunk már távirányítva főzni: fülünkön a telefonnal összerakni a levest, vagy megmenteni a túl sós, vagy ízetlen főételt. A Hagyjál főzni című műsorban helyben lesz a segítség, azonban anya, apa, nagymama jó szándékú távirányításának ára lesz!

Vajda Pierre több titkot rejteget, mint gondolnánk

Azt tudták, hogy a Konyhafőnök szigorú ítésze folyékonyan beszél lengyelül? És azt, hogy az eredeti szakmája filmrendező? Sőt, nemcsak kóstolni szereti az ételeket, hanem elkészíteni is. Otthonában látogattuk meg a hétköznapokban étteremkritikusként tevékenykedő, sokoldalú zsűritagot, aki saját környezetében meglepően bőbeszédűnek bizonyult.

Story Extra 2016-02-10


szerző:
2016.02.10. 17:25
Hanga és Leni útja a fináléig

A zsűri miután végigkóstolta a két versenyző menüsorát, felelevenítette, hogy miként is jutott el Hegedűs Hanga és Stiefvater Leni a fináléig. Ezekre a pillanatokra mi is örökké emlékezni fogunk!

Mit gondolt a zsűri Hanga menüjéről?

Mentás zöldborsó krémleves sült hagymával, sült csirkemell karfiolos köles lepénnyel, tzatzikivel és végül desszertnek egy pohárkrém. Ilyen menüt készített Hanga a fináléban. Lássuk, hogy ízlett a zsűrinek!

Mit gondolt a zsűri Leni menüjéről?

Magyaros tatárbeefsteak sült krumplival és salátával, rózsaszínre sült kacsamell, tonkababos epervelővel és burgonyafánkkal, desszertnek pedig csokiszuflé gyümölcsraguval. Ilyen menüt készített Leni a fináléban. Lássuk, hogy ízlett a zsűrinek!

Ma este kiderül, ki nyeri a Konyhafőnök Juniort

Az elmúlt négy hétben rengeteg vicces és vidám percet okoztak a Konyhafőnök Junior versenyzői és zsűritagjai, azonban ma este eldől, hogy ki a verseny győztese.

Itt vannak a Pierre család kedvenc ételei!

Mi lehet Pierre feleségének, és fiának a kedvenc étele? Többek közt ez derült ki a videóból, no meg az is, hogy melyik ételt szereti a legjobban jelenkorunk komoly és nagy Pierre-je!

A döntőbe jutásért küzdenek a junior séfjelöltek

Kialakult a Konyhafőnök Junior középdöntős mezőnye, a kilenc versenyző immár a döntőbe jutásért küzd. A junior séfjelöltek többsége régóta otthonosan mozog a konyhában, amit estéről-estére be is bizonyítanak.

Pierre kedvenc gyerekkori étele

Leniék feladata egy töltött paprika készítése volt. Nézzük vissza tudta-e repíteni a zöld csapat Pierre-t a gyerekkorába!

Gyerekkori képek kerültek elő a zsűriről!

Bármennyire is hihetetlen Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre is voltak gyerekek. Ha nem hiszik, itt a bizonyíték!

Egy ország láthatta, milyen Pierre dús hajkoronával!

Végre, végre elkezdődött a középdöntő! Mégpedig nem is akárhogy! Tanárnak öltözött zsűrivel, menzás menükkel, gyerekkori fényképekkel és sok-sok izgalommal!

Osztály, vigyázz!

Tanárok a Konyhafőnök Junior konyhájában! Ismerjék meg Józsi bácsit (matematika tanár), Péter bát (kémia tanár) és Zé bácsit (földrajz tanár).

Brassói

Tökéletes brassói készítés volt a feladat, s Bogi hasonlóan látott neki Zé szerint, mint ahogy Pierre szokta. A kóstolásnál Pierre nem is győzte dicsérni az ételt, aminek az eredményhirdetésnél meg is lett az eredménye...

Megfőzték Fördős Zét a Junior séfek

A Konyhafőnök Junior fiatal versenyzői nemcsak a fakanállal bánnak ügyesen, de egy-egy jó beszólásért sem kell a szomszédba menniük.

Nem beszélnek zöldségeket!

Eddig is tudtuk, hogy érdemes megfogadni a zsűri tanácsát. A második feladat során zöldségekkel kellett dolgozniuk a Junior versenyzőinek. Adta magát a dolog, hogy megmutassuk egy csokorban milyen jó tanácsokkal halmozta el a zsűri a gyerekeket.

A Konyhafőnök Junior a tökéletes recept!

Vegyünk egy nagysikerű főzőműsort, fűszerezzük meg némi humorral, adjunk hozzá egy kis lelkesedést, töltsük meg életvidám és kreatív gyerekekkel. A Konyhafőnök Junior  versenyzői bebizonyították, hogy hiába járnak még általános iskolába, ők is legalább olyan otthonosan mozognak a konyhában, mint a felnőttek.

Kitörő öröm az egyik, eltörő mécses a másik oldalon

Még csak a második versenynapon vagyunk túl, de máris előjöttek az első igazán mély érzelmek a Konyhafőnök Juniorban. Nem csoda, hiszen ma ha fájó szívvel is, de három játékostól el kellett köszönnie a zsűrinek. 

Vajda Pierre


szerző:
2015.11.09. 21:00
Felszállt a füst a konyhában!

Mindenki megnyugodhat, nem pápaválasztással indult a Konyhafőnök Junior, hanem elképesztően aranyos gyerekekkel, akiknek hibáiból még mi is tanulhatunk. Az első adás után pedig megállapíthattuk: felnőttek a feladathoz a Juniorok!

Új konyhafőnököt ünnepel az ország!

Több heti kiélezett küzdelem után a fináléban Orbán Ági diadalmaskodott, aki nemcsak a trófeát, hanem a 10 millió forint főnyereményt is hazavihette. A Fókusz otthonában látogatta meg az újdonsült milliomost, aki a főzésen kívül a küzdősportokban is jeleskedik.

SASS DANI:

A Konyhafőnök 3. évadjának ezüstérmesét, Sass Danit faggatuk arról, mit szól Ági győzelméhez.

Hétfőtől jönnek a mini szakácsok az RTLII-n!

Tíz évesen úgy dolgoznak a konyhakéssel, a robotgépekkel, meg a tűzhellyel, hogy értelmetlenné teszik a mondást, kés villa, olló gyerek kezébe nem való. Ezek az általános iskolás srácok A konyhafőnökben anyukák és apukák kreativitását is felülmúlva alkotnak. De, nem csak a Konyhafőnökben szenzációsak, a lovaspályán, a cselgáncs szőnyegen és szerelőasztalnál is maximalisták.

DÖNTŐ: Így értékelte a zsűri a 3. szériát

Fördős Zé megnyugodott,  Bernáth József  séf örömmel látta a fejlődést, Vajda Pierre-nek pedig hiányozni fog a Konyhafőnök. Így látta a zsűri a 3. szériát.

Mit gondol a zsűri a Konyhafőnök Juniorról?

A konyha ismét megnyitja kapuit, de ezúttal a legkisebbeknek. A Konyhafőnök Junior versenyzői ugyanis kizárólag gyerekek. A zsűri viszont a régi! A jelentkezők közül a három jól ismert profi válogat. Milyen gyerekeket keres Fördős Zé, mire számít Pierre, és mit gondol Bernáth József a Konyhafőnök Juniorról?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való