KERESÉS search-close

vakrandi

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vakrandi"

Luca: „Hol kezdjük, még sohasem csináltam ilyet?”

Te mit csinálnál Luca helyében, ha kiderülne, a randipartnered nem újságíró, hanem egy szexmániás furcsa fazon…

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

A fiatalok tánc közben ismerték meg egymás idomait

Alexa és Ádám belevágtak a vakrandiba, ráadásul együtt ropták a stúdióban. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Levi és Dominika alaposan megtapizták egymást

A fiatalok felfedezték a másik testét. Minden apró porcikát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Így perdültek táncra a vakrandizó fiatalok!

Karolina és Zsombor közelebbről is megismerkedtek egymással. Lesz ebből szerelem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ki csókol jobban? Viki meghozta a döntést…

Gergő vagy Roland? Roland vagy Gergő? A lánynak választania kellett kettejük között. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Láttad te a fenekét?!”

Amira és Dániel is esélyt kaptak, hogy kitapogassák egymást, azonban a fenék tiltott terület volt, hiába promózta annyira Anikó Amira domborulatait. Vajon összejönnek? A teljes adásból kiderül!

Vakrandis tánc még sosem volt ennyire extrém!

Armand és Eszter óriási humorral és még nagyobb csípőmozgással estek neki egymásnak a táncparketten… vagyis inkább kerülték egymást. Vajon lesz belőle randi? A teljes adásból kiderül!

Ne lassút, én latint akarok táncolni!

Melindát vakrandis párja egy spontán rappel lepte meg, mielőtt táncoltak volna egyet. Regő kicsit fennakadt, amikor egy visszafogott dalra kellett lassúzniuk… Vajon összejönnek? A teljes adásból kiderül!

Anikó röhögőgörcsöt kapott vakrandis vendégei miatt

Márk és Petra szemkötővel ugyan, de felfedezhették egymás testét. Anikó biztatta őket, hogy ne csak egymás derekát tapogassák. Ennek pedig vicces vége lett. A teljes adásból kiderül, elmennek-e randizni!

Te mit csinálsz? Hát fogdoslak!

A nagydumás, vicces Gergő már hallás alapján elvitte volna Adrit egy randira. Vajon ugyanezt gondolta a csókjuk után is? A teljes adásból kiderül!

„21 éves? Bezárnak a böribe”

A 32 éves Andi szeret fiatalabb fiúkkal randizgatni, most megadatott neki a lehetőség, hogy egy 21 éves fiúval csókolózzon, ráadásul úgy, hogy nem látták egymást. Lesz ebből randi? Lesz ebből randi? A teljes adásból kiderül!

Máté lábfétise elijesztheti Nikit?

Máté imádja a női lábakat, amivel teljesen lesokkolta Anikót. Ezután kipörgette magának a nagyon magas Nikit egy vakrandira. Közös táncuk és aranyos poénkodásaik után vajon lesz randijuk? A teljes adásból kiderül!

Fedezd fel a testem!


szerző:
2019.07.26. 18:00
Fedezd fel a testem!

Vivinek és Ádámnak is megadatott a lehetőség, hogy végig tapogathassák egymást. A pozitív első benyomásaik után jöhetett a szembesítés is. A teljes adásból kiderül, elmennek-e randizi.

Peti lassúzásnak álcázta chippendale show-ját

A táncosként dolgozó Petihez érkezett Klaudia, aki 5 napja szingli. Vajon meghódíthatja szexi táncával a lányt? A teljes adásból kiderül!

Tomi és Lili csók közben ismerkedtek egymással

Ismét felkerült a szemfedő, és a csajozógép Tamáshoz meg is érkezett Lili. Volt persze csavar ebben a találkozásban: nem láthatták egymást. Vajon a jól sikerült csók után tetszenek majd egymásnak? A teljes adásból kiderül!

Tapi után jöhet egy randi?


szerző:
2019.07.26. 18:00
Tapi után jöhet egy randi?

Anikó és Csaba most először vettek részt egy vakrandin, ahol a kezeikkel ismerkedtek. Vajon, ha lekerül a szemfedő, bejönnek majd egymásnak? A teljes adásból kiderül!

Tapiból szerelem?


szerző:
2018.04.30. 18:00
Tapiból szerelem?

Zsolt lassan fél éve szingli, de már készen áll egy új kapcsolatra. Bár nincs ideálja, megszállott sportolóként imádja a sportos és vékony lányokat. Most a nem mindennapi vakrandi alkalmával megismerkedhetett Diával... és a lány fenekével!

Táncosok a sötétben


szerző:
2018.04.30. 18:00
Táncosok a sötétben

Patrícia nemcsak egy fiatal táncoslány, de modellkedik és szépségversenyekre is jár. Imádja a magas fiúkat, de vajon a spanyol Marciano is a zsánere?

Te csókolóznál vakon?


szerző:
2018.04.30. 18:00
Te csókolóznál vakon?

Fransiska és Tibi is alávetették magukat a rendkívüli vakrandinak, ráadásul rögvest egy csókkal koronázták meg a nagy alkalmat...

Szerelem első látásra?


szerző:
2018.04.30. 18:00
Szerelem első látásra?

Robin már alig várja, hogy ismét beköszönjük életébe a nagy szerelem, így most a szintén szingli Noémivel ismerkedhetett meg közelebbről. Azonban mielőtt megpillanthatták egymást, több feladatot is teljesíteniük kellett...

Nem mindegy, hol a tetoválás!


szerző:
2018.04.30. 18:00
Nem mindegy, hol a tetoválás!

Bár Zitának semmi baja sincs a tetoválásokkal, azt ő maga sem tippelte volna meg, hogy hol található vakrandi partnerének a varrata...

„Mindent a kéznek, semmit a szemnek!

Evelin imádja a rosszfiúkat, és hőn reméli, hogy vakrandi partnere, András magasabb nála. Mielőtt azonban a saját szemével is megbizonyosodhatott a dologról, szemkötővel a fején kitapogathatta az ismeretlen fiú testét…

Csók után kosár:

Marci pultosként dolgozik, és Justin Bieber rajongó. A 22 éves srác szinte csak olyan ruhákat hord, amiket Justin is, és nagyon fontos neki, mit visel egy lány. Marci kisorsolta randipartnerét, Anitát, és lehetőséget kaptak egy vak csókra. A csókváltás után a fiatalok levették a szemkötőt, de a lány nem volt elragadtatva...

Miután Éva megtanította Ádámot csókolózni, igent mondott a randira!

Ádám igazi csajozógépnek tartja magát, és ahogy ő fogalmaz, szeret "falatozni". A srác azt állítja, hogy nagyjából 200 nővel volt már együtt, és azt reméli, a vakrandin becserkészi legújabb áldozatát. Miután megérkezett a stúdióba Éva, mesélt egy kicsit magáról, aztán végrehajtották a feladatot, és csókolózni kezdtek.

Tünde jött, látott, és mellbedobással győzött!

Daninak volt már pár barátnője, de jelenleg szingli. A 26 éves izomkolosszushoz a szexi Tünde érkezett, és kezdetét vette a vakrandi. Miután alaposan megtapogatták egymást, levették a szemfedőt, és a kölcsönös szimpátiának hála lefixálták a következő randit.

Tomi repetázott Réka érzéki csókjából!

Tomi lassan két éve keresi az igazit, és saját állítása szerint nagyon válogatós. Miután a srác feltette a szemkötőt és kiválasztotta randipartnerét, megérkezett Réka. Váltották pár szót, aztán bele is vágtak a dolgok közepébe, és annyira jól sikerült az első csókjuk, hogy szemkötő nélkül is egymásnak estek.

Ili és Norbi felfedték az arcukat, és rögtön egy hullámhosszra kerültek

Akárcsak a többiek, Ilona is azért jött a műsorba, hogy megtalálja az igazit. Miután a lányra felkerült a szemkötő, megérkezett a stúdióba Norbi, és azt a lehetőséget kapták, hogy vakon táncolhatnak egymással. Bár lassúzás közben Norbi meg akarta fogni Ili fenekét, a szemkötő levétele után kiderült, hogy szimpatizálnak egymással, és megbeszélték, hogy elmennek randizni.

Gyuri és Petra tapogatós vakrandija sikerrel zárult!

Gyuri félmeztelenül robbant be az Anikó Show stúdiójába. A 22 éves srác szereti a dekoratív lányokat, és állítása szerint már 300-400 nővel volt együtt. Gyuri randipartnere, Petra fürdőruhában érkezett a műsorba, és a fiatalok azt a lehetőséget kapták, hogy anélkül, hogy látnák egymást, felfedezhetik egymás testét. A vakrandi sikerrel zárult, ugyanis Petra elfogadta Gyuri randi meghívását.

Dominik úgy smárol, mint egy rotációs kapa

Dominiknak és Hannának lehetősége nyílt csókolózni egymással, a fiatalok pedig bevállalták. Dominik a kezébe vette az irányítást, és szó szerint leteperte Hannát.

Dominik heves csókja nem győzte meg Hannát

Hanna egy belevaló lánynak tartja magát, sokat bulizik, és szeretné megtalálni a nagy Ő-t. Miután a lány kiválasztotta randipartnerét, Dominikot, a srác bejött a stúdióba. Anikó felajánlotta a fiataloknak, hogy csókolózzanak, és az első csók alapján döntsék el, összepasszolnak-e. Dominik és Hanna bevállalták, de a lányt nem győzte meg randipartnere lehengerlő stílusa.

Vivi és Dani vakrandija kudarcot vallott

Dániel 25 éves, és tavaly november óta nincs barátnője. A fiú sok időt tölt a konditeremben, és blogot vezet a párkapcsolatokról. Szereti az alacsony, sportos lányokat, és nagyon vágyik már egy igazi társra. Dani most a sorsra bízta magát, és szemkötőben vakrandizott Viviennel.

9. rész (előzetes) - Szerelem első látásra!

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Nézd meg Dani és Vivi szemkötős táncát!

Miután Dani mesélt egy keveset magáról, Anikó feladta rá a szemkötőt. Mikor megérkezett a stúdióba Vivien, a fiatalok lehetőséget kaptak, hogy "vaktáncoljanak". Bár a lassúzás jól ment mindkettejüknek, a szemkötő lekerülése után egyértelművé vált, hogy Vivinek egyáltalán nem jön be Dani.

„Hova legyek türelmes 33 évesen, könyörgöm?!”

Ada áthívta barátnőjét, hogy együtt alapozzanak az esti találkozóra, ami nem mellesleg egy burkolt vakrandi. Legalább tíz különböző szett felpróbálása után végre jöhetett a smink és a haj, majd a nagy találkozás Gusztávval, aki Ada szerint kedves, de nem mozgat meg benne semmit. A lány jelenleg csak Mátéra és a köztük lévő távolságra tud gondolni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való