KERESÉS search-close

vej

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vej"

Zoli az anyósától kérné meg szerelme kezét

Bár a fiú tudja jól, hogy Gizella sosem fogadta el vejeként, most mégis hatalmas elhatározásra szánta rá magát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ildikó, az anyatigris


szerző:
2019.07.02. 18:00
Ildikó, az anyatigris

A kétségbeesett anyuka a lánya szemét szeretné felnyitni, hiszen szerinte Ildi találhatna magának egy sokkal megbízhatóbb fiút. Sőt, sajnos az is előfordult már, hogy a srác kezet emelt a lányára. Ildikónak több sem kellett… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Annamari sírva küzd családjáért

Annamari 11 éve van együtt férjével, Istvánnal. A lány úgy érzi, Pisti tökéletes férj, de szülei nem tudják őt elfogadni. A kétségbeesett lány évek óta harcol szüleivel, akik ráadásul új fiúkat is bemutatnak neki, hátha elhagyja férjét. Most azonban eljött az idő, hogy Pisti és anyósa megküzdjön egymással…

Balhé a stúdióban: Judit szerint veje, Robi egy rakás sz**t sem ér!

Judit és Robi nincsenek jóba, ugyanis Kamélia anyukája szerint Robi nem minősíthető apának, ráadásul gyerektartást sem fizet. Judit állítja, hogy sokáig mosott Robira, és eltartotta, de a férfi nem így emlékszik vissza. Elmérgesedett viszonyukat a stúdióban sem tudták rendezni, hiszen anyós és veje semmiben nem értettek egyet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való