KERESÉS search-close

verekedés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "verekedés"

300 ezres bírság a verekedés miatt

300 ezer forintos pénzbírságot kapott annak a siklósi kézilabdásnak az apja, aki rátámadt a Kiskőrös egyik játékosára szeptember végén - ezt ma közölte az ügyészség. A másodosztályú, Kiskőrös-Siklós meccsen történt tömegverekedést kamera is rögzítette. A verekedő férfit, aki cserejátékos a siklósi csapatban, a többiek próbálták megfékezni. 

TANÁR-SZÜLŐ VEREKEDÉS: „Elborult az agyam a gyermekem láttán!”

Az édesanya szerint, fia osztálytársa telefonon hívta fel napközben, hogy a gyerekét a tanár megütötte az órán. Ezért ő a buszmegállóban várta gyerekét, aki szerinte akkora pofont kapott, hogy egy felnőttnek is elég lett volna. Amikor meglátta a kisfiút, elborult az agya és kérdőre vonta a tanárt.

Karesz részegen akarta megverni Milánt

Miután Karesz bánatában leitta magát, pont abba botlott bele az utcán, akivel a legkevésbé sem akart beszélni...

Árpád csúnyán kiütötte Lacit!

Szinte már sejteni lehetett, hogy a két férfi között lévő konfliktusnak súlyos következménye lesz…

„Ne verekedj a Grinccsel!”

Rácz Jenő nem hagyta magát, mikor Kabát elősettenkedett rejtekhelyéről. De Balázs rászólt a Michelin-csillagos séfre, így a Grincs megmenekült...

Fejberúgott egy ápolónőt és a beteghordókra is rátámadt egy férfi

Ápolókra és beteghordókra támadt egy beteg Szentesen, gyorsított eljárásban 4 év börtönt kapott. Múlt vasárnap verekedett össze két férfi egy csanyteleki kocsmában, mentők vitték kórházba őket. Egyikük végig agresszív volt, ezért a kórházban lekötözték. Ennek ellenére fejberúgta az egyik ápolónőt, később a beteghordókra is rátámadt.

A pálya szélén egy lökhárítóval várta ellenfelét!

Hihetetlen módon akart elégtételt venni az olasz Luca Corberi egyik versenyzőtársán a KZ gokart világbajnokságon. Luca, miután ütközés miatt kizárták a futamból, a pálya szélén egy lökhárítóval várta egyik ellenfelét, akit megpróbált eltalálni futam közben. Csakhogy elvétette a dobást, ezzel pedig másokat is veszélybe sodort.

A fiát verték meg, mégis őt küldenék börtönbe, nem a bántalmazóját

A fiát verték meg, mégis a gyermeket szidalmazzák és őt küldenék börtönbe, nem a bántalmazóját - először a Balázsék című műsorban beszélt arról a pécsi édesanya, hogy miután egy iskolai takarító megverte a fiát, az internetes kommentelők nagy része ellenük fordult. Híradónknak azt mondta, nem tagadja, problémás a gyermeke, de szeretné felhívni a szülők figyelmét arra, az ő gyerekük is megváltozhat kamaszkora alatt. És arra is, milyen jelekre figyeljenek, hogy elkerüljék az összetűzéseket.

Félnek az üzlettulajdonosok a Nyugati téri aluljáróban

Megverte, majd kifosztotta ivócimboráját egy férfi Budapesten. A Nyugati téri aluljáróban az egyik bolt előtt ököllel ütötte ismerősét, aztán amikor földre került, kirabolta. Az üzlettulajdonosok félnek, ráadásul vevőiket is elriasztja egy ilyen verekedés, melyből - szerintük - egyre több van. Az ismerősére támadó férfit a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján keresik.

Azért támadta meg a hajléktalant, mert úgy érezte, megteheti

4 és fél év börtönt kapott első fokon az a férfi, aki csaknem két éve megvert egy hajléktalant Sopronban. Az áldozat életveszélyesen megsérült. A támadó azt mondta, azért veszítette el a fejét, mert az áldozat szidta a barátnőjét. Az ügyészség szerint ilyen nem történt, a férfi csupán azért támadott, mert erősebb volt, ezért úgy érezte, megteheti.  

Garázdasággal gyanúsíthatják meg azt is, aki mások védelmére siet egy támadáskor

Ezért egy darabig nem segítenek másoknak azok a fiatalok, akik az elmúlt két hónapban Budapesten a tömegközlekedési járműveken utasokat zaklatók, és verekedők ellen léptek fel. Az egyik békés közbeavatkozásról felvétel is készült.  Nemrég azonban kiderült, hogy garázdasággal gyanúsíthatják meg azt is, aki mások védelmére siet egy támadáskor. Rékasi Zsigmond a csapat egyik alapítója híradónknak azt mondta, hogy mindezzel akkor szembesültek, amikor ők is belekeveredtek egy verekedésbe.

Elfogták a Dagály Fürdőben verekedő társaság két tagját

Elfogták a Dagály Fürdőben verekedő társaság két tagját. 

Verekedés a Dagály strandon: ököllel ütöttek meg egy nőt

Verekedés a budapesti Dagály strandon - ököllel ütött meg egy fürdőző tegnap egy nőt. Amiatt lett ideges, hogy a nő barátja szólt az úszómesternek, hogy a férfi részeg, és zavarja a strandolókat. Az ittas támadó ezután társaival együtt esett neki a nőnek, a párjának és annak testvérének, aki arc- és orrcsonttöréssel került kórházba. Utóbbi azt állítja, a biztonságiak tétlenül nézték végig a verekedést. A rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz.

Önként adta fel magát két ember a rendőrségen, miután a verekedésről készült felvételek nyilvánosságra kerültek

Csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítanak két embert a szerda délutáni, 4-6-os villamoson történt tömegverekedés miatt. Miután a verekedésről készült felvételek nyilvánosságra kerültek, önként adták fel magukat a rendőrségen. A videó készítője, akit elsőként a 24.hu talált meg, Híradónknak azt mondta, megdöbbentő és sokkoló volt látni a verekedést.

FELVÉTELEN: Tömegverekedés a 4-6-os villamoson

Előbb egy nő kezdett el kiabálni, aztán kitört a verekedés – egy fiatal nő pedig mindezt telefonjával rögzítette. A felvétel a budapesti 4-6-os villamoson készült, a szerda délutáni csúcsforgalomban. A tömegverekedésnek már két gyanúsítottja van.

Nem tartóztatták le a Fradi egykori játékosát megverő három férfit

Nem tartóztatta le a bíróság azt a három férfit, akik a gyanú szerint megverték a Ferencváros egykori focistáját, Busai Attilát. A sportoló többszörös arccsonttörést szenvedett. Az ügyészség rács mögé küldte volna őket, de a bíróság úgy döntött, hogy szabadlábon védekezhetnek.

VEREKEDÉS: Szóváltást akart békíteni az edző, rosszul sült el

Véraláfutás a szeme alatt, Marosán György, a szombathelyi NB1-es kézilabdacsapat vezetőedzőjének vasárnap törték el az orrát.  A szombathelyi vásárcsarnokban történt az eset. A vezetőedző ismerősével beállt a sorba lángosért, véletlenül egy másik társaság elé. Ők ezt szóvá tették, amiből vita lett. Marosán György azt mondta, eleinte nem is figyelt a vitatkozókra. Békítő szándékkal lépett oda hozzájuk, de rosszul sült el a dolog: ököllel arcon ütötték. Néhány óra múlva, amikor lecsillapodtak a kedélyek, támadója elnézést kért tőle.

Visszakérhették az esküvő árát

Újabb fenyegető videók kerültek elő az érdi halálos tömegverekedés előtti percekről. Ezeken is üvöltve üzennek a két család tagjai, akik csütörtök este estek egymásnak. Úgy tudjuk, hogy egy szakítás és az esküvő árának visszakövetelése okozta a vitát. Egy 50 éves férfit halálra késeltek. Feltételezett gyilkosát és a verekedés többi résztvevőjét vasárnap letartóztatta a bíróság.

VIDEÓN: Verekedés egy budapesti élelmiszerboltban

Rátámadt a biztonsági őrre, és egy másik vásárlót is megütött hétfő délután egy férfi egy fővárosi élelmiszerboltban. A férfi a vele lévő nővel és kisbabájukkal együtt vásárolt az üzletben. Lopni próbáltak, az árukat pedig a babakocsiba rejtették. A biztonság őrnek gyanúsak lettek, így nem engedte ki őket a boltból. A férfi ekkor rátámadt az őrre. A jelenetet rögzítette az RTL Híradó egyik nézője.

Verekedő hódokat vettek videóra Szombathelyen

A két jól megtermett rágcsáló a Szombathely belvárosán átfolyó Perint patakban birkózott egymással. Valószínűleg területi vitájukat rendezték le így. A hódok védett állatok. Alapvetően kerülik a lakott területeket, de ha a kényszer úgy hozza, akkor ott is megtalálják a helyüket.

Széphelyi doktor ezúttal nem Ludmannal verekedett össze!

Dr. Széphelyi Zoltán az éj leple alatt találkozott Móni párjával. A fenyegetőző srác ezúttal sem tudta visszafogni haragját...

Évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalmakból most sem lesz hiány!

Holnap este évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalomból pedig a végjátékban sem lesz hiány. Váratlanul megjelenik a színen Móni kisfiának édesapja, Ati, akiről hamar kiderül, hogy nem érdemes vele ujjat húzni. Az Atit játszó Molnár Áron elismerte, hogy nyomasztó az ilyen forgatás, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy ilyen szerepeket is elvállaljon, szerinte ugyanis neki az is feladata, hogy hitelesen mutassa be a világ problémáit - jelen esetben a családon belüli erőszakot.

MOLNÁR ÁRON: „Ati minden gesztusa távol áll tőlem”

A tévénézőknek Molnár Áronról elsőre valószínűleg A mi kis falunk kelekótya Matyija jut eszébe. A színész azonban most kilép a közmunkás szerepéből, és eddig egy szinte ismeretlen oldalát mutatja meg. Bár elismeri, hogy nyomasztó volt a Mellékhatás évadzáró epizódjának forgatása, úgy érzi Ati szerepe fontos lehetőség egy színész számára, hogy hitelesen mutasson be egy sajnos sokakat érintő problémát: a családon belüli erőszakot.

3 új profil bukkant fel, ahol tinédzserek verik egymást

Egy erőszakos oldal eltűnt az Instagramról, helyette viszont 3 új profil bukkant fel, ahol tinédzserek verik egymást. Pénteken számoltunk be arról, hogy valaki gyűjti ezeket a brutális felvételeket. A rendőrség is vizsgálja a videókat. Az egyik új oldal kezelője azt írta a közösségi oldalra: a jogsértés nem az ő gondja. Ez azonban tévedés az RTL Híradónak nyilatkozó kiberbiztonsági szakértő szerint.

Késelés a belvárosban: két halott

Halálra késeltek két embert hajnalban, Budapest belvárosában. Két társaság tagjai verekedtek össze a Deák téren, hogy miért, egyelőre nem tudni. A rendőrök percek alatt a helyszínre értek, addigra már az úttesten feküdt a két holttest. A gyilkosság gyanúsítottját 10 percen belül elfogták. Kiderült, tegnap volt a 18. születésnapja, és fiatal kora ellenére már volt dolga a rendőrökkel.

Óriási bunyó a Made in Karanténban!

Márk és Balázs egy szájmaszk miatt verekedtek össze a műsorban, mindhiába. Hogy miért volt hiábavaló a balhé? Videójuk végén kiderül!

BRUTÁLIS: Ököllel ütötte barátnőjét

Üvöltözés töri meg péntek este a Lujza utca nyugalmát. A Baross utcai kereszteződésben, a zebra mellett áll egy autó, ami elsodorhatott valakit. A sofőr kiszáll, de sérültet sehol nem látni. Néhány másodperccel később hatalmas ütést rögzít a telefonjával egyik nézőnk. A kék melegítőruhás férfi ököllel támad egy nőre a telefonfülkében. Többször erősen megüti. A nő hiába próbál menekülni, esélye sincs. Az agresszív férfi visszalöki, sőt, meg is rúgja földre kerülő áldozatát.

Zoltán nem hagyta magát: nekiment Ludmannak!

Mikor az építési vállalkozó a nőgyógyász családját is megfenyegette, a férfi nem bírt megálljt parancsolni dühének... 

Összeverekedtek az éhezők az élelemért

Összeverekedtek az éhezők az élelemért a kenyai fővárosban. Az afrikai országban a koronavírus miatt bevezetett lezárások következtében egyre kevesebben jutnak élelemhez. Kenya és az afrikai országok többségének egészségügyi rendszere egyáltalán nincs felkészülve a koronavírusra. Ráadásul a kontinens lakosságának egyharmada nyomorog, a korlátozásokkal pedig még nehezebbé vált a megélhetésük.

VIDEÓ: Verekedett a boltban, mert feldühítette, hogy nem vásárolhat délelőtt

Feldühítette, hogy nem vásárolhat - ezért kezdett ámokfutásba egy hajléktalan az egyik budapesti boltban. A nyugdíjasoknak biztosított idősávban, délelőtt 11-kor akart chipset és sört venni egy üzletben, de, miután nem szolgálták ki, többször megütött egy idős vásárlót, és az eladónőre is rátámadt. Ők könnyebben sérültek meg. A támadó, akit korábban már elítéltek súlyos testi sértés miatt, most 3 hónapra börtönbe kerül.

Kulisszavideó: így sérült meg Torzsa Sándor

A sorozatban Imre jól helybenhagyja a fiatal borász fiút, aki csúnya sérülést szerez: a valóságban ez hogyan is nézett ki, azt most itt megnézhetitek.

Nem enyhítettek a büntetésén

Halált okozó testi sértésért ítélték 3 és fél évre első fokon! A tiszaalpári férfi még 2017-ben ütötte meg a munkahelyén kollégáját úgy, hogy a férfi elesett, betört a koponyája, majd hónapokkal később elhunyt. A vádlott aznap nem szólt a verekedésről a családnak, azt állította: az eszméletlen férfi csak részeg.

Hogyan folytatódik Anna és Sándor kapcsolata a csók után?

Váratlan, felkavaró csók és egy életveszélyes verekedés, a ma esti Bátrak földjében. A bárókisasszony és a borászfiú találkozása csókkal zárul, ami jelentősen megváltoztatja majd a sorozat szerelmi szálait, hiszen Annának lassan döntenie kell, melyik férfit választja.

Mindent beismertek a nádudvari verekedő tinik

Az előkészítő ülésen egyesével hallgatta meg a fiatalkorú vádlottakat a bíróság, mind ugyanazt mondták: bűnösek. A vád szerint a 15 és 17 éves kamaszlányok megalázták és összeverték iskolatársukat egy nádudvari játszótéren, amit harmadik társuk, egy fiú lefilmezett.

Csúnyán összeverekedtek a Barátok közt szereplői

Szerencsére épp jó időben és jó helyen volt Novák Laci, aki megpróbálta szétszedni a fiúkat.

Minden előzmény nélkül támadtak rájuk

A testével próbálta védeni földre került barátját – ezt mondta Híradónknak az a férfi, akit ismerőseivel együtt megtámadtak péntek este Egerben. A fiatalember szerint semmilyen konfliktus nem volt a két társaság között, minden előzmény nélkül támadtak rájuk. Hiába próbáltak elmenekülni, folyamatosan követték őket. A dulakodásban ketten súlyosan megsérültek. A verésnek a rendőrök vetettek véget, garázdaság és testi sértés miatt indítottak eljárást.

Szidta és fenyegette tanárát egy diák az egyik nagykátai iskolában

Szidalmazza, fenyegeti és leköpi tanárát, társai pedig biztatják a diákot. Ez látszik azon a felvételen, amit egy tanuló készített az egyik nagykátai szakiskolában. A pedagógus higgadtan próbálta kezelni a helyzetet. A tanárok egyik érdekképviselete szerint egyre gyakrabban történik ehhez hasonló eset. A diákok ellen fegyelmi eljárás indult.

VEREKEDŐ DIÁK: Fenyegette és leköpte tanárát

Először a tábla előtt lökdösi. Majd leül, de pár pillanat múlva ismét felpattan a székéből és indulatosan megy a tanár felé a diák. A felvételt tegnap készítették Nagykátán. Jól hallható, ahogy a fiút az osztálytársai bíztatják és ujjonganak, amikor megpöcköli a tanár állát. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint egyre gyakrabban történik ilyesmi, mert nem tisztelik a tanárokat. Videó forrása: Kuruc.info

Konfliktusok a reptéren: arcon ütötte a taxist a biztonsági őr

Biztonsági őr ütött meg egy taxist a Liszt Ferenc repülőtéren. Ezt a taxis autójában lévő kamera rögzítette. Az ütést dulakodás előzte meg, a konfliktus azért alakult ki, mert a sofőr állítólag rossz helyen állt a kocsijával és zaklatta a terminálból kilépő utasokat. A verekedő biztonsági őrt azonnal elküldték. A repülőtér üzemeltetője szerint az ilyen viták rendszeresek a reptéren.

BRUTÁLIS: Videóra vették a bántalmazást egy kaposvári gyermekotthonban

Kamera rögzítette a kaposvári gyermekotthonban, amint az egyik bent lakó percekig ütötte és rúgta szobatársát. A rendőrség a videó alapján eljárást indított a bántalmazó ellen, aki az eset után megszökött, jelenleg körözik.

Bocsánatot kért a rokonoktól az utolsó szó jogán

Sajnálja, ami történt - ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki még tavaly áprilisban egy veszprémi kocsmában úgy megütött egy vendéget, hogy meghalt. Mindketten részegek voltak, a későbbi áldozat pedig sértegette, ezért támadt rá. A verekedő a szerdai előkészítő ülésen mindent beismert, 5 év börtönre ítélték.

Ákos megfenyegette csapattársát

Ákos megelégelte, hogy csapattársa Laci rendszeresen keresztbe tesz neki...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Katonák verekedtek össze újságírókkal kamerák előtt

Katonák verekedtek össze újságírókkal kamerák előtt Paraguay és Brazília határán. A katonák el akartak kergetni egy csoport hajléktalant, akik tanyát vertek a hadsereg által ellenőrzött határmenti biztonsági zónában. Az újságírók tudósítani mentek a helyszínre, de az intézkedő alezredest felidegesítették, az elvesztette a türelmét és puszta kézzel támadt nekik.

Bella a színpadon tépte meg Chegga új rapperét

Bella letámadott egy rapper lányt, amikor megtudta, hogy Chegga neki adta az ő szövegét…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

JÓFIÚK BEST OF: íme a legakciódúsabb jelenetek!

Lövöldözés? Fegyverropogtatás? Bunyó? Volt itt minden a sorozat első évadában!

Bori feljelentette Dávidot szexuális zaklatásért

Roland megtudta, hogy Dávid mit tett Borival. Tamás titkolta Flóra elől az anyagi problémáit.

Térfigyelők kamerák előtt verekedtek össze

Verekedés a térfigyelő kamerák előtt. Többször megüti, majd bele is rúg földön fekvő áldozatába egy férfi - ez látszik a videón, amit most hozott nyilvánosságra az ügyészség. A Fogarasi út mellett esett egymásnak a két férfi. Egyikük akkor sem hagyta abba az ütlegelést, amikor a másik verekedő a földre került.

Naponta átlagosan kétszer kellett rendőrt hívni a vonatokra

Naponta átlagosan kétszer kellett hívni a rendőrök segítségét a vonatokra, idén eddig több mint 600-szor volt erre szükség – közölte a MÁV az RTL híradó megkeresésére. Főként verekedések, botrányos viselkedések miatt kellett intézkedni. A vasúttársaság az utasok és a munkatársai védelme érdekében egyre több vonatra szerel fedélzeti kamerát.

AKCIÓ: Gyuláék óriási csetepatéba keveredtek

A rendőrök lecsaptak Riasztós Béla bandájára. Nem is akárhogy!

Gerendásy Gábort meg akarták verni a többiek

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt előző nap a legjobb, így ő hátráltathatott. Versenytársai erővel akarták eltántorítani ettől…

A saját bárjában támadtak rá Teóra

Teó elakart nyerni egy ajándékot Karolának, amikor a póker ellenfele rátámadt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Flóra és Tamás családot alapítanak?

Flóra közölte Tamással, hogy lehet gyermekük lesz. Teó kártyapartin akart ajándékot nyerni Karolának. Gábor pasizni vitte Dzsenit.

Biztonsági őrökkel verekedett össze egy szír férfi, 4 évre kiutasították

Biztonsági őrökkel verekedett össze egy szír férfi a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, négy évre kiutasították Magyarországról. Az esetről elsőként az Index számolt be. A férfi a reptér egyik zárt területére akart bemenni, de az őrök feltartóztatták, végül a rendőröknek sikerült megfékezniük.

Bence ököllel zúzta péppé Sári zaklatóját

Miután megtudta, hogy a lányról nemcsak félmeztelen képek készültek, de a fotós még rá is hajtott, Bencének sem kellett több. Azonnal megkereste a férfit.

Pulóver miatt késelt


szerző:
2019.10.21. 18:12
Pulóver miatt késelt

Egy elvett pulóver vezetett késeléshez tavaly ősszel Csolnokon. Két férfi egy ásatáson dolgozott, egyikük felvette a másik pulcsiját, amin annyira összevesztek, hogy nem sokkal később egy kocsma előtt összeverekedtek és egyik férfi leszúrta a másikat. Az ügyészség azt kéri a bíróságtól: ha a férfi mindent beismer, 9 és fél év börtönt kapjon.

Előre egyeztettek a verekedésről a szurkolók

Tömegverekedés Zalaegerszegen – futballszurkolók estek egymásnak szombaton fényes nappal. A ZTE-Honvéd NB1-es meccse előtt zajlott a nyílt színi verekedés. A Zalaegerszeg csapata közölte elhatárolódik az erőszaktól. A rendőrség csoportos garázdaság miatt indított nyomozást.
A verekedésről készült teljes videót, itt nézheti meg.

TÖMEGVEREKEDÉS: Futballszurkolók estek egymásnak Zalaegerszegen

A videó szombaton készült Zalaegerszegen a hétvégi ZTE-Honvéd bajnoki meccs előtt. A tömegverekedés résztvevői a két csapat ultrái voltak, akik úgynevezett ustawkát, azaz előre egyeztetett tömegverekedést rendeztek. Bár a szurkolók a rendőrök láttán azonnal szétszéledtek, garázdaság miatt eljárást indítottak ellenük.

Egyetlen ütéssel leterítette, majd otthagyta áldozatát

Egyetlen ütéssel leterítette, majd otthagyta áldozatát. Akár 8 évre is börtönbe kerülhet az a veszprémi férfi, aki még tavasszal verekedett össze az egyik vendéggel egy helyi kocsmában. A megrázó képsorokat rögzítette egy biztonsági kamera. Áldozatát nem tudták megmenteni. A rendőrök most zárták le a nyomozást.

Ákos összeverekedett egy csapattársával

Ákos csúnyán összevitatkozott egy csapattársával, aminek verekedés lett a vége… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó Joe-nak: „Ha nem lennél egy féreg besúgó, még együtt lennénk Barbival!”

Teó megtudta, hogy Joe volt az oka annak, hogy Barbi szakított vele… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

 

Brutális verekedés tört ki Joe és Teó közt

Joe beszélni próbált Barbival. Karolával interjút készítettek. Tamás és Valter új ügyfeleket próbáltak szerezni.

A banki alkalmazott simán lenyomta a maszkos támadót

Egy texasi pénzintézet 60 éves női alkalmazottjára egy maszkos férfi támadt, pisztollyal a kezében. Az asszony azonban nem hagyta magát, és szinte pillanatok alatt leszerelte a bűnözőt. Pedig a hölgy is kapott pár ütést, de végül ő bizonyult erősebbnek.

Mindent tagad a fiatal borászt bántalmazó két férfi

Mindent tagad az a két nyírségi férfi, akik a vád szerint tavaly szeptemberben Badacsonytomajon egy verekedésben olyan súlyosan bántalmaztak egy fiatal borászt, hogy a helyszínen meghalt. Emellett, garázdasággal és egyiküket ittas vezetéssel is vádolják. Az előkészítő ülésen azt mondták, ártatlanok és nem támadtak senkire.

Zavaros ügyekbe keveredett képviselők, akik újra megpróbálják

Van, aki ellen azért vizsgálódnak, mert molesztálta a beosztottját. Más verekedésbe keveredett, van, aki a feleségét bántalmazta, megint mások pedig lakcímet hamisítottak honosított magyaroknak. Elég hosszú a lista, hogy az önkormányzati választásokon induló jelöltek milyen zűrös ügyekbe keveredtek. Mégis indulnak, mert indulhatnak, és mielőtt az igazságszolgáltatás kimondja a végső szót, a választók döntik el, hogy így is megfelelnek-e nekik.

Gábornak kellett lefognia a Nikire támadó Szilvit

Szilvi újabb dühkitörésének ezúttal verekedés lett a vége…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor bosszút állt a Szilvivel erőszakoskodó Gyulán

Gábor véletlenül belefutott a barátnőjével erőszakoskodó Gyulába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hátba szúrta munkatársát egy ukrán férfi a soproni munkásszállón

Hátba szúrta munkatársát egy ukrán férfi vasárnap éjszaka egy soproni munkásszállón. Először összeszólalkoztak, majd verekedni kezdtek, végül a 48 éves férfi kést szúrt 32 éves áldozata hátába. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Johnny Disco lenyúlta Bécy randipartnerét?

Bécy-nek rákellett jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki ismerkedni szeretne egy csinos pincérlánnyal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin teljesen átformálta Bécy stílusát

Vitya féltékeny lett Lutz-ra. Bori megpróbálta feldobni Orsit. Bécy randira akart hívni egy lányt.

Elfogták a bántalmazó tiniket

Elfogták a társukat bántalmazó tiniket, akik még videóra is vették a verést. A Facebookra is felkerült videón az látszik, hogy egyikük többször megrúg egy síró fiút és arra kényszeríti, hogy csókolja meg a cipőjét. A háttérből hallható, ahogy a társa biztatja a bántalmazásra. A rendőrség két 15 és egy 14 éves fiút állított elő, közülük kettőt gyanúsítanak a veréssel.

BRUTÁLIS: Videóra vették a verést, elfogták őket

Könnyeit törölgeti egy tizenéves fiú, a vele szemben álló fiatal egyszercsak arcba rúgja. Mindezt telefonnal rögzíti egy harmadik fiatal. Hangos sírás hallatszik azon a videón, amit pár napja a Facebookra töltött fel valaki.  Hallani azt is, ahogy a háttérből arra biztatják a pofozkodót, térdepeltesse le a síró fiút. A zokogó gyerek nem száll szembe az őt bántalmazóval, csak arcát védi az újabb pofonoktól. Ezután letérdel társa elé. A rendőrség két 15 és egy 14 éves fiút állított elő, közülük kettőt gyanúsítanak a veréssel.

Joe és Teó Barbi lakásán estek egymásnak

Joe Barbit akarta meglátogatni, azonban Teó nyitott ajtót…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karola felnyitotta Barbi szemét Teóval kapcsolatban

Barbi tanácsot kért Teóval kapcsolatban. Karesz túlvállalta magát. Szofi és Tamás leültek az ügyvédjeik társaságában.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vitya nekiesett Tamásnak, hogy megakadályozza Dia költözését

Elszabadultak az indulatok, amikor Katalin és Tamás megpróbálták rábírni Diát, hogy menjen az anyjával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe: „Bármit megadnék, hogy újrakezdjem Barbival…”

Alesszia segített Lalinak. Joe aggódott Barbiért. Dia új társaságot talált magának.

Márk emberei összeverték Dávidot

Joe, Evelin és Dávid megpróbálták kimenteni Alessziát, azonban Márk csapdát állított nekik…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk csapdába csalta Dávidékat

Dávidék segíteni próbáltak Alessziának. Zita tovább zaklatta Diát. André félt, hogy elkapott valamit legutóbbi szeretőjétől.

Zenészek, akik nem kerülték el a balhét!

Pataky Attila nem tudott uralkodni indulatain, amikor egy fesztiválon paradicsommal dobálták meg, de a Hooligans frontembere Csipa sem hagyta annyiban, amikor őt és felmenőit szidalmazták, a legfrissebb botrány pedig egy amerikai rapper, A$ap Rocky körül zajlik, akit Trump vett védelmében a verekedős incidens után!

Zita Diának: „Pokollá teszem az életed!”

Zita nekiesett Diának, amiért Tamás beköpte őt az igazgatónál…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi átlépett egy határt: kidobta Flóra halott édesanyjának képét

Flóra azért indult el a fodrászatba, hogy közölje, kihátrál az üzletből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Agyonverte féltestvérét, 15 év fegyházra ítélték

15 év fegyházra ítélték azt a 28 éves férfit, aki a vád szerint megölte a féltestvérét. A vádiratban az áll, hogy tavaly januárban lázi otthonukban együtt ivott az áldozattal, aki késsel támadt az apjukra. A fiatalabb testvér ekkor az apa védelmére kelt, összeverte féltestvérét. Majd apjával közösen lefektették aludni. Csak órák múlva vették észre, hogy nem lélegzik. 

Megvertek egy családjával sétáló férfit Siófokon

Ököllel arcon ütöttek és fejbe rúgtak egy férfit egy siófoki étterem előtt szombat este. Eltört a szemüregcsontja, jobb szemére alig lát, dolgozni sem tud. A 32 éves budapesti férfi azt mondja, feleségével, 5 éves kislányával és anyósával sétált, amikor egy verekedésbe csöppent. A férfival készült interjút megnézhetik ITT.

Andrásnak meggyűlt a baja a meztelen főbérlővel

A férfiak éppen az udvaron betonoztak, mikor egyiküknek annyira fejébe szállt az alkohol, hogy teljesen pucérra vetkőzött. András – hogy védje családját – rendesen nekiment a férfinak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dávid megmentette Bécy-t a rátámadó verőemberektől

Dávid közbeavatkozott, amikor Bécy-t megakarták verni a tartozásai miatt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

André összeverekedett a szeretője pasijával

André összeszűrte a levet a klub egyik táncoslányával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi megtépte André „szeretőjét”

Orsi újabb féltékenységi jelenetet rendezett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin Laurának: „Halott ember vagy!”

Evelin nekiesett Laurának, mikor a lány lehúzta a vécén a Dávidtól kapott fülbevalóját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mégse Bella rabolta ki Kareszt?

Karesz számonkérte Bellán az ellopott pénzét...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Elszabadultak az angol futballszurkolók

Csatatérré változtatták a Nemzetek Ligájának elődöntőire érkező angol futballszurkolók a portugáliai Porto városát szerda este. Bár Anglia szerdán nem is lépett pályára, a drukkerek már a portugál-svájci meccs feszültségét sem tudták elviselni, és a rendőrökre támadva hatalmas tömegverekedést robbantottak ki.

Bella barátai szétverték Karesz hangstúdióját

Karesz megpróbálta meggyőzni Bellát, hogy dolgozzanak közösen, a lány barátai azonban közbeszóltak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk kegyetlen csapdát állított Borinak

Dávid fellelkesítette Kareszt. Flórát meglepték a barátai. Borinak meglepő ajánlatott tettek.

Bunyó a benzinkút mögött

Videón a verekedés - fényes nappal, egy benzinkút parkolójában esett egymásnak három férfi még hétfőn Berettyóújfalun. A gyanú szerint apa és fia egy korábbi haragosukkal próbálták meg így elrendezni a vitát. Egyikük baseballütővel támadt a másikra, de a bunyó közben egy zsebkés is előkerült.

Gyula halálosan megfenyegette Szilvit

Szilvi megpróbálta magával vinni testvérét, amikor Gyula közbelépett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kiderült miért szakadt szét Szilvi családja

Gábor rájött, hogy mi történt Szilvi családjával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kétméteres fa karóval ütötte

Kétméteres fa karóval ütötte ellenfelét egy férfi Budapest belvárosában - két év börtönre ítélték. 2017 nyarán a Nyugati pályaudvar előtti téren két társaság tagjai vesztek össze. Lökdösődtek, majd a 28 éves férfi egy köztéri fát támasztó karóval többször megütötte egyik ellenfelét, aki koponyasérülést szenvedett. A történteket egy térfigyelő kamera felvette. A verekedők közül végül ketten álltak bíróság elé.

Anyák napján végzett édesanyjával

Zavartan beszélt stábunknak anyja haláláról az a 23 éves makói férfi, aki a gyanú szerint anyák napján verte agyon édesanyját. Ügyvédje szerint szakértői vélemény szükséges, hogy kiderüljön, védence beszámítható-e.

Felfüggesztett börtönt kapott a gazda, aki megverte a gyümölcseit megdézsmáló tolvajt

Egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a nyárlőrinci gazdát, aki alaposan összevert egy tolvajt, miután az társaival megdézsmálta a gyümölcsösét. A tolvajnak több bordája eltört, mellkasa baloldalán pedig légmell alakult ki. A gazda azt mondta, megbánta, hogy ekkora bajt okozott.

Felvételen a veszprémi halálos verekedés

Az egyik veszprémi kocsma biztonsági kamerája rögzítette, ahogy két héttel ezelőtt két vendég összeverekedett. Egyikük, egy 47 éves férfi meghalt. Híradónk megszerezte a kocsma biztonsági kamerájának felvételét.

Magyar botrányhősök, akik mindent megtettek azért, hogy rájuk figyeljünk

A magyar bulvártengerben bőven akadnak olyanok, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy feltűnést keltsenek, és profi szintre fejlesztették a polgárpukkasztást. Kelemen Anna lerántja a leplet a mai Toplistában, ahol a magyar botrányhősöket vesszük sorra. Annácska nem csak plasztikáival, hanem botrányaival is nagy port kavart. Ám közel sem akkorát, mint a műfajban úttörőnek számító Fehér Anettka, aki szintén ott lesz listánkon.

Halállal végződött a verekedés késő este Pesterzsébeten

Halállal végződött a verekedés késő este Pesterzsébeten. Mire a mentők megérkeztek, az áldozaton már nem tudtak segíteni. A gyilkosság gyanúsítottját azonban a rendőrök a helyszínen elfogták. Őrizetbe vették, úgy tudjuk, egyelőre nem tett vallomást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való