KERESÉS search-close

veress kriszta

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "veress kriszta"

Egy színész, aki kinőtte a szépfiú szerepeket

A szépség és a néha szörnyeteg, a búsképű lovag lobogó hajjal és a lánglelkű örökifjú tarkopaszon – Hegedűs D. Géza a XXI. században.

A kilenc magyar kutyafajta felemelkedése és majdnem bukása

Emberevők és kanapébajnokok. Nemzeti kincsek és kiirtandó dúvadak. Ismeretlenek és világsztárok. Vadakat terelő juhászok, juhászokért rajongó vadak. Elmebajnokok és farkasokkal küzdők. A XXI. században!

Segítettek az éhezőkön, üldözték érte őket

Kimondták azt, ami tiltva volt. Jó szándékú civilek és rögeszméihez ragaszkodó hatalom. Egy civil szervezet története ügynökökkel, megfigyelésekkel és rendőri zaklatással.

A kor, amikor tilos volt kimondani, hogy szegény

A civilek nem nézték, ki miért lett szegény. Az állampárt titkolta, hogy vannak bérrabszolgák. Hátrányos helyzetűnek mondták a szegényeket, és még kimondani sem volt szabad azt, amit mindenki látott. Egy civil szervezet harca a hivatalosságokkal a XX. századból.

Fekete március a XXI. században

25 éve, alig három hónappal a forradalom után az összeborulásból harc és majdnem polgárháború lett a románok és magyarok között.

Ray Cokes a XXI. században


szerző:
2015.03.03. 23:15
Ray Cokes a XXI. században

A sztárműsorvezetők, rockzenészek és videoklipek évtizede. Elemi ösztönök és amerikai szépségek, kockás ingek és  technobulik - a popkultúra, melyen felnőttünk, a tüdőszínű öltönyök, ígéretek és káosz évtizedében – a  kilencvenes évek,  ami már történelem.

A sztárműsorvezetők, rockzenészek és videoklipek évtizede

Elemi ösztönök és amerikai szépségek, kockás ingek és  technobulik - a popkultúra, melyen felnőttünk, a tüdőszínű öltönyök, ígéretek és káosz évtizedében – a  kilencvenes évek,  ami már történelem.
Ray Cokes könyvet írt élményeiről. Naná, hogy őt is kérdezte Veress Kriszta a kilencvenes évekről.

Ray Cokes hamarosan a XXI. században!

Popkultúra a 90-es években – hamarosan a XXI. században!
 

A Csárdáskirálynő világhódító útja a XXI. században

Egy világhírű monarchikum. Férfiak is szoknyába bújtak miatta. Fronton, királyokon és diktátorokon át hódított a Hajmási Péter, de mit keresett a norvég favágók magnóján?


 

Utolsó mulatás az összeomlás előtt

Egy világhírű darab, mely életeket változtatott meg. Lövészárok, fogolytábor, férfi primadonnák, karriercsináló dalok – egy igazi világsiker a háború és diktatúrák árnyékában: Csárdáskirálynő a XXI. században.


 

Szépelgés és mellébeszélés a hírekben

A semmitmondás és a hízelgés művészete, melyekből rendszereken átívelő karriert lehetett építeni. De vajon miért lehet veszélyes a nemzeti és nemzetközi pátosz?
 

Csöpögő pátosz és szervilizmus

„Fölajánljuk a népünk egységes szeretetét.” Szépelgés és mellébeszélés a hírekben. A semmitmondás és a hízelgés művészete, melyekből rendszereken átívelő karriert lehetett építeni. De vajon miért lehet veszélyes a nemzeti és nemzetközi pátosz?

 

A magyar detektívek a XXI. században

Erika írógépen születnek a gyilkosságok. Sztárrá válnak a bűnözők. Rózsa Sándor és a taxisofőr is sztár lehet, de hol vannak a detektívek? Columbot, Sherlock Holmest, és a skandináv krimiket szeretjük, de felveheti-e velük a versenyt Kántor? A magyar krimi a XXI. században.
 

Milyen a magyar krimi?

Erika írógépen születnek a gyilkosságok. Sztárrá válnak a bűnözők. Rózsa Sándor és a taxisofőr is sztár lehet, de hol vannak a detektívek? Columbot, Sherlock Holmest, és a skandináv krimiket szeretjük, de felveheti-e velük a versenyt Kántor? A magyar krimi a XXI. században.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való