KERESÉS search-close

videó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "videó"

Videót készítenek az állatokról a magántulajdonban lévő állatsimogatók

A közösségi oldalon próbálják tartani a kapcsolatot a látogatókkal az ország kisebb, magántulajdonban lévő állatsimogatói, állatkertjei. A komlói Mini Zoo például videókban mutatja be az állatok mindennapjait, így Tökiét, a kis malacét. De így tesznek a csácsi-hegyi állatsimogató dolgozói is.

22 év nagy átalakulásai a Barátok köztben

A sorozat most ünnepli a 22. születésnapját, ez alkalomból pedig megmutatjuk, hogyan változtak a színészek kezdetektől napjainkig.

FLÁVIÓ: Videojátékokból tanult meg felsőfokon angolul

Prikler Flávió 3. osztályos kora óta játszik videojátékokkal, így a mosonmagyaróvári fiú mára kiválóan beszél angolul, pedig az általános iskolában csak németül tanult. Édesapja biztatta 14 éves fiát, hogy próbálja megcsinálni az angol nyelvvizsgára. 

Istenes Bence profilját felhasználva verik át a rajongókat

Az Álarcos énekes műsorvezetője, Istenes Bence a képernyőn töltött évek során már hozzászokott, hogy rengeteg kamu oldalt hoznak létre a nevében, ám ezek eddig többnyire rajongói oldalak voltak. Ezúttal ellopták az egyik videóját, amit élőben közvetítettek egy ál Istenes Bence profilon keresztül és hozzászólásért cserébe 5 ezer eurót, azaz több, mint 1 millió 800 ezer forintot ígértek a követőknek.

Újraindul Berényi Timi vlogja - Nézd meg, mit üzen!

Timi karrierje hatalmas fordulatot vett, ugyanis Háros Kornél nemcsak felkarolta a fiatal lányt, hanem lehetőséget adott neki, hogy visszavágjon régi mentorának, Emánuelnek. Nézd meg, mit gondol erről a fiatal lány!  

Videó: Ilyen volt Járai Máté és Kíra a házasságuk előtt

Soha nem látott felvételt rakott ki közösségi oldalára a Nyerő Páros sztárja. A színész és felesége 21 éve élnek boldog kapcsolatban, ám ez a videó még azelőtt készült, hogy párként egymásra találtak volna.

Videón a cserbenhagyás! A szabálytalan sofőr miatt két autó ütközött össze, a vétkes sofőr elmenekült

Súlyos szabálytalanságot rögzített egy autós fedélzeti kamerája szombaton, Budapesten. Egy kisteherautó vezetője tolatni kezdett a Szentendrei úton, majd szabálytalanul sávot váltott. Emiatt ütközött össze két kocsi. Többen könnyebben megsérültek. A balesetet okozó sofőr azonban tovább hajtott. Az elmúlt hetekben több olyan gázolás volt, ami után elmenekült a vétkes autós. A pszichológus szerint sokuk pánikba esik, de van, aki tudatosan hajt tovább.

Egy mátészalkai grillcsirkéshez tört be valaki kedd hajnalban

Felvételen a lopás! Egy mátészalkai grillcsirkéshez tört be valaki kedd hajnalban. Az üzletvezető szerint kifigyelhette, hol tárolják a bevételt, ezért mozgott otthonosan náluk. 700 ezer forintot lopott. Símaszk és gumikesztyű volt rajta, és mielőtt távozott rituálészerűen szétszórt valamit a büfékocsiban: feltehetően még szagot sem akart hagyni maga után.

Választásra buzdít Jane Fonda, nem is akárhogyan

A nyolcvanas évekbeli videóihoz hasonló filmet készített az egykori aerobik-királynő. A most 82 éves Jane Fonda újra felvette a testhez simuló ruhát, a hajpántot, meggyőzött néhány világsztárt, hogy együtt buzdítsák az amerikaiakat, hogy ezúttal ne csak a testüket gyakorlatoztassák, hanem novemberben gyakorolják választási jogaikat is: regisztráljanak és menjenek szavazni. Az egy perces klipben többek között feltűnik, az énekesnő Katy Perry, az egykori kosárlabdázó, Shaquille O'Neill, és több híres színész is.

Videón az autós üldözés! Kilométereken át menekült a rendőrök elől

Videón az autós üldözés! Kilométereken át menekült a rendőrök elől egy olasz sofőr Tolna megyében. Közben többször is áthajtott a piroson, és veszélyeztette a forgalmat. Csütörtökön Veszprémben is üldöztek egy autóst, ő menekülés közben egy álló kamionba vágódott. Hatan sérültek meg, köztük két rendőr. A sofőrökről kiderült: embercsempészek voltak, ezért nem álltak meg. Az egyikük ámokfutásáról video is készült.

EGY ROSSZ DÖNTÉS: 5 család élete ment tönkre

Egy rossz döntés, egy halott, egy fogyatékkal élő - így kezdődik a rendőrség filmje, amely a most 27 éves Tamás történetét mutatja be. Börtönben ül, azt meséli el, hogy jutott oda. Két testvérével és két sógorával bulizott, amikor a kocsival, amit részegen vezetett, balesetet szenvedtek.

Fényes nappal, egy iskola mellett vertek meg egy fiatalt

Fényes nappal, egy iskola mellett vertek meg egy fiatalt Pécsen. A csütörtöki esetet valaki felvette telefonnal, majd a videó terjedni kezdett a neten. Úgy tudjuk, az iskola egyik takarítója ütötte meg a 16 éves fiút, aki előtte társaival az intézmény mellett dohányzott. A fiatal apja azt mondja, méltatlanul bántották a fiát. Az ügyben a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Jósnőnek adták ki magukat, így csalt ki összesen több mint egymillió forintot két asszony egy nőtől

Jósnőnek adták ki magukat, így csalt ki összesen több mint egymillió forintot két asszony egy balassagyarmati nőtől. Áldozatuknak azt állították, pénzért le tudják venni a rontást az emberekről. Azt is mondták neki, ha nem fizet, akkor nem segítenek, és meg fog halni. A nő végül gyanút fogott és az egyik találkozóról felvételt készített.

Izzy és Darwin a kortárs művészetek galériájába is ellátogattak

Újabb kiállítást tekintett meg a chicagói állatkert híres, túrázó pingvinpárja. Izzy és Darwin júliusban a város természettudományi múzeumában csodálhatta meg a világ legnagyobb Tyrannosaurus rex csontvázát - most pedig a kortárs művészetek galériájában tettek emlékezetes kirándulást. Az állatkert a koronavírus okozta bevételi kiesés pótlására kezdte el túráztatni a két Magellán-pingvint. A látogatásaikról készült videók akkora sikert arattak, hogy az ezekre szervezett adománygyűjtési akció pótolta a látogatók hiányából eredő veszteségeket.

Videó a valaha felrobbantott legerősebb termonukleáris fegyver tesztjéről

Nyilvánosságra hozták az oroszok a valaha felrobbantott legerősebb termonukleáris fegyver tesztjéről készült felvételeket. A robbantást 1961-ben hajtották végre, az 50 megatonnás hidrogénbomba csaknem ezer kilométerrel arrébb is repesztett be ablakokat, az általa keltett lökéshullám pedig többször megkerülte a földet. A Cár-bomba volt az emberiség által előidézett legnagyobb detonáció.
Ide kattintva megnézheti a teljes nyilvánosságra hozott felvételt.

Menet közben esett ki a kereke egy autónak

Menet közben esett ki a kereke vasárnap délután egy autónak Budapesten. Az egyik felüljárón ment éppen, amikor a bal első kerék lerepült róla. Erről videó is készült, a Budapesti Autósok Közösségének küldték el a felvételt. Ezen jól látszik, hogy a lerepülő alkatrész csak centiméterekkel kerüli el a négysávos úton haladó kocsikat.

Önként adta fel magát két ember a rendőrségen, miután a verekedésről készült felvételek nyilvánosságra kerültek

Csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítanak két embert a szerda délutáni, 4-6-os villamoson történt tömegverekedés miatt. Miután a verekedésről készült felvételek nyilvánosságra kerültek, önként adták fel magukat a rendőrségen. A videó készítője, akit elsőként a 24.hu talált meg, Híradónknak azt mondta, megdöbbentő és sokkoló volt látni a verekedést.

Részletesen megmutatta a nyomozóknak, hol és hogyan végzett egy vállalkozóval

Videón a helyszíni kihallgatás képei! Nyilvánosságra hozta a rendőrség azt a felvételt, amelyen a csantavéri gyilkosként elhíresült férfi részletesen megmutatja a nyomozóknak: hol és hogyan végzett egy vállalkozóval még két éve, a Szilas-patak partján. A gyanú szerint drogot adott volna el későbbi áldozatának, de az rájött, hogy kokain helyett cukrot kapott - ezért ölhette meg őt gyilkosa. Az ügyben most zárták le a nyomozást.

Farkaskölyköt vett videóra egy erdész a Bükkben

Farkaskölyköt vett videóra egy erdész a Bükkben. A felvételeket közzétette, de azt nem árulta el, pontosan hol készültek. Az állat körülbelül négy hónapos lehet. A nemzeti park szakértője szerint egy 4-5 tagú farkascsalád élhet a környéken, valószínűleg a többiek is a közelben voltak.

Újabb videók kerültek elő az érdi tömegverekedésről

Egy fiatal pár szakítása miatt tört ki az érdi halálos tömegverekedés – ezt mondta híradónknak a helyi roma önkormányzat vezetője. A csütörtök esti utcai balhé óta több rendőr járőrözik a városban, a rendőrség és a városvezetés pedig mindenkit nyugalomra int. Közben újabb videók kerültek fel az internetre, amelyek a tömegverekedésről és az azt megelőző üzengetésről készültek.

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal pénteken este Győrben. A polgármester osztotta meg elsőként a videót, amelyen két BMW-s füstölve és fékcsikorgatva körözött egy győri körforgalomban. Egyikük viszont belerohant egy autóba, a vétlen sőfört pedig egy másik autósnak lökte. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök a történtek után elfogták a szabálytalan fiatalt, akit úgy tudjuk azóta már hazaengedtek.

Videón a lángoló teherautó

Videóra vették, ahogy több méteres lángokkal égett egy alkoholos italokat szállító teherautó még pénteken, Pécsen. A híradónknak eljuttatott felvételen mindjárt láthatják, hogy a tűz egy útmenti házat is veszélyeztetett. Az épületre végül nem terjedtek át a lángok, a furgon viszont teljesen kiégett.

Rasszista szövegű videót osztott meg Twitter oldalán az amerikai elnök

A felzúdulást látva szóvivője azt mondta: Donald Trump nem hallotta, mi hangzott el a felvételen. Bejegyzését később töröltek. Ez és két másik - a világhálóra most felkerült - videó is jól mutatja az Egyesült Államok megosztottságát. Az egyiken, a leginkább Boratként ismert brit komikus, Sacha Baron Cohen trollkodott egy szélsőjobboldali rendezvényen. 

Norvégiában egy 800 méteres partszakasz beleomlott a tengerbe

Megdöbbentő videofelvételek örökítették meg, ahogy Norvégiában egy 800 méteres partszakasz beleomlott a tengerbe. A hatalmas földcsuszamlás nyolc épületet is a vízbe sodort, de ezek üresek voltak. A mentőcsapatoknak mindössze egy embert és egy kutyát kellett kimenteni a területről.

Tolatni kezdett az autópályán, miután rájött, hogy nem kanyarodott le a lehajtónál

Videón az életveszélyes manőver! Tolatni kezdett egy autós az M7-esen, miután rájött, hogy nem kanyarodott le a veszprémi lehajtónál. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. A mögötte érkező időben tudott fékezni - ő rögzítette az esetet. Híradónknak azt mondta: ennyire még sosem ijedt meg vezetés közben. A rendőrök még keresik a szabálytalan sofőrt, aki pénzbírságot kaphat.

NE HIGGYEN EL MINDENT: Így próbálkoznak az unokázós csalók

Fodor Zsóka színművésznő közreműködésével készített bűnmegelőzési videót a rendőrség. Az úgynevezett unokázós csalások közös jellemzője, hogy a bűnözők telefonon hívnak fel idős embereket. A csaló a kiszemelt áldozat hozzátartozójának (unokájának, gyermekének) adja ki magát, vagy azt mondja, hogy az ő megbízásából telefonál. Azt állítja, hogy az unoka (gyermek) valamilyen bajba került (például autóbalesetet szenvedett vagy tartozása van), és sürgősen pénzre van szüksége. Mivel közvetlen találkozáskor könnyen kiderülne, hogy nem ő az unoka, akadályoztatására hivatkozva valakit elküld a pénzért, esetleg ékszerekért.

Koronavírus-tájékoztató kampányfilmben a Minyonok

A nagysikerű rajzfilm készítői az Egészségügyi Világszervezettel együttműködve készítették el az egy perces rövidfilmet, amelyben a gonosz Gru és sárga barátai adnak tippeket arra, hogy hogyan lehet túlélni ezt az időszakot.

GYORSHAJTÁS: A kanyart már nem tudta bevenni a sofőr

154 km/órát mutat a sebességmérő, miután a fekete kocsi megelőzte a civil rendőrautót a 84-es főúton, Vas megyében. A fedélzeti kamera rögzítette a gyorshajtót, a felvételt pedig az Országos Rendőr-főkapitányság hozta nyilvánosságra. Ezen a szakaszon legfeljebb 90-nel lehet menni, és az autóst ez láthatóan nem zavarta, mert tovább gyorsított. 185-tel érte utol a következő kocsit, majd 190-nel azt is megelőzte. A rendőrök a borgátai leágazónál nyomát vesztették a száguldozónak, de tovább keresték. Egyházashetyére érve a helyieket kérdezték, hogy látták-e a sötét BMW-t - végül egy kereszteződésben találták meg.

Több ilyen videót az internet nem bír el! Vannak, akiknek megártott a karantén...

Egyes emberek könnyebben, míg mások nehezebben viselik a bezártságot. Íme néhány példa az utóbbira!

„Ilyet még senki sem csinált!” avagy ő az első srác, aki bejön Sztarenki Dórinak!

A repülőgép koordinátorként dolgozó fiú egy összművészeti performansszal próbálta levenni a zsűrit a lábáról. A minimál stílusú videó bemutatta, hogy van, aki még ByeAlexnél is jobban imádja magát.

Elképesztő kegyetlenséggel szembesül Levente

Óriási bajban van az igazgató, ugyanis egy olyan videó terjedt el róla a neten, amit egyszerűen nem fog tudni kimagyarázni

Jason DeRulo megkísérelte fúróval enni a csöves kukoricát...

Jason DeRulo is kipróbálta az egyik legismertebb internetes kihívást, a fúrófejes kukoricaevést. Erről Instagram oldalára is feltett egy videót. Az énekes megkísérelte fúróval enni a csöves kukoricát.

Egy belső sávban autózó tanulóvezetőt büntetett egy sofőr

Egy belső sávban autózó tanulóvezetőt büntetett egy sofőr Szombathelyen. Mindezt rögzítette a tanulóautó fedélzeti kamerája. Az oktató azt mondta az RTL Híradónak, gyakori az ehhez hasonló eset, de a tanulóknak meg kell tapasztalniuk, hogy milyen a belső sávban közlekedni, illetve onnan kisorolni, ami szerinte az egyik legveszélyesebb manőver.

BÜNTETŐFÉKEZÉS: A sofőrnek nem tetszett, ahogy a tanulóvezető haladt

Éppen csak gurul a belső sávban a fekete autó Szombathelyen. Majd felvillan először a bal, utána pedig a jobb indexe is. Ekkor már szinte megálltak. Az úgynevezett büntetőfékezés a mögötte lévő tanulóvezetőnek szólt. Ennek az autónak a fedélzeti kamerája rögzítette az esetet. Az oktató szerint 47-tel mentek, ami teljesen elfogadható sebesség, még a belső sávban is, és semmiképp sem szabálytalan.

Super Gitta vs. Koronavírus

Ha a teszt nem elérhető, mi mást is tehetnénk, mint hogy szembeszállunk az ellenségekkel és a főgonosszal?!

Lebukott! Baki maradt Damján videójában

Volkov Damján egy átlagos karanténban töltött napját mutatta meg viccesen egy felgyorsított videóban.

Karantén disco Liptai Claudiáéknál!

A színész, műsorvezető - aki imád táncolni - ismét egyedi videóval lepte meg rajongóit. A férje, Pataki Ádám segített neki ebben, aki hol biztonsági őrként, hol pedig lemezlovasként vette ki a részét a rendhagyó buliból, ahol a DJ pultot a vasalóasztalon rendezték be. Claudia igazán csinosan érkezett a partyba, ahol nem csak táncolt, de részleteket is énekelt a kedvenc slágereiből.

Három ufóvideót hozott nyilvánosságra a Pentagon

Három hivatalos ufóvideót hozott nyilvánosságra a Pentagon, a közleményük szerint ezeken azonosítatlan légi jelenségeket mutattak be. A felvételek 2004-es, illetve 2015-ös gyakorlórepülések során készültek, amelyekről korábban is szivárogtak ki információk, de hivatalosan csak most erősítette meg az amerikai védelmi minisztérium.

Fedélzeti kamera rögzítette a mentőautó balesetét

Oldalára borult egy mentőautó még szerdán - fedélzeti kamera rögzítette a balesetet. A vezetéstechnikai oktató szerint a felvétel alapján már vélhetően pirosat mutatott a jelzőlámpa annak a kanyarodó autónak, amely kihajtott a szirénázó mentő elé. Az éppen riasztásra vonuló mentőben ülők könnyebben sérültek meg.

Külföldön élő magyarok meséltek a koronavírus-helyzetről

Az elmúlt napokban szerte a világban élő magyarok küldtek nekünk videókat és mondták el, hogy az adott országban hol tartanak a koronavírus-járvány megfékezésében. Három magyar nő tapasztalatait mutatjuk Máltáról, Izlandról és Dél-Afrikából.

Egyenruhások, akik tudják, mi kell a nőknek

Nem kell a tengerentúlra utazni szexi tűzoltókért, hazánk fiai sem tétlenkednek videó készítésben. A debreceni tűzoltók ezzel a pár perces szösszenettel akartak kedveskedni kolléganőjüknek nőnap alkalmából, mindezt úgy, hogy a felvételeket maga az érintett kedvenc kollegina rögzítette és láthatta testközelből a performanszot.

Segít neki a gyógyulásban, ha ad magára

Hamarabb gyógyul, ha ad magára, például ha sminkeli magát - ezt mondta híradónknak az a 16 éves újhartyáni lány, akinek január végén volt kétoldali tüdőátültetése. Evelin karácsonykor még életveszélyes állapotban volt, oxigénpalack nélkül sehová sem mehetett. Ma már otthon lábadozik, és folyamatosan posztol magáról az egyik közösségi oldalon. Nemcsak a betegségéről beszél kendőzetlenül, hanem a hobbijairól is, például az arc- és körömfestésről.

Egy videó miatt rendelte el Mekka kormányzója egy szaúd-arábiai énekesnő letartóztatását

Elrendelte egy fiatal szaúd-arábiai énekesnő letartóztatását Mekka kormányzója, mert egy rap-videóban arról énekel, hogy a mekkai lányok a legszebbek. Bár a klipben hajat eltakaró fátylat visel, és a dal ártalmatlan szövege sem nyújt elvileg támadási felületet, a hatóságok szerint mégis megsértette az iszlám szent városát.

Youtuberek, akik már azzal is pénzt keresnek, ha alszanak

Vannak dolgok, melyekre egyszerűen nincs magyarázat. Például arra az 5 órás videóra, amin egy férfi végig alszik. És ezt 18 millióan meg is nézték, ezzel pedig a készítője több, mint 1 millió 200 ezer forintnak megfelelő összeget keresett. De magyar youtuberek is alkottak már forradalmit a neten, megmutatjuk a kedvenceinket!

Támadják, mások viszont egyetértenek Norbival, kik ők?

Az országos botrány új hullámai, ahol már a Norbi pártján állókat is támadják. Kelemen Anna és Dér Heni is elmondja, hogy miért és miben értenek egyet a fitnessguruval. Vajon akkor is ez történt volna, ha a hírességek nem kapják fel a videót?

Rakéta találhatta el az ukrán utasszállító gépet

Egy mobiltelefonos videó bizonyíthatja, hogy rakéta találhatta el a Teherán mellett lezuhant ukrán utasszállító gépet. A gép még egy ideig repült és megpróbált visszatérni a teheráni reptérre, de a fedélzeten 176 emberrel földbe csapódott. A 176 halálos áldozatot követelő repülőgép szerencsétlenséget egyre valószínűbb, hogy nem műszaki hiba okozhatta.

Kevesebb mint 3 perc alatt kifosztották a busz utasait

2 perc 40 másodperc kellett két kolumbiai rablónak, hogy egy bogotai busz utasait kifosszák két megálló között. A biztonsági kamera testközelből rögzítette az akciót, valamint az áldozatok reakcióit. A rendőrség megállapította, hogy a rablók nem a kijelölt megállóhelyen szálltak fel a buszra - a sofőr szerint azonban nem ilyesmiken múlik a közbiztonság állapota.

Boldog ünnepet kívánnak a mentők - de még hogy!

A magyar mentősök meglehetősen egyedi módját választották, hogy boldog és balesetmentes karácsonyi ünnepeket kívánjanak.

Óriási szarvascsorda trappolt át az úttesten Baranya menyében

Óriási szarvascsorda trappolt át az úttesten Baranya megyében - erről videó is készült. Ezen azt látni, hogy két autó is lefékez az állatsereglet miatt. A baleseti szakértő is ezt javasolja, de ha kikerülné valaki őket, csak kis kormánymozdulattal tegye. Egyébként az állatok nem agresszívak, azért mozognak nappal, mert valami felzavarja őket.

Újabb rudlit vettek videóra Baranyában

A csordába verődött szarvasokat ezúttal fényes nappal, Mohács közelében vették fel. Látszik, hogy az állatok a vezértehenet követve vágtatnak át az úton, éppen egy miattuk lassító rendőrautó előtt. A több mint száz állatból álló rudli vonulása nem okozott balesetet.

Bori videóban figyelmeztette a nőket, hogy kerüljék el Dávidot és a DJ Sport fitneszt

Bori elkészítette a válaszvideót Dávid mentegetőzésére…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

TIMELAPSE: Lélegzetelállító felvételek Pécsről <3

Látványos timelapse, (vagyis azonos időközönként készült fotók gyors egymás utáni lejátszásából álló videó) készült Pécsről. A kisfilmben egyebek mellett különleges, akár órákig tartó időjárási jelenségeket sűrítenek néhány másodpercbe, így látható benne a várost megtépázó vihar vonulása, vagy olyan felvétel-sorozat is, amin Pécs fokozatosan ködbe burkolózik. A videót készítője, Mészáros Dénes, nyolc év és több mint ezer munkaóra után ma tette közzé a világhálón. Azt mondta, azért készítette a filmet, hogy minél több emberrel tudja megosztani a fotózás során szerzett élményeit.

Benzinkutakon vetítik a szabálytalan kamionosokról készített videót

Benzinkutakon vetítik hamarosan a rendőrség szabálytalan kamionosokról készített videóját. Így szeretnék elérni, hogy kevesebb legyen a kamionbaleset, amit elsősorban a tiltott előzések, és a követési távolság be nem tartása okoz. A rendőrök a videóval nemcsak a magyar sofőröknek, hanem a román, bolgár, szerb és török kamionosoknak is üzennek.

Nap felvétele: A cicák frászt kapnak a macskás filtertől

Szegény cicusokra egy okostelefonos alkalmazás hozza a frászt. A macskás filter annyira élethű a számukra, hogy nem igazán tudnak mit kezdeni, hirtelen átváltozott gazdijukkal.

A Hit Gyülekezete vezetője szerint démonokat idéz meg a jóga

Démonokat idéz meg a jóga - ezt mondta a Hit Gyülekezete vezetője. Németh Sándor arról is beszélt egy összejövetelen híveinek, hogy aki jógázik, az a testét a gonosz szellemeknek áldozza. A prédikátor szavai felháborították a jógázókat, az indiai nagykövetség kulturális intézete pedig közleményben írt arról, hogy Németh helytelenül értelmezi a jógát.

Póczikhoz köthető személy készítette a felvételeket Borkairól?

A zsarolással gyanúsított Póczik József volt válogatott labdarúgóhoz köthető személy készíthette Borkai Zsoltról és társairól a szexvideókat és fényképeket az elhíresült adriai luxusjachton. A 24.hu úgy tudja, hogy a felvételeket készítő férfit szintén gyanúsítottként hallgatták ki zsarolás kísérleté miatt. Póczik Józsefet hiába kerestük, sem ő, sem ügyvédje nem akarta kommentálni a híreket.

Először kóstolta meg a citromot Kiss Ramóna kisfia, mutatjuk, hogy reagált

Bár maga a citrom savanyú, de ez a videó annyira édes, hogy az egész internetet felrobbantotta. Kiss Ramóna szerdán posztolta közösségi oldalán azt a videót, amelyben megörökítette, hogy kisfia, Noé életében először ízlel meg egy citromot.

Látták és hallották, mégsem tett senki semmit

Megdöbbentő videó érkezett szerkesztőségünkbe. Egy szomszéd kamerával a kezében kopogott be a másik szomszédhoz, ahonnan rendszeresen hallotta, hogy bántják a gyereket. A felvételen látszik, hogy a megzavart szomszéd, nadrágszíjjal a kezében nyit ajtót.

Részegen akart volán mögé ülni

Két ember tudta csak felsegíteni a földről, annyira részeg volt, ennek ellenére vezetni akart. A két autós akadályozta meg abban, hogy a férfi a volán mögé üljön. Minderről videó is készült, amelyet a Budapesti Autósok Közössége hozott nyilvánosságra. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint semmiképp se engedjük, hogy bárki ittasan vezessen.

Összeomlott egy építés alatt álló szálloda

Legalább ketten meghaltak, amikor összeomlott egy építés alatt álló szálloda az Egyesült államokbeli New Orleans-ben. A tragédiáról videó is készült. A hotel a történelmi francia negyedben épül. Több mint százan dolgoztak az épületnél, amikor eddig ismeretlen okból bekövetkezett a tragédia. 18-an megsérültek. A mentőcsapatok még kutatnak a romok között, mert egy munkást nem találtak meg.

Róka tévedt lakótelepre Miskolcon

Róka tévedt lakótelepre Miskolcon, erről felvételek is készültek. Az állat békésen sétálgatott a panelházak között és egészen közel ment az őt filmezőkhöz. Az állatorvos arra figyelmeztet, ha egy róka túl barátságos, akkor akár veszett is lehet. Ezért is mindig érdemes megtartani a biztonságos távolságot.
A rókáról készült teljes videót itt nézheted meg.

Borkai Zsolt: Hibáztam és megbántam

Hibázott és megbánta - ezt mondta Borkai Zsolt az őt ért vádakkal kapcsolatban. Győr fideszes polgármestere elismerte, hogy a róla nyilvánosságra került képek és videók részben valódiak. Bejelentette, hogy nem lép vissza a polgármester-jelöltségtől és feljelentést tesz. A felvételeket szivárogtató blog hétfőn elérhetetlenné vált, később azonban egy új helyen újraindult. A Fidesz szerint az ügy Borkai Zsolt magánéletének a része. Az ellenzék viszont azt mondja, ha közpénzt is érint, akkor közügy.

Lemezszerződést ajánlottak a metróaluljáróban dalra fakadó hajléktalan nőnek

Mesébe illő ennek a hajléktalan hölgynek a története, aki a jegyellenőrnek fakadt dalra egy Los Angelesi metróaluljáróban. A kalauznak annyira tetszett, amit hallott, hogy fel is vette a telefonjával, és megosztotta az interneten. A videó vírusként terjedt és eljutott a Grammy-jelölt producerhez, Joel Diamond-hoz is, aki azonnal lemezszerződést ajánlott neki.

Zárlatos tévé miatt csaphattak fel a lángok

Zárlatos tévé miatt csaphattak fel a lángok egy nyíregyházi lakásban szerdán délelőtt. Erről egy közelben lakó videót is készített. Az ott lakó nyugdíjas asszony később azt mondta, pattogó hangokat hallott a nappaliból. Mire átment a nagyszobába, már sűrű füsttel égett a tévé és környéke. Azonnal hívta a tűzoltókat, akik porraloltóval fékezték meg a tüzet. Senkinek nem esett baja. A nappali egy része kiégett, úgy tudjuk, a kár több százezer forint.
Videó: Levadászva csoport, fotók: Katasztrófavédele.

Centiken múlt, hogy nem gázolták el a kislányt!

Kis híján elgázolt egy kislányt egy BKV-busz Budapesten - erről videó is készült. A gyerek a zebrán akart átmenni egy kétsávos úton, a 9. kerületben: már az út felénél járt, amikor az érkező busz majdnem elütötte. Ha a kislány nem szalad arrébb, elsodorja. A buszos szakszervezet szerint a sofőr súlyos hibát vétett. A BKV-nál belső vizsgálatot indítottak ellene.

M. Richárd videózta magát a baleset előtti pillanatokban

Elképesztő videó került elő M. Richárdról, aki a brutális baleset előtti pillanatban is videózta magát telefonjával. A végén a felvétel megszakad, de vajon köze volt-e ennek a tragédiához?

Megmutatta a „boldogító igent” Varga Balázs

A Drága örökösök Józsija, azaz Varga Balázs és párja, Fruzsi megmutatták a Fókusznak esküvői videójukat. Meséltek a nagy napról és a hosszas esküvői előkészületekről is.

Letartóztatták a brit ékszerrablót

Egy hónapra letartóztatásba helyzete a bíróság azt a 28 éves brit férfit, aki a gyanú szerint hétfőn hajnalban kirabolt egy ékszerboltot Pécs belvárosában. A lopást több járókelő is látta, sőt, a szemközti házból valaki videóra is vette. A lopással gyanúsított fiatalember hétvégén érkezett Magyarországra, mert itt akart letelepedni.

GYILKOSSÁG: előre közölte egy videóban, hogy mire készül

Korábban, egy közösségi oldalra feltöltött videóban fenyegetőzött az a férfi, aki aztán augusztus 19-én egy koncert közben késelte meg ismerősét Polgáron. A 41 éves áldozaton már nem lehetett segíteni, kórházba szállítás közben meghalt. A videó részletét torzítva közöljük!

Sokkoló MÁV-os videó

Valósággal felnyársalja a kocsit a mozdony ütközője, egyenesen az utastérbe fúródik – sokkoló videót készített a MÁV. Egy megrendezett jelenetben mutatják be, hogyan roncsolja szét a síneken álló autót a vonat. A videóval a MÁV azt szeretné elérni, hogy a közlekedők vegyék komolyan és tartsák be a szabályokat. Idén 30 balesetben, 10-en haltak meg vasúti átjáróban.

Különleges budapesti videót töltött fel az internetre Richard Nixon családja

A Nixon család a saját youtube csatornájára töltött fel egy videót, amelyen 1963. júliusában Budapesten bicikliznek. Egy körutazás alkalmával látogattak a fővárosba, és egy néma, de színes filmet készíttettek ezekről a napokról. Amikor a felvétel készült, még John F. Kennedy volt az elnök az Egyesült Államokban.

Sárközi Ákos feleségével énekel! VIDEÓ!

A Konyhafőnök séfje éppen családjával nyaral, és úgy tűnik, feleségével nagyon egy hullámhosszon vannak. Ezt a videót ne hagyjátok ki!

Összefirkáltak két metrókocsit, felvette őket a biztonsági kamera

Egymást videózták a fiatalok, mialatt festékszóróval összefirkáltak két metrókocsit a hármas vonalon. De nem csak a graffitisek rögzítették az eseményeket, hanem a biztonsági kamera is. A rendőrség most a felvételek alapján keresi a 4 vandált. A BKV adatai szerint évente milliós nagyságrendű kárt okoznak a cégnek a graffitisek, akik ráadásul életveszélyben vannak a metró vágányainál futó magasfeszültség miatt.

Zuhanyzás közben készített videót nőkről egy kukkoló

Remegett, sírt, és a szobából sem mert kijönni az a nő, akit zuhanyzás közben kukkolt egy férfi Zamárdiban szombat éjjel. Kolléganője nyilatkozta ezt az RTL Híradónak. Őt szintén videóra vette fürdés közben a kukkoló. A budapesti férfi akció közben bukott le, a rendőrök elvették a mobilját és kihallgatták tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt.

Szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben

A városháza előtti szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben. Az együttlétről valaki videót is készített. Ezen látszik, hogy a szokatlan belvárosi jelenetnek nézőközönsége is volt, többen tapsoltak és biztatták a párt. Őket azonban ez cseppet sem zavarta. A rendőrség közerkölcs megsértése miatt indított eljárást.

A vonat és a peron közé esett egy kisfiú Ausztráliában

Sokkoló felvételt tett közzé az ausztrál Új Dél-Wales állam közlekedési minisztere. Éppen egy vonat érkezett meg az állomásra, amikor egy kisfiú az anyukájával együtt fel akart szállni rá.

Ivanka Trump megpróbált elvegyülni

Kritika és gúnyolódás tárgya lett Ivanka Trump, miután egy meglehetősen kínos videó látott napvilágot róla. Az amerikai elnök lánya a legfejlettebb gazdaságú országokat tömörítő G20-ak oszakai csúcstalálkozóján próbált elvegyülni a világ vezetői között, ám meglehetősen fagyos fogadtatásra lelt. A világsajtó azt találgatja, hogy egyáltalán mit keresett ott.

Videó a benzinkútrablásról


szerző:
2019.06.28. 16:13
Videó a benzinkútrablásról

Videón a rablás előtti percek! Csak az RTL híradónak mutatták meg azokat a felvételeket, amit a győri benzinkút csütörtöki kirablása előtt vett fel a töltőállomás kamerája. Úgy tudjuk, a rabló több mint 10 millió forintot vitt el, miután gázsprayvel lefújta az alkalmazottakat.

VIDEÓ: ott voltunk Solti Ádámék esküvőjén!

A Fókusz kamerája végig jelent volt a felejthetetlen eseményen. Mutatjuk!

Videó az ámokfutásról

Legalább fél tucat szabályt szegett meg az az autós, aki egyebek mellett a szemközti sávban, az útpadkán előzött kocsisort pénteken, Üllőn. Az esetről videó is készült. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő felfoghatatlannak nevezte az ámokfutó sofőr viselkedését, aki szerinte akár tömegbalesetet is okozhatott volna.

Orbán példáját akarta követni az osztrák alkancellár

A felvételen Orbán Viktort többször is említette Heinz-Christian Strache. Nemcsak arról a médiahátországról beszélt, amit szerinte Orbán Viktor kiépített, hanem megnevezte azt az osztrák üzletembert is, aki bezárta a Népszabadságot, majd az összes, érdekeltségében lévő megyei lapot eladta Mészáros Lőrincnek. A Fidesz érdemben nem kommentálta az alkancellárt lebuktató videót.

Kikeltek a feketególya-fiókák

Kikelt az első fióka a gemenci feketególya-fészekben. A ritka pillanatot rögzítette a fészek mellé telepített kamera. Azóta két újabb fióka is áttörte a tojást, a negyedik kikelésére még egy kicsit várni kell. A szülők most felváltva őrzik, illetve etetik az utódokat.

Így válaszd el a játékot a valóságtól

A több mint 200 ezer követővel rendelkező, miskolci Jánosik Gergőt kérte fel a borsodi rendőrség, hogy készítsen videót olyan témákról, amelyekkel a rendőrség a tizenéveseknek szeretne üzenni. Az influenszer megmutatta, hogy a valóság más, mint a videójátékok, és hogy az iskolai erőszak ellen lehet tenni.

JÁNOSIK GERGŐ: Ha játszunk, elfelejtjük a valóságot

A több mint 200 ezer követővel rendelkező, miskolci Jánosik Gergőt kérték fel, hogy készítsen videót olyan - főleg bűnmegelőzéssel és pályaválasztással kapcsolatos - témákról, amelyekkel a rendőrség a tizenéveseknek szeretne üzenni.

Verekedett a húsvéti nyuszi

Húsvéti nyúlnak öltözött ember verekedett az USA-ban. A nem mindennapi jelenetet járókelők videóra vették. A csetepaté előzménye az volt, hogy egy férfi nekiesett egy nőnek, aki aztán próbálta védeni magát. A nyúl a nőnek akart segíteni.

Videó a halálos hajléktalan-támadásról

Egy csapással leütötték, majd kirabolták a hajléktalant. Biztonsági kamera rögzítette a tavaly júliusi brutális támadást Tatabányán. A videót most hozta nyilvánosságra az ügyészség. A támadók ellen pedig vádat emeltek, egyikük a rablás mellett halált okozó testi sértés miatt is felelhet. Az áldozat ugyanis később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Videón a tevecsikó születése

Bolyhos, nyakigláb tevecsikó született a Veszprémi Állatkertben. A kislány a tevemama első kölyke, alig fél óra alatt, gond nélkül hozta világra kicsinyét - ezt a gondozók videóra is vették. A csikó születése után nem sokkal lábra is állt. Még csak 2 napos, egyelőre nem tágít anyja mellől.
A születésről készült teljes videót itt nézheti meg.

Sokan felháborodtak Pócs János égetős videóján

Viccnek szánta a fideszes Pócs János azt a videót, amelyen a politikus nagyméretű kazánba zár egy roma férfit, de előtte még bedobott egy égő papírt. A felvétel 2008-ban készült, amikor Jászapátiban önkormányzati képviselő volt; jelenleg a parlament tagja. A videó szerint azt mondja: csak azokat a cigányokat égeti el, akikre haragszik. Most arról beszélt a politikus: az azóta meghalt férfi a barátja volt, és az ő kérésére készült a felvétel. A Párbeszéd lemondásra szólította fel Pócs Jánost. A Fidesz szerint nem szerencsés, hogy ilyen videó készült, mert félreérthető.

Mise közben szúrták meg a papot

Megszúrtak egy papot mise közben a kanadai Montreálban. Mindezt élőben közvetítette egy katolikus csatorna. A pap nem sérült meg súlyosan, és már haza is mehetett a kórházból. Azt még nem tudni, hogy miért támadták meg.

Itt a USNK vadonatúj klipje

Ott voltunk a klip forgatásán, ahol közel 700 jelentkezőből választották ki azokat a szerencsés rajongókat, akik az X-Faktor nyertesével bulizhattak egy hatalmasat a partihardkor című vadonatúj klipben.
A teljes klipet itt nézheted meg.

USNK - parihardkor klip


szerző:
2019.03.21. 18:00
USNK - parihardkor klip

USNK rajongók figyelem, most kell a képernyőkre tapadni csak igazán, itt van a fiúk vadonatúj klipje.

Terrortámadás lehetett a keddi utrechti lövöldözés

Terrortámadás lehetett a keddi utrechti lövöldözés - állítják a holland hatóságok. Bár korábban személyes leszámolásra gyanakodtak, azóta a török támadó menekülésre használt autójában találtak egy olyan levelet, amely terrorcselekményre utal. Közben az interneten felbukkant egy nyolc évvel ezelőtti felvétel, amelyen a gyanúsított egy ismert riporternőt sérteget a nyílt utcán az öltözködése miatt.
A teljes videót, amin az elkövető a riporternőt sértegeti, ide kattintva megnézheti.

VIDEÓ: Az utrechti lövöldöző a nyílt utcán sértegeti az őt megszólító riporternőt

A holland rendőrség szerint terrortámadás lehetett a keddi utrechti lövöldözés. Az interneten felbukkant egy nyolc évvel ezelőtti felvétel, amelyen a gyanúsított egy ismert riporternőt sérteget a nyílt utcán az öltözködése miatt. Az ekkor még hosszabb hajat viselő Tanis alpári módon kifogásolta a nő öltözködését. Káromkodások közepette kérdőre vonta, azt hajtogatta, hogy vajon ez lenne a nő szerint demokrácia, majd az iszlám vallásjoggal, a saríával fenyegette meg.

Utánfutót vontató furgon fordult keresztbe az M1-esen

Utánfutót vontató furgon fordult keresztbe az M1-esen, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tömegbaleset. A jelenetet egy szemközti oldalon haladó autó fedélzeti kamerája vette fel, március 15-én. A megpördülő vontatmány egy darabja betörte a szélvédőjét.
Ide kattintva megnézheti a hajmeresztő nézői videókat.

SZEGÉNYSÉG: kétségbeesésében a világhálón kért segítséget a néni

A vilmányi 80 éves néni stábunknak elmesélte, milyen szegényesen élnek, mire lenne szükségük, és hogy mi történt azután, hogy videója felkerült a Facebookra.

Dagad a botrány Mr. Missh körül

Vasárnap óta terjed egy videó az interneten, amelyen az látható, hogy az egyik legfelkapottabb hazai hip-hop/rap előadó Mr. Missh az egyik fellépésén állítólag megüt egy fiatal rajongóhölgyet. A felvétel a rapperhez is eljutott, aki nem tagadta, hogy ő látható a képkockákon. A kérdés az, hogy mekkora felelősség van egy ismert embernek abban, hogy milyen példát mutat a sokszor fiatalkorú rajongóinak.

Youtube-történelmet írt a Despacito

Louis Fonsi és Daddy Yankee 2017-es gigaslágerének klipje lett a videomegosztó eddigi történetének első olyan videója, amely elérte a hatmilliárdos nézettséget.

FAJTALANKODÁS: Az állatorvos megvizsgálta Pötyi disznót

Az állatorvosi szakvélemény egyértelműen igazolta, hogy a disznóval fajtalankodtak. Az állatvédőket kérdeztük az esetről, amiről videó is készült.

Térfigyelő kamerák rögzítették a támadást

Nőnapon raboltak ki egy nőt tavaly Pécsen, a támadást térfigyelő kamerák rögzítették. Az asszony éppen munkába tartott, amikor kirabolták. Mivel nem engedte, hogy támadója elvegye a táskáját, a rabló métereken át vonszolta őt a járdán. A 28 éves férfi ellen rablás és súlyos testi sértés miatt most emelt vádat az ügyészség.

Kiss Ramóna bejelentkezett a babázásból

Az X-Faktor műsorvezetője még január végén adott életet kisfiának, Noénak, azóta pedig kicsit kivonult a közösségi oldalakról… egészen mostanáig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való