KERESÉS search-close

villanyleó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "villanyleó"

Ezen a képen van egy kutya. Te észrevetted?

Leolvadtak az óceánok mélyén az internet kábelei, annyira szétkattintják ezt a képet az emberek, amin egy bújócskában rendkívül tehetséges háziállat bújt el. Ha elsőre kiszúrtad, akkor igazán szemfüles vagy!

Bestseller lett a Mein Kampf Németországban

Ha hiszik, ha nem, ez egy idei hír: viszik Hitlert, mint a cukrot! Azt is elmagyarázzuk, hogy egyesek szerint ez miért jó és fontos.

Fogadjunk, hogy nem tudod NEM elolvasni ezt a mondatot!

Az olvasás olyan, mint a biciklizés - nem lehet elfelejteni! Kivéve persze, ha az ember súlyos agysérülést szenved, egyéb esetben azonban képtelenek vagyunk kiiktatni ezt a képességet. Míg a biciklinél eldönthetjük, hogy felszállunk-e rá, addig az olvasás felett nem rendelkezünk kontrollal. Gyere, és teszteld magad te is!

Percekkel a szülés után a  kórházi ágyon erőszakoltak meg egy nőt Indiában

A tettest a biztonsági kamerák rögzítették, amint áldozatok után kutat a kórház folyosóin. Végül egy olyan nőre csapott le, aki néhány perccel azelőtt esett át egy császármetszésen. Nem sokkal az incidens után a férfi egy másik egészségügyi intézménybe is megpróbált bejutni.

50 cent amerikai rapper túltolta a pénzzel fotózkodást

A gengszter hip-hopban utazó zenész a tavalyi évben csődöt jelentett, de a connecticuti bíróság csődvédelmet ítélt meg neki. Azonban egy jól sikerült pénzes fotó miatt újratágyalhatják az ügyét.

Unatkozol? Nézegess indoklatlanul gazdag orosz tinédzsereket!

Nem fogsz többé unatkozni! A kőgazdag orosz fiatalok fotóit gyűjtő Instagram-oldalon egymást érik a menő sportkocsik, a méregdrága ruhák és italok, sőt, van aki még Vlagyimir Putyinnal is lőtt egy szelfit, hogy bizonyítsa, mennyire menő!

Sérült vidrának néztek egy kabátszőrmét a brit hatóságok

A beteg állatról szóló bejelentés után a rendőrök kivonultak, azonban a helyszínen csak egy bundáról levágott szőrmét találtak.

Egy amerikai nyert egy utat Velencébe, és fogalma sem volt róla, hol van az

Az erőteljes földrajzi hiányosságokkal küzdő versenyző tekintélyes összeget nyert egy amerikai vetélkedőben, sőt, egy velencei utazást is kapott mellé. Kiderült azonban, hogy nem csak azt nem tudja, hogy milyen országban található a lagúnák városa, hanem azzal sincs tisztában, hogy Párizs nem egy önálló állam. :(

A bolygó fiatal kapitánya: 19 évesen rájött, hogyan  tisztítsa meg az óceánokat

2013-ban, alig 19 évesen jött rá Boyan Léc, hogy milyen módszerrel lehet a tengeren lebegő szemetet eltűntetni a leghatékonyabban.

Nádai Anikó megmutatta, milyen fárasztó egy anya élete

A Farm leendő műsorvezetőjét folyton fellármázza a kis Patrik, de a Facebook-ra feltöltött fotó tanúsága szerint ő ezt egyáltalán nem bánja.

Lehet, hogy gazdag vagy, csak nem tudsz róla!

Sőt, lehet, hogy a rokonaid is gazdagok, csak neked nem kötötték az orrodra! Felmérések szerint a gyászoló családtagok gyakran találnak nagy mennyiségű készpénzt vagy más vagyontárgyat nemrég elhunyt rokonuk személyes holmijai közt.

A világ legcsodálatosabb repülőterei

A repterekről elsőre a sorbanállás és a várakozás ugrik be. Itt van néhány különleges példa, ahol a terminálok többek szimpla várotermeknél.

Magyarország bekerült a top 10-be! Az alkoholfogyasztás toplistáján

 Az Egészségügyi Világszervezet éves alkoholfogyasztást vizsgáló ranglistáján nagyon előkelő helyen állunk.

Kína óriásteleszkóppal figyelné meg a földönkívülieket

Több, mint kilencezer embert telepítenek ki az otthonából, hogy gigantikus teleszkópot építsenek a házak helyére Kínában. A beruházás elsődleges célja idegen civilizációk felderítése.

Halálra szelfiztek egy delfinbébit Argentínában

Egy strandoló argentin férfi kihalászott egy delfinbébit, majd szelfikörútra indította a tengerparton. A védett állatka kiszáradt a fotózkodás közben és elpusztult, ezért kidobták.

Kezek nélkül született, mégis zongorista lett belőle

A 15 éves orosz csodagyerek dacol a természet törvényeivel: bár nincsenek ujjai, mégis megtanult zongorázni, az előadásáról készült videótól pedig szinte lángol az internet!

Festőhengerrel a barnulásért

Egy angol nő adott az egyik divatvlogger tanácsára és festőhengerrel festette magát napbarnítottá.
 

Ha besokallt, itt egy stresszcsökkentő, gurgulászó pandamacit!

Kiderült, hogy a pandák kitűnően működnek labdaként.

3D nyomtatóval hoznak létre emberi fület

Egy új, áttörő felfedezésnek köszönhetően egy szuper hightech nyomtatóval képesek lesznek fülporcot, izmot, ereket és akár még koponyacsontot is előállítani. 

Véres Valentin: elfeledett ajándék miatt verte meg férjét egy nő

Kimberly Hammond férje fejére olvasta, hogy nem kapott semmit Valentin-napra. Hogy javítsa párja memóriáját egy baseballütőt használt a nyomatékosításhoz.

A sci-fik valósággá válnak: mikroszkopikus robotokkal gyógyítanák a rákot!

Svájci kutatók kikísérleteztek egy miniatűr robotot, amely képes a daganatra hatást gyakorló gyógyszerek hatásfokát mérni, így sokkal célzotabbá válhatnak a kezelések.

Egyedülálló vízivilág: Egy tó, ami nem tó

Az ausztriai Zöld tó egyszerre a túrázni vágyók és búvárok paradicsoma. Télen egy sekély tavacska, hegyek közti tisztás, tavasztól, ahogy olvadásnak indul a hó, hihetetlen, vízalatti oázissá válik.

Van felesleges 12 milliója? Akkor vegyen majmot az ujjára!

A törpe selyemmajom az új dili Kínában! Kár, hogy csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak a tartását, a méretével ellentétben ugyanis kifejezetten borsos ára van.

Utál lépcsőzni a plázákban? Kínában megoldották ezt a gondot egy csúszdával

Ha a hetedik emeleten jár, de meglát egy kihagyhatatlan akciót az elsőn, néha a lépcső vagy a lift lassú megoldásnak tűnik. Kínában, pontosabban Sanghajban egy bevásárlóközpontban áthidalták ezt a problémát egy több emeleten átívelő csúszdával. 

Így töltötték meg a tiltakozó pedagógusok a Kossuth teret

Az eső, és a szokatlanul korai időpont ellenére is több ezren gyűltek össze a Kossuth téren, hogy a kormány oktatáspolitikája ellen tüntessenek. A főként pedagógusokból és gyermekeik jövőjéért aggódó szülőkből álló tömeg szerint a központosító törekvések lassan teljesen ellehetetlenítik a tanítást Magyarországon. Mutatunk egy csomó képet az eseményről!

Klímaváltozás: Most akkor jön a víz? Vagy nem jön a víz?

A NASA műholdak szerint 3,2 trillió tonna vizet szívott magába eddig a szárazföld, az elmúlt évtizedben, így lassult le a tengerszint emelkedésének üteme. Mielőtt ez a tanulmány megszületett volna, csak halvány elképzelései voltak a világnak arról, hogy milyen módon befolyásolta a klímaváltozás a föld vízének természetes körforgását.

Űrlény-láz: Fényes nappal UFO-t láttak Angliában!

Egy bristoli nő, Fiona Powell szkeptikus volt eddig az idegeneket illetően, aztán a lányával tett séta során szembe került egy repülő csészealjjal.

Mindjárt itt a tavasz! Ha kövérnek érzi magát, takarítson!

Egy új tanulmány kiszámította, hogy egy hétre való házimunka közel 2000 kalóriától szabadítja meg az embert. Egy órányi mosogatás eléget kb. 78 kalóriát, ugyanannyit, mint 100 felülés.

Valentin napi csoda: 70 év után újra együtt a szerelmespár

Közel 70 év után újra találkozik a világháborús veterán rég elvesztett szerelmével. Az internet és gyermekeik segítségével akadtak újra egymásra.

A szomszédjától lopott, és még a lábnyomait sem tüntette el

A rendőröknek viszonylag könnyű dolguk volt a Polgáron történt betöréssel: az udvaron megtalálták az elkövető lábnyomait, és nem is kellett messzire követni őket, ugyanis a tettes a szomszédban lakott.

Az USA hadserege kifőzte a 3 évig friss pizzát. Ami FINOM!

A hadsereg laboratóriumában sikerült létrehozni egy  pizzát, ami akár három éven keresztül ehető marad,  és még az íze is meglepően jó.

Sokat eszik? Vigyázzon, mert buta lesz!

Újabb kutatások szerint összefüggés lehet a túlzott cukor és zsírfogyasztás, illetve néhány agyi megbetegedés között.

Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?

Egy rész erejéig újra összeállnak a Jóbarátok, kivéve Matthew Perry-t. Az apropó James Burrows rendező ünneplése volt, ugyanis elérte az 1000-ik általa rendezett sorozatepizódot.  Az eseményre való tekintettel nézzük meg mi történt a sorozat vége óta a Jóbarátokkal. 

Retteg a terminátorok korától? Nézegessen buta robotokat!

Ha ön is aggódik a robotok irányította háborútól, mint a Tesla igazgatója Elon Musk vagy Stephen Hawking, nézzen meg pár rosszul funkcionáló gépet. Az ügyetlen sörtöltő robot és a kétballábas focirobot bizonyítják, hogy még van  mit fejlődnie a robotikának.

Krokodilt dobott egy gyorsétterembe!

Egy floridai srác (23), jó viccnek gondolta, hogy egy gyorsétterem ablakán behajít egy közel másfél méteres aligátort. A szerencsétlen állatot rögtön kimentették és természetes környezetében elengedték.

Csúnyán lebukott a látnok, aki azt állította, hogy képes kapcsolatot teremteni a halottakkal

A magát halottlátónak beállító nő több ügyfelének is ugyanazt a levelet küldte ki azzal, hogy egy elhunyt rokon üzenetét tartalmazza.

Update: A legfrissebb tudnivalók a rémisztő Zika vírusról

Pénteken brazil kutatók nyálból és vizeletből is kimutatták a vírust. Messzemenő következtetéseket még nem vontak le, de újabb adalék lehet a Zika megismerésében. Minden napra jut valami új, összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy naprakész legyen.

VV Maci megtalálta a szerelmet, és kapaszkodj meg: nem ember a kiszemelt! 18+

A tökéletes párt, a nekünk teremtett személyt nagyon nehéz megtalálni. Türelmesen kell várni, hogy az élet elénk sodorja azt, akire szükségünk van. Ez történt Macival is, aki első pillantásra tudta, hogy megtalálta az igazit, amikor az utcán sétálva összetalálkozott ezzel a nem mindennapi FÁVAL! A megható pillanatokról készült videót a Facebookon osztotta meg, és most te is megnézheted! 

Helló 21. század! Egy nő fitness-karórája előbb tudta, hogy terhes, mint a nő maga

Egy férfi a felesége fitness-órájával kapcsolatosan érdeklődött egy fórumon. Az eszköz folyamatosan magas pulzusszámot és megnövekedett vérnyomást mutatott. A pánt használói elmondták, hogy ez nagy valószínűséggel terhességet jelent. Így is lett.

Ha eddig félt a pitbulloktól, mostantól nem fog!

Egy amerikai fotóművész megelégelte, hogy a társadalom jelentős része kirekesztően bánik a szegény Amerikai pitbull terrierekkel. Ezért létrehozta a „Pit Bull Flower Power” nevű csoportot, ahol  virágkoszorús kutyákat fotóznak, hogy az emberek újra a szívükbe zárják ezt a fajtát.

Az X-men sztárját, Hugh Jackmant már ötödször operálták bőrrákkal

A Farkas karakterében mindig kőkemény színész komoly betegséggel küzd. Nemrég közzétett egy fotót, mely az ötödik bőrrák eltávolító műtétje után készült.

Úgy tűnik, akinek elég pénze van, akár nemi erőszakot is elkövethet!

Három ausztrál fiatalember évtizedes börtönbüntetéstől menekült meg, miután 22 ezer dollárt fizettek 17 éves áldozatuknak, hogy elálljon a pertől. A nők jogaiért küzdő szervezetek szerint felháborító, hogy egyesek egyszerűen "kivásárolhatják" magukat egy ilyen horderejű bűntetőügyből.

Itt az ideje, hogy befogjuk! A nyitott szájjal alvás árt a fogaknak!

Ha jellemzően nyitott szájjal alszik hamar megoldást kell találnia, ugyanis egy új kutatás kimutatta, hogy legalább olyan káros a fogzománcnak, mint a szénsavas, cukros üdítők vagy ha elfelejtjük megmosni!

Az asztronauták nélkülözhetetlen táplálékkiegészítője: a chiliszósz

A Nasa kutatóinak komoly kihívást jelent, hogy megtalálják azt az étrendet, ami táplálja az űrhajósokat, de közben az evés örömét is képes kiszolgálni. Ez azért is nagyon nehéz, mert az ízlelés tompul az űrben.

Ez a férfi 107 évet élt, és azt állítja, a hosszú élet titka a vörösbor

A spanyol bácsi napi négy üveg bort fogyasztott, és gyakorlatilag egyáltalán nem ivott vizet.

Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni

Filmbe illő jelenetben buktatta le a nő a párját, aki a válás helyett a gyilkosságot akarta választani a kapcsolat befejezésére. A halottnak hitt feleség végignézte a saját "temetését", majd egyszerűen odasétált a megdöbbent férjhez.

A színpadon halt meg az olasz színész, akit a szerepe szerint felakasztottak

Raphael Schumacher múlt szombat óta volt kómában, miután túl élethűre sikerült egy fojtogatós jelenet a darabban, melyben játszott.

Ezeket fogyasztották a leghíresebb sorozatgyilkosok utolsó vacsorájukon!

Ha tudná, hogy a holnapi lesz élete utolsó napja, mit vacsorázna? Ezzel a kérdéssel szerencsére legtöbbünknek nem kell számolnia, az Egyesült Államokban halálraítélt sorozatgyilkosok azonban bármit kérhetnek utoljára. Megdöbbentő kívánságok következnek!

Kim Kardashian 3 millió forintot költött Valentin-napra

A hivatásos celeb, Kim Kardashian több, mint 10 ezer dollárt, azaz kb. 3 millió forintot költött el pezsgőre és ostorra (!), hogy meglepje popsztár férjét.

Holland rendőrség: sasokkal a drónok ellen

A holland rendőrkapitányság a veszélyes és egyre gyarapodó drónokkal szemben egy kissé szokatlan módon, sasokkal lép fel.

Ön mit tart szépnek egy másik emberen? Biztos, hogy ez az ön véleménye?

Az angol Superdrug Online Doctor oldal felmérése alapján gyakorlatilag a társadalom és a kultúránk határozza meg, hogy mit gondolunk szépnek egy másik ember külsején.

Egy kisfiú felajánlotta összes zsebpénzét rákos tanárjának

Camden Hand egy floridai 4 éves 105 dollárt adott tanárnője kemoterápiájára.

Filmszerepet vállalt Ferenc pápa!

Ez az első eset a történelemben, hogy egy pápa színészkedésre adja a fejét, még ha saját magát alakítja is.

Elképesztő fotók a  menekültek mentőmellényeiről!

35-ször több menekült érkezik Európába, mint tavaly ilyenkor. Nemrég készült egy fotó, melyen több ezer mentőmellény látható.

Eljő a terminátorok kora!


szerző:
2016.02.01. 11:51
Eljő a terminátorok kora!

Az amerikai titkosszolgálat szerint Oroszország és Kína egyre előbbre tart a robotika és a fegyvergyártás összekapcsolásában, és ezzel nyomást gyakorolnak a Pentagonra, hogy lépést tartson a futurisztikus géphadtestek fejlesztésében.

Menő akar lenni? Öltözzön úgy, mint Yoda!

Épp, hogy lecsengett a Star Wars mánia az új film okán és máris visszatért a világ a korszakos sficihez. Egy amerikai divat-blogger rávilágított, hogy az immár 7 részes mozi egyik fő karakterének formajegyei egyre gyakrabban érhetőek utol a divatszakmában. Míg a Sith nagyúr a galaxis, addig Yoda a divat diktátorává válik.

A komikus állatfotók versenyén a Superman-hörcsög nyert!

Egy cég fotópályázatára a vadvilág humoros pillanatait kellett beküldeni. A nyertes képek között láthatunk szárnyaló hörcsögöt, vagy az orrát túró gorillát is.

Az elefántorrú kutyánál viccesebb ma már biztos nem lesz!

Ez történik, ha az ember panorámaképet próbál készíteni a telefonjával, de a fránya kutya nem hajlandó egy helyben maradni. Az internet új sztárja, az elefántorrú kutya egy elrontott fényképnek köszönheti a megszületését! További furcsa, de létező állati hibrideket is mutatunk!

Megnyílt a föld Amerikában!


szerző:
2016.01.30. 11:34
Megnyílt a föld Amerikában!

15-20 méteres mélységű szakadék keletkezett egy parkoló és a mellette elhaladó közút alatt Oregon államban. A sok csapadék egyszerűen elmosta a talajt.

Jó hír: megvan az a 14 zöldség és gyümölcs, amivel gond nélkül fogyhatunk!

A Harvard és a Kelet-Angliai Egyetem kutatásai alapján a magas flavonoid tartalmú gyümölcsök és zöldségek fogyasztása segíti az egészséges súly megőrzését.

A rendőrség előtt verekedtek össze

Nem a legjobb helyet választotta a garázdaság bűntettének megvalósításához két férfi Nagykátán. :(

Ennek a nőnek terhesen is kockahasa van!

A 31 éves fitneszmodell és Miss Fitness Universe győztes Stacie Venagro a terhessége ellenére sem mondott le az állandó testedzésről, és sikerült megőriznie a jól látható izmokat a hasán. Kattintson, és mutatjuk a szokatlan pocakot!

Ilyen gyorsan ember még nem rakta ki a Rubik-kockát!

És most sem, ugyanis egy gépnek sikerült kevesebb, mint 2 másodperc alatt megoldani a híres magyar találmányt, melyet Ifj. Rubik Ernőnek köszönhet a világ. A robotot kifejezetten rekorddöntési céllal építették, de kérdés, hogy vajon rekordot dönthet-e egy gép egyáltalán!

Az állatorvossal a hátán szökött meg egy kutya a dokitól

Az érthető, hogy a háziállatok nem szívlelik, ha állatorvoshoz kell menni, de az már kevésbé, hogy akkor ez a rémült jószág miért úgy oldott kereket a rá váró műtét elől, hogy magával vitte az egyik doktort is, méghozzá a HÁTÁN!

Így tüntetett Bokros Lajos és pártja

A Modern Magyarország Mozgalom Bokros Lajos vezetésével tüntetést szervezett a Fidesz újabb alaptörvény-módosítási terve ellen, mely lehetővé tenné, hogy a kormány rendkívüli felhatalmazást adjon magának terrorveszély esetén. Bokros Lajos mellett beszédet mondott Pusztai Erzsébet, a Moma alelnöke, Magyar György ügyvéd, Glázer Attilla fotóművész és Katona Andrea a KARD egyesület alelnöke és az Országos Széchenyi Könyvtár volt igazgatója.

Nem minden színész ért egyet az Oscar-gála bojkottjával

Óriási balhé van az idei Oscar-jelöltek körül, amiért egyetlen fekete alkotó sem került be az esélyesek közé. Emiatt többen úgy döntöttek, bojkottálják a gálát, ezzel azonban nem mindenki ért egyet. Az Oscar-díjas Michael Caine szerint "nem jelölhetnek valakit csak azért, mert fekete", Charlotte Rampling pedig egyenesen azt állítja, a bojkott legalább olyan rasszista a fehérekkel szemben, mint a színesbőrűek hiánya a jelöltek között.

Szeret McDonald's-ba járni? Ezt biztosan nem kóstolná meg!

Egy átlag McDonald's-ba járó legtöbbször valamilyen sajtburgert rendel sültkrumplival és Coca-Colával. És persze nagyon meglepődne, ha ezt kérdezné az eladó: "A sültkrumplit dupla csokiöntettel kéri?" Igen, ez létezik! Legalábbis Japánban: a "Csokoládé Burgonya" a legújabb menüpontja a japán McDonald's -nak.

Itt a bizonyíték, hogy Ákos tényleg mindenhez ért!

Ma kiderült: a Telekom és az Ákost megvédeni szándékozó magyar állam közti csörte egyetlen igazi vesztese valójában a zenész, ugyanis míg ő jelentős támogatástól esett el, amikor a Telekom kihátrált mögüle, addig az állam végül mindössze 50 ezer forintnyi mobilnet-szerződést mondott fel a szolgáltatónál. A keretszerződéseket ráadásul épp aznap hosszabbították meg, amikor  Kovács Zoltán bejelentette a felmondásukat. De egyet se féljünk, Ákos ugyanis ezután is biztosan talál majd üzleti partnereket, a Vállalkozása ugyanis a cégkivonat alapján mindennel, de TÉNYLEG MINDENNEL foglalkozhat, a húskereskedéstől az ingatlanügyekig. Lássuk, mi mindenhez ért Ákos!

Unalmas piknikké változott a taxisblokád!

Punnyadó sofőrök, tehetetlen várakozás - úgy tűnik, hogy ahol megáll a forgalom, ott az élet is hasonló sorsra jut. A taxisok, akik hétfő hajnal óta azért tüntetnek, hogy a kormány tiltsa be az Uber nevű alkalmazást, ugyanolyan elszántak, de a meglepetés ereje és a kezdeti hevesség mintha eltűnt volna. Mutatunk egy halom képet!

Leonardo DiCaprio Oroszországba költözött és rendőrnek állt?

Hát mi folyik a színészvilágban? Depardieau és Steven Seagal után újabb sztár tért meg az orosz állam kebelére?

Kim Kardashian élete párja David Bowie-albummal rukkolhat elő

Kanye West nemrég még az Amerikai Egyesült Államok elnöki székére pályázott, most úgy döntött, inkább a nemrég elhunyt énekes legenda zenei örökségét viszi tovább egy saját lemezzel. Sajnos azt már sosem fogjuk megtudni, hogy az érintett mit szólna mindehhez. Ön szerint szüksége van az emberiségnek egy Kanye West-féle David Bowie-albumra?

Ez a világ legtökéletesebb Instagramja

Itt bizony rögtön értelmét veszti a "Szia cica, van gazdád?" kérdés, mert ezek a macskák egész biztosan nem árva jószágok. Nézze meg képeken, micsoda gazdáik vannak!

Ez a szarka bagózik a világra!

Nincs ennél lazább most az interneten. 

Gyermekekről mintázott szexbábukkal kúrálná ki a pedofilokat egy pedofil

Shin Takagi bevallottan pedofil, ám soha nem próbálta meg a valóságban is kiélni vágyait, azaz egyetlen gyermekkel sem próbált szexuális kapcsolatot létesíteni. Ehelyett teljesen élethű, gyermekeket mintázó, a felnőtt szexbábukhoz hasonló babákat készített, és úgy gondolja, ezek segítségével más pedofilokat is vissza lehetne tartani a gyermekmolesztálástól.

Ez a macska jobban nyomja a felüléseket, mint a legtöbb ember!

Nem tudjuk, miért csinálja, mi indította a különös mozgásforma gyakorlására, de itt egy tornázó macska, amint épp felüléseket végez. Nem fog hinni a szemének!

Vajon mitől döbbent meg ennyire a majombébi?

Az aranycerkófokat sokáig a kihalás fenyegette, egészen a '60-as évekig egyetlen példányt sem láttak belőle, amikor mindenki örömére újból felbukkantak. A kínai Hupej tartomány nemzeti parkjában egy szemfüles fotós nemrég meg is örökítette, ahogy az egyik fiatal példány rácsodálkozik a világra.

Halott nőkkel reklámozta magát a karateklub

Teljes mértékben kimerítette a kegyeletsértés fogalmát egy svédországi karate klub legújabb reklámfogása.

Unatkozik? Jelentkezzen kecskesimogatónak!

Megvan minden idők álláshirdetése: egy kecskefarm önkéntest keres, aki egész nap simogatná a kiskecskéket!

Észak-Korea azt állítja, hogy leradírozhatná a térképről hidrogénbombáival az Egyesült Államokat

Kedves üzenet, nem?

Több, mint 800 gyereket nemzett már a képen látható férfi

Simon Watson Nagy Britannia legtermékenyebb spermadonorjaként emlegeti magát, a tekintélyes gyermeklétszámmal pedig nehéz is lenne vitába szállni. Az üzletember az interneten árulja örökítő anyagát, nem titkolt célja, hogy elérje az 1000 biológiai utódot.

Magassarkúra hasonlít, 17 méteres és üvegből van. Mi az?

Tippeljen, mit lát a képen. Nem fogja kitalálni!

Charlie Sheen nem folytatja a HIV-kezelést, állítása szerint ugyanis

Furcsa módon az egész világ meglepődött, mikor a köztudottan szexmániás, drograjongó és pornószínésznőkkel hentergő színészről kiderült, hogy HIV-fertőzött, és már régóta kezelik. Egy interjúben most bejelentette, hogy már felhagyott a gyógyszerekkel és a hagyományos orvoslással, inkább alternatív gyógymódokat keres. A haláltól pedig nem fél, mert eleve "halottnak született".

Ez a kutya szilánkosra töri az Ön szívét is

Nem elég, hogy simogatnivalóan aranyosan néz ki, még öltözködni is remekül tud. A két éves, Reagan nevű labrador fényképei választ adnak a kínzó kérdésre: vajon hány lábukon viselik a kutyák a nadrágot? Cukisággaléria a klikk után!

Mutatjuk a legdurvább esküvői fotókat!

Azt mondja, hogy egy esküvőről csak sablonfotókat lehet készíteni? Nézze meg ezeket a képeket, és megváltozik a véleménye. 

Itt vannak az első felvételek a legkeresettebb terroristáról

Salah Abdeslam-ot a november 13-i párizsi terrortámadások értelmi szerzőjének és irányítójának tartják, jelenleg ő Európa legkeresettebb embere. Az egyik francia tévécsatorna most képeket tett közzé, melyeket egy, a francia-belga határ közelében található benzinkút biztonsági kamerája rögzített a támadások másnapján

Látott már majompofájú malacot? Nem? Akkor most fog!

Kubában született ez a furcsa mutáns izé, ami leginkább egy majom és egy sertés keresztezésének tűnik. A helyiek csodájára jártak, egészen a születése után négy nappal bekövetkezett haláláig. Úgy vélik, a környezetszennyezés állhat a furcsa jelenség mögött. Figyelem, bizarr fotók jönnek!

Macikutyustól robban fel az internet

Ilyet még nem látott! Überhiperultracuki!

Isten hozta a babákkal játszó felnőtt férfiak világában!

Ki mondta, hogy a baba lányoknak való játék? Az igazság az, hogy sokkal több férfi játszik babákkal, mint gondolná: felöltöztetik, kisminkelik, és mindenhová magukkal viszik a kedvenceiket. A Doll Forum nevű oldal ennek a különös hobbinak állít emléket: segítségével az életnagyságú guminőkért rajongó férfiak találkozókat szerveznek, és fotókat cserélnek szenvedélyükről. Most ezekből a bizarr képekből mutatunk egy csokorra valót!

Tippelje meg, hány éves a képen látható test tulajdonosa!

Ha azt hiszi, hogy egy ruganyos huszonévest lát a képen, nagyon téved! Kattintson és eláruljuk a kisportolt hölgy valódi életkorát!

Abnormálisan kicsi koponyával születnek a gyerekek egy vírus miatt Brazíliában

A zika nevű vírus mikrokefáliát okoz, azaz az újszülött agya és koponyája nem fejlődik ki normálisan. Csak decemberben 19 halálesetet regisztráltak Brazíliában, de már a szomszédos országokban is terjedni kezdett a betegség.

Éhes? Egyen 24 karátos arannyal bevont fánkot!

Egy brooklyni étterem hiánypótló édességet dobott piacra a vastag pénztárcájú, aranyra éhező tömegeknek. Csak 100 dollárba kerül, úgyhogy a hülyének is megéri!

Itt a tuti tipp, hogy hogyan kerülje el a munkahelyi stresszt!

Pszichológusok hosszas kutatás árán rájöttek a sokakat foglalkoztató probléma nyitjára. Nem fogja kitalálni, pedig pofonegyszerű!

Hány arcot rejtettek el ezen a képen?

Az internet megőrül ezért az optikai illúzióért, pedig már nem mai darab: egyesek szerint 1880 óta létezik a fa ágai közt emberi arcokat rejtő rajz, és mióta internet létezik, néhány évente rendre felbukkan, aztán az emberek osztani kezdik. Ez történt most is, úgyhogy most önön a sor: hány arcot sikerül megtalálnia?

Keresse meg a képen a lovon ülő kísértetet!

A fotót egy angol város temetőjében készítette egy helyi amatőr fényképész újév napján, és állítólag a régóta a környéken kísértő páncélos lovag és lovának szelleme látható rajta. Mi hiába meresztjük a szemünket, nem nagyon találjuk, de hátha önnek sikerül!

Még fontosabb kérdés: hogyan kellene hordani a nadrágot egy birodalmi lépegetőnek?

Az internet népe nemrég vérre menő vitát folytatott arról, hogyan kellene nadrágot viselnie a kutyáknak, pedig van ennél fontosabb kérdés is a galaxisban: vajon hogyan adnánk rá a gatyát a Csillagok háborúja sorozat jellegzetes harci járműveire?

Lilu akkor is örül az első hónak, ha latyak marad utána

"Tudom, hogy dugó lesz...tudom, hogy csúszni fog es ronda, ha olvad, de az első hótól boldog vagyok mindig..." - ezt írta a műsorvezető az ablakából készült havas tájkép alá.

Boldog Új Évet Kívánunk! 2016 a házban!

Hát ennyi volt 2015! Izgalmas, fordulatos év volt, de nem baj, mert szerencsére egy másodpercet sem kell várni a következőre, ugyanis már itt is van 2016!

Nagyon fontos kérdés: hogyan kellene a nadrágot hordani a kutyáknak?

Az internet éppen teljes leovadásban van ettől a kérdéstől! Szavazzon, hogy ön a kétlábú vagy a négylábú verziót tartaná-e logikusnak!

Felsegítési díjat vezet be egy angol önkormányzat az elesett öregeknek

Aki elesik, és csak segítséggel tud felkelni, annak mostantól fizetnie kell, feltéve hogy Essex-ben lakik. Az egyik helyi önkormányzat ugyanis felsegítési díjat vezetett be, és bár elsőre nagyon furcsának és szívtelennek hat az ötlet, nem teljes hülyeség! El is mondjuk, hogy miért!

Vakok helyett lát a tárgyfelismerő mobilalkalmazás

Az Aipoly egy intelligens app, amely felismeri a különböző tárgyakat, és hangosan felolvassa a nevüket, így könnyítve meg a látássérültek számára a tájékozódást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való