KERESÉS search-close

vv zsolti

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vv zsolti"

Mi a nehezebb: az igazi élet vagy a villalét?

A ValóVilágot heteken át figyelve biztosan sokan elgondolkodtak azon, hogy mennyivel van könnyebb dolga a játékosoknak a villában, mint a való életben. Nekik már van viszonyítási alapjuk, hallgassuk meg az ő véleményüket: Mi a nehezebb: az igazi élet vagy a villalét? - ez a nap kérdése.

Melyik világsztár bőrébe bújnál szívesen egy napra?

Hosszútávon valószínűleg borzasztóan megterhelő a világsztárok élete - mindenhol megismerik őket a rajongók és a paparazzóktól sincs nyugtuk. De egy napra talán még jó érzés is lehet, ezért a ValóVilág játékosaitól azt kérdeztük: Melyik világsztár bőrébe bújnál szívesen egy napra? Ez a nap kérdése.

Mit adott neked a ValóVilág?


szerző:
2017.01.26. 17:30
Mit adott neked a ValóVilág?

A legutóbbi ValóVilág széria fináléja óta hetek teltek el, így minden játékosnak kezdenek leülepedni az élmények. Néhányukat megkérdeztük, összességében mit adott nekik a ValóVilág.

Az ex-villalakók elmesélik életük történetét

Harminc másodpercet adott a Story Extra stábja a volt villalakóknak, hogy összefoglalják életük történetét. Érdekes válaszok születtek.

Vivien és Zsolti a ValóVilágban

Zsófi távozásával Zsolti lett az az ember a Villában, akivel a leginkább megértette magát, akit a leginkább közel érzett magához. Villabéli házaspárnak is titulálták magukat, és így is viselkedetek: amennyire összetartottak, annyi vita is beékelődött a viszonyukba.

Fókusz 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 18:55

Story Extra 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 17:25
Zsolti még a kacsacombot is kihozta a Villából

Egy, aki mindent vitt, szó szerint: amit lehetett Zsolti bepakolta a kis bőröndjébe. Számított arra, hogy nem fog visszatérni, az ellene indított kampányhadjáratban már minden nap sírt, annyira hiányoztak a szerettei. Arra viszont rendkívül büszke, hogy legalább Micit legyőzte.

Zsolti szép emlékekkel távozott

Ő volt minden lány sminkese, fodrásza, a párbajozók kampánymenedzsere, Vivien villabéli hitvese. Minden egyes feladatot komolyan vett, kreativitása messze verte a többiekét.

Dávid nyerte a hármas Párbajt!

Micit kiválasztották, ő párbajra hívta Zsoltit, Zsolti pedig kihívta Dávidot. Mici párbaj nélkül távozott, Dávid és Zsolti pedig igazi szócsatát vívott azért, hogy ki térjen vissza győztesként, és folytassa a játékot a 36 millió forintért.

Zsoltinak bekötik a fejét?

Mici Párbajra hívta Zsoltit, Zsolti pedig mielőtt kihívta volna Dávidot, élő adásban kérte meg kedvese, Patrik kezét. Mindenki tűkön ült, hogy vajon Patrik milyen válasszal érkezik a stúdióba szerelméhez.

Vivien kortesbeszéde

Ha nem tér vissza Zsolti, benne van a pakliban, hogy szegény Vivi a diliházba köt ki. Megkért minden fiút, lányt, hideget, meleget, hogy szavazzanak az ő villabéli férjére.

Három hónap: két jó barátból párbajellenfelek

Az első hetekben Zsolti és Dávid jól megértették egymást, majd hétről-hétre ellentétes táborban sorakoztak fel, más és más párbajozót támogattak, majd kialakult közöttük is az állandó ellentét, így jutottak el a nagy megmérettetésig. Dávid szerint zsolti színjátékot játszik, Zsolti viszont úgy érzi, hogy lelki terror áldozata lett.

Zsolti legjobb pillanatai

Krisztiánnal érkezett, ígéretet tettek, hogy együtt is távoznak és kiállnak egymásért, ám a sors másként hozta; a hetek alatt szépen-lassan ellenfelekké váltak.

Zsolti búcsúja a villalakóktól

3 hónap alatt még egyszer sem kellett búcsúznia, bízik benne, hogy hamarosan visszatér. Már a Párbaj legelején megígérte, hogy higgadt, intelligens lesz a megmérettetés, nem akar lealacsonyodni a vállalhatatlan szócsatáig.

Dínósétáltatás közben próbálták tisztázni a félreértéseket

Zsolti és Mici adtak egy utolsó esélyt a kapcsolatuknak, hátha egy lépéssel közelebb kerülnek, hogy valamiben egyet értsenek. 90 napnyi sérelem, beszólogatás, ki mikor vette a szájára a másik előéletét, múltját, családját. És lehet tippelni, hogy mire jutottak.

Kampányvideók: sonka-gate mozdulatlanul

Minden párbajozó feladata az volt, hogy rendhagyó módon készítse el a buzdító videóját. Dávid, Zsolti és Mici is körbejárt a kamerával a Villában, és végigkommentálta mozdulatlan társait. A próbaba-kihívást mindenki hiba nélkül teljestíette.

Nem a Kihíváson döbbentek le, hanem ami utána jött

Miután az este megtartották a Kiválasztást, ahol Mici kapta a legtöbb jelet, egy órája volt eldönteni, hogy kivel szeretne párbajozni. Mindenki sejthette, hogy nem gondolja túl, hetek óta hatalmas ellenfelek Zsoltival, így borítékolható volt, hogy ki kapja a kék kendőt. Az igazi döbbenet azonban ezután jött.

Fontosabb volt a sufni-kérdés, mint a hét nyertese?

Véget ért a ValóVilág a ValóVilágban hét, a villalakók számot vetettek, hogy ki mennyire volt elégedett és csalódott a feladatokat illetően. Visszafogott finomkodás jellemezte az értékelést, persze nem azért, mert hirtelen mindenki szeretni kezdte a másikat, sokkal inkább azért, mert Micit, Krisztiánt, Zsoltit és Vivit már inkább az foglalkoztatta, hogy ki aludjon a Sufniban.

Ilyen volt a ValóVilág a ValóVilágban

Ezen a héten a villalakók felváltva lehettek saját műsoruk szerkesztőik, ők találhatták ki a feladatokat társaiknak, ami persze nem kis konfliktusokat gerjesztett. Mindenki élvezte az új helyzetet, ám voltak pillanatok, amiket inkább felednének. Zsolti nehezen viselte a sok negatív jelzőt, amiket az elmúlt pár napban megszavaztak neki.

Sok konfliktust szült a Demokrácia hete

Kezdődött a kajarendelésnél, majd a sonka osztozkodásnál Vivi megsértődött, Zsolti kiborult. Aztán ki ne aludjon a hálóban, ki aludjon a Sufniban. Volt, akinek a vajas kenyér volt sok, volt, akinek a hiszti.

Krisztián és Zsolti tisztázták a lelki terror fogalmát

A Párbaj előtti utolsó szópárbaj amilyen higgadtan indult, úgy csapott át igazi szócsatává – a bibi csak az volt, hogy nem Krisztián és Tivy szájalt egymással, hanem inkább Mici és Zsolti. Ki bántott meg kit és hányszor, és ki mennyire erkölcsös, avagy sem.

Zsolti nem bírja tovább alvás nélkül

A fiú mióta nem alhat a Sufniban, egyszerűen nem bírja kipihenni magát, saját bevallása szerint már az ájulás kerülgeti, olyan fáradt. Vivien próbálta Krisztiánt jobb belátásra bírni, hátha megesik morcos Zsoltin a szíve.

Krisztiánra most először mindenki meg ORRolt

A Kiválasztás előtt felelevenítették, hogy Krisztián nem mondott igazat társainak a barátnőjével kapcsolatban. Zsoltinak esett a legrosszabbul a kamuzás, mert szerinte ennél erősebb a kapcsolatuk, hogy így viselkedjen vele.

Zsoltinak Pestig terjed csak a földrajzismerete

Zsolti a  matek tételnél picit zavarba jött, Magyarország megyéinél viszont végleg elvesztette a fonalat. Vivinél az első, ami minden tanárnak szembetűnt: az nem a felkészültsége volt, hanem inkább a szoknyájának a hossza. A lány továbbra is kitart az elmélete mellett, hogy nem kell megtanulni fejben számolni, hiszen még a telefonon is van számológép. Ati saját bevallása szerint nagyon jól felelt a kérdésekre, a tanárok nem biztos, hogy ugyanígy látták.

Krisztián nem hagyja magát kizökkenteni

Ahogy ő fogalmazott: „lehet ebből sztorit csinálni, csak nem fog összejönni”. Hiába állítja, hogy négy napja szakított vele a barátnője, Zsolti csak faggatja, csak hitetlenkedik tovább. Krisztián kiáll a sztorija mellett, és ezzel el is indul a sutyorgás a Villa minden szegletében.

Szavazz Evelinre, hogy legyen szájfény!

Kampányvideókat készítettek a párbajozók erősítésére. A cél, hogy meggyőzzenek mindenkit, hogy miért Evelinnek kell visszatérnie a Villába. Gina szájfényt kap, ha ez megtörténik, Tiví a Málnáit mozgósította, Soma érzelmesre vette az üzenetet.

Mici hiába tekert, Zsolti behúzta a féket

Újabb este, újabb tekerés a meleg vízért, újabb feszültség. Egyvalami nem új: Mici fájdalmas kiborulása a bicikli nyergén: ő tekert a legtöbbet a héten, mégis ő kapta a legtöbb negatívumot a társaitól. Addig-addig nyűglődött, hogy Zsolti odalépett és kibillentette a lányt – a hisztiből is, és a bringázásból is.

Vivien és Zsolti a porondon

Tündököltek, akárcsak a gyémántok: Zsolti szinte szárnyalt a szalagos ruhájában a fel-lehimbálózó karikán, Vivien pedig igyekezett nem lemaradni látványban a társától.

Zsolti feladta a célját: ha kell, megy Párbajra!

Feltett szándéka volt a fiúnak a beköltözéskor, hogy úgy szeretne eljutni a Fináléig, hogy nem vesz részt előtte egy Párbajon sem. Ám a hetek alatt annyira felgyülemlett benne a stressz, és annyi konfliktusba keveredett, hogy már az sem érdekli, ha bárkivel párbajoznia kell.

Idegenvezetés Zsolti-módra

A Villa legszínesebb egyéniségét érte a megtiszteltetés, hogy elmehetett egy turistával és megmutathatta neki a fővárost. Bár Zsolti angoltudása nem tökéletes, ám ezt kompenzálta azzal, hogy nemcsak történelmi, hanem magánéleti sztorikba is beavatta az érdeklődő vendéget.

Mici és Zsolti tisztázta a félreértéseket

A lány próbálja, mégis nehezen tudja elengedni, hogy az árnyéktánc-versenyben utolsó helyen végzett, ráadásul Zsolti a pontok összeszámolásánál hibázott, és Mici ezt is magára vette. Miután tiszta vizet öntöttek a pohárba, Atit ekézték.

Zsolti keresi kamerákat az ablak mögött

Úgy érzi, jobb, hogy ha már most hozzászokik a kamerák látványához, mert szerinte élete végéig úgyis reflektorfényben fog tündökölni.

Zsolti korteskedett Vikiért

Viki nem bízta akárkire a kortesbeszédet. Zsolti azonnal belevágott, és szavazásra buzdított mindenkit, szerinte, ha a lány kiesne, egy őszinte emberrel lenne kevesebb a Villa.

Mici és Zsolti másnap sem jutottak dűlőre egymással

A két villalakó elég csúnyán összeszólalkozott Lóri búcsú buliján. Zsolti bízott benne, hogy majd másnap tiszta fejjel meg tudják beszélni a nézeteltéréseket, ám ez olyanannyira nem sikerült, hogy sírás lett a vége.

Mici megmondta Zsoltinak mások véleményét

Ha buli, akkor italozás, és ha Mici iszik, nem kímél senkit; még Zsoltit sem. Egy nem várt pillanatban lecsapott a fiúra, számon kérte, hogy miért nem Lórit támogatja a Párbajon. A jókedélyű fiúnak esélye sem volt, hogy meggyőzze igazáról a lányt.

Ők azok, akik felforgatják a Villalakók életét

Négy új lakó is költözött a ValóVilág Powered By Big Brother villájába. A legnagyobb megdöbbenést azonban a vallásos csajozógép és a transzvesztita fiú okozta.

VV ZSOLTI:

VV Zsolti az első meleg Villalakó, aki nyíltan vállalja másságát. A 24 éves fiú több mint egy éve él boldog párkapcsolatban. Zsolti legfőbb célja, hogy egyszer egy saját műsora legyen, amiből -elmondása szerint- nem hiányozhat a humor sem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való