KERESÉS search-close

xd

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "xd"

Az elefántorrú kutyánál viccesebb ma már biztos nem lesz!

Ez történik, ha az ember panorámaképet próbál készíteni a telefonjával, de a fránya kutya nem hajlandó egy helyben maradni. Az internet új sztárja, az elefántorrú kutya egy elrontott fényképnek köszönheti a megszületését! További furcsa, de létező állati hibrideket is mutatunk!

Az állatorvossal a hátán szökött meg egy kutya a dokitól

Az érthető, hogy a háziállatok nem szívlelik, ha állatorvoshoz kell menni, de az már kevésbé, hogy akkor ez a rémült jószág miért úgy oldott kereket a rá váró műtét elől, hogy magával vitte az egyik doktort is, méghozzá a HÁTÁN!

Leonardo DiCaprio Oroszországba költözött és rendőrnek állt?

Hát mi folyik a színészvilágban? Depardieau és Steven Seagal után újabb sztár tért meg az orosz állam kebelére?

A nap kontentjét egyértelműen Lilu szállította

Amikor a Reszkessetek, betörők! és a Keresem a családom találkozik, képregényben elmesélve!

Nézegessen állatokat mikulássapkában!

Mármint nem önnek kell piros fejfedőt viselni, miközben a képeket nézi, hanem az állatoknak. Kiakad a karácsonyi cukiságmérő, ha galériánkra kattint!

Égbenjáró Lukács kalandjai - Magyar népmesévé változott a Star Wars

Marton Ádám Márton grafikus eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a híres űropera története találkozna a magyar népmesék jellegzetes látványvilágával. Csubakkából gigantikus puli, R2-D2-ból pedig mindent járó malmocska lett. Zseniális illusztrációk következnek!

Amikor Kövér László nyilatkozata és a Szulejmán találkozik

Nem friss kép, de még sosem volt ennyire aktuális a népszerű sorozatot a kormány nőkről alkotott elképzeléseivel összekapcsoló plakát.

Ez történik, amikor egy kisgyerek először lát életében mozgásérzékelő ajtót

Már majdnem kétmillióan megnézték ezt a szupercuki videót, amin egy kisgyereknek teljesen leesik az álla a bevásárlóközpont varázslatos bejáratától. Legyen Ön a következő!

Kinevette a TEK embereit, amikor bénáztak? Az iraki rendőrök még egy sima terpeszugrást sem tudnak megcsinálni!

Jó eséllyel mindenkinek volt szerencséje az iskolai tornaórákon ahhoz a gyakorlathoz, amikor váratlanul terpeszállásba kell ugrani, karjainkkal pedig tapsolni a fejünk felett. Nem úgy Irakban, ahol amerikai kiképzők próbálták meg ezzel a gyakorlattal kezdeni az iraki rendőröknek tartott edzést, ám azok egyszerűen képtelenek voltak megérteni és véghezvinni a feladatot. Videó következik, reménytelenül kapálózó végtagokkal!

Itt egy bárszék, ami Csubakka hangján nyikorog!

A legtöbb embert idegesíti, ha valaki nem megemeli, hanem húzza vagy tolja a széket. Nos, ennek az ülőalkalmatosságnak az esetében mégis az a jó döntés, ha hagyjuk hangosan nyikorogni, ugyanis pont olyan hangot ad, mint a Csillagok háborúja legendás szőrmókja!

Nézze mán, hogyan ropogtat el egy víziló egy egész dinnyét!

Akkorára tátja a pofáját a vadállat, hogy egy ekhós szekér megfordúna benne, aztán meg úgy falja a gyümölcsöt, mint az egyszeri embör a káposztalevest, mikor szenvedett a macskajajtul! Mutassuk!

Így tud szörnyű, de fájdalommentes bosszút állni szemétkedő macskáján

Valaki már megint tönkre tette a bőr ülőgarnitúrát? Ezentúl egyszerűen megbüntetheti gonoszkodó macskáját ennek a csodafegyvernek a segítségével. Mindössze egy darab uborkára lesz szüksége, a macskák ugyanis halálosan rettegnek a hosszúkás zöld tárgyaktól. Nézze meg, mennyire!

Itt egy ébresztőóra, ami fepofoz, ha nem kelsz fel!

Egy svéd feltalálónő megépítette a tökéletes ébresztőórát: ha ezt használja, egész biztosan felkel majd, a szerkezet ugyanis nemes egyszerűséggel kipofozza az ágyból a használóját!

Emberek, akiket szó szerint beszippantott az okostelefonjuk

Egy francia művész különleges fotósorozatot készített a telefonjukba temetkező, szelfimániás emberekről: a képeket úgy manipulálta, mintha a telefonok beszippantanák a használóik arcát. Ha ma csak egy fotósorozatot néz meg elmálló arcú emberekről és lélekzabáló telefonokról, ez legyen az!

Végre elérhetővé válik a gluténmentes műélvezet is!

Hála egy Arthur Coulet nevű grafikusnak végre újabb tátongó hézag lett befoltozva a művészettörténetben: Coulet fogta a világ leghíresebb képeit is festményeit, majd eltüntetett róluk minden olyan elemet, amely akárcsak nyomokban is gabonafélét tartalmaz. Ha eddig szúrta a szemét, hogy gluténban gazdag festményeket kell nézegetnie, feltétlen kattintson!

A Got Talent zsűritagjainak ezer arca nehéz és boldog élethelyzetekre

Sok versenyző akadt, akik kiakasztották vagy éppen sírásig lenyűgözték a zsűrit, egy ponton még a béketűrő Csuja Imre is felkapta a vizet. Szombaton az is kiderül, kiknek sikerült ilyen brutális érzelmeket előcsalogatniuk belőlük. Nézzen bele, mi minden lesz ezen a héten! Jó ebédhez szólnak a zsűritagok hangos és nemhangos reakciógifei.

Rossz napja van? Nézegessen kalapos kígyókat!

Ha eddig rettegett a kígyóktól, most megváltoztatjuk az életét. Ezek a kígyók olyan menő fejfedőkben vannak, hogy ezentúl képtelen lesz félni tőlük.

A Got Talent rókadala vagy a külföldi versenytársai királyabbak? Szavazzon!

A HGT-n elinduló Füry Ferenc nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis az emberiség rengetegféle módon újraénekelte már az Ylvis What does the fox say című dalát. Most összegyűjtöttük a legepikusabb példányokat. Sajnos azt, hogy mit mond a róka ezúttal sem fogjuk megtudni, Ön viszont szavazhat, melyik tetszik a legjobban!

Meg fog lepődni, milyen gyorsan futnak a szumóbirkózók!

Három hivatásos japán szumóversenyző az edzés szünetében úgy döntött, megméretteti magát negyven méteres síkfutás. Szerencsére volt ott egy kamera is!

Emberek! Esik a hód!


szerző:
2015.10.24. 10:06
Emberek! Esik a hód!

Mielőtt azt hinné, hogy elgépeltünk valamit: erről szó sincs, a most következő videón valóban hódok potyognak az égből, méghozzá ejtőernyő segítségével!

Unja az esküvői képeket? Ezeket imádni fogja!

Ugyanis emberek helyett kutyák mondják, bocsánat, vakkantják el rajtuk a boldogító igent. A kínai Nanking városában idén negyedszer rendeztek tömeges kutyaesküvőt, ezúttal harminc eb részvételével. Nézze meg a képeket, és garantáltan cukiságtúltengése lesz!

Itt egy pöfeteg gomba, ami majdnem akkora, mint a gazdája!

Szép az, ami érdek nélkül tetszik. Márpedig ez a kép szép.

Itt egy kutya, ami autót vezet, és egy 1 éves kissrácot szállít

Oké, be lehet zárni a cukiságboltot, ennél menőbb ma már úgysem lesz! Történetünk szereplői: egy miniatűr autó, egy kutya és egy kisgyerek!

Itt egy kutya, ami cipőt hord, és úgy megy benne, mint valami balerina

Bill kapott két pár cipőt a gazdájától, hogy abban flangáljon fel-alá. Flangálás helyett azonban sokkal érdekesebb módját választotta a közlekedésnek: komótos, teátrális mozdulatokkal halad előre. Ha ma csak egy hülyén sétáló kutyát néz meg, ez legyen az!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való