KERESÉS search-close

zaklatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zaklatás"

Bokszmérkőzésre készülnek A Tanárban!

Mit kezdenek a Tanár úr diákjai a gazdag, nagyképű elit iskola csapatával? Becsületbeli ügy a ringben és azon kívül is? A Tanárban felbukkan az az iskolaigazgató, aki visszaélt hatalmával és zaklatta fiatal kolléganőjét. Kinek a szégyene, kinek a titka és ki mit tehet ilyenkor? Ott voltunk a forgatáson elcsattant hatalmas pofonoknál is!

Bocsánatot kért Pásztor Annától zaklatója!

Nem hoztak ítéletet Pásztor Anna zaklatójának ügyében, a vád módosult: zaklatás helyett emberölés előkészülete miatt ítélhetik –akár több éves- börtönbüntetésre a férfit, akit egy koncerten kaptak el, a cipője talpába dugott késsel. Anna a tárgyalás után adott exkluzív interjút a Fókusz stábjának! A zaklatási-ügyről még többet megtudhatsz ITT!

PÁSZTOR ANNA: Elárulta, kik védik meg zaklatójától!

Pásztor Anna zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ, de ha kell, akkor Anna gyermekeinek apja is mindent bevet az énekesnő védelmének érdekében. Pásztor Anna arról is őszintén mesélt stábunknak, hogy valaha képes lesz-e megbocsájtani a késeléssel fenyegetőző őrült rajongónak! A teljes riport ITT nézhető vissza!

Így lehet biztonságos a netezés

Internetes zaklatás, megalázó videók, pornográf tartalmak és internetes csalók. A legtöbb 10-12 éves gyerek ilyen veszélyekkel is találkozik, amikor használni kezdi az internetet. Február 5-én a biztonságos internethasználat világnapján a szakértők arról beszéltek, hogy a szülőknek és a tanároknak érdemes figyelmeztetniük a gyerekeket, például arra, hogy a személyes adataik megadására nem kötelezheti őket egyik oldal sem.
A szakértők még több jótanáccsal látják el, ha ide kattint.

„Ma már a fiatalok életében minden köthető az internethasználathoz”

Erőszakos tartalmak, adathalász oldalak. Sok fiatalnak ezek a fogalmak teljesen ismeretlenek. Kedden, a biztonságos internethasználat napján többek között arról beszéltek a szakemberek, hogy hogyan segíthetnek ezek megértésében a szülők.
A biztonságos internethasználatról készült riportot, ide kattintva nézheti meg.

Laurát zaklatták a munkahelyén

Laura kiakadt, amikor egy vendége zaklatni próbálta őt munka közben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Reni Joe-nak: „Megölted a fiam apját…”

Joe látni akarta Renit. Tamás rémisztő híreket kapott. Laura féltékeny lett Gábor új barátnőjére.

Michael Jacksont ismét gyerekmolesztálással vádolják

Két férfi azt állítja, a 10 éve elhunyt sztár karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak 7 és 10 évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

Egymást rémisztgetik a gyerekek

„Félsz a haláltól? Ha nem küldöd tovább ezt a videót, akkor ez a kés megtalál. „Így kezdődik az a videó, amely az egyik fővárosi általános iskola diákjai között terjed. Az esetről elsőként a Blikk számolt be. A felvételen egy kamasz, késsel a kezében, azt magyarázza egy karácsonyfa előtt, hogy milyen fájdalmas, ha valakinek elvágják a torkát. A rendőrség zaklatás miatt nyomoz. A Híradónknak nyilatkozó gyermekpszichiáter szerint a videó akár pánikrohamot is okozhat a gyerekeknél. (Ha ide kattint még több tanácsot hallhat a pszichiátertől.)

 

Elkapták Pásztor Anna zaklatóját

Nyáron egy Anna and the Barbies koncerten fogták el P. Józsefet , aki azért ment állítólag, hogy megkéselje az énekesnőt. A férfi előtte két éven át zaklatta is a közösségi médián keresztül. Most azonban vádat emeltek Pásztor Anna fenyegetője ellen.  Ezt az énekesnő születésnapi ajándéknak tekintette, hiszen annál megnyugtatóbb hírt nem is kaphatott volna, hogy a hatóság is úgy ítéli meg, a férfinek rács mögött a helye.

7 éves korában zaklatták a Muzsika TV énekesnőjét

Sihell Vanessza, a Muzsika TV énekesnője a Story Extra kamerái előtt már mesélt szörnyű múltjáról, most pedig a Reggeliben is elmondta történetét, hogy ezzel is segítsen sorstársain!

Elítélték a zaklató tanárt

Két év három hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy középiskolai tanárt Budapesten. A vád szerint a földrajz szakos oktató megalázó módon beszélt diákjaival és többször szexuális tartalmú utalásokat tett. Az egyik diák édesanyja szerint győzött az igazság. A tanár végig tagadta bűnösségét és felmentésért fellebbezett.
Korábban a Házon kívül is foglalkozott ezzel a témával, ide kattintva megnézheti a riportot.

Áront durván összeverték, miután zaklatni kezdte Borit

Áron túl rámenős volt Borival, ezért a lány segítségért kiáltott, a fiú legnagyobb balszerencséjére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bécy félmeztelenül zaklatta Tamás ápolónőjét

Bécy a születésnapján, csúnyán berúgva kezdett el nyomulni Tamás új ápolónőjére, Vikire…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsit az anyja miatt terrorizálják az iskolában

Az előző napi történések után Orsit durva atrocitás érte az iskolában…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A Fidesz nem szavazta meg a zaklatások visszaszorításáról szóló uniós jelentést

Nem szavazta meg a Fidesz az európai parlamenti képviselőcsoportja a munkahelyen, a közterületen és a politikai életben elkövetett zaklatások visszaszorításáról szóló uniós jelentést. Ebben arra kérik a tagállamokat, hogy szigorúan tartsák be a szexuális zaklatást visszaszorító törvényeket, és ratifikálják a családon belüli erőszakot elítélő Isztambuli-egyezményt.

Budapestre látogat Monica Lewinsky

A Bill Clintonnal folytatott rövid viszonya miatt híressé vált Lewinsky a Brandfesztiválon tart majd előadást az internetes zaklatásról és a nyilvános megszégyenítésről. 20 évvel ezelőtt Lewinsky-t Bill Clinton elnöksége alatt hurcolták meg a médiában futó románcuk miatt.

Szexuális erőszak miatt keresik


szerző:
2018.09.09. 17:51
Szexuális erőszak miatt keresik

Szexuális kényszerítés gyanúja miatt keresnek egy afgán menekültet a budapesti rendőrök.

 

Szexuális zaklatással vádolják Gerard Depardieu-t

Nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja Gerard Depardieu-t egy fiatal színésznő.

MeToo: az áldozat is zaklathatott

Óriási csapás a MeToo-kampánynak. A zaklatásos botrányokról elhíresült mozgalom egyik élharcosáról kiderült, hogy tavaly úszott meg egy zaklatásos ügyet, amelyben őt vádolták szexuális bűncselekménnyel. Asia Argento 380 ezer dollárt fizetett azért, hogy ne derüljön ki: öt éve alkohollal itatott egy 17 éves színészt, és le is feküdt vele.

 

Újabb botrány az egyházban

Az elmúlt évek legnagyobb egyházi zaklatási ügye robbant ki Amerikában. A kedden nyilvánosságra hozott nyomozati jelentés szerint Pennsylvania államban több mint 300 katolikus pap követett el szexuális visszaéléseket főként gyerekek ellen. Az áldozatok számát ezerre becsülik, de a valóságban ennél sokkal többen is lehetnek. A legutóbbi eset 2010-ben történt, a legkorábbi több mint 70 éve.

Gyereket zaklatott egy francia férfi a Sziget fesztiválon

11 éves lányt zaklathatott egy francia férfi a Sziget fesztiválon. A gyanú szerint bemászott egy sátorba, ahol megfogdosta a benne alvó gyereket. A biztonsági szolgálat 20 perc alatt elfogta. A bíróság letartóztatta. A gyanúsított szerint összekeverték valakivel.

Elmeorvoshoz küldenék Anna zaklatóját

Nem akarta bántani Pásztor Annát, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni. Egyebek között ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken az Anna and the Barbies koncertjén meg akarta ölni a zenekar énekesnőjét.

A celebek így kezelik a zaklatásokat

A ValóVilág játékosai biztosan nem sejtették, amikor jelentkeztek a játékba, hogy zaklatók céltáblájává válnak a reality show után. VV Lórit például egy szerelmes férfi zaklatja már jó ideje, de VV Anettnek, VV Attilának és VV Dórinak is meg kellett már küzdenie a kellemetlen rajongókkal. Egy éve így meséltek tapasztalataikról.

Xénia zaklatással vádolta meg Danit

Miután Dani újra visszautasította Xéniát, Nia úgy döntött, hogy bosszút áll Danin…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Danit felfüggesztették a tanári állásából

Szofit leánybúcsúval lepték meg. Xénia bajba keverte Danit. Lali elhatározta, hogy vegetáriánus lesz.

Éjfél van. Valaki kopog az ajtómon…

Bár Rebeka és Barna már nincsenek együtt, a fiú a mai napig sem tudja feldolgozni a szakítást. Ráadásul többször is előfordult, hogy az éjszaka közepén állított be exéhez, akinek már elege van az örökös zaklatásból.

Védenék a politikusok magánéletét

Akár három év börtönt kaphat, aki politikusokat zaklat a hivatali időn kívül - így módosítanák a Büntető Törvénykönyvet a kormánypártok. Indoklásuk szerint a hivatalos személyeket is megilleti a jog, hogy otthonukban nyugodtan pihenhessenek.  A TASZ szerint ezzel megnehezítik a politikusokat kérdező újságírók munkáját, de a tüntetéseket is könnyebb lesz betiltani.

Ismét bíróság előtt Harvey Weinstein

Az amerikai filmproducernek egy harmadik, még 2006-ban történt eset miatt kellett megjelennie bilincsben: egy nő azzal vádolja, hogy orális szexre kényszerítette.

Újabb felkavaró részleteket mesélt a zaklató hitoktató áldozata!

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott Tatabányán. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A 22 éves fiú ma új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

Hogyan rázzuk le a zaklató exet?

Rolandnak elege van abból, hogy a volt barátnője folyamatosan zaklatja őt, pláne úgy, hogy Szilvi többször is megcsalta őt a kapcsolatuk alatt. A lány naponta hívogatja Rolandot, aki végleg pontot szeretne tenni a zűrös viszonyuk végére.

Zaklatás tudósítás közben

Újabb riporternőt próbáltak megcsókolni, megfogdosni tudósítás közben az oroszországi focivébén. Előbb egy kolumbiai, majd egy brazil tévést. Az elsőtől azóta nyilvánosan bocsánatot kért zaklatója. Azt mondta, nem molesztálni akarta őt, csupán tréfának szánta az adás megzavarását.

Rabosították a polgármestert

Rabosították a zaklatás miatt feljelentett tyukodi polgármestert - írta meg a 168 óra. A falu anyakönyvvezetője még tavaly nyáron jelentette fel a fideszes polgármestert, miután állítása szerint a férfi fogdosni kezdte a munkahelyén. Híradónk telefonon érte utol a polgármestert.

Tanárként sem dolgozhat


szerző:
2018.06.11. 18:46
Tanárként sem dolgozhat

Tanárként sem dolgozhat tovább a bicskei gyermekotthon volt igazgató helyettese, akit az igazgatóval együtt kényszerítéssel és vesztegetéssel vádol a megyei ügyészség. Eszerint több gyereket próbáltak rávenni arra, hogy vonják vissza terhelő vallomásukat a szexuális zaklatási ügyben.

 

Tamarát durva zaklatás érte a bárban

Tamara mérges volt, amikor Szofi Gyöngyivel és Tivadarral kérdőre vonta őt és aggódva azt állítja, hogy Teó miatt teljesen kifordult önmagából. Tamara megsértődve felmondta az állását a fodrászatban, és teljesen bele akarta vetni magát a kocsmai munkába. Ám ott egy szörnyű dolog történt, amikor Tamara egyedül maradt a kocsmában: egy vendég zaklatni kezdte őt. Tamara pánikba esve elmenekült és szorult helyzetében az albérletbe menekülve Joe-nál keresett védelmet. Ám Joe már a repülőn ült Spanyolország felé, így Tamara számára világossá vált, hogy most már nem számíthat Joe-ra, ha szüksége lenne rá.

Roland képtelen Anna és Bori között választani

Roland és Anna kapcsolata tovább komplikálódott. Tamarát zaklatta egy vendége. Lili és Karesz összevesztek a babán.

Mindennapos a zaklatás a neten

Hiába kezdődik a vakáció - nyáron sem ér véget az iskolai bántalmazás az online térben. Az ENSZ gyermekjogi szervezete, az UNICEF ezért kampányt indított, személyre szabott segítséget ígérnek azoknak, akiket akár saját kortársai bántanak az interneten, de nem mernek kiállni magukért.

Kornéliának elege lett exe zaklatásából!

Kornélia végett vetett féléves kapcsolatának, hiszen már nem tudta kezelni exe állandó féltékenykedését. Azonban hiába adta ki az útját (az ötödik alkalom után végleg), a fiú azóta is zaklatja telefonon, sőt mindennap követi őt.

Sztárok fogtak össze a netes zaklatás ellen!

A #nemvagyegyedül kampány keretein belül a UNICEF sztárokkal fogott össze, hogy együtt vegyék fel a harcot a netes bántalmazás, azaz online bullying ellen!

„Jó lenne, ha békén hagynál minket”

Krtiszti és Sanyi kapcsolatában alig találni hibát, ám a lány exe, Zoltán a mai napig megkeseríti a fiatalok életét. Ráadásul a hoppon maradt fiú azzal fenyegetőzik, hogy a két közös gyermeküket is elveszi Krisztitől…

Harvey Weinstein bilincsben

Egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedték a hollywoodi zaklatási botrány főszereplőjét. Harvey Weinstein mozgását korlátozták, New Yorkban kell megvárnia a büntetőper végét. Közben egy újabb színészlegendát vádolnak szexuális zaklatásokkal.

 

Megelőzi a letartóztatást Harvey Weinstein

Harvey Weinstein ma önként feladja magát és besétál a rendőrségre kihallgatásra - írta meg elsőként a New York Times. A vád a producer ellen nemi erőszak.

 

Brad Pitt megfenyegette Harvey Weinsteint!

Gwyneth Paltrow egy rádiós interjúban elárulta, hogyan védte őt meg akkori barátja, Brad Pitt a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteintől.

Ha enyém nem lehet, másé se legyen?

Antal sehogy sem tud belenyugodni felesége, Amelita új párkapcsolatába, és mivel papíron még házasok, el sem szeretne válni tőle, nehogy a nő hozzámenjen jelenlegi barátjához.

A párom még szerelmes a volt férjébe?

Tamás és Kata két éve vannak együtt, azonban a lány ex férje sokszor bekavart a pár életébe. Tamás szerint a férfi minden áron vissza szeretné szerezni barátnőjét, ráadásul nem biztos benne, hogy érzelmeik már régen elmúltak.

„Zárjuk le ezt az egészet!”

Erika és Józsi 4 éve alkotnak egy párt, és bár tökéletesnek tartják a kapcsolatukat, Józsi volt felesége a mai napig zaklatja a férfit. Rendőrségi ügyek és „akciójelenetek” zavarták meg Józsiékat, akiknél már teljesen betelt a pohár!

Mit tegyünk az iskolai zaklatás ellen?

Sajnos még mindig kevéssé ismert az úgynevezett bullying jelenség. Az iskolai bántalmazás az agresszív viselkedés egyik fajtája, amely során valaki ismétlődően és szándékosan bántja a társát.

 

Felmentés után kirúgták KERO-t

Kerényi Miklós Gábortól végleg megvált az Operettszínház. A Kossuth- és Erkel díjas művész az utóbbi hetekben Facebook oldalán kommentálta a korábbi zaklatási botrányt, ezzel - a színház szerint - rossz színben tüntette fel munkahelyét. 

A csajom mellett pasizok


szerző:
2018.04.23. 18:00
A csajom mellett pasizok

Attila sohasem volt a monogámia híve, és mivel biszexuális, egyszerre két vasat is tart a tűzben. Azonban egy nemrégen megismert „nyomulós” barátja a mai napig zaklatja őt, aki sehogy sem tudja megérteni, hogy Attila sosem fogja elhagyni az élettársát, Szilvit.

Visszatért Kero az Operettszínházba

Kerényi Miklós 150 nap után először jelent meg az Operettszínházban. Felesége és fia alakítását nézte meg a színpadon. Most nézőként érkezett az állásából egykori igazgató.

 

Sárosdi Lilla nem bánta meg

Egy időre visszavonul a színésznő, aki a Harvey Weinstein botrány után itthon elindította a lavinát zaklatási ügyben.

Szabolcs: „Hagyjál békén!”

Szabolcs két hete szakított Melindával, de a lány azóta is folyamatosan zaklatja őt, ugyanis nem tudja feldolgozni szerelme elvesztését. A fiúnál azonban már teljesen betelt a pohár, és végleg pontot szeretne tenni a bosszabntó kapcsolat végére.

Szexuális zaklatás miatt csinált jelenetet Hajni

A híres ételkritikust úgy tűnik, nem csak a gasztronómiai élvezetek érdeklik. A fiatal séf egy ideig tűrte Anton közeledését, de a férfi végül átlépte a határt...

A teljes adásért kattints IDE!

Weinstein: nincs tovább!

Csődöt jelentett Harvey Weinstein egykori cége. Pár hónappal ezelőtt robbant be Hollywoodban a zaklatási botrány, középpontjában Harvey Weinstein-nel. Akkor úgy próbálták menteni a menthetőt, hogy eltávolították helyéről a tucatnyi nő által megvádolt producert.

Hobbija a zaklatás?


szerző:
2018.03.12. 18:00
Hobbija a zaklatás?

Zita a zaklatójától, Bencétől szeretne megszabadulni, aki arra is képes, hogy egész álló nap hívogassa a lányt. De vajon mi lehet ennek az oka?

Így állnak ki a gyerekek a zaklatás ellen

Húsba vágó témáról, a kiközösítésről rappelnek budapesti iskolások. A 3 hónapos munkát 2 rapper segítette, a témát viszont a gyerekek választották, sőt, a szám szövegét is ők írták. A fiúk szerint a dal azért is lett pillanatok alatt rendkívül népszerű, mert a mondanivalója szinte mindenkit érint.

Dani kiütötte Evelin zaklatóját

Reggel Evelint idegesítették a többiek a házban, akik nem látták túl nagy szeretettel, ezért Dani támogatására szeretett volna támaszkodni. A fiú azonban fáradt és ideges volt, ezért összevesztek barátnőjével. Később kibékültek, és Evi elakarta csábítani Danit az extrémsport boltban, de a fiú visszautasította, ezért Evelin kételkedni kezdett kapcsolatukban. Este aztán a klubban, Evelint zaklatni kezdte egy férfi, Dani pedig hősiesen közbelépett, ezzel újra elnyerve barátnője szívét.

Uma Thurman is kitálalt


szerző:
2018.02.04. 18:45
Uma Thurman is kitálalt

Újabb filmsztár tálalt ki Harvey Weinsteinről. Ezúttal a Golden Globe-díjas Uma Thurman számolt be arról: hogyan zaklatta őt az amerikai producer.

 

Harvey Weinstein a szex-kereskedelemben is érdekelt volt?

Amíg Angelina Jolie arra hívja fel a figyelmet, hogy az egész világot megváltoztathatja, ha a nők megítélése változik, addig tovább gyűrűzik a Harvey Weinstein botrány. Egy színésznő ugyanis azt állítja, hogy a nagyhatalmú producer a szex-kereskedelemben is érdekelt volt.

 

168 nőt zaklathatott az orvos

168 nő szexuális zaklatással vádolja az amerikai tornászválogatott orvosát. A szerdai tárgyaláson eldőlt: Larry Nassar élete végéig börtönben bűnhődik majd.

 

Woody Allen szerint felesége így akar bosszút állni rajta

Woody Allen 32 éves nevelt lánya most először beszélt nyilvánosan egy amerikai tv show-ban arról, hogy Allen kiskorában szexuálisan molesztálta őt. A 82 éves rendező tagadja a vádakat, amit egy most kiadott közleményben is megerősített.

Online zaklatás miatt halt meg

Több százan gyászolták azt a 14 éves ausztrál lányt, aki önkezével vetett véget életének, miután az interneten zaklatták. Amy Everett apja osztotta meg lánya tragikus történetét a Facebookon. A temetésre azokat is meghívta, akik zaklatták lányát, hogy szembesüljenek tettükkel.

Pop Mert Julián - Az Év Embere jelöltje

Tavaly ősszel a Házon kívülben foglalkoztunk először a Bicskei gyermekotthonban történt zaklatásos ügyekkel. Julián volt az egyik fiú, akivel ez megtörtént és egyike volt azoknak, akik elsőként vállalták a nyilvánosságot. Ennek hatására kezdtek el nyomozni az ügyben, az igazgató pedig előzetesben van. Az RTL Év embere díj egyik jelöltje, Pop Mert Julián.

 

Már a második nő vádolja Sylvester Stallonét

Már a második nő vádolja Sylvester Stallonét szexuális erőszakkal, értesítette egy magazin az amerikai színészt. Állítólag 27 évvel ezelőtt történt az eset.

Újabb vádak Hoffman ellen


szerző:
2017.12.20. 18:27
Újabb vádak Hoffman ellen

Folytatódik a szexuális-zaklatási botrány Amerikában. Los Angelesben több helyen is olyan plakátok jelentek meg, amelyek szerint az Oscar–díjas Meryl Streep tudott arról, hogy Harvey Weinstein producer nőket zaklatott. A színésznő ezt közleményben tagadta.

Erika néni kezet emelt vejére

Tamás és Erika 1 éve élnek boldogan, és szerelmüket csak a férfi volt párja, Hajni árnyékolja be, aki ikreket szült Tamásnak, és a mai napig zaklatja őt. Tamás egyetlen vágya, hogy a nevére vehesse gyermekeit, amiről volt párja hallani sem akar. Sőt, ehhez Hajni édesanyjának, Erikának is volt egy-két szava…

A részeges ex nem hagyja annyiban

Timi közel 3 évig volt együtt az exével, Tamással, akitől kisfia született. A lány szerint párja a gyermek születése után „az összes pénzét elitta”, így szétváltak utjaik, azonban a férfi a mai napig zaklatja Timit.

Pótpapának is nevezték a diákok

Bíztak benne, pótapának is nevezték a diákok, pedig érzelmileg zsarolta és fenyegette őket egy budapesti gimnázium volt földrajztanára. A 41 éves férfi ellen most emeltek vádat szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt. Az ügyészség szerint négy, 16 év körüli fiú tanítványát vette rá arra, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele. Ha elítélik, akár 12 évre is rács mögé kerülhet.

Felfüggesztették Havas Henriket

Felfüggesztette Havas Henriket az ATV. Addig nem lehet képernyőn, amíg le nem zárul a zaklatási ügye miatt indított vizsgálat. Havas Henriket még egy hete vádolta meg zaklatással Baukó Éva, egykori ValóVilág játékos, majd néhány napja a viharos szerelmi életéről ismertté vált Molnár Anikó is.

Már két nő vádolja Havas Henriket zaklatással

Havas Henriket az egykori valóságshow szereplő Baukó Éva vádolta meg, majd a hétvégén Molnár Anikó is nyilvánosságra hozta egykori élményeit. Hogy miért vártak eddig, mi indította őket arra, hogy most beszéljenek arról amit átéltek- ez a kérdés sokakban felmerült…

Baukó Éva egy ismert újságírót vádol szexuális zaklatással

Baukó Éva hétfőn délelőtt a közösségi oldalán öntötte ki lelkét. Azt állítja, hogy egykori főnöke szexuálisan zaklatta az akkori munkahelyén, ráadásul, mint folytatja, egy országosan ismert újságíró élt vissza pozíciójával. Éva telefonos interjúban mesélt az évekkel ezelőtti történtekről.

Fókusz 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 17:20
Krisztina: „Még a nevemet is felejtsd el!”

Krisztina boldogan él új párjával, és két gyermekével, de volt párja, Róbert a mai napig zaklatja őt. Ál Facebook-profilokkal írogat a nőnek, és a házuknál való titkos leskelődéstől sem riad vissza…

Segítség, egy sötét alak álldogál a házam előtt!

Bár Dóri és Norbi egy ideje már szakítottak egymással, a fiú még mindig zaklatja Dórit. Sőt, ha a lány éppen nemet mond a fiúnak, ő képes egész éjjel Dóri háza előtt álldogálni. A kétségbeesett lány most ultimátummal érkezett: Norbi vagy véget vet rémisztő szokásának, vagy pedig „mindenki megy arra, ahonnan indult”.

Stallone tagadja a vádat


szerző:
2017.11.18. 18:15
Stallone tagadja a vádat

Tagadja Sylvester Stallone, hogy megfélemlített és csoportos szexre kényszerített volna egy 16 éves lányt, még 1986-ban Las Vegasban. A Daily Mail című brit bulvárlap pénteken hozta nyilvánosságra az erről szóló rendőrségi jelentést. Eszerint az akkor 40 éves sztár és testőre megfenyegette a lányt, hogy ha bárkinek szól a történtekről, beverik a fejét. A lány végül bejelentést tett a rendőrségen, de nem jelentette fel Stallonét.

Fókusz 2017-11-17


szerző:
2017.11.17. 17:20
Varnus Xavér: „Nem szoktam embereket zaklatni”

Zaklatással vádolja Varnus Xavér orgonaművészt Mérei Tamás csellista. Mérei azt állítja, hogy kiskorú volt, amikor egy közös fellépésük után egy vidéki házban többször, verbálisan és non-verbálisan zaklatta őt Varnus. Azóta nyilatkozatháború dúl a művészek között.

Segítség, zaklat az exem!


szerző:
2017.11.15. 18:00
Segítség, zaklat az exem!

Attila és Ildikó szerelme sosem volt zökkenőmentes, hiszen az egy éves kapcsolatuk java részében a nő még az exénél, Ferinél lakott. A férfi nemrégen viszont kirakta Ildikót, aki Attilához költözött, de ennek ellenére a mai napig zaklatja a nőt. Attilánál végleg betelt a pohár, és szeretne pontot tenni a baljóslatú hármas végére…

Folytatódik a botrány!


szerző:
2017.11.15. 16:15
Folytatódik a botrány!

Kerényi Miklós Gábor egykori tanítványa és kollégája elmondja, mikor hallott először a zaklatási ügyekről!

Story Extra 2017-11-15


szerző:
2017.11.15. 15:45
John Travoltát is zaklatással vádolják!

John Travoltáról is azt állítják, szexuálisan zaklatott egy fiatalembert 2000-ben. A vád szerint egy hotel masszázsszalonját vette igénybe a Ponyvaregény színésze, ahol finoman szólva nem viselkedett elfogadhatóan. Szóban és tettekkel is zaklatta a fiatal masszőrt, aki azonnal feljelentést tett.

 

Zaklatással vádolják a komikust

Zaklatással vádolja öt nő a magyar származású amerikai komikust, Louis C. K.-t. Az amerikai komikus új filmjének csütörtöki premierjét lemondták, a vígjáték forgalmazója közölte: nem terjeszti a filmet. Munkaadója, az HBO minden kapcsolatot megszakított vele, korábbi műsorait törölték a videotárból.

Így védekezzünk a zaklatás ellen!

Kérjünk hangosan segítséget, legyünk szókimondók, akár vulgárisak, vagy tegyük nevetségessé a zaklatót. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint így lehet védekezni a szexuális támadások ellen. A Patent Egyesület jogvédője úgy látja, sokszor a konkrét zaklatásnak van előzménye, ezekre az intő jelekre is figyelni kell. Például a túlzott érdeklődés a magánélet iránt, véletlennek tűnő érintések és a szexuális tartalmú viccek.

Lincshangulat az ELTE-n a zaklatás-ügy miatt

Minden apró gesztusra oda kell figyelnie egy vezetőnek, mert félreérthetik - ezt mondta Híradónknak Mikonya György, az ELTE szexuális zaklatási ügye miatt menesztett dékánja. Tegnap a Magyar Nemzetnek szólalt meg először, azt mondta, lincshangulat alakult ki körülötte, miután nyilvánosságra hozták az egyetem etikai vizsgálatának eredményét. Belső vizsgálatra készül az Operettszínház vezetése is.

Lőrinczy: ki akarják deríteni, hogy még kik lehetnek érintettek a Kero-ügyben

Egyre nagyobb hullámokat vet a Kero-ügyként elhíresült bántalmazási ügy. Az Operett Színház igazgatója, aki elsőként az RTL-nek adott interjút volt művészeti vezetőjük viselt dolgairól, azt mondta, ki akarják deríteni ki, vagy kik lehetnek érintettek Kerényi Miklós Gábor ügyében. Ehhez segítséget is kértek, közben pedig rágalmazási pert is indítottak az újságíró ellen, aki szerintük valótlanságokat állított róluk.

 

Fókusz 2017-11-10


szerző:
2017.11.10. 17:20
Exkluzív: Etikai vizsgálat az Operettben

Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója exkluzív interjút adott az RTL-nek Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányáról. Ebben elmondta, tudta, hogy a művészeti vezető néha minősíthetetlenül viselkedett a színházban. De azt nem, hogy a rendező zárt ajtók mögött bántalmazott színészeket.

Megszólal Marton László ügyvédje

Marton Lászlót összetörte a körülötte kialakult szexuális zaklatási botrány. A Vígszínház korábbi igazgatója volt az első, aki ilyen botrányba keveredett itthon. Aztán jött egy egészen más miatt felkavaró ügy Kerényi Miklós Gáborral. És újabb történetek látnak napvilágot.

Férfiuralom: történelmi adottság?

A tűzvészként terjedő zaklatási botrányokból fakadó kérdések közül az első nyilván az, amivel tele van a média, hogy lehet-e társadalmi, jogi, politikai áttörés az ilyen ügyek kezelésében. De amivel nincs tele a média, az a főleg férfiak keltette botrányok társadalmi és történelmi háttere, ha úgy tetszik, történelmi beágyazottsága.

Egy fotós lány, aki segít feldolgozni a zaklatást

Egy 24 éves fotós lányt gyerekkorában molesztálta a nevelőapja. Orsinak a zaklatás befejezése után 10 év kellett ahhoz, hogy azt mondhassa: feldolgozta a történteket. Nemrég úgy döntött, hogy ő akar segíteni másokon: olyanokról készít fotókat, akik hasonló zaklatáson mentek keresztül, mint ő.

„A fenekelés hétköznapi dolog”

Az ő generációjának természetes volt, hogy a fenekére kapott egyet - ezt mondta ma Híradónknak Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház volt művészeti vezetője, akit azonnal hatállyal elbocsájtottak, miután kiderült, hogy vállfával fenekelte el egyik színészét.

Maros Ákos szerint nevetséges Kerényi bocsánatkérése

Reagált Kerényi Miklós Gábor arra az interjúra, amit az ATV Egyenes Beszéd című műsorában adott Maros Ákos.

Elbocsájtotta az Operettszínház Kerényi Miklós Gábort

Elbocsájtotta az Operettszínház Kerényi Miklós Gábor művészeti vezetőt, akit most már többen szexuális zaklatással vádolnak. A teátrum volt igazgatója a Facebookon mindenkitől bocsánatot kért, és állítja, mindent a művészi szabadság és művészi érzékenység miatt tett. Két nappal korábban még visszautasította a vádakat. Az ATV-ben azonban tegnap megszólalt Maros Ákos színész, táncos, aki részletesen beszélt a vele történtekről és megnevezte a rendezőt.

Kerényi-ügy: messze még a vége?

Czapáry Veronika írónő, aki a Kerényi-ügy nyomába eredt, azt mondta a Fókusznak, messze még a zaklatottak sora, ugyanis számos egyéb esetről tud.

Kerényi Miklós Gábor nyilvános posztban kért bocsánatot

Az Operettszínház művészeti vezetője mostanáig még tagadta a velem szemben felmerült vádakat, amelyek arról szóltak, hogy többször is zaklatta kollégáit. Tegnap azonban az egyik áldozat arcát és nevét vállalva mesélte el a történetét.

Zaklatás – hetek óta vizsgálják

Egy jogvédő szervezet segítségét kérte az a nő, aki szexuális zaklatással vádolja az ELTE egyik befolyásos oktatóját. Erről a Patent nevű civil szervezet vezetője beszélt Híradónknak.

12 éves lányokat is megkörnyékezett?

Kitálal az a nő, akit még 14 évesen csábított el földrajz tanára, majd négy év múlva feleségül vette. Misi bácsi több tucat 12-14 körüli lányt zaklathatott és ronthatott meg az általános iskolában, ahol az elmúlt évtizedekben dolgozott.

Kitiltatnák az Oscar-gáláról Casey Afflecket

Kitiltatnák az Oscar-gáláról Casey Afflecket kollégái, amiért korábban szexuális zaklatási ügyben merült fel a neve.

 

Story Extra 2017-10-31


szerző:
2017.10.31. 15:45
Marton Lászlót kirúgták, magyar sztárok véleményt mondtak

Bár Marton László csütörtökön közleményben bocsánatot kért Sárosdi Lilla színésznőtől, a Vígszínház adásunk előtt nem sokkal közleményben tudatta, hogy megszünteti a rendező munkaviszonyát. A Fókusz riportere magyar hírességeket kérdezett az ügyről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való