KERESÉS search-close

zene

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zene"

Adventi Kalendárium Farkasházi Rékáéktól

Farkasházi Réka és együttese egy online Adventi Kalendáriumot töltött meg dalokkal, versekkel és mesékkel. Az énekesnő és csapata így próbál egy kis ünnepi hangulatot csempészni a járvány miatti korlátozások időszakába.

Ön is szerepelhet Veréb Tomi különleges videoklipjében

Veréb Tomi egy különleges klippel készül az év végére, amelyben akár még Önök is szerepelhetnek! Hogy pontosan hogyan, arról Tomi mesélt nekünk.

BRÓDY: Már elég nagyok voltak, amikor kiderült, hogy ezt a dalt az ő apukájuk írta!

Bródy Jánosnak régi vágya teljesült azzal, hogy a Tűz van babám cím dallal tiszteleg Milos Forman filmje előtt. A lemezen elénekli A lány és a csavargó című régi Illés dalt is, amihez személyes emlékei is kötődnek.

FEHÉR BALÁZS: „Nem akarok már sztár lenni, és nem akarok senkinek megfelelni”

Öt év kihagyás után tér vissza Fehér Balázs a zenei életbe egy vadonatúj formációval. Szerelme, Eszter ott van mellette a próbákon is. Nem csak, mint hű társa és elsőszámú rajongója, hanem most már, mint a zenekar managere is. Balázs úgy érzi, teljesen más emberként, egy sokkal érettebb személyiségként tér vissza, dalaiban is mindig az igazságot kutatja.

DEMETER SZILÁRD: „Nem hiszünk az alanyi jogon járó segélyben”

A könnyűzene megújításáért felelős miniszteri biztos azt mondta az RTL Híradónak: átfogó mentőcsomagot tesz a kormány elé még ebben a hónapban. Demeter Szilárd szerint nem az egyedi segélyezésre törekednek, hanem egy átfogó csomagot készítenek, amely az előadóknak és a háttérben dolgozóknak is segítene.

STEVE GASPAR: meghódítja Angliát a roma mulatós?

A zenélés mellett 300 órát dolgozik egy hónapban Steve Gaspar, aki az angoloknak meg akarja mutatni, hogy milyen is az a roma mulatós!

Fókusz Anno: L.L. Junior, Fatima és Beat egy 22 évvel ezelőtti felvételen

L.L. Junior, Fatima és Beat huszonkét évvel ezelőtt, 1998-ban álltak össze Fekete Vonattá és azonnal magukra vonták a zenei kiadók érdeklődését is. Annyira ősi és annyira egyedi volt, amit hoztak, a roma rap első képviselőiként, hogy azonnal 5 éves zenei szerződéssel indították a karrierjüket. A 22 évvel ezelőtti riportban megnéztük, hol tanultak, hová jártak bulizni és hogyan képzelték el a jövőjüket.

KIS GRÓFO: „Nem gondoltam volna, hogy egyszer énekes leszek”

Grófo-Kozák László, vagy ahogy mindenki ismeri Kis Grófo 2012-ben robbant be a zenei életbe a No roxa ájnak köszönhetően, amit Jollyval közösen énekeltek. Bár a bulibáró korábban még azt sem gondolta volna, hogy énekes lesz belőle, most már nagyon hálás, hogy erre az útra léphetett. És hogy mi a dalai sikerének a titka? A ritmika, a tempó, a mondanivaló és persze a mulatási!

KÓBOR JÁNOS: „Idén van 60 éve, hogy színpadra álltam”

Kóbor Jánosnak és így az Omegának is teljesen másképp alakul a 2020-as nyár, mint ahogy azt eltervezték. Idén 60 éve, hogy Kóbor először színpadra lépett első, amatőr együttesével - erről és a karanténban töltött időről is mesélt riporterünknek.

Meghalt a Kraftwerk egyik alapítója

Florian Schneider 1970-ben alapította meg a legendás német együttest Ralf Hütterrel, aki a mai napig a zenekar tagja.

Tetszenek a Mellékhatás zenéi? Hallgasd meg őket most!

Kerested már, de nem találtad a Mellékhatás zenéit? Akkor most jó helyen jársz!

noÁr: Ti vagytok a Hősök! 🚑


szerző:
2020.04.09. 18:30
HOME OFFICE: Karanténzene az Óbudai Danubia Zenekartól

Az Óbudai Danubia Zenekar tagjai nem bírták tovább az otthoni karantént, úgy gondolták muszáj “összejönnünk” egy kis zenélésre. Így született meg ez a mű. Hallgassátok szeretettel.
Tavaszi szél, előadja, az Óbudai Danubia Zenekar. Zene: Ott Rezső

VARGA VIKTOR: Ekkora intenzitásba nem tud beleférni egy másik földi lény

Viktor az operától a popig minden zenei műfajban otthonosan mozog. De a zene, a varrás és a szobrászat mellett még fest is. Festményei saját vágyait és céljait fejezik ki. Jelenleg szerelem nélkül, de teljes mértékben élvezi az alkotó-életet. És bár így is napokig nem alszik, jelenleg is inspirációt keres egy újabb hobbihoz.

JAZZ+AZ: 20 év után adott nagyszabású aréna koncertet a zenekar

Éppen húsz éve történt, hogy a Jazz+Az 2000-ben egy kisstadionbeli búcsúkoncerttel feloszlott. A jubileum pedig jó apropó volt arra, hogy megvalósuljon a régi álma Geszti Péternek, Kozma Orsinak, Váczi Eszternek, Behumi Dórinak és Dés Lászlónak, hogy újra együtt lépjenek a színpadra.

QUIMBY TÖRTÉNELEM: ezek voltak a zenekar életében a legfontosabb helyszínek

Időutazásra invitálta a Fókusz stábja az ország egyik ikonikus bandáját: Budapest akkor és most a Quimby szemével!

C.O.O.L.: a Margitszigeten zenéltek nekünk a rimaszombati srácok!

Dani és Bence már 10 éve zenélnek, de ebből csak 5 éve együtt. A felvidéki srácok már a szombati X-Faktorban is bebizonyították, hogy mennyire tehetségesek. Bence zeneiskolában kezdett komolyabban foglalkozni az énekléssel és ekkor iratkozott be ahhoz a tanárhoz, aki Danit gyerekkora óta tanítja gitározni.

A szabad zenélés kezdetei, amikor az állam már nem, a kiadók még nem szóltak bele

1989-ben megnyíltak a határok, és kitágult a világ. Egyre több lett az utcán a nyugati autó, a boltokban a banán. A piacokon pedig a hamis kazetta tele külföldi zenével. Míg a Kádár rendszerben a szocialista kultúrpolitika szigorúan szabályozott minden rendezvényt, 30 éve  bárki bárhol felléphetett. Ez volt a hőskor: a körülmények kezdetlegesek voltak, de ha valakinek volt elég tehetsége és lelkesedése, az sztárrá válhatott szponzorok, kiadók és reklámok nélkül is.

Milán rájött, hogy Bella és Karesz zenéi mégsem vesztek el teljesen…

Milán rájött, hogy Bella és Karesz zenéi mégsem vesztek el teljesen…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Wolf Péter: Adagio (részlet)


szerző:
2019.09.12. 09:27
Wolf Péter: Adagio (részlet)

Wolf Péter: Adagio című művének egy részletét a Miskolci Szimfonikus Zenekar tagjai adták elő. Nyíri Zsolt (1. hegedű), Plahi Rita (2. hegedű), Tóth Tamás (brácsa) és Mantlik Judit (cselló).

Himnusz? 😱😅🎶


szerző:
2019.09.09. 14:00
ROCK: Több, mint 500 zenész csapott a húrok közé Kecskeméten

Dobosok, szóló és basszusgitárosok és énekesek sokasága lepte el a kecskeméti sportpályát, hogy az ország legnagyobb rockzenekarává összeállva egy hatalmas flashmob keretében öröm zenét játszanak.

Bécy Karolának: „Nem slágergyanús a számod…”

Bécy közölte Karolával, hogy ha nem írja át teljesen a Teóról írt számát, akkor nem adja ki…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Piktogramokkal figyelmeztetik a mobilozó gyalogosokat!

Piktogramokkal figyelmeztetik a gyalogosokat a zebrán: ne használják a telefonjukat és zenét se hallgassanak, miközben átkelnek az úton. Pécs egyik legforgalmasabb zebrájának mindkét oldalára felfestették a jelzéseket, forgatásunk tapasztalatai alapján hasztalanul: továbbra is sokan az okostelefonjukba merülve kelnek át az úton.

Anikó Show best of: a héten leesett a sztárok álla

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Woodstock: A zene, a szabadság és a szerelem forradalma

50 éve forradalom zajlott Amerikában, a zene, a szabadság és a szerelem forradalma. A Woodstocki Fesztivál 1969-ben egy kisebb szabadtéri bulinak indult, de a zenetörténet egyik legfontosabb eseménye lett, ami egy egész generáció gondolkodására hatással volt. Ma már Budapesten él az a két férfi, aki ott volt ötven éve augusztus tizenötödikén ahol a szabadság és a szerelem forradalma született.   

Julian, a magyar Kanye West


szerző:
2019.08.14. 18:00
Julian, a magyar Kanye West

A fiú él-hal a zenéért, ráadásul állítása szerint a falujukban a Grammy-díjas rapperként tartják számon. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Peller Mariann és Papp Gergő fejest ugrottak a kangoo jump edzésbe

A Reggeli házigazdái a saját bőrükön tapasztalhatták meg az egyre népszerűbb sport rejtelmeit. Ebben Rékasi Nóri, személyi edző volt a segítségükre. 

A Beatles-érzés máig hat

Az egy milliárd lemezt eladó, világ leghíresebb zenekara nélkül ma nem igazán képzelhető el a pop és rock zene. Az országos Beatles találkozón nagyszülők és unokák, és híres zenész rajongók nosztalgiáztak önfeledten.

Opitz Barbi mentornak állt


szerző:
2019.08.07. 18:00
Opitz Barbi mentornak állt

Krisztofer a 2018-as X-Faktorban a Mentorházig jutott, most pedig kedvenc énekesnője véleményére volt kíváncsi. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Ti vagytok nekem a tirpákok!”

Dani most bocsánatot szeretne kérni „szemtelenségéért”, rádásul egy saját dallal készült Melindának. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Bécy szerződtetné Karolát énekesnőként?

Karola megdöbbent, amikor kiderült, hogy Bécy-é a kiadó, ami alkalmazni szeretné őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

76 éves Mick Jagger!


szerző:
2019.07.26. 19:29
76 éves Mick Jagger!

Ma 76 éves a rock and roll legenda, Mick Jagger. A Rolling Stones frontembere a 8. x-hez közelítve is megállíthatatlan, jelenleg is turnézik.

Nagypapakorú rockerek: mi lehet a titkuk?

A nagypapa korú hatvanon túli világsztár rockerek között van, akinek egy egész évtized kiesett az emlékezetéből. Van, akiről hidat neveztek el, többen lovagok és persze egymásnak nyitják az ajtót a rock and roll halhatatlanjainak halljában.

A latin zene feltámadt: ezrek tomboltak Juanes budapesti koncertjén!

A kétezres évek elején szinte nem volt olyan szórakozóhely, ahol a basszus helyett ne dübörögtek volna a latin dallamok. A lejátszókban egymást váltották Enrique Iglesias, Ricky Martin, Eros Ramazotti, Juanes, Shakira vagy éppen Natalia Oreiro örökbecsűi. Manapság a latin zene újra reneszánszát éli, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a kolumbiai Juanes budapesti koncertjén ezrek tomboltak hétfő este.

Történelmet írt a Queen Bohemian Rhapsody

A Queen videoklipje átlépte az egy milliárdos nézettséget. A megtekintések száma akkor kezdett emelkedni, amikor a Queenről készült film a mozikba került…

Norvégia legsikeresebb tiniduója csak az RTL Klubnak adott exkluzív interjút

Csehországi koncertjük előtt csak az RTL Klubnak adtak exkluzív interjút Marcus és Martinus. A skandináv ikerpárért milliók rajonganak: úgy néz ki, hogy már a magyar rajongók szívét is sikerült meghódítaniuk!

Zenészek, akik nem kerülték el a balhét!

Pataky Attila nem tudott uralkodni indulatain, amikor egy fesztiválon paradicsommal dobálták meg, de a Hooligans frontembere Csipa sem hagyta annyiban, amikor őt és felmenőit szidalmazták, a legfrissebb botrány pedig egy amerikai rapper, A$ap Rocky körül zajlik, akit Trump vett védelmében a verekedős incidens után!

Anikó Show best of: ennyi produkció sosem volt még egy héten!

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Roland latinos dallamokkal csavarja el Brigi fejét?

A lány úgy érzi, párja elhanyagolja őt, és számára a zene az első. A fiú most egy saját dallal készült szerelmének, amit alig két napja írt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Megérkezett ByeAlex és ÉNB Bella első klipje!

A Könnyek című számot ByeAlex írta, előadója pedig az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Bella.

Mesi megakadályozta, hogy Karesz eladja Bellával közös számát

Mesi közbelépett, amikor Karesz elakarta adni Bellával közös számát a lány új menedzserének…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi és Karesz kibékültek

Szofi kételkedett a döntésében. Dia próbált kemény maradni. Karesz összeveszett Bellával.

Először játszott magyar zenekar a világ egyik legismertebb rádiójában

Először játszott magyar zenekar a világ egyik legismertebb alternatív rádiójában. A The Qualitons még márciusban zenélt a seattle-i KEXP nevű adón, a fellépés most került fel az internetre. Egyik dalukat magyarul adták elő abban a stúdióban, amelyben Macklemore és a Florence and the Machine is játszott már.

Bogi 2 éve költözött Párizsba, hogy valóra váltsa álmát – valóban erre vágyott?

Pálos Bogi 2 éve költözött ki végleg Párizsba, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát, egy saját bárt, ahol magyar képzőművészeknek és énekeseknek lehet kiállításuk, vagy koncertjük. De összeegyeztethető a bár üzemeltetésével járó élet Bogi jövőbeli terveivel?

Aki unja a sátrazást, faházban vagy lakóautóban is pihenhet a Balaton Soundon

A Balaton Sound péntek esti szenzációja az amerikai dj duo, a The Chainsmokers lesz. Mi most megmutatjuk, hogy aki nem a tánctéren bulizik, vagy éppen már nem bírja tovább a pörgést, hol tudja kipihenni magát. A sátrakat idén felváltották a faházak, és a klimatizált lakóautók.

Minden adott, hogy egy óriásit bulizzanak a fesztiválozók a 13. Balaton Soundon

A világsztár felhozatalra idén sem lehet panasz a Balaton Soundon: az elektronikus zene képviselői mellett a rap, a hip-hop és az R'n'B szerelmesei is találnak maguknak helyszínt a bulizásra. Kell is a rengeteg színpad, hiszen a 13. alkalommal megrendezett Balaton Soundra nagyjából százhatvanezer embert várnak a szervezők.

Attenborough a világ egyik legnagyobb zenei fesztiváljának sztárja

Óriási sikert aratott a világ egyik legnagyobb zenei pop-rock fesztiválján egy 93 éves idős úr. Persze nem akárkiről van szó, ő a világ legismertebb természetfilmese. Sir David Attenborough meglepetésre jelent meg a bulizók előtt. Személyesen köszönte meg nekik azt, hogy négy napon át műanyagmentesen buliztak. 

Karolát felkereste egy zenei kiadó

Bagoly elkísérte Karolát egy zenei kiadóhoz, aki ajánlatot tett a lánynak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A VOLT-ba egész Sopron beleremegett

Slash nem először lépett fel a VOLT Fesztiválon, de most is olyan gitárszólókat penderített, hogy abba egész Sopron beleremegett. A Guns N’ Roses legendás gitárosa előtt a Tankcsapda alapozta meg a hangulatot. A rock örök, a zenekar pedig 30 éve pörög, ezt egy őrült születésnapi koncerttel ünnepelték.

23 év után visszatért Budapestre a Backstreet Boys!

A Backstreet Boys volt a ’90-es évek legismertebb fiúbandája, 130 millió lemezt adtak el eddig. A magyar rajongóknak 23 évet kellett várniuk, hogy Nick, AJ, Brian, Kevin, és Howie, visszatérjen Budapestre.  A Fókusz stábja egyedüli Tv-stábként lehetett ott a koncerten!

Hűha! Ezer felé robbant szét a klaviatúra

Zoli választás elé állította legjobb barátját: a zene vagy a számítógép? Attila döntött, és lesújtott… Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

BACKSTREET BOYS: less be a legendás fiúbanda budapesti koncertjébe!

Igazi időutazás volt kedd este a Backstreet Boys koncertje. A világ leghíresebb fiúbandája olyan show-t csinált a színpadon, mintha még mindig a ’90-es években lettek volna.

Csocsesz próbál lassítani, de nem tud!

Egész nyáron pörög: nem ritka, hogy 1 napon 3 nyilvános fellépése is van! Kiszámolni sem tudja, hányszor utazta már körbe az országot - a Reggeli vendége az örökmozgó Csocsesz!

10 éve halt meg Michael Jackson

Több, mint 750 millió eladott album; 367 elnyert zenei díj; 39 Guinness rekord. Michael Jackson hihetetlen karrierjét folyamatos botrányok, gyerekmolesztálási és pedofil vádak árnyékolták be, miközben talán ő volt a valaha élt legtöbbet adakozó sztár.

Világslágerek magyarul: lerántjuk a leplet azokról a dalokról, amelyek túlságosan hasonlítanak egymásra!

A magyar közönség nagy része nem csak az angol szövegeket nem érti, de az ezredforduló előtti korszak külföldi könnyűzenéjét sem ismeri behatóan. Így aztán sokakban fel sem merül, hogy nem eredeti magyar szerzemény például az FLM: Megtalállak még című slágere vagy Zorán: Kell ott fenn egy ország című dala, esetleg Kozsó és az Ámokfutók Meghalok egy csókodért című száma.

Solti Ádám fiúbandát alapított!

Solti Ádám, mint egy elektropop fiúbanda tagja? Igen!

Hogyan tarolta le a zenei toplistákat a Z generáció?

Tizenéves világsztárok, akik az interneten lettek elképesztően népszerűek és már több száz millióan rajonganak értük. A Z generáció előadói tarolják le a zenei toplistákat, de vajon meddig tart ez a siker és képesek lehetnek-e arra, mint a legendás zenekarok? Az biztos, hogy imádják őket a fiatalok és rengetegen követik őket emiatt.

TérTáncKoncert: 400 gyerek közösen táncol vasárnap a Bazilika előtt!

Sokan életükben nem jártak még Budapesten azok közül a gyerekek közül akik vasárnap a Bazilika előtt a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar zenéjére táncolhatnak majd. Négyszáz gyerek hónapokon át tanulta szerte az országban ugyanazt a koreográfiát. A riportból az is kiderül, hogy milyen volt a zenekar vezetője, Fischer Iván a világhírű karmester gyerekként!

A Budapesti Körszálló, ahogyan még soha sem láthattuk

A főváros egyik emblematikus épülete, a második kerület szívében huszonegyedik századi helyszínné vált. Különleges buli volt itt, a Telekom Electronic Beats fesztivál.

FISCHER IVÁN: minél több embert várnak a nyár legnagyobb ünnepére a Bazilika elé!

Immár ötödik alkalommal rendezi meg a Budapesti Fesztiválzenekar, azt a nagyszabású, ingyenes szabadtéri koncertjét, ahol minden alkalommal több száz hátrányos helyzetű térségből érkező, és szerencsésebb sorsú, roma és nem roma fiatal mozdul együtt klasszikus zenére a TérTáncKoncerten. A Budapesti Fesztiválzenekar karmesterét kérdeztük a különleges rendezvényről!

Így zajlott az X-Faktor válogatója!

Három évvel ezelőtt majdnem tízezren jelentkeztek a 2016-os tehetségkutatóba: 14 évesektől a 89 évesekig több mint 20 országból. Kiderült, hogy a szokottnál is több külföldi jelentkező volt, és közülük alig beszélték a magyar nyelvet. Három évvel ezelőtt így indult az X-Faktor!

 Hoppá! Anikó elvesztette TikTok-szüzességét

Cintia és Máté szerelmi története után a háziasszony is táncra perdült a fiatalokkal. Így ropták négyen Nótár Mary slágerére… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dia lebuktatta Flóra és Tamás viszonyát?

Kareszt és Mesit kirabolták. Flóra rájött, hogy kitudódott a titka. Bécy fellépést szervezett Lalinak.

Rihanna lett a leggazdagabb énekesnő a világon

A 31 éves Rihanna lett a leggazdagabb énekesnő a világon 600 millió dolláros becsült vagyonával, ez úgy 171 milliárd forint. Mindezt úgy, hogy 3 éve albumot sem adott ki és igaziból teljesen eltűnt, talán éppen a pénzét költi el egy luxusparadicsomban...

A falu sztárja: anyukám


szerző:
2019.06.04. 18:00
A falu sztárja: anyukám

Danit egyre jobban kiborítja édesanyja viselkedése, aki hatalmas TikTok-megszállott. Ildi most a stúdióban is megcsillogtatta tehetségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Koppintás lenne Delhusa Gjon leghíresebb dala?

Ha a buzuki hangja Magyarországon felcsendül, mindenki rávágja, hogy Delhusa Gjon és Nika Si Perimeno. Az albán-görög származású trubadúr legismertebb slágere éppen negyven éves. Hétfőn azonban robbant a bomba: a Bors talált egy réges-régi dalt, amely kísértetiesen hasonlít az 1979-es Nika Si Perimeno-ra. Manolisz Miciasz Me Lene Giorgio című száma azonban hat évvel korábbi, 1973-as szerzemény.

Karola és Bagoly közönség előtt adták elő első közös számukat

Karola és Bagoly hatalmas sikert arattak az első közös produkciójukkal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor újrakezdi Szilvivel?

Laura teljesen kifordult önmagából. Karola és Bagoly új dalon dolgoztak. Szilvi felkereste Gábort.

Ezzel futott be Király L. Norbi!🎤


szerző:
2019.05.22. 23:50
Így szinkronizálta Lukács Laci a Metallica frontemberét!

Lukács Laci elvesztette szinkronszínészi szüzességét, ugyanis egy filmben James Hetfieldnek, azaz a Metallica frontemberének kölcsönözte a hangját. Hogy marad-e a Tankcsapda frontembere az éneklésnél, vagy inkább a szinkronszínészetet választja? Kiderül a videóból! Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan játszott a Metallica Tankcsapdát, akkor azt ITT nézheted meg!

A legek városa: ByeAlex és a legendás Edda Művek frontembere is innen indult

Miskolcról mindenkinek a füstölgő ipargyárak, a Diósgyőri Vár és a nagy múltú, de mostanában évente a kiesés szélére kerülő futballcsapat, a DVTK jut az eszébe. Pedig Északkelet-Magyarország központjának van egy egészen más arca is, amely ritkán kerül a híradások középpontjába.

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

A magyar underground egyik utolsó frontembere

Menyhárt Jenő 60. születésnapján kétezer ember előtt játszott zenekarával. Együtt hördült fel elegáns cégvezető és bölcsésznek maradt értelmiségi, amikor megszólalt a Romolj meg vagy a Mocskos idők. Ezen az estén visszatértek közös múltjukhoz, amiből kitörölhetetlenek Menyhárt Jenő dalai. Portré a magyar underground egyik utolsó frontemberéről sok zenével.

Megérkezett ÉNB Lali legújabb klipje!

Végre itt van az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának új dala, az Igazi span!

Elkészült Lali legújabb klipje!

Lali bemutatta a barátaival készített Igazi span klipjét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megszereztük ÉNB Lali legújabb klipjének első percét!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának legújabb klipje ma este debütál az RTLII-n, a szám első percét azonban már most is meghallgathatjátok!

BRÉKING! Hajós András új zenei műfajt teremtett

Úgy tűnik, a műsorvezető megtalálta a piaci rést a popiparban. Íme a „gastro song”!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Toto Cutugno-val, az olasz slágerek egyik félistenével beszélgettünk!

A L’Italiano Toto Cutugno egyik leghíresebb száma, amit 1983-ban énekelt először, de azóta már az egész világ ismeri. Az olasz slágerek egyik félistene Budapesten lép fel, de előtte leülhettünk vele egy kicsit beszélgetni.

Judith Hill az énekesnő, akivel Prince és Michael Jackson is együtt dolgozott

Duett partnere volt Michael Jacksonnak, háttérénekese Stevie Wondernek, együtt dolgozott Adam Levine-nel a Voiceban, szerepelt egy Oscar-díjas dokumentumfilmben, Prince albumot készített neki. Az afro-amerikai, japán származású Judith Hill ki tudott lépni a nagy sztárok árnyékából, akiket háttérénekesként segített évekig, és mostanában már, mint szólóénekes járja a világot, és a következő önálló lemezén dolgozik.

 

Top 8 - Saját bevallása szerint zene nélkül nem tud létezni

Magyarország egyik legsikeresebb együttesének a tagja, zeneszerző, dalszerző és énekes. Atletizált és a kézilabdázott, egy ideje pedig igazi példakép a kondizásban.

Zentai Márk új élete


szerző:
2019.04.16. 19:31
Zentai Márk új élete

Zentai Márk a kamaszkor hirtelen jött sikerei után úgy érzi, az elmúlt években talált rá arra a zenei irányra, ami igazán boldoggá teszi. A 29 éves énekes és zenekara a MÖRK tagjai is tele vannak zenei álmokkal és tervekkel. A számos itthon és külföldi jazzfesztiválos felkérések mellett remélik, hogy a jövőben lesz lehetőségük újabb extrém helyszíneken is együtt zenélni.

A sikereik csúcsán hagyták abba, most újra összeáll a Jazz+Az!

Három szexi, fiatal lány, a még gyerekképű Geszti Péter és a bongyori hajú zeneszerző-szaxofonos, Dés László. Ez volt a 90-es évek végén a Jazz+Az nevű zenekar, amelytől 4-5 olyan sláger született, amelyet még ma is játszanak a rádiók. Bár rendkívül népszerűek voltak és rengeteget szerepeltek a sajtóban, a csapat mindössze két évig koncertezett és 2000-ben feloszlottak. Most úgy döntöttek, hogy a Fókuszban tesznek egy fontos bejelentést.

A MÜPA titkai


szerző:
2019.04.13. 21:00
A MÜPA titkai

Padlástól a pincéig bejártuk a különleges akusztikájú épületet. Olyan helyekre is bepillanthattunk, amit bizony a nézők sosem láthatnak. Pedig a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik központi helyszínén ilyenkor sok százan megfordulnak.

FLUOR TOMI:

Tomi sokszor nem is érti, hogy egy-egy félrehallás hogy keletkezhet, hiszten a végeredmény teljesen értelmetlen. Ennek ellenére úgy érzi, nem kell megfosztani a rajongóit a saját félrehallásaiktól, mert az csalódást okozhat.

Lali hatalmasat csalódott Joe-ban

Lali meghallotta, amint Joe kibeszéli őt és az énekesi ambícióit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Itt az új Gangnam Style? - egy lánycsapat, aki letarolta az internetet!

Ti hallottatok már a Blackpink nevű formációról? Korábban senki, az elmúlt napokban viszont felrobbantották az internetet. Legújabb számukkal, a Kill this love-val letarolták a Youtube-ot. Klipjüket egy nap alatt több, mint ötvenhat milliószor nézték meg. Az április 4-i feltöltés óta pedig már közel száznegyven millióan kattintottak a dalra. De kik ők és mitől lettek egy csapásra ilyen sikeresek?

Elindult a 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Muszorgszkijjal, a Müpa falain táncra perdülő amerikai sztárcsapat, a BANDALOOP lélegzetelállító előadásával, és tavaszköszöntő promenáddal indult április első hétvégéjén a 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál.

A poptörténelem legnagyobb félreértései: dalok, amelyek nem arról szólnak, amit mi gondolunk

Az elkövetkező percekben a poptörténelem legnagyobb félreértéseit vesszük sorra, többek között azokat a szerelmesnek hitt slágereket, amiknek valójában semmi közük a szerelemhez. Sőt szakításról, vagy egészen másról szólnak. Zenészekkel, szakértőkkel fejtjük meg mi lehet a félreértések oka.
Geszti Péter itt, Kiss Tibi itt mesél még többet a félreértett dalaikról.

Ilyen volt a legrangosabb magyar zenei díjátadó gála, a Fonogram!

Összesen 19 kategóriában adtak át díjakat a Fonogramon, ezek közül 15 hazai díjazott lett, akiknek a sorsáról egy összetett szakmai zsűri döntött.

Perdülj táncra Peller Annával!

Gáspár Laci, Hajós András és ÉNB Lali után a Reggeli háziasszonya is kieresztette a hangját Balázs nappalijában.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való