Több ízben megcsodálhattuk a legújabb részt, hiszen három előzetese is kijött már, most viszont a főszereplők meséltek egy kicsit az intim jeleneteikről. Meglepő titokról rántották le a leplet!

Így vették fel A szabadság ötven árnyalata szexjeleneteit!
Dakota Johnson és Jamie Dornan immár harmadik alkalommal bújnak össze a mozivásznon, és a jeleneteik nagy részében eléggé pőrén érnek egymáshoz. Az intim részeket mindig nagyon körültekintően veszi fel a stáb, hiszen nem akarnak a szükségesnél is nagyobb kellemetlenséget okozni a szereplőknek. Szerencsére, Dakota és Jamie nagyon jó barátok, sőt állítják, olyanok egymásnak, mintha testvérek lennének.

A kellő bizalom tehát adott. Mégis, le kell dobniuk szinte az összes ruhájukat a kamerák előtt, ami nem egyszerű feladat. Ráadásul A sötét ötven árnyalatát és A szabadság ötven árnyalatát egyszerre vették fel, így furfangos volt az időbeosztásuk:

„Oda-vissza kellett váltogatnunk a két film között, mert néhány helyszín ugyanaz volt. Mondhatjuk, hogy a szex jeleneteket egyszerre vettük fel.” – mesélte Dakota Seth Meyers műsorában.

Így vették fel A szabadság ötven árnyalata szexjeleneteit!
 


Persze, ilyen esetekben felmerül a kérdés: hogyan oldják meg, hogy véletlenül se legyenek hasonlóak a felvételek, ha ráadásul egyszerre, szinte egy napon veszik fel mindet?

Mindenki megnyugodhat, külön figyeltek rá, hogy ez ne fordulhasson elő.

Annak érdekében pedig, hogy extra komfortosan érezhessék magukat a színészek forgatás közben, mindkettejüket letakarták az intim testrészeiken. Így esett, hogy Jamie Dornan egy úgynevett „wee-bag-et” húzott magára odalent. Nem újdonság ez a szakmájukban, de a színész külön kiemelte, hogy neki aztán egy extra nagyra volt szüksége.

Mik ki nem derülnek Mr. Dornanről…

Legutóbb például azt is megtudtuk, hogy a Christian Grey-t alakító szívtipró még a film zenei lemezén is megjelenik majd, hiszen felénekelt egy bónusz számot – valószínűleg a rajongók kedvéért.

A szabadság ötven árnyalata február 8-án rajtol el a hazai mozikban!