2020-tól minden az Avatar-folytatásokról szól majd, hiszen akkor jön ki a második rész, amit három másik is követni fog. Most megkaptuk az első exkluzív fotót a második részből!

Itt van az Avatar következő generációja! Ilyen lesz a második rész!

James Cameron-ról már jó pár éve tudjuk, hogy nem szereti elaprózni a dolgokat, ha filmet készít, akkor egyben egy egész világot is felhúz köré. A Titanic sikere után 2009-ben mindent letarolt – kéz a kézben az addig annyira nem elterjedt 3D technikával – az Avatar című blockbusterével.

Azóta folyamatosan csak annyit hallani a rendezőtől, hogy megszállottan dolgozik a forgatókönyveken, és négy folytatást is tervez.

Úgy tűnik, igazat mondott, hiszen már az is eldőlt, hogy a második felvonás 2020 decemberében debütál majd a mozikban, a forgatásokat pedig hamarosan el is kezdik. A főbb szerepekben tutira ott lesz Sam Worthington és Zoe Saldana is.

Most viszont kiderült – egy exkluzív képpel megerősítve –, hogy a következő generáció kifejezetten nagy szerepet játszik majd a hátralévő részekben. Nemcsak Sully (Worthington) és Neytiri (Saldana) gyermekei tűnnek majd fel a második részben, de más klánok gyermekei is. Sőt, kiderült, hogy nem kell mindegyik kissrácot kék CGI-al magunk elé képzelnünk a lent látható fotón, hiszen egyikük – Javier „Spider” Socorro – egy, a katonai bázison született és felnevelt fiút alakít majd (a képen, a jobb oldalon, kék pólóban láthatjátok).

„Még sosem volt ilyen fiatalos légkör a forgatásunkon, és ez egy teljesen újfajta hangulatot hozott. Ők jelentik Pandora következő nemzedékét, és nagyon fontos szerepük lesz – nemcsak ebben a filmben, de a többiben is!” – mesélte a producer, Jon Landau.


Mindenesetre, Cameron nemcsak a nagyívű cselekményekre figyel oda, de úgy tűnik, a számokra is. Hasonlóan az Avatar első fejezetéhez, amely 12 évvel a Titanic után indult hódító útjára, az Avatar 2 is ennyi év után követi az első részt. A producer szerint ez a rész végre elhallgattatja majd azokat, akik azzal vádolják őket – 2009 óta –, hogy csak a 3D miatt volt akkor a felhajtás a N’Avik körül.

2020-ben meglátjuk, igaza lesz-e a készítőknek!
 

Forrás: EW