A producerre mindig számíthatunk, ha valami érdekességre szomjazunk a franchise kapcsán, nem volt ez másképp most sem, így a rajongók nagy elkeseredésére elmondta, mi az, amit biztosan nem láthatunk a közeljövőben a mutánsok kapcsán!

Kevin Feige elárulta a választ a nagy X-Men kérdésre!

Ez pedig nem más mint, hogy az X-csapat is benézzen Tony Starkékhoz és velük karöltve vegyék fel a harcot az ellenséggel! A Marvel-filmek nézői ugyanis reménykedtek benne, hogy kedvenc mutánsaik találkoznak a Bosszúállók csapatával az Avengers: Infinity War című moziban.

Ám Kevin Feige a következőket válaszolta:

„Ez most lehetetlen lenne, jelenleg annyi filmünk van készülőben és tervben, hogy lehet, egy életre lefoglalnak bennünket.”

Kevin Feige elárulta a választ a nagy X-Men kérdésre!

Egyelőre pedig még az is kétséges, hogy az X-Men-filmek kapnak-e folytatást belátható időn belül, főként, hogy a hősöket alakító színészeknek, Jennifer Lawrence-nek, James McAvoy-nak és Michael Fassbender-nek lejárt a szerződése, így még az sem biztos, hogy ők hajlandóak lennének-e visszatérni, akár csak egy befejező részre vagy egy cameó erejéig.


Ha pedig nem lenne elég gond a mutánsok háza táján már így is, akkor ott a Deadpool 2, ami elveszítette rendezőjét, valamint a tervezett és várva várt Gambit-mozi, ami úgy tűnik, még sem Channing Tatum-mal készül el.

Kevin Feige elárulta a választ a nagy X-Men kérdésre!

Arról nem is beszélve, hogy ha egy olyan sikeres film esetében, mint a Deadpool, nem sikerül megegyezni a második részben, akkor mit szóljon A Fantasztikus Négyes legújabb változata, ami nem igazán nyerte el sem a kritikusok sem pedig a nézők tetszését, bár ennek ellenére a moziban játszó színészek rábólintottak a második részre, amit aztán most mégis inkább hanyagolnának a készítők.

Éppen ezért az X-ek velük sem foghatnak össze a jó ügy érdekében!

Szerencsénkre azonban a Bosszúállók kapcsán minden szuper, és egyre több részletet tudhatunk meg az Avengers: Infinity War című alkotásról is, amit 2018 tavaszára várhatunk!

Forrás: collider.com
Képek: tumblr.com