Jöjjön egy kis nyári mozi ajánló, olyan filmekkel, amiket már mi is régóta várunk! Hiszen nyáron nemcsak a strand nyújthat kikapcsolódást, hanem a vászon is tartogathat csodás kalandokat!

Közeledik a nyár, és az év legjobb filmjei is!?

1. A galaxis őrzői Vol. 2.

Ha van valami, amit igazán vártunk, akkor az ez a film! Ahogyan, ha valami meg tudja dönteni, A szépség és a szörnyeteg, valamint a Halálos iramban 8 uralmát a bevételek kapcsán, akkor az tuti, hogy Chris Pratték vicces kis csapata lesz, akik ezúttal még izgalmasabb és még újabb kalandokba keverednek, és persze most sem hiányozhat közülük Groot sem, aki most még cukibb, mint eddig valaha!

A galaxis őrzői Vol.2. május 4-től a mozikban!

2. Gru 3

A világ leggonoszabb elméje a harmadik animációs filmben, már egyértelműen jófiúként tér vissza, természetesen kis családjával együtt, hogy ismét egy flúgos gonosztevőtől mentse meg a világot! Gyanús, hogy az ő története is viccesebbre sikerült, mint az előzmények!

A Gru 3 június 29-től a mozikban!

3. Csodanő

A képregény filmek elsőszámú női szuperhőse végre saját mozit kapott, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy térdre parancsolhatja a férfi kollégákat, hiszen a legutóbbi Batman Superman ellen című alkotástól, nem voltunk elájulva! A Csodanő viszont mindent megváltoztathat a DC világában!

A Csodanő című film június 1-től a mozikban!

4. Pókember – Hazatérés

A kamasz Peter Parker - akinek már sikerült bemutatkoznia az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben – új ellenséget, dögösebb nagynénit és Robert Downey Jr. Vasemberét kapta meg, a tanító mestereként! Mi pedig már alig várjuk, hogy lássuk, milyen az, ha tényleg tinédzserek játsszák az ifjonc hősöket!

A Pókember - Hazatérés-t július 6-tól láthatjuk majd!

5. Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Jack Sparrow-ék idén nyáron újra vízre szállnak, hogy életük eddigi talán legrázósabb kalandjába keveredjenek Javier Bardem zombi kalózával szemben. De nemcsak Johnny Depp miatt várjuk ezt a filmet, hanem Orlando Bloom is visszatér, hogy együtt kápráztassanak el bennünket!

A Karib-tenger kalózainak ötödik fejezete május 25-től lesz látható a mozikban!

6. Alien: Covenant

Reményeink szerint Ridley Scotték nagy dobásra készülnek, ugyanis annyi infót kaptunk az új Alien-filmről, hogy már elképzelni sem tudjuk, mi jöhet még! Azon kívül, hogy a mozikban is hamarosan látható lesz az eddigi leghátborzongatóbbnak ígért Alien-mozi!

Az új Alien-film május 18-án érkezik a hazai mozikba!

7. A múmia

Az Universal szörnyvilág teremtése, az Egyiptomi mítosszal és Tom Cruise-zal kezdődik, ha pedig bejön, valószínűleg további fantasztikus lényeket kapunk! Márpedig az eddigi elképzelések és előzetes alapján, igencsak váróssá vált a már unásig ismételt történet!

A múmia június 8-tól a mozikban!

8. Baywatch

Az ikonikus sorozat feldolgozásában, Dwayne Johnson-t és Zac Efron-t láthatjuk majd, ebből a párosból pedig rögtön ki következtethetjük, hogy semmi komolyra nem számíthatunk, így David Hasselhoff vízimentői kicsit lazábbra veszik a figurát, de nem kell aggódnunk, futni azért még fognak!

A Baywatch című film július 13-tól lesz látható hazánkban!

9. Verdák 3

2006-ban a Pixar megalkotta a beszélő autókat, aminek köszönhetően a kisfiúk többsége azóta is a Verdákon szocializálódik, hiszen mi lehet jobb a szuper és vicces kocsiknál? Nos, remélhetőleg a harmadik rész, amivel idén nyáron kapcsolódhatunk ki!

Verdák 3 június 15-én kerül a hazai mozikba!

10. Valerian és az ezer bolygó városa

A franciák sci-fi mestere, Luc Besson két nem mindennapi arccal, Cara Delevingne-nel és Dane DeHaan-nal készített filmet, ami különleges kalandokat és fantasztikus látványt ígér!

A Valerian és az ezer bolygó városa július 21-től lesz látható!

Szerintetek melyik lesz a nyár legnagyobb dobása?

Forrás: vox.com
Képek: Instagram.com