Bizony, nem volt elég a Szellemirtók elkészítése női főszereplőkkel, de most George Clooney népszerű film-sorozatából is feldolgozás lesz méghozzá, nem is akármilyen színésznőkkel, illetve olyan énekesnővel, mint például Rihanna!

Egyébként a férfiszínészek krémjét felvonultató Ocean’s-mozik, is már eleve reboot-ok, az 1960-as A dicső tizenegy című alkotás feldolgozásai, melyben a főszereplőt Danny Ocean-t, Frank Sinatra játszotta.

Megvannak az Ocean’s Eleven női remake-jének nevei!
 


A női főszereplőkkel teletűzdelt újra gondolást Gary Ross rendezi majd, a címe pedig Ocean’s Ocho lesz. Azt már eddig is híresztelték, hogy két Oscar-díjas színésznő is szerepelni fog a filmben, név szerint Sandra Bullock és Cate Blanchett. Most pedig újabb nevek röppentek fel mivel a stúdió ragaszkodik hozzá, hogy a rendező még idén októberben elkezdje a munkálatokat New York-ban.

Megvannak az Ocean’s Eleven női remake-jének nevei!

Így történhetett az, hogy a szintén Oscar-díjas Anne Hathaway, és az Oscar- díjra jelölt Helena Bonham Carter, a sorozatsztár Mindy Kaling és az énekesnő Rihanna is látható lesz az új moziban! Sőt úgy tűnik, az Ocean’s Eleven-filmek rendezője Steven Soderberg is kiveszi a részét az alkotásból, ezúttal producerként.

Az Ocean’s Ocho elkészítése viszont nem kockázatmentes, főleg azok után, hogy a Szellemirtók női remake-je nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és a 150 milliós költségvetés, még nem térült meg.

Megvannak az Ocean’s Eleven női remake-jének nevei!
 


Bár, a csalókról szóló alkotáshoz nem kell annyi különleges effekt és technika, mint amit a természetfeletti lények ellen küzdő hősnőkről szóló sztori igényelt, így az Ocean’s remake kisebb költségvetésű film lesz, mint a Szellemirtók!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek:tumblr.com