Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

COOL Premier

Tolvajok városa

Mit nézünk ma? - Hétfő (04.18.)
 
 

A világ legtöbb pénzrablását Boston banknegyedében követik el. Doug itt él, ezt a világot ismeri és csak ezeket a szabályokat fogadja el. Ő és az emberei sosem haboznak, mindig megszerzik, ami kell nekik, és nem hagynak nyomot maguk után. Ám most az egyszer James hibázik, és a egy rosszul sikerült bankrablás miatt kénytelenek túszul ejteni egy banktisztviselőt. Claire, az áldozat kis idővel az akció után belefut Dougba, és ettől kezdve minden megváltozik.

Mikor?
Cool 21:10


FILM+ Premier

Az elnök különgépe

Mit nézünk ma? - Hétfő (04.18.)
 
 

Terroristák eltérítenek egy repülőt. A túszul ejtett utasokért cserébe Radek tábornok szabadon bocsátását követelik. Ha nem engedik szabadon Radeket, a terroristák módszeresen kivégzik az utasokat, ám ha teljesítik követelést, az további százezrek biztos halálát jelenti. Egyetlen ember kezében van a döntés: vagy feláldozza lányát és feleségét a világ megmentése érdekében, vagy emberek százezreit küldi a halálba. Ez a férfi az Amerikai Egyesült Államok elnöke, James Marshall. A gép pedig az Air Force One, az elnök különgépe.

Mikor?
Film+ 21:00