Ma rengeteg film közül válogathattok, a délutáni és az esti mozizáshoz egyaránt! Mutatjuk, mit és hol találtok!

Mit nézünk ma? - Péntek (10.23.)

Verdák
 


Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy legfiatalabb versenyautóként elhódítsa a Szelep-kupát. A sorsdöntő verseny helyszíne felé tartva azonban elhagyják őt az autópályán, és Kalifornia helyett egy kisvárosban, Kipufogófürdőben találja magát. Villám menekülés közben tönkreteszi a város útját, amiért a lakók büntetést szabnak ki rá. A teljes útburkolat javítása közben összebarátkozik Cimbivel, beleszeret a szépséges Sallybe, és kivívja a legendás versenyautó, Hudson Hornet tiszteletét.

Mikor? RTL Klub 15:25
 

Aranyhaj és a nagy gubanc
 


Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

Mikor? RTL Klub 19:00
 

Az Igazság Ligája
 


Bruce Wayne (Ben Affleck) tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince (Gal Gadot) segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller). És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.

Mikor? Film+ 20:40

 

Túl szexi lány
 


Renee Bennett (Amy Schumer) jól tudja, milyen kihívás átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet fotómodellek uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően meglepően sikeres lesz a munkájában és a magánéletében is.

Mikor? RTLII 21:00

 

Ocean's 8 - Az évszázad átverése
 


Danny Ocean zseniális volt, de húga, Debbie (Sandra Bullock) még nála is ravaszabb, viccesebb és vonzóbb. Öt évig készült a sitten a tökéletes átverésre, az évente megrendezett, az ország összes milliomosa számára kihagyhatatlan New York-i Met Gálára, amelyen áruló expasija, Claude (Richard Armitage) is részt vesz. Ám a főszereplő a több százmillió-dolláros ékszergyűjtemény, melynek legértékesebb darabját a filmsztár, Daphne Kluger (Anne Hathaway) fogja viselni. Debbie a legjobb barátnője, Lou (Cate Blanchett) és a divattervező Rose (Helena Bonham-Carter) segítségével összeválogatja minden idők legvonzóbb és legtrükkösebb csapatát.

Mikor? RTL Klub 21:05

 

Egy kis szívesség
 


Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik, és az aggódó Stephanie vlogja olvasóihoz, valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Mikor? RTLII 23:20

 

Napszállta
 


Leiter Írisz (Jakab Juli) hosszú évek után tér vissza Triesztből a Monarchia-beli Budapestre. A korán árván maradt lány a családja legendás kalapszalonjában szeretne dolgozni, ám az új tulajdonos, Brill Oszkár (Vlad Ivanov) elutasítja. Úgy tűnik, el kell hagynia a várost, amikor váratlanul egy idegen keresi fel, és a bátyja hollétét tudakolja tőle. Írisz ekkor döbben rá, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Nyomozásba kezd, és bátyja után kutatva egyre sötétebb titkok tárulnak fel a szülei halálával kapcsolatban.

Mikor? RTL Klub 23:25
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!