Ma este jön a 101 kiskutya, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, A hihetetlen család és a Haverok harca. Mutatjuk, mikor és hol nézhetitek meg!

Mit nézünk ma? - Szombat (09.26.)

101 kiskutya
 

Mit nézünk ma? - Szombat (09.26.)


Roger (Jeff Daniels) és Anita (Joely Richardson) a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász (Glenn Close) szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának.

Mikor? Cool 18:40
 

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
 


Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) és Barbarossa kapitány (Geoffrey Rush) újra hajóra szállnak a gyönyörű, bajkeverő Angelica (Penelope Cruz) társaságában. A különc csapat az ifjúság forrását tűzi ki célul. Csakhogy ezt még eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy vetélytársaik is vannak a lehetetlen vállalkozásban. A hírhedt Feketeszakáll (Ian McShane) és boszorkányos lánya szintén a kincs után kutatnak.

Mikor? Film+ 20:25
 

Batman és Robin
 


Batman (George Clooney) egy fürge motoros, Robin (Chris O'Donnell) kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Faggyal (Arnold Schwarzenegger) és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal (Uma Thurman), akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl (Alicia Silverstone) személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.

Mikor? RTLII 20:40
 

A hihetetlen család
 

Mit nézünk ma? - Szombat (09.26.)


Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Paar néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála, és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.

Mikor? Cool 20:45
 

Haverok harca
 


Hogan (Ed Helms) és felesége, Anna (Isla Fischer) minden évben a májust várják, amikor elkezdődik a fogócska szezon. Iskolás koruk óta minden májusban egymásra vadásznak. Hoggynak ez az idény különösen fontos, és meggyőzi a barátait, Reggie-t (Lil Rel Howery), Chillit (Jake Johnson) és Bobot (John Hamm), hogy ez az utolsó esélyük elkapni Jerryt (Jeremy Renner), akit eddig még egyszer sem sikerült. Jerry épp nősülni készül, így könnyű prédává válik. Csakhogy Jerry is tartogat néhány meglepetést számukra, ami alaposan felcsigázza a Wall Street Journal csinos újságírónőjét, Rebeccát (Annabelle Wallis).

Mikor? RTL Klub 21:05
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!