A mozi ugyanis az elmúlt 10 év legnagyobb magyar filmsikere lett, hiszen nemcsak nekünk, hanem a közönségnek is elnyerte a tetszését a csodaló körüli izgalmas sztori!

Most már biztos, hogy tuti befutó a Kincsem-film!

Bizony, a kritikusok után a nézők is kitörő lelkesedéssel fogadták a Kincsemet!

A romantikus kalandfilm az elmúlt tíz év legnagyobb első hétvégi eredményét produkálta a magyar filmek mezőnyében: a premier előtti vetítésekkel együtt 72.089 jegyet kelt el rá, a bevétel pedig megközelíti a 100 millió forintot.

A hatalmas érdeklődés érthető: ritkán kerül a mozikba ilyen nagyszabású produkció - a film továbbra is országszerte több mint 80 moziban látható.

Most már biztos, hogy tuti befutó a Kincsem-film!

 


Arról nem is beszélve, milyen izgalmas történetet rejt Kincsem és gazdája,  Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) legendája: a gróf céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

Kincsem március 15. óta a mozikban!

Forrás/ Képek: Fórum Hungary.