Portrék

Mindent tudsz Thorról? Ideje megismerned Chris Hemsworth-t!

A villámok istene, a szőke humorzsák, aki a Bosszúállók egyik alapemberévé vált, ő Chris Hemsworth. Thor hozta meg számára a világsikert, de milyen út vezetett a Marvel Univerzumhoz?

Portrék

A rosszfiú, akibe a fél világ szerelmes: Tom Hardy 40 éves!

Rideg külső, kendőzetlen szavak, érzelmes tekintet. Valahogy így jellemeznénk a világsztárt, akit egyszerűen nem lehet megfejteni. Születésnapja alkalmából kicsit utána néztünk, ki is ez a megzabolázhatatlan szexszimbólum.

Portrék

Ismerd meg az ifjú szívtiprót, Ansel Elgortot!

A Csillagainkban a hiba óta minden tini belé szerelmes, és már jó ideje sejtjük, hogy a jövő egyik nagy reménysége lesz a 23 éves multitálentum. Mindent tudni akarsz róla? Segítünk!

Portrék

Cate Blanchett, az ausztrálok aranyszobrot tojó színésznője!

A többrétű szőkeség, akiért nemcsak az egész világ, hanem bevallottan Steven Spielberg is rajong, a napokban ünnepelte születésnapját, ez pedig bőven elég indok arra, hogy utána járjunk rengeteg Oscar-jelölésének és rádöbbenjünk arra, hogy lehet nem is Meryl Streep az Akadémia kedvence!

Portrék

Íme a csupasz valóság! Ismerd meg te is Ewan McGregort!

Hogyan lett a moziimádó kisfiúból előbb drogfüggő a vásznon, majd alkoholista a valóéletben? Hogy vált mégis mindenki hősévé, Obi-Wan Kenobi-vá és lett a magánéletét féltve őrző, a lányait pedig imádó, feminista családapa? A Trainspotting sztárja, most tényleg mindent megmutat!

Portrék

Jennifer Lawrence: a világ legjobb fej színésznője

Hollywood legnagyobb szájú színésznőjébe egy fél világ szerelmes, és ez nem meglepő. Karrierje viszonylag könnyen indult, pedig soha nem járt színész iskolába. De akkor mi lehet a titka? Jennifer Lawrence életét fejtegettük. Lássuk, mire jutottunk!

Portrék

Ryan Gosling, a gyermeklelkű polihisztor

Az ügyeletes csillagot nem mindig ölelte a keblére Hollywood. Hiába gondoljuk, hogy a folyton viccelődő, szexis színész rögtön mindenki kedvencévé vált, a valóságban a kissé magának való tehetséges fiú sokáig tévelygett az amerikai álomgyár stúdiói között, mire végül megjegyeztük a nevét.

Portrék

Miért imádja Hollywood ennyire Amy Adams-et?

Eddig már ötször jelölték Oscar-díjra, ráadásul idén két filmjével is ott lehet a díjesőben. A vörös hajú tündér elvarázsolta a filmipart, de nem volt ez mindig így. Meglestük, hogyan is jutott el idáig.

Portrék

Chris Evans anya pici fiából igazi szexszimbólummá nőtte ki magát!

Amerika Kapitányként érte el a világhírnév, amibe egy picit bele is roppant, azóta azonban magabiztosan töri össze minden egyes női rajongója szívét. Egy színész, aki élete szerepét többször is elutasította, és egy férfi, aki rendezőként akarja befejezni a karrierjét.

Portrék

Charlize Theron bármikor elvarázsolhatna minket!

A femme fatale, a kemény csaj, aki egy férfiaktól hemzsegő utópisztikus világban is lejátszott mindenkit a vászonról, aki a végletekig is elmegy egy szerepért, a nő, aki mindenkit rabul ejt. Jöjjön egy portré a gyönyörű színésznőről!

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való