Premierek

Irány a moziba be! - 2015/22. hét

Időutazós-teleportálós Disney őrület, egy klasszikus horror újragondolt változata, Al Pacino rocksztárkodik, Jennifer Lawrence bekeményít, a szerelem pedig téren és időn is átível (na persze).

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/21. hét

A csütörtök most is sokféle filmet szállított, akad itt látványorgia, énekes humorheroldkodás, életrajzi drámázás és dokumentumfilm is. Csak győzzünk válogatni közülük!

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/20. hét

Mit nézhetünk csütörtöktől a moziban? Őrületet, drámázást és drámai őrületet, vagyis: dínós kalandozást, akcentusban gazdag csajkomédiát, vagy az életet kőkeményen felelevenítő nagyapa-unoka történetet.

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/19. hét

Újabb hét köszöntött be, ráadásul Star Wars nappal kezdődik és Bosszúállókkal fejeződik be. Kívánhatnánk többet? Persze akad itt még francia finomság és háborús tini csajkergetés, de a szuperhősök mindig elveszik az eszünket.

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/18. hét

Tibi Security, francia animációs road movie, elborult Ryan Reynolds vígjáték, német dráma, szadomazo dráma és egy lehallgatási botrányról szóló dokumentumfilm vár minket a héten, ismét érdemes moziba látogatni!

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/17. hét

Újra felsejlik az örök élet és Blake Lively szépsége, akad pár poénos vámpír, egy díjnyertes és egyben felkavaró "party" film, plusz a magyar zeneipar az ufókkal kacérkodik.

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/16. hét

Tom Hardy nyomoz, Gemma Arteton csábít, az angolok thrillerkednek, Jessica Chastain közelebb kerül Colin Farrelhez, a pláza ásza pedig Vegasban nyaral. Íme az aktuális mozipremierek!

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/15. hét

Egy régi klasszikus mellett, egy kétesélyes "horror", érdekes dokumentumfilmek, megborult lagzi romantikázás, egy morbid igaz (!) történet és egy királynak tűnő francia komédia is vár ránk a 15. héten. Moziba be!

Premierek

Irány a moziba be! - 2015/14. hét

Már égsz a vágytól, hogy végre moziba mehess a héten? Akkor segítünk egy kicsit, hogy milyen újdonságok közül válogathatsz. Heti filmbemutatók CK stílusban!

Premierek

Irány a moziba be! - 2015. március

Új rovatot indítunk útjára, amolyan kisokos stílusban, melyben összegyűjtjük az összes premierfilmet a soron következő hónapból. Persze nem száraz felsorolásról van szó, sokkal inkább egy átlátható, színes listáról, rövid leírásokkal és látványos trailerekkel megfejelve. Irány a moziba be, avagy mit és mikor nézzünk márciusban?

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való