KERESÉS search-close

Aranyba borult az RTL - Elindult az RTL Gold!

szerző:
2017.07.03. 17:55

A nézők két hete láthatják az RTL Klub új tévécsatornájának promóját. A rövid videóban mindenre elszánt hölgyek tüntetnek egy olyan csatornáért, ahol viszontláthatják kedvenceiket, de július 3-tól már nem kell várniuk, hiszen elindult az RTL Gold!

 

 

Az RTL Gold teljesen egyedülálló porgramstruktúrával és műsorkínálattal jelentkezik, amelyen szinte csak hazai gyártású műsorok futnak. A sok arany, a csillogás nem véletlen, hiszen a csatorna elsősorban a hölgyeket kívánja megszólítani, akik köztudottan imádják ezt a nemesfémet.

"Itt valóban olyan RTL-es műsorokat lehet látni, amelyek a legnagyobb műsoraink voltak, és lesznek a jövőben is,hiszen ott van azonnal az induláskor az új talk show Nádai Anikóval, biztos vagyok abban, hogy ez a csatorna egyik fénypontja lesz, de ezenkívül ez a csatorna szórakozást nyújt majd minden olyan nézőnek, aki szereti a vetélkedőket, vagy szereti a talk show-kat..." -nyilatkozta Kolosi Péter a Fókusz kameráinak.

Ma délelőtt 10-kor a 2007-es Balázzsal indult el a műsorfolyam, de látható lesz A Széf, A Kód, az Egy perc és nyersz!, a Kalandra fal!, a Gyertek át szombat este!, vagyis Sebestyén Balázs eddigi majdnem teljes televíziós életműve.


"Kicsit olyan, mintha lenne egy külön csatornám... Mondtam is a barátoknak büszkén, hogy srácok kapcsoljatok oda, ott csak én leszek!"- nyilatkozta Balázs nevetve.

 

 

Természetesen nemcsak ő, de olyan televíziós ikonok is újra képernyőre kerülnek, mint Vágó István és Erdélyi Mónika, vadonatúj tartalomként pedig az RTL Goldon debütál Nádai Anikó önálló talk show-ja, az Anikó #show is. 


Az Anikó #show első adásában a nézők megismerkedhettek Edina és Zoli különleges történetével...

 

 

...és láthatták, mennyire nehezen viseli egy apa, ha a gyermekei nem kíváncsiak rá.

 

 


Ha lemaradtál kedvenc műsoraidról, akkor sincs semmi gond, hiszen ide kattintva visszanézheted az RTL Gold legnépszerűbb műsorait az RTL Moston! 

Pillants bele az Anikó #show keddi adásába, melynek témája: Kattintásból szerelem!

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való