A Drága örökösökkel már január elsején méltó módon köszöntöttük az újévet, de mellé még két friss heti sorozat is becsatlakozik január 2-án és 3-án. Kíváncsi vagy, mik lehetnek ezek?

Az RTL Klub vadonatúj napi sorozata, a Drága örökösök minden hétköznap 18:50-kor kezdődik az RTL Klubon!

Emellett ráadásul két másik sorozat is jön januárban!

A Halálos fegyver legújabb évada (január 2-án) 21:30-kor kezdődik az RTL Klubon!

Visszatér a Halálos fegyver, amiben Damon Wayans (Roger Murtaugh) mellett most Seann William Scott-ot láthatjuk a főszerepben, Wesley Cole szerepében.

De miről is szól majd a harmadik évad? Segítünk:

Murtaugh nem tudja túltenni magát Riggs halálán. Új nyomokat keres, mert komoly összeesküvést sejt a háttérben. Eközben a Los Angeles-i rendőrség új emberrel bővül, Wes Cole-lal (Sean William Scott), aki egy szíriai akció után otthagyta a CIA-t, és most rendezni próbálja a viszonyát az exével és a kislányával. A két zsaru találkozása nem várt fordulatot hoz mindkettejük életébe, és társakká válnak.

Az országos tévépremier, a Páratlan Páros dupla résszel jön (január 3-án) 21:30-kor az RTL Klubon!

A Páratlan páros főszerepében Rachel Bilson és Eddie Cibrian találnak majd egy másra a magánnyomozók világában.

Sam Swift (Rachel Bilson), a Forró nyomon című sikersorozat ismert színésznője elég rosszul viseli azt, hogy a vörös szőnyegen szakít vele a vőlegénye, és a sorozata is véget ér. Az elvonó kapujában Samet az ügynöke, Syd várja azzal, hogy a több hónapnyi kihagyás után csak egy kezdő író-rendező ajánlott neki munkát a leendő sorozatában, ami egy magánnyomozóról szól. Syd azt kéri volt pasijától, a nyomozó Eddie-től (Eddie Cibrian), hogy törlessze egy régi adósságát és vegye maga mellé egy hétre Samet, aki így közelről láthatja, hogyan dolgoznak a magánnyomozók...