Ki tudná elfelejteni a filmeket, amelyek új szintre emelték a zsaru sztorikat? És a két főszereplőjét, akik ikonikus akcióhősökké váltak? A kérdés már csak az: a sorozat szereplői lepacsiztak a mozihősökkel?

Mel Gibsonék áldásukat adták a Halálos fegyver sorozatra?

A sorozat készítői rengeteg energiát fektettek bele, hogy megtalálhassák a tökéletes főszereplőket, akik méltó utódjai lehetnek Gibson és Glover párosának. Murtaugh megtalálása még viszonylag egyszerűen ment, azonban Mel Gibson után nagyon nehezen tudtak olyan színészt találni, aki nem csak a nagy elődöt másolja, de új színt is visz a karakterbe.

Végül mindenki megnyugodhatott, hiszen meglett a duó: Damon Wayans és Clayne Crawford személyében.

Azonban felmerül a kérdés, vajon mennyire akartak a filmekbe és az ott látott alakításokba kapaszkodni? Mennyire van szüksége egy friss sorozatnak arra, hogy az eredeti színészeket kergesse a tanácsaik miatt?

A sorozat főszereplői szerint nincs!

A Riggs-et alakító Crawford elmondta, Gibsonék épp eléggé elfoglaltak, nem hiányoznának még ők is az életükbe, hogy különböző kis kérdésekkel zaklassák őket.

Mel Gibsonék áldásukat adták a Halálos fegyver sorozatra?
 

„Nem beszéltem velük. Nagyon hízelgő lenne, ha felhívnának és azt mondanák, hogy ’Fiúk, ez aztán jó munka volt’. De egyikünk se lenne képes rá, hogy leüljön velük beszélgetni és utána tovább folytatnánk a forgatásokat. Nem tenném meg. Túlságosan zavarba jönnék tőle.” – mesélte Crawford.


Habár, azért akad olyan kívánsága a duónak, aminek lenne némi köze az eredeti pároshoz:

„Nagyon király lenne, ha vendégszereplőként megjelennének a sorozatban. Bármikor szívesen látjuk!”


Ha nem szeretnétek lemaradni a Halálos fegyver legújabb részéről, akkor péntek este 21:35-kor kapcsoljatok az RTL Klubra!

A korábbi részeket pedig mindig visszanézhetitek az RTL Moston!
 

Forrás: nydailynews