KERESÉS search-close

Cordon bleu bundás kenyér

szerző:
2018.10.31. 00:00

Ami persze nem is igazi cordon bleu. Krémes, ízes, szinte olvad a szájban, de persze nem fagyi!

Cordon bleu bundás kenyér

Hozzávalók (2 személyre):

8 szelet toast kenyér

4 tojás

10 g majonéz

4 szelet sonka

4 szelet trappista sajt

fél padlizsán

16 szem kapribogyó

olaj a sütéshez

A padlizsánból 4-5 mm vastag szeleteket vágunk, egy felhevített serpenyőben minimális olajon elősütjük. A tojásokat felverjük és sózzuk, borsozzuk. 4 szelet kenyér egyik oldalát megkenjük majonézzel, erre mehet 1 szelet sonka, 1 padlizsánkarika, amit sózunk, borsozunk, pár szem kapribogyó és 1 szelet sajt. Befedjük egy másik szelet kenyérrel és irány a tojásos fürdő. Közepesen forró olajban a szendvicsek mindkét oldalát 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való