Hozzávalók:
500 g csirkemellfilé
olaj sütéshez
A panírhoz:
4 ek liszt
400 ml víz
60 g natúr kukoricapehely
200 g kukoricaliszt
2 mk só
1 mk cayenne bors
1 tk fokhagyma granulátum
1 mk bors
A tekercshez:
jégsaláta
paradicsom
nagy tortilla
majonéz
A tempurához a vizet és a lisztet kikeverjük. A kukoricalisztet fűszerezzük: sóval, borssal, cayenne borrsal és fokhagymaporral, majd hozzákeverjük a kicsit áttört kukoricapelyhet. Majd jöhet a panírozás: először belemártjuk a tempurába végül pedig a kukoricapelyhes lisztbe. Forró olajban aranybarnára sütjük őket és összeszereljük a tekercset; a tortillalapra mehet egy adag jégsaláta, rá pár szelet paradicsom, kevés majonéz, végül a frissen sült csirkefalatok és kész is vagyunk.