KERESÉS search-close

OMG: Baileys-es tiramisu

szerző:
2018.10.31. 00:00
OMG: Baileys-es tiramisu

Hozzávalók (egy 28×28-as tepsihez):

A babapiskóták áztatásához:

250-300 ml kávé
100 ml Baileys krémlikőr
3 ek porcukor
28-30 babapiskóta

A krémhez:

3 tojás
120 g cukor
30 ml Baileys krémlikőr
500 g mascarpone

A tetejére:

kakaópor

A babapiskóták áztatásához a kávét, porcukrot és a krémlikőrt összekeverjük. A krémhez a tojásokat egy tálba rakjuk a cukorral és Baileys-szel együtt és vízgőz fölött felmelegítjük (fontos, hogy ne forróra, nehogy elkezdjen kicsapódni/megfőni a tojás). Levesszük a vízgőz felől és addig habosítjuk elektromos habverővel amíg ki nem hűl, eddigre már szép levegős, habos krém lesz belőle. A kihűlt tojáshabba belekeverjük a mascarponét. A babapiskótákat a Baileys-es kávéba áztatjuk és sorban lerakjuk a tál aljára. Erre kerül egy réteg krém, megint egy sor babapiskóta és végül a maradék krém. Megszórjuk kakaóporral és egy éjszakára hűtőbe rakjuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való