KERESÉS search-close

Orjaleves

szerző:
2018.10.31. 00:00

Mivel már egyre hidegebb az idő, reméljük, hogy kedvet kaptok egy jó kis forró orjaleveshez: nehéznek tűnik, de egyáltalán nem az és megéri a befektetett időt :D

Orjaleves

Hozzávalók:

500 g ALDI Húsmester sertés húsos csont
3 ek passata (passzírozott paradicsom)
1 fej vöröshagyma
1,5 l víz
só, bors
1 darabka gyömbér
3 gerezd fokhagyma
1 karalábé
2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 kisebb zellergumó
1 csokor petrezselyem

A tálaláshoz:

cérnametélt

A húsokat bekenjük a passzírozott paradicsommal, egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk őket és 180 fokon 30 percig sütjük. Miután megsült, mehet egy lábasba, felöntjük a vízzel és hozzáadjuk a vöröshagymát, gyömbért és fokhagymákat majd 2,5 órán át főzzük. Az idő elteltével mehetnek bele a nagyobb darabokra vágott tisztított leveszöldségek és a csokor petrezselyem és még 1 órán át rotyogtatjuk. A kész levest leszűrjük és a megfőtt zöldségekkel és cérnametélttel tálaljuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való