KERESÉS search-close

"Balogh Zsuzsanna" szerzővel ellátott tartalmak

Balogh Zsuzsanna

Balogh Zsuzsanna által létrehozott tartalmak (100):

Koronavírusban hunyt el Sas József

Ha egy híres ember meghal, vele együtt hal meg egy kis darab belőlünk is. Sajnos a koronavírus-járvány miatt jó néhány magyar művésztől kellett örökre elbúcsúznunk. Sas József is a Covid19 áldozata lett. 82 éves volt.

Hogyan búcsúztatták az óévet a sztárok?

Pellerék gyerekekkel és kutyákkal. Istenes Bencéék szűk családi körben, Schoberték pedig munkával zárták az évet. Réka naponta tartott órákat, na nem az edzőteremben. Idén egy egzotikus országból jelentkeztek be, pálmafák alatt ünnepelték a szilvesztert.

Nem ott és nem úgy szigorítottak, ahogy kellett volna?

Lezárták a játszóteret, a bobpályát és a várat is Visegrádon, míg a fővárosban tömegek vásárolnak a beltéri üzletekben. Mi indokolja ezt és hol ebben a járványvédelem? A helyiek sem értik, hogy miért vették el tőlük a szabadtéri kikapcsolódás lehetőségét, miközben a zsúfolt üzletekbe továbbra is mehet bárki.

Több mint egy hónapja kezdődött Szilágyi István özvegyének kálváriája

Szilágyi István özvegyének kálváriája több, mint egy hónapja kezdődött. Rosszul lett, fulladt ezért segítői mentőt hívtak hozzá. Kiderült, hogy nem a vírust kapta el, hanem a tüdejével van valami gond. Miután a katasztrófavédők füst szivárgás miatt lakhatatlanná nyilvánították a házat, egy rokonnál kellett az idős asszonyt elhelyezni. Így került ide Ózdra két évvel fiatalabb húgához.

Műsorvezető lesz Nótár Mary

Nótár Mary boldogabb, mint valaha. A fiatal mulatós énekes úgy érzi, végre révbe ért az élete. Az elmúlt évek alatt rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül. Elvesztette az édesanyját, hosszú évek után összerúgta a port a kiadójával, akik végül letiltották a klipjét a legnagyobb videómegosztón. Mary azonban nem adta fel. Elvonult vidéki tanyájára. Lecsendesedett, erőt gyűjtött és megmutatta, hogy talpra tud állni. A Fókusz stábjának elárulta azt is, hogy eddig nem látott szerepben láthatja hamarosan a közönség. Műsorvezető lesz egy a Muzsika Tv-n újonnan induló műsorban.

Miért kell ahhoz házassági papír, hogy örökbe lehessen fogadni egy gyereket Magyarországon?

Szinte ellehetetlenítették, hogy az élettársi kapcsolatban élők és az egyedülállók szülővé válhassanak Magyarországomn. Sándor Róbert állami gondozásban nevelkedett, mindennap abban reménykedett, hogy valaki eljön érte, akit anyának vagy apának szólíthat.

Miért nem tesztelünk többet?

Az idő nagyon fontos szerepet játszik a járvány terjedésében. Az antigén gyorsteszek a PCR-ral ellentétben kevésbé érzékenyek. Ám 15 perc alatt elvégezhető és nem kellenek hozzá laboratóriumi körülmények. Az operatívtörzs hétfői tájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy a második hullám felszálló ágában vagyunk.

Szilágyi István özvegyének, azaz Jolika néninek a vallomása a körülötte lévő emberekről

Megható vallomásban mesélte el a Fókusznak Szilágyi István özvegye azt, hogyan érintették unokája szavai, aki azt szeretné, Jolika néni szeretetotthonba kerüljön. Miért érzi úgy a család, hogy a nagymamát megbízhatatlan emberek veszik körül, pedig rengeteg segítséget kap tőlük. És miért kerül szóba már most az örökség?

Ezeken a pancser bűnözőkön még a rendőrök is nevetnek!

Ipari kamerák, bolti, vagy bankban elhelyezett biztonsági kamerák rögzítették, hogy kétbalkezes tolvajok hogyan estek bele a saját csapdájukba. Ezek után kijelenthetjük, hogy egy betörő, ha nem vigyáz tényleg bármibe és bárhová beszorulhat, esetleg fennakadhat valamin, vagy elütheti egy autó is rögtön a rablás után.

Gyerekek, akik nemhogy nyaralni nem mennek, a falu határát is ritkán lépik át

A Fókusz a legszegényebb magyarországi falvakban forgatott. Tornanádaskán és Tarnabodon a legtöbb gyerek a falu határát sem hagyta el a nyáron. Tarnabodon viszont mintha megjelent volna a remény, várják az iskolakezdést. Civilek és a Máltai Szeretetszolgálat segítségével még tanári szoba is épült a felújított kicsi iskolához. A szegénység legnagyobb bűne az, hogy nemcsak a nyaralást, hanem a vágyakozást, az álmokat, a célokat is elveszi a gyerekektől.    

Az ebola vírus elleni szer fékezheti meg a koronavírus-járvány terjedését?

Mégiscsak az ebola vírus elleni szer fékezheti meg az új világjárvány a COVID-19 terjedését. A remdesivir egy antivirális hatóanyag, amit még az amerikaiak találtak fel. Ebből hatóanyagból készítettek és juttattak el gyógyszert például az első amerikai korona vírussal fertőzött betegnek is.

Megdöbbentő felvétel készült a debreceni családi drámáról

Az öt éves Carolina az egyike annak a testvérpárnak, akiket apjuk még három hete vasárnap vitt el a debreceni élményparkból akaratuk ellenére. Az édesapa Ibizán él. Korábban úgy beszélték meg a szülők, hogy a láthatás itt legyen a parkban, mert a gyerekek szeretnek ide járni.

Hova utaztak idén nyaralni a magyarok?

Rodosz, Kréta, Korfu, Zakhyntos és a Balaton. Ezek az idei nyár slágerei utazás szempontjából. Pedig eredetileg nem ezek lettek volna. Bali, Maldív és Seychelle ezek pedig azok az úticélok, ahová a legtöbben el szerettek volna utazni tavaly egy felmérés szerint. Ez azonban álom maradt. Mert a tavaly lefoglalt utak nagy részét visszamondták a világjárvány miatt. Így, akik ezekre a helyekre szeretnének utazni, azoknak még várnia kell.

Anitát támadója először a hátán, majd a hasán szúrta meg vasvillával

Anitát támadója először a hátán, majd a hasán szúrta meg vasvillával. A 64 éves férfi így akarta rendezni kapcsolatát a szomszédokkal. Habár jószomszédi viszony sose volt köztük. A férfi korábban nem támadt rá a nőre, olyan előfordult, hogy Anita élettársával összevitatkoztak. De tettlegességig ezelőtt sosem fajult a vita. A településen lakók féltek a 64 éves férfitól. Mogorva volt és durva. Féltek, hogy előbb vagy utóbb bántani fog valakit. De a rendőrök nem vették komolyan a fenyegetést, addig, amíg a férfi be nem váltotta az ígéretét.

Azért keresi édesanyját, hogy megköszönje neki az életét

Szeretné megköszönni édesanyjának az életét, azért keresi. Riportunk főszereplője Kincső, közösségi oldalán kezdte keresni szülőanyját, felhívását vagy ezren osztották már meg. Azt meséli alsó tagozatos volt, amikor elhatározta egyszer megtalálja, mert hiába voltak igazi szerető szülei a többi gyerek árvaként emlegette.

Exkluzív: maffiafilmbe illő akcióval vitték el Carolinát és Martint édesanyjuk kezei közül

"Az apjuk elrabolta a gyerekeimet! Lefogtak és kiszakították a kezeim közül" - ezt írta az anyuka a közösségi oldalára aznap, amikor kislányát és kisfiát utoljára látta. Az édesanya a Fókusznak mesélte el először, hogy maffiafilmbe illő akcióval vitték el Carolinát és Martint egy debreceni élménypark elől a beleegyezése nélkül. Tehetetlennek érzi magát, ráadásul már azt is tudni lehet, hogy a gyerekek elhagyták az országot. Pedig az irataik nála maradtak.

Győzike már nagyon tervezgeti az esküvőt – és ezúttal nem a sajátját!

Győzikének már rengeteg terve van az esküvőre! De ezúttal nem a sajátjára - abból már volt néhány - most inkább a lányok lagzijára készül, amelyekre már nagyon határozott elképzeléssel kalkulál. Ahogy például Virág is. Csak az a gond, hogy a showman ötletei igen távol állnak ettől. Egyedül a férj-jelölttel van kibékülve.

Így élték meg a magyar hírességek, hogy gyermekük kirepült a családi fészekből

A fitness anyuka, a színésznő és az egykori valóságshow hős. Mindhárman életük talán legnehezebb szakaszáról vallanak. Arról, hogyan élték meg, amikor gyermekük kirepült a fészekből. Rubint Réka, Ábráhám Edit és Gáspár Győző is mesélnek az üresfészek szindróma kríziséről!

Újabb fordulat a Madeleine-ügyben

Újabb fordulat a Madeleine McCann-ügyben. Egy portugál nőt is megerőszakolhatott az a férfi, akit a kislány eltűnésével gyanúsítanak. Christian B. feltehetően nem messze attól a portugál üdülővárostól támadta meg a 37 éves nőt, ahol Maddie eltűnt 2007-ben.

Pátyi boncmester fia: „Felháborító, hogy kutakodtak náluk és az is, hogy az apját ilyen helyzetbe keverték!”

Emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítják azt a boncmestert, akinek elárverezett házánál vödrökben emberi szövetmaradványokat találtak. Véletlenül, azok, akik a férfi használt autóját akarták megvenni. A boncmester fia szerint felháborító, hogy ezek az emberek kutakodtak náluk és az is, hogy apját ilyen helyzetbe keverték.

Házánál tárolt emberi maradványokat egy pátyi boncmester

Nem szervkereskedő az apja - ezt mondta a Fókusznak a pátyi boncmester fia. A férfi házánál talált emberi maradványokat csak azért tárolta otthon, hogy ne kelljen kifizetnie azok megsemmisítését. A 65 éves férfi ügyvédje is úgy látja, védencét legfeljebb csalás miatt lehet felelősségre vonni.

Interjú az édesapával, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta kislányát

Már a harmadik nevelőszülőnél vannak annak a házaspárnak a kislányai, akiktől azért vették el a gyerekeket, mert egy baleset után az apát szexuális erőszakkal gyanúsították meg. A férfi maga vitte be négy éves lányát a kórházba, amikor az egy súlyt magára rántott. Az apa 14 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, most is állítja, hogy semmilyen módon nem bántotta gyermekét. Azok a nevelőszülők viszont igen, akikhez kihelyezték őket. Az ügyészség még nyáron vádat emelhet a férfi ellen.

A család ügyvédje szerint perdöntő bizonyítékot találtak az egyik eltűnt villanyszerelő ügyében

A mai napig nem tudja feldolgozni a felesége és a lánya, hogy Mácsik Zoltán két évvel ezelőtt március 31-én nyomtalanul eltűnt. Korán reggel ment el és csak annyit mondott, hogy munka ügyben találkozik egy férfival, aki hetek óta hitegette, hogy kifizeti a villanyszerelést, amit Zoltán már elvégzett, egy osztrák házban. A gyilkossággal gyanúsított Éles Imre egy éve van otthon lábbilincsben. A nyomozóhatóságok továbbra sem adnak ki új információt az ügyről. Mácsikné ügyvédje a napokban jelentette ki, hogy szerinte egy új perdöntő bizonyítékra bukkant.

Egy kétségbeesett lány segélykiáltásai: 6 éve zaklatja egy férfi

Egy kétségbeesett lány segélykiáltásai. Amiket hat éve nem hall meg senki. Alig huszonhét éves, de hat éve félelemben és állandó szorongásban él. Zaklatják. Addig amíg valaki a saját bőrén nem tapasztalja, fogalma sincsen, hogy mit is jelent a zaklatás kifejezés. A fiatal nő Lengyel Fiorella. Kálváriája munkahelyén kezdődött. Egy kávézóban dolgozott. Zaklatója, ide járt be napi szinten.

Az ország kedvence volt, most lassan agyonnyomják a gondok Poór Pétert

Késő bánat utánam a vízözön, Poór Péter 53 évvel ezelőtt ezzel a slágerrel és a fekete vonattal vált egycsapásra ismertté és az ország kedvencévé. A Táncdalfesztivál akkoriban olyan volt mintha az X-Faktort és a Ki mit tud? - ot összeraknánk most. Milliók nézték az adásokat és milliók imádták az új felfedezetteket. Poór Péter ma három közeli hozzátartozóját ápolja, a koronavírus után pedig villám csapott a házukba.

Apa lesz a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfi

A Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfi ősszel apa lesz. Fanni holttestét a mai napig nem találták meg. A család ügyvédje szerint babát vállalni egy ilyen bizonytalan helyzetben, ítélethírdetés előtt, háziőrizetben nem szerencsés. A bíró gondolhatja azt is, hogy tudatosan időzítve ejtette most teherbe barátnőjét, aki hisz a férfi ártatlanságában.

Szilágyi István özvegye új ingatlanost keres

Szinte csak akkor jön ki a házból Jolika néni, Szilágyi István özvegye, ha segítői itt vannak, mert nagyon fáj a lába. A félkész háza rossz állapotban van. A házba belépve a látvány még felkavaróbb.  A falakon számok, képletek, démoni falfirkák. A színész feleségével és 49 éves fiával élt itt, aki egy hónappal ezelőtt megölte apját. Jolika néni korábban azt mondta, soha sem fogja elhagyni ezt a fészket, néhány nappal ezelőtt viszont meggondolta magát.

Második emeleti ablakon esett ki a kétéves kisfiú, 10 és fél métert zuhant

A csodával határos módon csak egy bordája törött el annak a kétéves kisfiúnak, aki kiesett lakásuk második emeleti ablakából és 10 métert zuhant Budapesten. Valahogy felmászott a nappali ablakába, nekitámaszkodott a szúnyoghálónak, ami kiszakadt.

Nem szívesen idézi fel a gyilkosság napját, férjével együtt töltött 50 évéről viszont örömmel mesélt

Nagyon szép emlékei vannak Jolika néninek a több, mint 50 éves házasságukról, de most nagyon hiányzik neki a férje. Szilágyi István özvegye még mindig abban a romos házban él, ahol a gyilkosság történt és valószínűleg sok rossz is az elmúlt években. Ő mégis erősen tartja magát, a fiára sem haragszik, és szívesen emlékszik vissza a fél évszázados közös múltjukra. Bármilyen nehéz is lett a jövőjük.

Így készült a Bűnös lelkek százhalombattai rémről szóló adása

A százhalombattai rém, Balogh Lajos négy nőt ölt meg, de állítása szerint apjával is ő végzett. A kilencvenes évek egyik legrettegettebb sorozatgyilkosa volt. Lassan 25 éve van börtönben és utoljára 16 évvel ezelőtt nyilatkozott a Fókusznak.

Különös viselkedésével Nagy László azonnal magára vonja a nyomozók figyelmét

Amikor Nagy Lászlót először behívják a kapitányságra, különös viselkedésével azonnal magára vonja a nyomozók figyelmét. A házkutatás aztán minden kételyt eloszlat: lakásán előkerülnek a korábbi rablásoknál és gyilkosságoknál használt tárgyak. Nincs kétség, hogy a móri gyilkossal ülnek szemben. Az elképesztő bizonyíték-arzenál ellenére ő folyamatosan tagad.

„Mindig eszembe jut, hogy itt mészárolták le a testvéremet”

Csaknem két évtized telt el minden idők legbrutálisabb magyarországi bűncselekménye, a móri bankrablás óta. Az áldozatok családja azóta sem felejt. Szűcs Sándor még most is borzongva emlékszik vissza arra a tragikus napra. Néhány perc alatt örökre megváltozott az élete – elvesztette a hozzá legközelebb álló embert, a testvérét.

Eddig még nem látott helyszínelési fotók a móri bankrablásról

A halottak látványa olyan sokkoló, hogy a hozzátartozókat sem engedik oda hozzájuk. Fényképek és személyes tárgyak segítségével azonosítják őket. Ezeket az eddig még nem lát ott helyszínelési fotókat is csak kitakarva mutatjuk. A bank padlóját mindenhol töltényhüvelyek borítják. A fegyverszakértő szemében ezek egy-egy részletet jelentenek az események láncolatában.

„Az ölelés vágya és az izgalma vezette Nagy Lászlót”

Nagy László kettős életet él. Az elfogása előtti években egy festéküzletben dolgozik, ez a polgári arca. A nyomozás azonban kideríti, hogy van egy elvetemült, ördögi arca is. Nagy a megbánás legkisebb jelét sem mutatja – mintha egyáltalán nem érintette volna meg, hogy csak Móron 8 emberéletet oltott ki. Sőt: úgy tűnik, mintha büszke lenne arra, amit tett.

Megtudhatják, hogyan vált gyilkossá a lányokat futtató, autótolvaj

Péntek László életfogytiglani fegyházbüntetését tölti Sátoraljaújhelyen. A gyilkosság miatt elítélt férfi évek óta nem adott interjút, most megtette. Az Rtl új bűnügyi műsorának, a Bűnös Lelkeknek nyilatkozott. Azért is vállalta az interjút, mert szerinte teljesen más kép alakult ki róla mint amilyen ő valójában.  Hosszasan beszélt arról az éjszakáról is, amikor Katával találkozott.  Péntek László életfogytiglani fegyházbüntetését tölti Sátoraljaújhelyen. A gyilkosság miatt elítélt férfi évek óta nem adott interjút, most mégis megtette. Az RTL új bűnügyi műsorának, a Bűnös lelkeknek nyilatkozott. Azért is vállalta az interjút, mert szerinte teljesen más kép alakult ki róla, mint amilyen ő valójában. Hosszasan beszélt arról az éjszakáról is, amikor Katával találkozott.

Az ország legbrutálisabb túszdrámája a Bűnös lelkekben

Biztos, hogy rengetegen emlékeznek arra, amikor 13 évvel ezelőtt minden idők egyik legvéresebb bankrablása zajlott Budapesten, a Széna téri bankban. Csütörtök este a Bűnös lelkek című műsorban elemezzük a túszejtő személyiségét. Olyan felvételeket is bemutatunk a rabló korábbi életéből, amelyeket a nagy nyilvánosság eddig még nem láthatott. Az egykori túszok is mesélnek arról, hogy ők hogyan élték meg a bankrablást. A teljes adás visszanézhető: ITT!

Mindenki úgy tudta, hogy meghalt

Sok év után az RTL új bűnügyi magazinja a Bűnös lelkek megtalálta azt a taxisofőrt, aki annak idején túlélte, hogy több lövéssel leterítették a kilencvenes évek legbrutálisabb rablótámadásakor. Csütörtök este ő is és támadója is elmondja, mi történt 1992 május 11-én.

A gyilkosok állandó tagadásban élnek

Az RTL új, saját gyártású bűnügyi műsorában, a Bűnös lelkekben utolsó interjújában bevallotta Szita Bence gyilkosa, hogy ők követték el Magyarország egyik legszívszorítóbb bűncselekményét. Az eset az egész országot megrázta, és rengeteg kérdést hagyott maga után. Balogh Zsuzsa a Bűnös lelkek felelős szerkesztője és riportere több mint 10 éve foglalkozik a legmegbotránkoztatóbb bűnügyekkel, Szita Bence gyilkosainál is többször járt a börtönben.

A Bűnös lelkek az RTL legújabb saját gyártású bűnügyi riportmagazinja

A Bűnös lelkek az RTL legújabb saját gyártású bűnügyi riportmagazinja, ami az ország legnagyobb bűneseteit mutatja be. Kiderül, milyen okok húzódnak meg egy tragédia hátterében, és hogyan változtatnak meg örökre más életeket. Hogyan lehet észrevenni, hogy valami nincs rendben egy emberrel vagy egy családban? Hogy veszély fenyeget valakit? Miért siklanak el fontos információk mellett a rendőrök? Miért telnek el évek, míg egy elkövetőt végre megtalálnak, bűncselekményeket felgöngyölítenek?

Szegény települések, ahol nem tudják, mi az a világjárvány

Mezei Terézia hét gyereket nevel. Köztük a legkisebb az unokája, akinek akkor lett a gyámja, mikor fia daganatos betegségben meghalt. A tornanádaskai asszony most segítséget kér, hogy valaki világosítsa fel a szegényeket, hogyan tudnak védekezni a járvány ellen.

Zacher Gábor: „Itt helyt kell állni!”

Az ismert toxikológus, Zacher Gábor azóta, hogy felállt a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetői székéből mentőorvosként dolgozott. Két év után most kollégája hívására ismét kórházban gyógyít, ment életeket, Hatvanban. A koronavírus járványról, szűrésekről, intézkedésekről most is a tőle megszokott kendőzetlen stílusban mondta el a véleményét.

Már a világ 177 országában van jelen a koronavírus

Koronavírus mára már szinte a világ összes országában tudják, hogy mit jelent. A pusztító járvány a világ 177 országában van jelen. Eddig több mint 735 ezren betegedtek meg az újtípusú járvány miatt. Ami az eddigi adatok szerint több mint 34 ezer halálos áldozatot követelt. Az eddigi összesített adatok szerint a gyógyultak száma meghaladta a 156 ezret.

Aggódnak a hallgatók az államvizsga és diplomaosztó miatt

Sok hallgató úgy gondolja, idén már nem kapja meg a diplomáját. A felsőoktatási intézményeknek ugyan van egységes online rendszere, de az nem működik rendesen. Az órákat, a vizsgákat alig tudják felvenni. A rendszer folyamatosan leáll, és kidobja a hallgatókat. Főleg, amióta elrendelték az iskolák bezárását. Több egyetem és főiskola még nem is tájékoztatta a hallgatókat, hogy hogyan tovább.

A világ országai sorra hozzák szigorú intézkedéseiket

Már a világ egyharmada karanténban van, sőt sok helyen életbe lépett már a teljes kijárási tilalom is. Kaptunk Spanyolországból és Szlovákiából is videókat és egy kamionsofőr is üzent, hogy miket tapasztalt az úton. Valahol még a mosdóba se engedték be.

Az érettségi miatt aggódnak a végzős diákok

Az online oktatás már elkezdődött az iskolákban. A diákok azt mesélik egyelőre interneten kapják meg a feladatokat, amiket visszaküldenek a tanároknak. A világjárvány miatt a diákok is aggódnak, feszültek és rengeteg kérdés foglalkoztatja őket.

Hazatértek a Marokkóban ragadt magyarok

Három különböző történet, mégis ami közös bennük, hogy rémálommá vált a világjárvány miatt.  Csütörtök délután hazaért az a 108 magyar aki Marokkóban rekedt miután a koronavírus járvány miatt lezárták a marokkói légteret. Az értük küldött repülőgépen a szomszédos országok állampolgárai is elutazhattak összesen 34-en.

Hetente legalább egy nő hal meg Magyarországon kapcsolati erőszak miatt

Telefonon adott interjút nekünk a borsodnádasdon meggyilkolt Csenge édesanyja azután, hogy lánya gyilkosa kedden szabadlábon távozhatott a bíróságról. Hetente legalább egy nő hal meg Magyarországon a kapcsolati erőszak áldozataként. Nőnapon, vasárnap a Hősök terén egy jótékonysági koncert keretein belül a nők jogaira szeretnék felhívni a figyelmet.

Soroksári gyilkosság: mikor derülhet ki az igazság?

Szinte már mindenki hallotta Krisztina történetét, akit futás közben gyilkoltak meg Soroksáron. A feltételezett gyilkos ugyan megvan, de nem vállalja el, hogy ő ölt. Az első pillanattól kezdve nagyon rejtélyes az ügy. A nyomozás már 7 éve tart, amiben már volt összecserélt DNS és évekkel később előkerült bizonyíték is. Miért van az, hogy ilyen sok információval sem sikerült még kideríteni az igazságot?

A Veszprémi Állatkert legcukibb kismajmánál jártunk

A Veszprémi Állatkert cukisági versenyének egyértelműen Bendegúz, a jelada pávián a győztese. A kismajom félénken kukucskál ki gondozója pulcsijából: Katalinnak már van gyakorlata a kis kölyökállatok megmentésében és nevelésében, most is az a cél, hogy a négy hónapos majomgyerek néhány héten belül visszatérhessen igazi családjába.

Koronavírus: a legtöbb középiskolás szerint túl nagy a pánik!

Semmi alapja a pániknak, budapesti gimnazisták szerint túl sokat és ész nélkül foglalkoznak a felnőttek a koronavírussal. A középiskolások nem félnek, azt mondják: az influenzajárványokhoz hasonlóan kellene komolyan venni a helyzetet.

Két éve tűnt el a férje, azóta várja haza

Könnyek között, megtörve, kilátástalanul és mégis reménykedve adott interjút nekünk a két éve eltűnt villanyszerelő felesége. Mácsik Zoltánné 2018. március 31-e óta várja haza férjét, vár valami biztosat, várja, hogy kiderüljön az igazság. Családja szerint a férje és az öt évvel ezelőtt eltűnt másik villanyszerelő, Orlik Vilmos meggyilkolásával gyanúsított férfi szándékosan félrevezeti a rendőrséget. A gyanúsított egyébként a hazugságvizsgálat során megbukott, tavaly már háziőrizetben nyilatkozott a Fókusznak. Az ügyben egyébként a nyomozást két év elteltével hamarosan lezárhatják.

Tornádókra is számíthatunk a közeljövőben Magyarországon?

Heves szélvihar vonult végig az országon éjszaka. Az M7-es autópályán pótkocsis teherautót borított fel, házak tetejét bontotta meg, cserepeket, gerendákat tépett le. Volt, amelyiknek a falát is kidöntötte. A hétvégén folyamatosan riasztották a tűzoltókat. Győr-Moson és Pest megyében a legtöbbször. Több mint százszor hívták a katasztrófavédőket. Kitépett fákhoz, ledőlt kéményekhez, megrongálódott házakhoz. Az Uzsoki kórház egyik épületére fa dőlt.

8 évig ült ártatlanul: exkluzív interjú a Prisztás-gyilkosság miatt elítélt Hatvani István

A rácsok mögött nagyon lassan telik az idő és valójában nem történik semmi. A napok vánszorognak, és az egyetlen cél, túlélni. Egy olyan embernek pedig még nehezebb, aki ártatlanul ült le nyolc évet. Hatvani István most exkluzív interjút adott a Fókusznak. Jogerősen többször is elítéltek Prisztás József milliárdos vállalkozó kivégzéséért, aztán egy hete új ítélet született.

Később dönt kér-e kártérítést a Prisztás-gyilkosság miatt elítélt férfi

A péntek éjszakát már az otthon tölthette a Prisztás-gyilkosság miatt elítélt férfi. 8 év után szabadult, az emberölés vádja alól is felmentették. Azért tárgyalták újra az ügyét, mert a többször elítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác beismerte: ő ölte meg Prisztás Józsefet. A felmentő ítélet nem jogerős, az ügyészség ugyanis fellebbezett. A férfi ügyvédje szerint később döntik el, kérnek-e kártérítést a börtönben töltött évekért.

8 év után mondták ki, hogy nem ő ölte meg Prisztás Józsefet!

Nyolc évig ült ártatlanul H. István. Pénteken azonban kimondta a bíróság, hogy nem ő ölte meg a milliárdos vállalkozót, Prisztás Józsefet. A férfi ügyvédje sírt az ítélethirdetés után, évek óta várt erre a pillanatra!

Exkluzív: Most először szólal meg Jozef Rohác hírhedt bérgyilkos gyerekkori barátja

Még soha nem beszélt újságírónak az a férfi, akit most hallanak. Ő Lajos, gyerekkoruk óta ismeri a hírhedt bérgyilkossá lett Jozef Rohác-ot. Azt a Jozef Rohác-ot, aki nyolc éve ül börtönben, Fenyő János meggyilkolása és az Aranykéz utcai robbantás miatt. Rohác nemrég beismerte, hogy ő ölte meg Prisztás Józsefet is Óbudán, vagyis nem az a férfi, bizonyos H. István akit emiatt ültettek le nyolc éve. A nekünk nyilatkozó Lajos is Rohác vallomását erősíti meg. Mindketten azt állítják tehát, hogy H. István ebben az ügyben ártatlanul ül börtönben. A bíróság pénteken dönthet arról, hogy elfogadja-e Rohác vallomását.

Bántalmazás miatt kerültek nevelőszülőkhöz, ott is bántották őket

A négy éves ceglédi kislányt, Andikát a gyanú szerint megerőszakolt az édesapja. Az édesapa és felesége több, mint egy éve harcolnak az igazukért. Nyilatkoztak korábban, akkor elmesélték senki sem nyúlt a kislányhoz. Egy ilyen ötszáz kilós súly esett rá a lábára. A nyomozók korábban rekonstruálták hogyan történhetett a baleset.

Nem is gondolnánk, de a fogsor döntő bizonyíték lehet egy gyilkosságnál

Fogsor alapján azonosítani valakit nem kimondottan egyszerű, meséli a szakértő. Dr. Farid jelenleg is egy nagyon fontos projekten dolgozik. A Magyarországon eltűnt összes ember fogstátuszát kutatja, vagyis ha az eltűnésük aktájába bekerül az addigi fogászati kezeléseik dokumentációja percek alatt be lehet azonosítani egy-egy ismeretlen áldozatot.

Nevelőszülők bántalmaztak több gyereket

Nevelőszülők bántalmazták a gyerekeket Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Több gyereket neveltek. Köztük azt a négyéves ceglédi kislányt is, akit azért vettek el szüleitől, mert a gyanú szerint az édesapa szexuálisan bántalmazhatta.

Adócsalás miatt letöltendő büntetést kért Győzikére az ügyészség

Gáspár Győzőnek komoly félnivalója van, hiszen adócsalás miatt börtönbe akarják zárni. A showman teljesen kikészült attól, hogy folyamatosan támadják Győzike szerint addig nem lesz ennek vége, amíg ő életben van.

A kriminalisztika történetének legembertelenebb bűncselekményei és bűnözői

Sorozatgyilkos az, aki két embernél többet öl meg különböző időpontokban. Rideg, számító, kegyetlen emberek. Ők azok, akiknek ölési vágya csillapíthatatlan. Van, amelyikük hetekig, hónapokig bírja, hogy ne öljön. De van olyan is, aki csak órákig, napokig. Mindannyian pszichopaták. Képtelenek beleélni magukat más emberek helyzetébe, érzéseibe, hiányzik belőlük az empátia szikrája is. Mindig tudják, mit tesznek. Ezért nem elmegyógyintézetbe, hanem börtönbe kerülnek, ha egyáltalán lebuknak. Felkavaró riport következik.

Rékasi Károly egy busszal karambolozott

Kedden ismét balesetet szenvedett Rékasi Károly, a Barátok közt színésze. Ezúttal nem a motorjának, hanem az autójának mentek neki, egy busszal karambolozott kedden. Barátok köztben vettek fel pár jelenetet aznap. Nemsokkal ezután elindult haza, útközben még teendőin gondolkozott. Pirosat kapott, megállt a lámpánál. Majd elindult és már csak azt látta, hogy jobb oldalról egy busz közeledik felé.
Ide kattintva a színész részletesen elmeséli mi történt.

Sikkasztás után most költségvetési csalással vádolják Győzikét!

Alighogy véget ért Győzike két évig tartó sikkasztási botránya, ismét vádat emeltek az énekes ellen. Ezúttal költségvetési csalással vádolta meg az ügyészség. A mostani vádirat szerint Gáspár Győző 2012 és 2016 között több luxusautót hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta. Adót azonban nem fizetett. Összesen tizenkilencmillió forinttal károsította meg az államkasszát.

Jamaikai énekesnő lett a világ legszebbje!

A legrégebbi és talán legfontosabb szépségverseny, a Miss World történetében már negyedjére választottak győztest Jamaikából. A gyönyörű 23 éves lány Amerikában tanult pszichológiát és énekesnőként is sikeres.

Már 8 éve nem kapnak megfelelő támogatást az egyiptomi buszbaleset magyar túlélői

Még az ügyvédek szerint is csak időhúzás, amit az egyiptomi szörnyű buszbaleset magyar sérültjeivel tesz a bíróság. Már nyolc évvel ezelőtt történt, de még mindig nem kaptak rendes segítséget a túlélők, pedig teljesen tönkretette az életüket a baleset.

Van kiút az alkoholbetegségből

Magyarországon közel egy millió embernek van komoly alkoholproblémája. A magyar nők átlagosan 2-3 pohár bort isznak meg naponta, a férfiak 4-5 pohárnyit. Magyarország alkoholfogyasztás tekintetében a 10. helyen áll a világon. Ma Magyarországon mintegy fél millió gyerek élhet olyan családban, ahol vagy az egyik vagy mindkét szülő alkoholfüggő. Katalin és Viktor történetén keresztül mutatjuk be, hogyan lehet kilábalni a reménytelennek hitt helyzetből.
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja az Anonim Alkoholistákat ezen a számon: (06-1) 251-00-51 vagy ide kattintva keresse fel weboldalukat.
Leadkép: Thomas Picauly, Unsplash

Gyárfás Tamás azt mondta nincs mit beismernie

Fenyő János meggyilkolásának felbujtásával vádolják Gyárfás Tamást. A felbujtó szerepe sokáig kérdéses volt, azonban a pár hónappal ezelőtt előkerült hangfelvételek bizonyítékok lehetnek arra, ki ölte és vagy ölette meg Fenyő János médiavállalkozót. A felvételeken az hallható, hogy Gyárfás Tamás az egykori vízilabda szövetség elnöke, megbízza Portik Tamást ölesse meg Fenyőt. A felvételek alapján emeltek vádat Gyárfás ellen. Hétfőn tartották az előkészítő ülést a bíróságon, ahol a Fókusz stábja is ott volt.

A bíróság szerint a darnózseli hentes több ponton is hazudott

Az utóbbi évek egyik legnagyobb közfelháborodást kiváltó ügyével foglalkozott kedden a Házon kívül. A darnózseli hentes exkluzív interjúban állította a műsorban, hogy nem ölte meg a feleségét. A vád szerint öt éve meggyilkolta két gyermeke anyját, a holttestet feldarabolta, a maradványok egy részét pedig szétszórta. Múlt héten 7 év börtönre ítélték. Az áldozat testvére viszont a Házon kívülben azt mondta: biztos abban, hogy a férj a gyilkos.

Decemberben Magyarországra látogat Pablo Escobar özvegye!

Mrs. Escobar. A nő, aki megjárta a mennyet és a poklot. Aki egykoron a világ leggazdagabb asszonyaként élt. És, aki férje halála után maga utazott el az ellenséges drogkartell vezetőihez, hogy alkut kössön saját és gyerekei életéért. Évtizedekig találgatták, hol bujkálhat Escobar felesége és gyerekei. Egyáltalán élnek-e még. Most megtudhatjuk az igazságot a feleség életéről. Videóüzenetet küldött nekünk egyenesen Argentínából. Hamarosan ellátogat Magyarországra is, hogy huszonöt év hallgatását megtörve bemutassa új önéletrajzi könyvét, melyben nemcsak egy különleges női sorsot ismerhetünk meg, de Pablo Escobart is, úgy, ahogy még sohasem.

Mennyit ér egy beteg gyermek élete?

Bálint 4 éves, Dani 16 lesz decemberben. Mindketten SMA-sok. Hiába létezik az a gyógyszer, ami javítana állapotukon, egyikük sem kapta meg. Mivel egy vagyonba kerül egy szakértői testület dönt arról, hogy kinek adják és kinek nem. Daniék kérelme egy évig volt bent a bizottságnál, miközben harminc nap után kellett volna, hogy válaszoljanak rá... Egy év után is csak szűkszavú választ kaptak. És ugyanígy jártak Bálinték is.

Oltás közben találták meg a halottakat

Rengeteg a baleset, ráadásul most állítottuk át az órákat és itt a hidegfront is. Mind a kettő növeli a baleseti kockázatot. Az utóbbi pár hétben egyre több ember hal meg a magyar utakon.

Látták és hallották, mégsem tett senki semmit

Megdöbbentő videó érkezett szerkesztőségünkbe. Egy szomszéd kamerával a kezében kopogott be a másik szomszédhoz, ahonnan rendszeresen hallotta, hogy bántják a gyereket. A felvételen látszik, hogy a megzavart szomszéd, nadrágszíjjal a kezében nyit ajtót.

Kóbor János emlékezik a hét éve elhunyt Komár Lászlóra

Komár László és Kóbor János hatvanon túl lettek büszke lányos apák, szinte egyszerre, gyakran együtt is nyaraltak. A hét éve elhunyt Komár Lászlóra Kóbor János emlékezik.
Ide kattintva Kóbor János még több közös emléket idéz vissza Komár Laciról.

Exkluzív: először beszélt a tragédiáról L.L. Junior kisfiának édesanyja

Hopp Csillának, LL. Junior volt párjának a saját szemével kellett végignéznie, ahogyan elveszíti kisfiát, ami a világ legnagyobb fájdalmát jelenti egy édesanyának. Megrendítő vallomásban mesél a balesetről az érzéseiről és reagál az őt ért vádakra! A teljes interjú visszanézhető hosszabban: ITT!

Meghalt Szita Bence harmadik gyilkosa

Kertész József január elején adta utolsó interjúját a Kozma utcai fegyház speciálisan őrzött részlegén, a saját zárkájában. Ő volt az, aki 2012-ben két másik társával együtt megölte a 11 éves Szita Bencét. Kertész József a börtönkórházban halt meg. Információink szerint súlyos betegséggel küzdött, habár ez még januárban nem látszott rajta. Halálával kapcsolatos információt sem a Büntetés Végrehajtási intézet, sem pedig ügyvédje nem erősítette meg.

18 éves kora óta kutyaként éli az életét!

London utcáin sétáltatja gazdija a két kutya embert. Az emberek döbbenten nézik a bizarr látványt. Majd egy pár fotó erejéig meg is örökítik a két kutyának öltözött férfit. A most 37 éves Kaz James sosem érezte magát embernek, gyermekkora óta azt érzi, ő kutya.

Összefogott az ország Zentéért!

Zente egy ritka genetikai betegséggel gerincvelő izomsorvadással született. A szert, ami megmentheti, a kisfiú életét Amerikában állítják elő. Az ára átszámítva 700 millió forint, ami a média erejének és a közösségi összefogásnak köszönhetően megvalósult!

Diákoknak tartott bemutatón borult fel a tűzoltóautó

Diákoknak tartottak bemutatót a tűzoltók Vácon, a Duna parton. Egy megrendezett szimulációs helyzetet mutattak be. A nagyparkolóban egy lángoló autót jöttek volna eloltani a tűzoltók, de a fecskendős autó a kanyarban felborult. A több száz diáknak, akik végignézték a balesetet, nem esett bajuk.

Négyszer verték át a „magyar drogbárót”!

Mennyiért és kinek adta volna el a kábítószernek hitt lisztet már soha senki nem tudja meg, mert a férfi azokkal együtt lebukott, akik alaposan átverték. Százhárom millió forintért adtak el neki hat kiló lisztet. A drognak hazudott liszt eladói több részletben kérték el a pénzt, az utolsó találkozón fogták el őket a rendőrök. Mivel kábítószer nem cserélt gazdát, a vásárló ellen nem indult eljárás.

Hogyan készíthetjük fel gyerekeinket az életveszélyes közlekedési helyzetekre?

L.L. Junior kisfiának tragikus halála kapcsán édesanyák szólalnak meg. Hogyan készítik fel pici gyerekeiket az életveszélyes közlekedési helyzetekre, milyen váratlan szituációkkal szembesültek a gyereknevelés közben? És mit mond a közlekedési szakértő a halálos gázolásról?

L.L. Junior magához vette másik gyermekét, miután kisfiát halálra gázolta egy autó

L.L. Junior magához vette nagyobbik fiát azután, hogy kisöccsét szombaton halálra gázolta egy autó Zuglóban. A zenész a bíróságon is kezdeményezi, hogy a közös felügyelet helyett az ő gondozásába kerüljön nagyobbik gyermeke. A Fókuszban egy szemtanú is megszólal, a helyiek szerint a tragédia helyszíne veszélyes zebra, ahol gyakran történik baleset.

L.L. Junior magához vette a nagyobbik fiát

Magához vette nagyobbik fiát korábbi párjától L. L. Junior. A szombati tragédia után döntött így. Erről a zenész ügyvédje beszélt Híradónknak. A zenésznek két gyereke volt korábbi kapcsolatából, édesanyjuk nevelte őket. Szombat este Zuglóban a kisebbik fiát, Dávidot elgázolta egy autó a zebrán. A mentők több mint egy órán át küzdöttek a kisfiú életéért, hiába.
L.L. Junior ügyvédje ide kattintva mondja el a részleteket.

Világrekordott döntött Mányoki Attila!

Mányoki káprázatos idővel úszta át az Északi-csatornát, és ezzel teljesítette az Ocean’s Seven sorozatot.

Taylor Swift nyitotta meg az idei VMA gálát!

 A 2019-es Video Music Awardson 12 jelölést zsebelt be összesen a ME! és a You Need to Calm Down videoklipjeivel. Ezzel ő kapta a legtöbb díjat.

A villanyszerelők családjai nem hisznek a gyanúsítottnak

Az eltűnt villanyszerelők feleségei reagálnak a Fókuszban mindarra, amit a villanyszerelők meggyilkolásával gyanúsított férfi nyilatkozott a műsorban. A Győr környéki villanyszerelőket négy, illetve másfél éve keresik. A meggyilkolásukkal gyanúsított Éles Imre arról mesélt nekünk, hogy szerinte a villanyszerelők élhetnek még.

HOSSZAN MESÉL: a villanyszerelők meggyilkolásával gyanúsított férfi

A Győr környéki villanyszerelőket négy, illetve másfél éve keresik. A meggyilkolásukkal gyanúsított Éles Imre 16 hónap börtön után múlt héten került házi őrizetbe. Otthonában arról mesélt nekünk, hogy szerinte a villanyszerelők élhetnek még, rossz körökbe keveredtek, és neki semmi köze az eltűnésükhöz.

Exkluzív interjú: a két villanyszerelő állítólagos gyilkosával

Megdöbbentő történettel állt elő az a férfi, aki a múlt héten került házi őrizetbe 16 hónap börtön után. A két villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított Éles Imre szerint a villanyszerelők még életben lehetnek. A Fókusz riporterének adott exkluzív interjút. Azt mondja, hosszú évek óta ismerik egymást a villanyszerelőkkel, jó volt a viszonyuk. Tagadja, hogy köze lenne az eltűnésükhöz, és most el is mondja, miért.

Veszélyes turistacélpontok, ahová nem ajánlott utazni

Háborúk, rossz közbiztonság és természeti kataszrófák is veszéleztethetik a nyaralást. Mi az a kockázati besorolás és mire figyeljünk oda, amikor úticélt választunk?

Gubás Gabi megtalálta a tökéletes élet titkát!

A mindig csinos, fiatalos színésznő évekig játszotta Zsófit a Válótársakban. Most pedig Sziszi bőrébe bújhat. A Gödöllői Királyi Kastély színháztermében. Véleménye szerint az örök fiatalság titka, hogy egyszerűen legyünk boldogok.

Gubás Gabi hosszabban is mesélt a Fókusznak családjáról és boldogsága titkáról, amit megnézhetnek ITT.

Megszólaltak a kőbányai brutális gyilkossággal gyanúsított fiú barátai

Megszólaltak a kőbányai brutális gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiú barátai. Cs. Dániel szerdán még üzenetet küldött, amiben tagadta, hogy ő végzett volna barátnőjével. Azt mondta, tudja ki a tettes, és végezni fog vele. Dánielt egy Frankfurti plázában kapták el a rendőrök. Azonnal le is tartóztatták. A gyilkossággal őt gyanúsítják.
A barátokkal készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

A klímakutatók szerint egyre durvább viharokra számíthatunk

Fák dőltek ki és tetők szakadtak le a vasárnapi viharokban. A lezúduló eső kerteket és több alagsort is elárasztott. A szakértők szerint a globális felmelegedés miatt lettek egyre gyakoribbak az ilyen és ehhez hasonló pusztító erejű viharok már szinte az összes földrészen.

72 éves vadász akart végezni volt élettársával Kecskeméten

Szerelemféltésből ölt, a féltékenység gyilkos indulatot szült. A kriminál pszichológus szerint a gyilkosságok nagy részben családon, vagy baráti társaságon belül történnek. Ami szerdán egy kecskeméti áruházban történt szintén tragédiával végződhetett volna. Egykori élettársát akarta egy lefűrészelt csövű vadászpuskával kivégezni egy férfi. A nőt már többször megfenyegette, ezért az asszony testőrt fogadott.

16 év után újra a Fókusznak szólalt meg a százhalombattai rém

Balogh Lajos, a százhalombattai rém néven írta be magát a magyar kriminalisztika történetébe. A sorozatgyilkost négy nő kegyetlen kivégzése miatt ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre. 16 évig nem állt szóba a médiával, most kivételt tett. A 16 évvel ezelőtti interjú során szemernyi megbánás nem volt benne. Sőt mintha kérkedett is volna a gyilkosságokkal. Ma már kicsit másként gondolkodik a múltról, a tetteiről.

Se áram, se víz és sokszor még étel sem jut az asztalra

Tornanádaska és a nyíregyházi Huszártelep. Két település az ország két különböző sarkán. Ami közös bennük, az az itt élők sorsa. A mélyszegénység. Több olyan családnál jártunk, ahol a gyerekek a nyári szünetben nem tudnak rendszeresen étkezi. Több házban is voltunk, ahol már kikötötték a vizet, a villanyt, mert nem tudták azokat fizetni. Az itt élők helyzete kilátástalan, mert hiába dolgoznának, a környéken nincs mit. Sokszor egy kiló kenyérre sincs pénzük, nemhogy az újrakezdéshez. Elképesztő, hogy a riport felvételei most készültek 2019-ben, Magyarországon, Európa közepén.

Piros a jelzés, mégsem érdekli a sofőröket

Hogyan történhet meg, hogy a piros lámpa ellenére mégis áthajtanak a vasúti átjárón autóval, motorral, vagy akár biciklivel?

Óriási jégdarabok pusztítottak Görögországban

Indiában már ölni is képesek az emberek ivóvízért, akkora szárazság van. Görögországban pedig a szerdai brutális vihar miatt kellett meghalnia több embernek. A vihar szerdán este vonult végig a Görögország északi részén található Halkidikí-félszigeten. Ezen a területen jelenleg is több tízezer turista üdül.

Kulcsos gyerekek: hogyan vigyázzunk rájuk?

Nyári szünet van: iskoláskorú gyerekek csavarognak bandába verődve szülői felügyelet nélkül. A szülők pedig dolgoznak. Régen az ilyen gyerekeket hívták kulcsos gyerekeknek. Stábunk összegyűjtötte, hogyan tudunk rájuk vigyázni!

Stábunk visszament a Prisztás-gyilkosság helyszínére

Amikor a bérgyilkos Jozef Rohács néhány hete a bíróságon is részletesen beismerte, hogy ő ölte meg a milliárdos vállalkozó Prisztás Józsefet, a gyilkosságért nyolc éve börtönben ülő Hatvani István ügyvédje azonnal kérte védence szabadon bocsátását. Az ügyvédnővel kedden visszamentünk a gyilkosság helyszínére is. Szerinte ugyanis a perújítás elkezdése óta, senki nem akarja elfogadni, hogy téves volt az ítélet, amiben Hatvani Istvánt mondták ki bűnösnek.

Összeomlott a meghalt kislány családja

A Fókusz riportere a tragédia óta minden nap találkozik az anyukával, akinek meghalt a lánya a hétfői tűzesetben. Elkísérte őket az otthonukba is, ahová először mentek haza azóta. Azt látta rajtuk, hogy a család még csak most kezdi igazán felfogni, hogy mi történt, és teljesen összetörtek lelkileg. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti: CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Egymást és magukat is hibáztatják az életben maradt testvérek húguk haláláért

Zselyke a 11 éves bátyjával mászott be a MOM sportpálya tetején lévő fabódéba, ahol tüzet okoztak, amiben a kislány életét vesztette. A család napok óta alig alszik. Az anya most azt mondja: kisfia sem tudja felfogni, hogyan történhetett meg a tragédia. Szerinte a fiú próbált segíteni a húgán, de már nem tudott. Az édesanyával készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.  

Ha szeretne segíteni a családnak, itt megteheti:

CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való