KERESÉS search-close

"Barva Ádám" szerzővel ellátott tartalmak

Barva Ádám

Barva Ádám által létrehozott tartalmak (69):

Így élnek azokban a falvakban, ahol nem áll meg a busz

A Fókusz stábja útra kelt és olyan elnéptelenedett településekre látogatott el Magyarországon, amelyekben csupán néhány fő lakik és annyira eldugottak, hogy legtöbbször még a távolsági buszok sem mennek be oda.

Egy macska lehet a világ leggazdagabb állata

Akár milliárdokat is örökölhet Karl Lagerfeld macskája, ezzel pedig ő lehet a leggazdagabb állat a világon. A kedden elhunyt divattervező még egy korábbi interjúban nyilatkozta, hogy Choupette „supet” nevű cicája halála után is folytathatja azt a fényűző életmódot, amelyhez addig hozzászokott. Sajtóértesülések szerint a 85 évesen elhunyt milliárdos tényleg tetemes vagyont hagyott a macskára, aki eddig sem szenvedett hiányt semmiben. Egy testőr és két komornyik vigyáz a nyugalmára, ráadásul a legjobb párizsi éttermekből visznek neki ennivalót.

Albérlet szexért


szerző:
2019.02.20. 19:30
Albérlet szexért

A Fókusz rejtett kamerával több férfinál is forgatott, akik ingyen albérletet hirdetnek fiatal lányoknak kedvességért cserébe. Amikor álnévvel találkoztunk az ingatlanok tulajdonosaival elég gyorsan a tárgyra tértek és pontosan elmondták mi mindent értenek kedvesség alatt. A Fókuszban utánajárunk, hogy a szexuális szolgáltatásért nyújtott lakhatás bűncselekmény-e Magyarországon és megmutatjuk, hányféle módon eshet bele egy bizonytalan anyagi helyzetű lány a hátsó szándékkal hirdetők csapdájába.

A legendás Omega legendás billentyűse

Benkő László élete legnehezebb időszakán van túl betegsége miatt, de sosem adta fel, folyamatosan koncertezett, most is dolgozik. Az Omegát bemutató kiállításon rengeteg érdekes sztorit mesélt kameránk előtt.

Tabudöntögetés: Cinthya Dictator őszintén beszélt depressziójáról

Félt kimenni az utcára, az állandó szorongás szinte megbénította, Cinthya Dictator azt mondja elhatalmasodott rajta a depresszió, a pszichiátrián kötött ki. Ott tanára tanácsára szelfifilmet forgatott magáról, hozzátartozói és orvosai segítségével újra önmagára talált. A külsejét kaméleonként változtató lány szerint rengeteg fiatal szenved hasonló tünetektől, viszont tapasztalata szerint a szorongást és a depressziót senki sem veszi komolyan, a családtagok nem érzik súlyát, nem tudják, hogyan segíthetnének. Az interjút hosszabban is megtalálod: ITT.

Ilyen az élete a legsikeresebb magyar kutyaszánhúzónak

A legjobb magyar kutyaszán-hajtóval, az Európa-bajnok Hering Tamással forgattunk. Jack London, ha élne, úgy írna a magyar kutyaszánhúzóról, mint a férfiról, aki 32 fős falkáját úgy tudja irányítani, hogy képes legyőzni velük azokat a versenyzőket, akik télen-nyáron hóban, ideális körülmények között edzhetnek.

4 családban maradtak félárván a gyerekek

Tizenöt gyerek maradt félárván, vasárnap Kisnaményban eltemették azt a négy embert, aki egy hete az M3-as autópályán halt meg a tömegbalesetben. A szabolcsi kistelepülés gyászban. A négy áldozat Budapestre igyekezett dolgozni, ott kaptak munkát, amiből el tudták tartani a családjaikat.

Mikor érdemes az első nyelvórára elvinni a kicsiket?

A szülők nagy dilemmája: hány évesen kezdjen idegennyelvet tanulni a gyerek. Ha már az oviban angolozik, akkor az árt vagy használ a magyarnyelv tanulásában?

A Volán döntése kicsapta a biztosítékot az utasoknál!

Teljesen fel vannak háborodva az utasok - legtöbbször jogosan - amiért sokszor szörnyű állapotban lévő buszokon kell zötykölődni, amiken néha még fűtés sincs. A legdurvább eset most az, hogy az egyik járat új menetrendjének - teljesen logikátlan - megváltoztatása miatt, a munkahelyre vagy az óvodába járás is háromszor annyi időbe telik!

Megnéztük, hogyan vészelik át a telet azok, akik az utcán élnek

Fagypont alatti hőmérséklet és csontig hatoló hideg éjszakánként. 59 ember fagyott halálra szeptember és január között a Magyar Szociális Fórum adatai szerint. Útra keltünk a fővárosban és megnéztük, hogyan vészelik át a telet azok az emberek, akiknek az utcán kell élniük. 

Elérhető közelségbe került a Déli-sarkpont

Egyre közelebb a célhoz a Déli-sark Expedíció. Rakonczay Gábor a túra 40. napján 24,1 kilométert tett meg, ezzel pedig egyre inkább elérhető közelségbe került a végcél - most már 100 órán belül van a Déli-sarkpont.

 

Rendőrség elől próbált biciklit lopni egy férfi Oregonban

Alig kezdődött el az év, máris megvan az első komoly jelölt a legbénább tolvaj díjra. A rabló egy kerékpárt próbált elkötni, azonban azt feltehetőleg nem vette észre, hogy ezt éppen a helyi rendőrség épülete előtt teszi.

Zsonglőrködni tanították Ferenc pápát

A katolikus egyházfőtől eddig sem álltak távol a formabontó programok, a héten tartott általános audienciáján a kubai nemzeti cirkusz művészeit fogadta, akik egy zenés- táncos előadást is szerveztek a tiszteletére.

Különleges ajándékkal lepte meg rajongóit Anthony Hopkins

Az Oscar-díjas színész az év utolsó napján töltötte 81. életévét, a születésnapját pedig Hawaii szigetén ünnepelte. Innen töltött fel egy videót a közösségi oldalára, amelyben a helyiek kedvelt hangszerén, egy ukulelén játszott egy el rövid dalt, melyhez énekelt is.

 

Egy két méter mélyre ásott zöldségveremben él

Két méter mélyre ásott zöldségverem. Egy ilyen gödörben él József, immár 11. éve Miskolc határában. Lakhatásra ez enyhén szólva sem alkalmas, de nem számít hajléktalannak, ugyanis a telek a saját tulajdona, így nem közterületen lakik. A háza még 2007-ben égett le. Mivel nem volt fedél a feje felett, a használton kívüli zöldségverembe kényszerült beköltözni.

 

Álom vagy rémálom: a legviccesebb karácsonyi bakik

Mindenkinek van egy elképzelése az ideális karácsonyról. Együtt a család, óriási vacsora finom ételekkel, csodaszép ajándékok és varázslatos téli hangulat. De mindig csúszhat egy apró homokszem a gépezetbe: eldől a karácsonyfa, eltörnek a dísznek, összeveszünk régen látott szeretteinkkel, vagy éppen nem tetszik nekik az ajándékunk. Ezek az apróságok pedig az egész ünnepet tönkretehetik. Kattints IDE, és azt is megtudhatod, hogy Lali vagy Gábor nyerte meg a csomagolós versenyt!

Mozi: különleges látványvilágával hódíthat az Aquaman!

Az Aquaman főszerepét Jason Momoa játssza, aki eddig is világszerte nők milliót hozta lázba; most pedig nem akármilyen feladat vár rá- meg kell szereznie a víz alatti királyságnak, Atlantis-nak a trónját.

Cindy Crawford lánya lett az év szupermodellje!

 A 17 éves Kaia Gerber élete első nagy elismerését vehette át kedden a British Fashion Awardson, ő vihette haza ugyanis az év modelljének járó elismerést.

13 kiló arannyal jár a vietnami üzletember

Furcsa babonája miatt el sem indul otthonról, ha nem öltözik tetőtől talpig aranyba. Đại Gia Phúc vietnami üzletember csak úgy hajlandó kilépni a lakásából, ha rajta van méretes aranymedálja. A 36 éves férfinek még évekkel ezelőtt egy feng-shui szakértő javasolta, hogy hordjon aranyat, mert az szerencsét hoz.

Felfelé száguldó ingatlanárak és külföldre vándorló munkások - ki végzi el a munkát?

Miközben lépten-nyomon épülnek a társasházak és irodák az országban, addig szakembereket szinte lehetetlen találni az építkezésekhez. A KSH adatai szerint tavaly 300 ezer ember dolgozott az ágazatban, de még további 30-40 ezer munkásra lenne szükség. Az egyre nagyobb munkaerőhiány miatt szinte már csoda, ha időben elkészül valami.
Topa Imre 20 éve foglalkozik kivitelezéssel, őt kérdeztük arról, mire számíthat az, aki építkezni szeretne. Ide kattintva megnézheti mit válaszolt.

Eljegyezte barátnőjét Cristiano Ronaldo

Az egyik portugál újság információi szerint az ötszörös aranylabdás sztárfocista barátnője, Georgina Rodriguez igent mondott a lánykérésre és már az esküvői ruháját keresi…

Mi köze a pilisjászfalui iskola mosdóinak Kiss Ramónához?

4 éve pályázhatnak az általános iskolák mosdófelújításra, és azóta már 19 iskolában sikerült újjávarázsolni ezeket a helyiségeket. Az ünnepélyes átadó háziasszonya Kiss Ramóna volt, a közös tortázás után vele nézhették meg először a gyerekek az új mosdókat.

Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagja

A egyik angol újság oldalán jelent meg az a friss kutatás, amely rangsorolta az uralkodó ház tagjait népszerűségük szerint. Harryt az alattvalók 77%-a kedveli. Nem sokkal maradt le mögötte nagymamája, II. Erzsébet, a harmadik helyen pedig Vilmos herceg áll.

 

Ilyen egy ötemeletes úszó hotel

A különleges panelház nem önjáró, két uszály tologatja a vízen. Kínában egyébként nagy divatja van a vízi építményeknek, sok mozgó étterem és szálloda is épült már folyókra és tavakra.

Csütörtöktől a mozikban a Legendás állatok széria második része

Már csak kettőt kell aludni, és újra megnyílnak a Harry Potter filmekből jól ismert, legendás Roxfort iskola kapui. Csütörtöktől a magyar mozikban is látható a Legendás állatok széria második része, a Grindelwald bűntettei.

Sorstársain is szeretne segíteni a daganatos betegséggel küzdő modell

Tavaly rosszindulatú daganatot találtak a mellében, ezért az utóbbi időben szinte minden napja vizsgálatokkal, kórházi kezelésekkel és műtétekkel telt. Szűcs Adriána legfőbb célja, amellett, hogy felhívja a figyelmet a vizsgálatok és kezelések fontosságára- az, hogy fogja a kezét azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő.

Érhetetlen tragédia történt birkózó gyermekükkel

A legnagyobb fájdalmat kell átélniük a szülőknek, és még azt sem tudják, hogy a tragédia hogyan történt. Gyuri egy fiatal és tehetséges birkózó volt, másfél éve az edzésen lett rosszul, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A szülei azóta várnak egy válaszra, hogy mégis mi történt a fiúkkal pontosan?

Mit tanítanak a magyarországi nemzetközi magániskolák?

Miközben az állami iskolákat folyamatosan támadják az oktatás színvonala miatt, vannak olyan intézmények, ahol nem jelent problémát egy doboz kréta megvásárlása és a diákoknak nem kell azon gondolkodnia, hogy meg tudják-e tanulni másnapra a hihetetlen mennyiségű feladott leckét. Bepillantást nyertünk Magyarország legjobb magánintézményeinek működésébe.

Új szinten a kihívás - a csigavonat ismét „száguld”

Nagy port kavart a Mátészalkaleaks nevű csoport júliusi videója, amelyben egyik tagjuk csiga jelmezben futotta le a vonatot a Mátészalka-Debrecen vonalon. Az akciót szervező csoport most emelt a téten, ugyanis a csigának öltözött aktivista nem egyedül, hanem a gyermekeivel együtt próbálta meg lefutni a szerelvényt.

Féltékenységi jelenetet rendezett Harry herceg

Harry herceg és várandós felesége, Meghan Markle kedden érkeztek meg Ausztráliába, ahol óriási tömeg várta őket, hatalmas ajándékokkal és díszes virágokkal. A herceg viszont kiszúrt egy férfit a tömegben, aki a kelleténél nagyobb csokrot szeretett volna átadni Meghan-nek.

Látványos: alvó gyermekével a hátán vezette a műsort

Különleges időjárás-jelentést láthattak a napokban az egyik amerikai tévécsatorna nézői. Susie Martin időjós ugyanis nem a szokásos módon, hanem alvó kisgyermekével a hátán vezette a műsort, hogy ezzel is népszerűsítse a gyermekhordozás előnyeit.

Mit adjunk a gyereknek reggelire és mit vigyen a suliba?

Mit egyen a gyerek reggelire és mit vigyen magával a suliba? Sztárok és táplálkozási szakértő avatnak be a mindenkit érintő kérdésbe. Néhány apró trükkel könnyedén feldobhatjuk a tízórait, és ezeket a reggeliket még csak nem is tart több ideig elkészíteni, mint egy átlagos szendvicset.
Peller Anna és Lukács Miki részletesen elmesélik reggeli rutinjukat.

Mit kell tenni, ha autónk elé kerül egy vad?

Biztos recept nincs az ütközés megelőzésre, azonban fokozott figyelemmel és higgadtsággal minimálisra csökkenthetjük az elszenvedett kárt. Ha már megtörtént az ütközés, a sérült vadat nem hagyhatjuk ott, ha pedig hazavisszük, az lopásnak minősül. Ezekre az esetekre is speciális szabályok vonatkoznak.

Thomas Anders újra a csúcson

A nyolcvanas évek szupersztárját, a Modern Talking énekesét harminc éve imádják a nők. Úgy tűnik, most újra a toppon van. Megkérdeztük tőle, hogy lesz-e újra Modern Talking?

A liftből kiszállva Paul McCartney-ba botlottak

Óriási meglepetésben lehetett része a New York-i Rockefeller Center néhány látogatójának. A turistacsoportokat szállító liftet ugyanis az egyik emeleten nem akárki várta, hanem a világhírű egykori Beatles tag, Paul McCartney.

 

Újra szereplőválogatást tart a Barátok közt

Újra szereplőválogatást tart a Barátok közt. Az idén 20 éves sorozat készítői szombaton és vasárnap várnak minden olyan jelentkezőt, aki úgy érzi, neki is helye lenne a Mátyás Király téren.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Burt Reynolds

A színészt csütörtökön szívinfarktussal szállították kórházba, életét azonban már nem sikerült megmenteni. A színész jelenleg is aktív volt, következő szerepét Quentin Tarantino most készülő filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban játszhatta volna. Burt Reynolds 82 éves volt.

Óriási sikert ért el egy fekete, transznemű, kerekesszékes modell

Óriási sikert ért el egy fekete, transznemű, kerekesszékes modell, Aaron Philip; aki szerződést kapott a világ egyik vezető amerikai ügynökségétől. Aaron a divatvilágban szeretné hirdetni az elfogadást, és harcolni a testi fogyatékosok, feketék és transzneműek jogaiért.

Titokzatos jelenség a Dunán


szerző:
2018.09.06. 17:46
Titokzatos jelenség a Dunán

Titokzatos jelenséget fedeztek fel hajósok Dunaújváros környékén. A folyó közepén meglehetősen nagy sodrást kavaró rejtélyes dolgot le is videózták és megosztották az interneten, ami immár több, mint félmillió megtekintésnél jár.

Beperelték Sasha Baron Cohent

Cohen az egyik amerikai tévécsatornán futó showműsorában azzal verte ki nála a biztosítékot, hogy a beszélgetés közben egy fémdetektorral vizsgálta őt, amit „pedofildetektornak” nevezett. Az eszköz pedig becsipogott, amikor a politikus közelébe ért.

A világ iskolái: te melyiket választanád?

Az első tanítási nap előtt körülnézett a Fókusz Plusz stábja, hogy hol, milyen az iskola szerte a világban.  Van, ahol a diákok több időt töltenek a suliban, mint otthon, és azt is szabályozzák, hogy mit viselhetnek az iskolában. Van ahol a háztartástan a legfontosabb tantárgy, és nincs írásbeli házi feladat.

Botrány után: ilyen volt Curtis fellépése

A Fókusz stábja ott volt Curtis első egyedüli fellépésén a kokainbotrány után. Mindenki más állásponton van az üggyel kapcsolatban. A dologról Dopeman-nek is volt véleménye.

Döbbenetes felvételek az extrém alacsony Dunáról

Kiszáradt szakaszokat is láttunk, ahol át lehet sétálni a másik partra. Utánajártunk, milyen veszélyei lehetnek ennek?

Nem engedték meg, hogy vizet igyon a buszon

Egy miskolci buszon a nyári kánikulában a buszsofőr az egyik anyukának nem engedte meg, hogy gyermeke vizet igyon, sőt még rendőrt is hívott a „szabályszegő” édesanyához.

 

Cukik: így hűsölnek az állatok

A nap felvételén a kibírhatatlan hőséggel leleményesen küzdő állatokat láthatnak, akik a maguk módján kihasználnak minden alkalmat, hogy egy kicsit lehűtsék magukat.

Segítség: mitől furcsa a gyerekünk?

Rögeszmésen végrehajtott cselekvések, állandó számolgatás, és kínzó gondolatok. Ezek a tünetek pokollá tehetik a kényszerbetegségben szenvedő gyerekek életét. Gyermekpszichológussal beszélgetett a Fókusz riportere!

Csigának öltözött, és megelőzte a Debrecen és Mátészalka között közlekedő vonatot

Csigajelmezbe öltözve, álarcban futott le egy menetrend szerint közlekedő vonatot egy aktivista a Mátészalka-Debrecen vasútvonal mentén. Az egészen elképesztő akciót a MátészalkaLeaks nevű csoport szervezte, akik ezzel a rendkívül humorosra sikerült videóval egy kevésbé vicces jelenségre akarták felhívni a figyelmet. Arra, hogy milyen lassan járnak errefelé a vonatok.

Káosz a MÁV-nál: felháborodtak az utasok

A Fókusz riporterének panaszkodók azt mondták, fogalmuk sincs arról, éppen hol tartózkodnak a vonattal, merre tartanak, és mikor érkeznek meg végre Miskolcra. A MÁV illetékese ugyanakkor állítja, hogy az utasok megfelelő tájékoztatást kaptak, a kaotikus helyzet pedig az időjárás miatt alakult ki.

 

Meddig késnek még a vonatok Magyarországon?

Műszaki hibák, késések, dühöngő utasok és káosz a pályaudvarokon. A vonatközlekedésben szinte minden hétre jut valamilyen jelentős zűrzavar. De tényleg ennyire tragikus a helyzet hazánkban? Rejtett kamerával kelt útra a Fókusz stábja.

Magyarország utolsó gettójában járt a Fókusz stábja

Magyarország egyik utolsó gettójában egyre jobban nő a feszültség. Sajtóhírek szerint ki akarják innen szorítani a problémás lakókat. A Fókusz stábja is kíváncsi volt arra, hogy mi a helyzet észak-kelet Magyarország egyik legnagyobb városában, ezért ellátogattunk a helyszínre, a Hámán Kató utcába.

 

A Fókusz riportere a Borsodban riadalmat okozó medve nyomába eredt

Az elmúlt napokban újra több helyen láttak medvét Északkelet-Magyarország lakott területein. Az emberek félnek, a szakértők tanácstalanok. Megkérdeztük a miskolciakat, mit szólnak ahhoz, hogy egy ekkora vadállat kószál mellettük szabadon. Pánikhangulat nincs a városban, azonban mindenki óvatos.

Elhunyt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 19:10
Elhunyt Paudits Béla

A magyar színházi élet egyik kiemelkedő zenés színésze volt, többtucatnyi színdarabban és filmben játszott, különleges énekhangját szinte az egész ország ismeri. Sajnos az utolsó éveiben legfőképp a betegségével és anyagi problémáival került a címlapokra. Nyugdíjából nem tudta fenntartani magát, egészsége megromlott, a lakásából már nem tudott kimenni az utcára. A 68 éves Jászai Mari-díjas színművészt múlt héten agyvérzéssel szállították kórházba, ahol ma délután elhunyt.

Nokedli: Menhelyi négylábúból legendás nyomkereső

Ő Nokedli. Elsőre egy egyszerű németjuhász-kutyának tűnik, azonban ő nem csak egy házi kedvenc. Magyarország egyik legjobb rendőrkutyájának nem mindennapi a története. A menhelyi négylábúból legendás nyomkeresőt neveltek, hatósági sztárkutya lett belőle. Több mint 250 bevetésen van túl. De mára elérte a nyugdíj korhatárt, idén lett 10 éves.

Az aszexuálisok nem vágynak soha párkapcsolatra?

A szerelem, a romantika, egymás megérintése és a szexuális együttlét az élet természetes velejárói. Az emberek vágynak rá. De nem mindenki. Egyre többen vannak ugyanis, akik nem vágynak sem párkapcsolatra, sem az ezzel járó testi örömökre. Ők az aszexuálisok.

Medvelázban a fél ország

A Fókusz stábja egész éjszaka a medve vagy medvék nyomában járt. A helyiek félnek és azonnal intézkedést várnának a hatóságoktól. Azt szeretnék, hogy altassák el az állatokat és vigyék el onnan jó messzire. De nem történik semmi.

Miért teregette ki felesége félrelépését Shane Tusup?

Shane Tusup részletesen teregette ki magánéletüket közösségi oldalán, arról ír, többek közt, hogy felesége megcsalta őt. Hosszú Katinka nem reagált férje vádjaira. Ma hajnalban egy bejegyzéssel jelentkezett, miszerint törölték Facebook oldalát, amihez csak neki és férjének volt hozzáférése, ám mint írja, kettejük közül nem ő törölte azt.

A szurikáta-ügy: mikor elszabadulnak az indulatok

Napok óta forrong az internet a hétfőn elpusztult szurikáta halála körül. A hét elején a Kecskeméti Vadaskertben egy 11 éves fiú benyúlt az állatok közé, a vemhes szurikáta pedig megharapta őt. A gyermek ijedtében elrántotta a kezét, az állat ettől a földre esett és elpusztult. Az eset valóságos lincshangulatot váltott ki az interneten.

ÉNB szereplők image filmeken

Így még soha nem láthatták az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait! A sorozat születésnapját image filmekkel ünnepeljük!

Visszatért Marseilles-be a legendás fehér taxi

A széria 5. része 10 év után kerül újra a mozikba, és legalább ugyanannyi izgalmat tartogat, mint az előzőek. Mi is ott voltunk a premier előtti vetítésen, és A Konyhafőnök versenyzőivel néztük meg a filmet, akik már nagyon várták, hogy milyen kalandokat tartogat a francia rendőrség és szupergyors taxi.

Tenya érettségire készül, vagyis felkészíti 18 éves barátnőjét

Pintér Tibor újabb kihívás előtt áll. Túlélte a dzsungelt, megrendezte musicalét, most viszont a barátnője érettségije a tét. Szorgalmasan készülnek a vizsgákra, Tenya kérdez, Frida pedig próbál mindenre jól válaszolni. A hajdúnánási oktatás azonban gyakran romantikázásba fullad.

5 év: így ünnepelt az Éjjel-Nappal Budapest stábja

Magyarország egyik legnépszerűbb sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest egyedülállót teremtett a műfajában, így nem csoda, hogy sikere már öt éve töretlen. A Fókusz stábja a szereplőkkel ünnepelte a kerek születésnapot.

 

Ki a felelős az ötven éves játékvezető haláláért?

Miért kellett meghalnia, ki a felelős az ötven éves játékvezető haláláért? A Fókuszban megszólal a futballbíró lánya, és az egyik szemtanú, aki ott volt, amikor a férfi összeesett. Szerinte más történt, mint amit az MLSZ állít.

A 93 éves nagymama leghőbb vágyát teljesítették A Falban

Hat és fél millió forintot nyert kedd este a Fal játékos párja. Anya és lánya a kilencvenhárom éves nagymama leghőbb vágyát teljesítette azzal, hogy benne volt a tévében. Az a gyanúm, hogy a nagyi annyira örült, hogy a lányokat nézheti a műsorban, hogy bele sem gondolt még igazán mennyi pénzzel jöttek haza Balázstól.

 

Trump szexuális botránya


szerző:
2018.03.13. 19:40
Trump szexuális botránya

Tovább dagad a botrány Donald Trump és Stephanie Clifford állítólagos kapcsolata körül. Az eset még január közepén került nyilvánosságra, amikor a pornószínésznő azt állította, 130 ezer dollárt kapott az akkor még csak republikánus elnökjelölt ügyvédjétől, hogy ne beszéljen a Trumppal való szexuális kapcsolatáról...

Meghalt a divatlegenda


szerző:
2018.03.13. 19:40
Meghalt a divatlegenda

Gyászol a divatvilág! 91 évesen elhunyt a legendás tervező, Hubert de Givenchy. A szakmájában legendának számító ikon olyan hírességeket öltöztetett, mint a világhírű színésznő, Audrey Hepburn vagy az amerikai first lady, Jackie Kennedy.

Újra külön utakon a tini álompár

Úgy tűnik, Selena Gomez és Justin Bieber felmelegített szerelme nem tartott túl sokáig! A pár tavaly ősszel jött újra össze, most hétvégén hivatalosan is közölték, vége a kapcsolatnak. Állítólag Selena édesanyjának a keze van a dologban…

Újabb világsztár járja Budapest utcáit

Claire Danes, a Homeland című nagy sikerű sorozat egyik főszereplője közösségi oldalán osztott meg képeket többek között a Halászbástyáról, a Lánchídról és a Parlamentről is. A Homeland stábja itt forgatta a 7. évad utolsó 2 részét, melyben a magyar főváros is szerepet kap majd.

Képes egy tű átmenni az üveglapon?

Hihetetlen mutatványt hajtott végre egy Shaolin szerzetes, aki egy tű segítségével tört át egy üveglapot. Mindezt ráadásul úgy, hogy ehhez az erején kívül semmilyen segédeszközt nem használ.

Dermesztő hideg: Szociális munkásokkal járőröztünk éjszaka

Huszonegy ember halt meg az elmúlt négy napban a hideg miatt. Többségük fűtetlen lakásukban, albérletükben hűlt ki. És mit csinálnak a mínuszokban az otthontalanok? Idén télen már százötvennél többen vesztették életüket Magyarországon a hideg miatt. Felkavaró riport a téltől rettegőkről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való