KERESÉS search-close

"Blaschek Károly" szerzővel ellátott tartalmak

Blaschek Károly

Blaschek Károly által létrehozott tartalmak (5):

Szőnyegbe csavarva rejtegette áldozatát

Több mint egy hónapig rejtegette áldozatát egy pécsi férfi. A szomszédját ölte meg, a gyanúsítottat szombaton fogták el a rendőrök, mindent beismert. Arra azonban nem adott magyarázatot, hogy miért csavarta be egy szőnyegbe a holttestet és miért nem szólt senkinek.

Tízezrek áram nélkül maradtak

Csaknem 30 ezer háztartásban még napközben sem volt áram Heves, Borsod és Szabolcs megyében. A hibát az okozta, hogy több oszlop is kidőlt a vezetékekre rakódott jég súlya alatt. Az országban másutt nem a havazás, hanem az eső és az olvadó hó okozott gondot.

„A nyilvánosság segített”

Átszállították a pécsi klinikára azt a 17 éves autista fiút, aki édesanyja szerint a kaposvári kórházban két héten át volt kikötözve, meztelenül takaró nélkül. Az erről készült fotókat tegnap mutattuk be az RTL híradóban. A kaposvári kórház ma úgy reagált, a beteg állapota miatt volt szükség a fizikai rögzítésre, ami szerintük teljesen szabályos volt.

 

Megtelt a Balaton part kirándulókkal

A tavaszias időben sokan kapcsolódtak ki a vízparton. Bár a nap már érezteti erejét, a háziorvos szerint ez még nem azt jelenti, hogy elég D vitamin is jut szervezetünkbe. Azt javasolja, hogy az igazi meleg beköszöntéig pótoljuk a vitamint.

Rádőlt a fal, súlyosan megsérült

Súlyos sérülésekkel ketten még kórházban vannak abból a családból, amelynek házába tartálykocsi rohant tegnap délelőtt a Tolna megyei Kapospulán. A jármű a házfalat egy fiatal férfira és élettársára döntötte, a balesetben ők sérültek meg súlyosan.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való