KERESÉS search-close

"Dinya Beáta" szerzővel ellátott tartalmak

Dinya Beáta

Dinya Beáta által létrehozott tartalmak (100):

Kisbabája mellett ölhették meg a 27 éves nőt

Egy 27 éves nőt szúrtak halálra a Győr-Moson-Sopron megyei Kajárpécen. Úgy tudjuk az áldozat néhány hete költözött vissza a faluba, 10 hónapos kisbabájával. Információink szerint a gyereket halott anyja mellett találták meg, de őt nem bántotta a támadó. A rendőrség egy 29 éves férfit őrizetbe vett, úgy tudjuk, ő a nő volt élettársa.

 

Lezuhant a menekülő bűnöző

Három emeletet zuhant, miközben a rendőrök elől menekült. Az ablakból esett ki egy férfi Győrben még vasárnap - számolt be róla a Kisalföld. Körözték, kerítés miatt ugyanis 2 év 8 hónapra ítélték jogerősen, de nem vonult be a börtönbe. A rendőrség bejelentésre ment a házhoz. Az ott lakók szerint a parabola antennán akart lejutni, de leesett.

Nem mindenki örül a körforgalomnak

A gyorsabb haladás miatt építették, az itt közlekedők többsége szerint viszont lassítja a forgalmat a decemberben elkészült két körforgalom Veszprém belvárosában. A korábbi lámpás kereszteződések helyére került duplasávos körforgalmak több mint 460 millió forintos uniós támogatásból épültek.

Kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt az utakon

Tragikus autóbalesetek sorozata - összesen kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt. Az egyik tragikus baleset az M1-es autópályán történt, Mosonmagyaróvárnál. Két nő halt meg, miután az őket szállító autó szalagkorlátnak csapódott. Az egyik utas azt mondta Híradónknak, hogy Ausztriába vittek barátjával három nőt, akik beteggondozóként dolgoznak kint. Miután a korlátnak csapódtak, többen beléjük hajtottak. Összesen 4 autó és egy kamion tört össze.

Újabb azbeszt ügy: nyergesújfalui eternit gyár ügyében is nyomoznak

Az RTL Híradónak több olyan családtag is nyilatkozott, akik szeretteiket azbeszt okozta daganatos betegségben veszítették el. Nyergesújfalun 1905-től 1995-ig dolgoztak a veszélyes anyaggal, tavaly júliusban ugyanaz az ügyvéd tett feljelentést a halálesetek miatt, aki a Heves megyei azbeszt mérgezés miatt elhunyt áldozatokat is képviseli.

Károk a tomboló szélvihar után a Dunántúlon

Szélvihar tombolt kedden, több helyen is a Dunántúlon. Volt, ahol 70-80 kilométeres széllökéseket mértek délután. Szombathelyen egy parkoló autóra dőlt egy fa, Győrszentivánban pedig a helyi művelődési ház tetejét bontotta meg. Senki nem sérült meg.

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két férfit

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két fiatalembert. Tavaly májusban, miután nyugtatót és biofüvet fogyasztottak, elloptak egy kocsit, de a Veszprém megyei Úrkútnál árokba hajtottak. Erről a veol.hu számolt be. Kihallgatásuk után elengedték őket, ekkor újabb kocsit fújtak meg és azzal is balesetet okoztak. Emiatt a sofőrt 1 év 10 hónapra, míg társát másfél év börtönbüntetésre ítélték jogerősen.

 

Szabálytalan előzésből frontális balest

Két autó karambolozott tegnap a 82-es főúton Nyúlnál. A balesetet okozó sofőr több kocsit próbált megelőzni, de valószínűleg nem jól mérte fel a szemből jövő távolságát és összeütköztek. Ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült.

Sztrájkba léptek a bérszámfejtők

A bérszámfejtők sztrájkja miatt veszélybe került mind a 17 500 Tesco dolgozó fizetése, de a cég végül már a tervezettnél egy nappal korábban elutalta a béreket. A bérszámfejtők azért léptek szerda reggel sztrájkba, mert Győrből Budapestre költöztetik az irodájukat és megszüntetik a munkájukat. A Tesco késő délután azt közölte: elutalták az összes fizetést, a sztrájkolókkal pedig folytatják a tárgyalásokat.

Börtönbe küldené az ügyészség a rongálót

Vádat emeltek a férfi ellen, aki tavaly augusztusban dühében vascsővel és kalapáccsal verte szét Komáromban a Mindszenty szobrot. A vandál nem csak az emlékművet rongálta meg, hanem egy családi ház ablakát és egy lottózó ajtaját is betörte. Összesen csaknem 9 millió forintos kárt okozott.

Túl enyhének tartják az vörösiszapperben hozott ítéletet

Kaptak házat, de az nem az otthonuk - több mint 8 évvel a vörösiszap-katasztrófa után is sírva mesélt stábunknak az átélt borzalmakról egy devecseri édesanya. Kolontár polgármestere arra emlékszik, ahogy a szeme láttára, az autójával együtt ragadta el az ár az egyik helybélit. Az átélt borzalmakról hosszabban meséltek a helyiek, amit megnézhetnek ITT

Megszületett az ítélet a vörösiszapperben

Több mint 8 évvel a katasztrófa után letöltendő börtönre ítélték a vörösiszapperben a MAL Zrt. két egykori vezetőjét. Az Ajka melletti tározó gátja 2010 október 4-én szakadt át. A maró, lúgos vörösiszap három települést öntött el, tízen meghaltak, több mint 200-an pedig megsérültek. A katasztrófához kapcsolódó fontosabb eseményeket újranézhetik ITT

Négyes ikrek a győri állatkertben

Bújócska és kötélhúzás tigris módra. Akár egész nap játszanának a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei. A kicsik már több mint 3 hónaposak. A négyes ikreket eddig csak a bérletesek láthatták, de amint az időjárás engedi, kiengedik őket a kifutóba.
Még tovább nézheti a kölykök játékát, ha ide kattint.

 

Tagadja, hogy ököllel ütötte kisfiát

Tagad az apa, akit azzal vádolnak, hogy alig két hónapos kisfiát ököllel úgy hátba vágta, hogy több bordája eltörött. A gyerek anyja szerint azonban volt párja bántotta a kicsit. A kisfiút a szülők napokkal a bántalmazás után vitték csak orvoshoz, így az anyát segítségnyújtás elmulasztásával, míg párját testi sértéssel vádolják.

Hány perc alatt lehet átírni?

Szakértők vizsgálják, hogy hogyan lehetett alig négy perc alatt átírni a meghekkelt Orbán interjút. 2016 év végén a Fejér Megyei Hírlapban olyan kiegészítésekkel jelent meg a miniszterelnöki interjú, amelyeket nem Orbán Viktor mondott. Hétfőn folytatódott az ügyben indított per, a vád szerint a felelős szerkesztő hibázott. Kollégái azonban azt mondják, néhány perc nem elég arra, hogy feltűnés nélkül módosítsák az interjút.

66 ezren egy éve munkanélküliek

Minden negyedik munkanélküli, több mint 66 ezer magyar legalább egy éve nem tud elhelyezkedni. Ez derül ki az állami foglalkoztatási szolgálat friss adataiból. Pedig a betöltetlen álláshelyek száma meghaladta a 72 ezret tavaly decemberre. Északkeleten majdnem tízszer annyi álláskeresőt tartanak nyilván, mint Északnyugaton.

A forgalommal szemben hajtott egy autós Abdán

A forgalommal szemben, a leállósávon közlekedett egy autós a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán. Mindezt egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette. Valószínűleg időt akart spórolni a szabálytalansággal.

Két súlyos baleset történt péntek este Győrben

A 83-as főúton egy kamionos valamiért áttért a szemközti sávba és egy autónak csapódott. A kocsi sofőrje súlyosan megsérült. Nem sokkal később a 14-es úton pedig egy piroson áthajtó autós okozott balesetet. Őt és a másik sofőrt is kórházba vitték.

Felháborító: temetés alatt törte fel a gyászolók kocsiját

Temetés alatt törte fel a gyászolók több kocsiját egy tolvaj Győrben. Az egyikből több tízezer forintot lopott el. A 33 éves zalaegerszegi férfit a helyszínen elfogták. Ráadásul a kocsifeltörő autójával egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen állt meg, így még meg is bírságolták.

Felmentették a fojtogatott gyerek anyját

Felmentették a tatai nőt, akit azzal vádoltak, hogy meg akarta öletni kétéves kislányát. Az ügyészség szerint saját apját kérte erre. A férfi fojtogatta is a gyereket, de amikor látta, hogy elkékül, abbahagyta. A bíróság szerint nem lehet minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy az anya valóban gyilkosságra buzdított volna, így nem ítélték el. Az apja azonban bántalmazás miatt 10 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Több, mint százszor riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt

Templomot rongált, fákat döntött a hatalmas szél. Egy nap alatt több mint 100-szor riasztották a viharos erejű szél miatt a tűzoltókat országszerte, csak a fővárosban mintegy kilencvenszer. Budapesten a több mint 50 éves, napi szélrekord is megdőlt.

Leltározzák az állatokat Veszprémben

Alig 40 kilós, de több mint 4 méter hosszú. Szalagos tigrispiton méreckedett a veszprémi állatkertben. Nem csak a hüllőt, hanem az összes lakójukat lemérik a következő hetekben a vadasparkban. Év eleji állatleltárt tartanak ugyanis, hogy nyomon tudják követni fejlődésüket.

Hálából gyűjtenek a kórháznak

Futótűzként terjed a közösségi oldalon a hálás szülők felhívása: popsitörlőt és tusfürdőt gyűjtenek a veszprémi kórház koraszülött részlegének. Az egyik koraszülött baba családja azt mondja, az osztályon olyan gondoskodást kapnak, amit így szeretnének meghálálni. A gyerekcentrum vezetője szerint az ilyen adományoknak is köszönhetik, hogy több millió forintos fejlesztésekre is tudnak félretenni. Ha valaki szeretne adományozni azt a családnak, eljuttathatja postán, további információért keresse fel az édesanyát: ITT.

Betontömbök a mentő útjában: csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia

Betontömbök zárták el a mentők útját, akik egy 16 hónapos kislányhoz siettek a Győr-Moson-Sopron megyei Harkán. A navigáció ugyanis egy magántúra vitte őket, amit a tulajdonosok így zártak el a forgalom elől – számolt be róla a Kisalföld. A család közben kétségbeesetten próbálta lélegeztetni gyereküket, aki azóta már jól van. Híradónknak azt mondták: csoda, hogy nem történt nagyobb baj, mert a lakóparkba vezető többi út szinte járhatatlan.

 

A csapat motorja volt a győri kézis fiú

„Tudom, hogy vigyáz ránk fentről” - ezt mondta híradónknak a január elsején tragikus balesetben elhunyt győri kézilabdázó egyik csapattársa. Barátai még mindig alig akarják elhinni, hogy nem látják többé. Varga Dominikot, a győri ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosát január elsején, Szlovákiában gázolták halálra, miközben az úton sétált.

Nyomoz a rendőrség a petárdabalesetek miatt

Még mindig a győri kórházban vannak a petárdabalesetek sérültjei. Volt, akinek az egész tenyerét szétroncsolta a kezében felrobbanó petárda. Az elmúlt napokban négyen is megsérültek a megyében, köztük egy 81 éves nő és egy 17 éves kislány. A rendőrség mindegyik ügyben eljárást indított.

Utcabálok Győrtől Debrecenig

Tűzijáték, pezsgő és önfeledt bulizás. Vidéken is több ezren köszöntötték az új évet utcabálokon. Koncertekkel és hajnalig tartó tánccal ünnepeltek Győrben, Szegeden, Nagykanizsán, Pécsen és Debrecenben is.

Rengetegen cserélik a karácsonyi ajándékot

Sokan cserélték ki azt az ajándékot, ami kicsomagolás után nem működött, vagy épp nem tetszett a tulajdonosának. Az üzletek csak akkor kötelesek visszavenni a terméket, ha az hibás. Ha csak a méret, vagy a szín a gond, akkor mindig az adott boltra van bízva, kicserélik-e.

Papagájt mentettek a tűzoltók

Önkéntes tűzoltók mentették meg az elszökött ara papagájt. A madár még vasárnap repült el gazdájától Győrújbarátról, miközben a szabadban tanította. Másnap átfagyva, vizesen találták meg Totót egy 13 méter magas fenyőn.

Ne hagyjanak értéket az autóban!

Kihasználta az alkalmat: ellopta a kocsiban hagyott pénztárcát. A 26 éves tolvajt néhány nappal azután fogta el a rendőrség, hogy feltört egy parkoló autót Győrben. Bár a buksza meglett, a benne lévő pénz már nem. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy percekre sem szabad értéket a kocsiban hagyni.

Ketten is meghaltak lakástűzben

Halálos lakástüzek: ketten vesztették életüket Veszprém és Vas megyében miután kigyulladt otthonuk pénteken. Jásdon egy 71 éves férfi ragadt bent égő házában, Sárváron pedig egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók az oltás után. Azt, hogy a két otthonban mitől csaphattak fel a lángok, a tűzoltók vizsgálják.

Állatok karácsonya Győrben

A győri állatok már most karácsonyoznak. Több tonna adományt gyűjtöttek kutyáknak, macskáknak a hétvégén a helyi állatmenhelyen. Volt, aki sétáltatott, vagy épp csak szeretgette az állatokat. Ahogy a karácsony előtti időszakban minden évben, most sem lehet örök befogadni, mivel az ajándékba szánt kutyák, macskák nagy része visszakerül a menhelyre.

Otthon nélkül maradt a 3 gyerekes család

Leégett a házuk, 3 gyerekes család maradt otthon nélkül a Győr-Moson-Sopron megyei Láziban. Még ki tudtak menekülni, de a ház lakhatatlanná vált. A fiait egyedül nevelő anya egyelőre nem tudja, miből építik újjá, mert nem volt biztosításuk. A tervek szerint az önkormányzat számlát nyit nekik, hogy segíthessenek.

Brutális rablás: hallotta fia sikítását az apa

Hallotta fia sikítását, miközben késsel szurkálták az ujját: ezt mondta ma az apa a bíróságon, akinek otthonába még tavaly márciusban törtek be Tatán. A vád szerint öten rontottak rá a családra: mind a négyüket megkötözték, köztük az apa 8 és 11 éves gyerekeit. A családfőt többször megütötték, kisfiát pedig megkínozták. Csak az egyik feltételezett támadót sikerült elkapni, ő azonban mindent tagad. A brutális rablók csaknem 8 millió forintot zsákmányoltak.

Öt év után született jogerős ítélet a városlődi rallybaleset ügyében

Öt év után született jogerős ítélet a városlődi rallybaleset ügyében. A szervezőt 1 év fogházbüntetésre ítélték - amit 2 évre felfüggesztettek - mert a versenyen egy autó a nézők közé vágódott - számolt be róla a veol.hu. A balesetben hatan megsérültek, egy néző később a kórházban meghalt. Az ítélet szerint a biztonsági terv hiányos volt, a veszélyes szakaszokat például csak szalagokkal kerítették el.

MiG-21-es repülőgépet állítottak egy pápai körforgalomba

Egy repülőgépet állítottak az egyik pápai körforgalomba. A MiG-21-es több mint 3 tonnás, több óráig tartott, mire a helyére emelték két daruval. A gépet 9 méter magasan rögzítették a talapzatra. A folyamatról készült további drónfelvételeket megnézhetik ITT.

 

Különleges vízi karácsony Hegyeshalomban!

Fenyőt állítottak egy bányató mélyére Hegyeshalomban a búvárok. Már több mint tíz éve készülnek így az ünnepre. Volt, aki a merülés után fürdőnadrágban is mártózott az alig 7 fokos vízben.

Háziállat Furóka, a kis róka

Pórázon sétál, lakásban él és egy kutya a legjobb barátja. Egy kisróka lakik a győri állatmenhely egyik dolgozójának nagyszentjánosi otthonában. A Kisalföld szerint az állatra májusban, néhány hetes korában, betegen talált rá, rögtön magához vette, és azóta is együtt élnek. Furóka nagyon félénk, de a kutyával a legjobb barátok lettek.
Furókáról még több felvételt ide kattintva láthat.

 

Elmaradt a villanyszerelők megölésével gyanúsított férfi meghallgatása

"Vissza akarjuk kapni", "joga van az élethez ". Ilyen üzenetekkel várták szerdán a győri járásbíróságon az eltűnt villanyszerelők családjai a gyilkossággal gyanúsított vállalkozót. A férfit előbb Mácsik Zoltán majd Orlik Vilmos megölésével is meggyanúsították, szerdán döntöttek volna letartóztatásának meghosszabbításáról, de az ülést elhalasztották.

„Iszonyú döntéseket hozott” Tompa Eszter gyilkosa

Kiléphetett volna az őrületből, de iszonyú döntéseket hozott. Ezt mondta ma a bíró a 15 évvel ezelőtti Tompa Eszter gyilkosság ítélethirdetésekor.  A most 38 éves férfi még 2003-ban véletlenül sodorta el autójával a bicikliző lányt, aki elájult. Azt hitte meghalt, pánikba esett és el akarta tüntetni a testet. Mikor rájött, hogy él, megfojtotta. A győri ítélőtáblán ma jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a gyilkosság miatt.

Családi tragédiát okozott a szabálytalanul előző nő

Családi tragédia: szülei meghaltak, 1 éves gyereke súlyosan, férje könnyebben megsérült, nála pedig meg kellett indítani a szülést. Elítélték a tavaly nyáron Rajkánál szabálytalanul előző bolgár asszonyt, aki kocsijával egy busznak csapódott. A nő akkor 8 hónapos terhes volt második gyermekével, császármetszéssel kellett világra segíteni kisfiát. A bíróság szerdán halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt 1 év fogházbüntetésre ítélte felfüggesztve.

5 ezer forintért gyilkolhatott a fiatal

A 19 éves férfi saját otthonában támadt a 87 éves asszonyra, sörösüveggel és ököllel ütötte, majd magára hagyta. Az erőszakra az ügyészség szerint nagybátyja vette rá, ellene is vádat emeltek.

Lezárták Malina Hedvig ügyét

Több mint 12 év után lezárták a Malina Hedvig ügyet. A hamis tanúzás miatt indult büntetőeljárást megszüntették a szlovákiai magyar nő ellen. Az asszonyt azzal vádolták, hogy nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy még 2006 nyarán a szlovákiai Nyitrán megtámadták és kirabolták, miután magyarul beszélt. A hamis tanúzás miatt indult ügyet végül Magyarországon folytatták le, amit most bizonyítékok hiányában megszüntettek.

Különleges kistigrisek születtek Győrben

Rózsaszín orrok, kék szemek és csíkos bunda. Különleges, fehér bengáli tigriskölykök születtek a győri állatkertben. A négyesikreket ma először vizsgálta meg állatorvos, ezt hősiesen tűrték. A két hím és két nőstény öt hete született.

„Meggondolatlanság volt elszökni”

Meggondolatlanság volt, hogy elszökött. Ezt mondta a bíróságon a rab, aki tavaly szeptemberben az őt kísérő fegyőr mellett kibújt a bilincsből és elmenekült. A 34 éves férfit emiatt nem jogerősen 2 év 8 hónapra ítélték. A vádlott éppen 12 éves fegyházbüntetését töltötte –fegyveres rablás és lopás miatt, amikor elszökött.

A magyar állam milliárdokkal támogatja egy szlovák stadion felépítését

A magyar állam, és a részben állami tulajdonú MOL is milliárdokkal támogatja a szlovákiai Dunaszerdahely labdarúgó stadionja, és a helyi futball-akadémia felépítését. Hiába a magyar közpénz, stábunkat nem engedték be a megnyitóra, ahol Orbán Viktor is résztvett. Tegnap derült ki: a kormány két erdélyi focicsapatot is támogat, 1-1 milliárd forinttal. A szocialisták szerint a pénzt Magyarországon kellene elkölteni, szociális juttatásokra.

 

Késsel támadt szerelmére a disznóvágáson, a lány az intenzívosztályon fekszik

Gyűlöletet és megvetést érez - ezt mondta az RTL Híradónak annak a lánynak az anyja, akit párja a hétvégén késsel majdnem halálra szúrt. A 27 éves férfi letartóztatásáról szerdán döntöttek. A fiatal 19 éves élettársával disznóölésen volt egy barátjuknál a Veszprém megyei Szőcön, amikor késsel támadt a szerelmére. A lányt még mindig intenzívosztályon ápolják.

Dani nem tud menni és állni sem segítség nélkül

Nap mint nap kézben cipelik fel negyedik emeleti lakásukba a 2 és fél éves Danit szülei Tatabányán, mert a házban nincs lift. Elköltözni azonban nincs pénzük. A kisfiú gerincvelői izomsorvadásban szenved, mozgató idegsejtjei folyamatosan pusztulnak. A család most jótékonysági akciókat szervez.
Ha segítenének a családnak, írjanak az rtlhirek@rtl.hu címre.
Az édesanya itt mesélt még többet Dani állapotáról.

Eltűnt a rokonuk urnája a győri temetőből

Kifosztották az urnahelyet, még a hamvakat is elvitte valaki. Egy győri család az ünnepek előtt akarta rendbe tenni rokonuk nyughelyét, de ott semmit nem találtak. A fedlap és az urna is eltűnt a győri temetőből- számolt be róla a Kisalföld. 

Áramütés érte a szerelőt egy étteremben, de óriási szerencséje volt

Óriási szerencséje volt a férfinak, akit szerelés közben ért áramütés egy győri étteremben. Leállt a keringése és a légzése is, de egy kardiológus épp ott ebédelt. Az orvos azonnal megkezdte az újraélesztést és megmentette a 35 éves családapát. A balesetet szenvedett férfi azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy percekig halott volt.

Hallották a jajveszékelést, de nem tudtak segíteni

Két tragikus baleset is történt az elmúlt 24 órában. Az M6-os autópályán, Paks közelében ketten meghaltak és ketten megsérültek, amikor két kocsi összeütközött. Mór közelében is halálos baleset történt. Ott egy kisbusz és egy kamion ütközött. Egy 60 éves férfi a helyszínen meghalt, öten pedig megsérültek. A baleset egyik szemtanúja azt mondta az RTL Híradónak, hiába hallották a jajveszékelést, segíteni nem tudtak.

1 hét alatt 2 favágó is meghalt

Ketten haltak meg két településen is favágás miatt Győr-Moson Sopron megyében. Kiderült, hogy nemcsak Kónyban vesztette életét egy férfi még kedden - erről a Híradó is beszámolt. Előtte, szombaton is tragédia történt Rábaszentmihály közelében - írta meg a Kisalföld. Ott hárman vágtak fát, amikor egyikükre rádőlt. A rendőrség mindkét tragédiát vizsgálja.

Senkit sem akart megölni, csak meg akarta ijeszteni ismerőseit

Ezt mondta a Győri Ítélőtáblán az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy még 2015 januárjában három ismerősét lőtte nyakon, Tatabányán egy autóban. A bíróság szerdán jogerősen 16 év fegyházra ítélte a gyilkossági kísérlet mellett kábítószer kereskedelem és lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.

Kettétört a fa, meghalt a favágó

Ki akart vágni egy fát, de az idő előtt kettétört és agyonnyomott egy férfit a Győr közeli Kónyban. Az akácfa valószínűleg korhadt volt belülről ezért történhetett a tragédia.

Összevesztek a késelés előtt

A helyiek sem értik, miért szúrhatta le fiát a 76 éves apa még vasárnap Abdán. Ők ugyanis semmi jelét nem látták annak, hogy a családban gondok lennének. Az 51 éves férfit kórházba vitték, de másnap belehalt sérüléseibe. Az apa letartóztatásáról holnap dönthetnek.

Hazavinnék, de nincs hova


szerző:
2018.10.22. 18:32
Hazavinnék, de nincs hova

Alkalmanként már hazavihetnék a kórházból a várpalotai hintabalesetben megsérült fiút, de nincs hova. A 19 éves Krisztofer nyolcfős családja egy mindössze másfél szobás albérletben él Hajmáskéren. Ő lenne a kilencedik. A lakás a 4. emeleten van, nincs lift, a fiú pedig a baleset óta nem tud járni, beszélni és egyedül enni sem.

Két éves kisfiúra támadt a kutya

Két éves kisfiú sérült meg súlyosan, miután rátámadt egy nagy testű kutya a Vas megyei Ostffyasszonyfán. A gyereket mentőhelikopter vitte kórházba. Anyja megpróbált segíteni, de a kutya őt is megharapta. Neki horzsolásai lettek. A helyiek szerint az állat a polgármester anyjának házától szökhetett el.

Elítélték az állatcsempészeket

Kegyetlen körülmények között szállították a kutyakölyköket. Állatkínzásért ítéltek el két olasz férfit Magyarországon. Január végén érték őket tetten a szlovén határ közelében. A csomagtartójukban 25 kiskutyát találtak, amiből 7 elpusztult.

Halálra gázolták a zebrán a 69 éves nőt

Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Székesfehérváron. A 69 éves nőt egy betonszállító teherautó pénteken ütötte el. Csak az első félévben több mint 400 gyalogost ütöttek el átkelőhelyeknél.

Többször elsírta magát a vádlott

Többször elsírta magát a bíróságon a sofőr, aki miatt hárman meghaltak. Az Ausztriában henteskéntént dolgozó férfi hazafelé tartott kollégáival, amikor záróvonalnál előzni kezdett, de szemből is jöttek. Három kocsival ütközött. Mindhárom kollégája meghalt, ő maga és még ketten maradandó sérüléseket szenvedtektek.

Ki kellett mosni a gyomrukat


szerző:
2018.10.12. 18:10
Ki kellett mosni a gyomrukat

Két óvodás gyomrát kellett kimosni Győrben, mert azt mondták, gombát találtak az óvoda udvarán és meg is ették. A gyerekekhez mentőt hívtak és bár tüneteik nem voltak, elővigyázatosságból megcsinálták náluk a beavatkozást. Úgy tudjuk, az óvoda kertjét átvizsgálták és találtak is gombát.

 

Vonat gázolt halálra egy 73 éves nőt

Vonat gázolt halálra egy nőt egy vasúti átjáróban kedd délután Balatonalmádiban. A 73 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A vasúttársaság szerint a balesetkor az átjáróban pirosan villogott a lámpa és a sorompó is lecsukódott. A rendőrség eljárást indított az ügyben, hogy kiderüljön, hogyan történt a baleset.

Anyjuk hátán utaznak a kis majmok

Egészségesek, mégis hetek óta cipeltetik magukat és ez valószínűleg még hónapokig így lesz. Csuklyásmajom kölykök születtek a győri állatkertben. Az egyik még csak 3 hetes, a másik pedig már másfél hónapos. A kicsik fél éves koruk körül másznak majd le anyjuk hátáról.

Terroristának álltak volna


szerző:
2018.10.04. 18:15
Terroristának álltak volna

Jogerősen is elítélték a két magyar fiatalt, akik az Iszlám Állam terrorszervezethez akartak csatlakozni. Egyikük 4 év fegyházat, a másik 2 év börtönt kapott. Az, akire a súlyosabb büntetést szabták ki, el is jutott a török-szír határhoz, de onnan hazatoloncolták.

Kazánrobbanás: egy idős férfi meghalt

Felrobbant kazán miatt halt meg egy ember Mosonmagyaróváron. Úgy tudni idén először fűtött volna be az idős házaspár, ám a vegyestüzelésű kazán kedd délután valamiért felrobbant. A férj meghalt, felesége nem sérült meg. Az szakértő szerint ilyenkor, a fűtési szezon kezdetén nem csak a kéményeket, hanem a fűtőkészülékeket is érdemes megvizsgáltatni.

Várpalotai gyilkosság: az áldozatokra emlékeztek

Gyertyákat, virágokat hoztak, így emlékeztek az áldozatok ismerősei tegnap este Várpalotán. Pénteken egy 22 éves nő és két éves gyermeke holttestét találták külterületi házukban. Tegnap az épületnél több mint ötvenen álltak néma csöndben. A megemlékezést az egyik szomszéd szervezte. Eközben a kettős gyilkosság gyanúsítottját, egy negyven éves férfit letartóztatta a bíróság. Ügyvédje azt mondta, hogy beismerte tettét, de a gyilkosság indokára nem adott magyarázatot.

Zsolt féltékenységből ölhette meg volt szerelmét

Megrázó riport!
Talán féltékenység állhat a háttérben, bár megmagyarázni nem tudja, viszont beismerte tettét a várpolatai kegyetlen gyilkos. A férfi a volt barátnőjét és az ő kétéves kisfiát ölte meg brutálisan. A gyászoló apuka és az egész család döbbenten áll a történek előtt.

Őrjöngött a gyászoló apa

Önkívületben borult meggyilkolt kisfia ágyára a gyászoló apa, amikor őt és a gyerek nagymamáját visszaengedték várpalotai házukba. Ezt mondta az asszony, aki megrázó interjút adott az RTL Híradónak. A 2 éves kisfiút és anyját a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg csütörtökön.

Szakítás miatt állhatott bosszút

Egy 40 éves, berhidai férfit gyanúsít a rendőrség a brutális várpalotai kettős gyilkossággal. Az anyát és kétéves kisfiát a nő előző barátja ölhette meg pénteken saját otthonukban.

Országosan egységes vízdíjat vezetne be a kormány

Erről a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter beszélt csütörtökön egy konferencián. Azt mondta, hogy ehhez először centralizálni kell a különböző víziközmű cégeket. Jelenleg 40 ilyen szolgáltató van, és mindegyik más áron biztosítja az ivóvizet. Két és félszeres különbségek is vannak az országban. Aki a Balatonnál él, sokkal többet fizet, mint aki Szegeden.

 

Megölhették az anyát és kisfiát

Megrázó történet!
Megdöbbentő bűncselekmény Várpalotán. Meggyilkolhattak egy 2 éves kisgyereket és 22 éves édesanyját, holttestükre pénteken délelőtt találtak rá a város külterületén a házukban. A kicsi nagymamája úgy tudja, az ablak be volt törve és az édesanyán verés nyomai látszottak. Azt, hogy pontosan mi történt, még neki sem mondták meg a rendőrök, egyelőre csak annyit közöltek, hogy büntetőeljárást indítottak az ügyben.

Ezért mondott fel a parancsnok

Van, hogy a fék nem működik a tűzoltókocsin, máskor a gázpedál, de előfordult, hogy el sem indult az autó. Erről mesélt Híradónknak egy volt soproni tűzoltó, aki úgy döntött, inkább otthagyja az állását és külföldre költözött. Az egykori szolgálatparancsnok szerint naponta fordultak elő hasonló problémák. A katasztrófavédelem szerint megfelelő számú és műszaki állapotú technikai eszközük van.

Veszekedések miatt bontották el a pécsi ételdobozt

Elbontották a pécsi ételdobozt, amit hét évvel ezelőtt helyzetek ki, hogy bárki élelmiszert tehessen bele a rászorulóknak. Az adományokkal az elmúlt időszakban többen visszaéltek, ami hangos vitákhoz és szemeteléshez vezetett, ezért az ötletgazda úgy döntött, felszámolja a kezdeményezését.

Autópályán gázolták el a 80 éves férfit

Halálra gázoltak egy nyugdíjast az M1-es autópályán kedd éjjel. A 80 éves férfi gyalog sétált át az autópályán, amikor egy kisbusz elütötte. Halálos baleset volt Somogy megyében is, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze frontálisan.

Könnygázgránátot lőttek ki az elsős diákok

Könnygázgránát-vetőt sütöttek el az elsős diákok a Készenléti Rendőrség nyílt napján áprilisban. A Központi Nyomozó Főügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsítja a fegyverbemutatót tartó főtörzsőrmestert. 

Szemétszedő csipesz volt az álma

Nem mindennapi ajándékot kért egy 7 éves komáromi kisfiú születésnapjára. Kende vágya ugyanis egy szemétgyűjtő csipesz volt. Miután megkapta, körbejárta az utcákat és összegyűjtötte a mások által eldobott szemetet… Elkísértük mai szemétgyűjtő túrájára!

Fejszenyéllel támadt rájuk

A szomszédokhoz menekült egy asszony és élettársa, mert tombolni kezdett a fia Fertőrákoson. A nőt és párját fejszenyéllel ütötte, sőt a férfit meglőtte. A támadó ezután bezárkózott, mire a kommandósok rátörték az ajtót már halott volt. Valószínűleg öngyilkos lett. Az ott élők szerint korábban soha nem volt vita a családban.

A szüleik lemondtak róluk, a győri kórház az otthonuk

A győri kórház az otthonuk, a nővérek pedig sajátjukként szeretik a szívbeteg kisfiúkat, akikről születésük után lemondtak szüleik. Az egyik gyerek másfél éves, a másik néhány napja ünnepelte első születésnapját, amiről a Kisalföld számolt be először. Sokan akarnak segíteni nekik, ezért a kórház számlát nyitna a kicsiknek, hogy minél egyszerűbben eljussanak hozzájuk az adományok.

Gyerekeire hivatkozott a gyilkos

Nem akarta elveszíteni gyerekeit, ezért próbálta meg eltüntetni felesége holttestét.

Az iskola padlásán bújt el a tolvaj

Megszökött a rendőröktől a tolvaj és az iskola padlásán bújt el Pannonhalmán. A férfi átugrotta az általános iskola kerítését, majd felmászott a tűzlétrán így jutott be az épületbe hétfő délután, miközben a rendőrök üldözték. A folyosókat és tantermeket azonnal lezáratta az igazgató, hogy védje a diákokat. Végül a rendőrök elkapták.

Tűz ütött ki a kórházban

Tűz ütött ki a győri kórházban szerda kora este. Egy földszinti raktárban csaptak fel a lángok, miután a felette lévő emeleten az egyik WC-ben eltörött egy szennyvízcső. A víz lefolyt a raktárba és az ott lévő hűtő zárlatos lett és kigyulladt a helyiség. A tűzben senki sem sérült meg, de 30 betegnek és hozzátartozónak el kellett hagynia az épületet.

Motyogott, összeverték


szerző:
2018.09.04. 18:15
Motyogott, összeverték

Életveszélyes testi sértés miatt ítéltek el egy 3 fős társaságot, mert még 2016 áprilisában, Győrben a vasútállomásnál brutálisan bántalmaztak egy 28 éves motyogó férfit.

Hiába van rámpa, nem használható

Hetek óta kész, mégsem lehet használni a győri vasútállomás akadálymentes bejáróját. A mozgáskorlátozottaknak lépcsőzni kell, mert a főbejárat rámpáját körbekordonozták. A MÁV közölte: az akadálymentesítés az állmáson épülő kormányablakhoz kapcsolódik. Az azonban még nem készült el, addig pedig a rámpákat sem lehet használni.

WC csésze a kátyúban


szerző:
2018.08.30. 18:37
WC csésze a kátyúban

WC csésze egy hatalmas győri kátyúban. Valaki beletette, mert valószínűleg megelégelte, hogy hónapok óta kerülgetni kell a méretes úthibát. Az erről készült fotót a Kisalföld tette közzé. Az útkezelő szerint veszélyes volt az akció,

Életben van a villanyszerelő?

Életben van az 5 hónapja eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő – ezt állítja az ügyben gyilkossággal meggyanúsított vállalkozó ügyvédje. Mácsik Zoltánt március végén egy Győrhöz közeli benzinkúton látták utoljára - találkozója volt az azóta letartóztatásban lévő vállalkozóval, aki tartozott neki több millió forinttal. A gyanúsítottat egy másik villanyszerelő eltűnésével is kapcsolatba hozták - az ügyvéd szerint ő is él, a védence azt is tudja, hol lehetnek.

 

Tragikus: eltalálta egy pótkerék, meghalt

Egy 19 éves fiatal nő halt meg az M1-esen, amikor pótkerék csapódott bele a teherautóba, amelyben utasként ült. A szélvédőn keresztül berepülő abroncs eltalálta.

 

Együtt lottózik a falu


szerző:
2018.08.27. 17:04
Együtt lottózik a falu

A győrújfalusiak 2014 óta játszanak, egy-egy ember 500 forinttal vagy akár többel is beszállhat. Ha 4-esük vagy 5-ösük lesz, a nyereményt szétosztják, ha 2-es vagy 3-as találatot érnek el, a befolyt pénzt a falu fejlesztésére fordítják. Idén eddig csaknem 600 ezer forintot nyertek, a játszóteret bővítik belőle.

Szétverte a több mint 200 éves oltárt

Szétverte a soproni Szent György templomot egy férfi még vasárnap. A több mint 200 éves oltárt és a kanonoki székeket is összetörte. Az altemplomban pedig a még üres urnák márványszegélyét feszítette fel. A rendőrség elfogta, kiderült be volt drogozva, amikor őrjöngeni kezdett. A kár több millió forint lehet.

Rosszul lett a sofőr és fának hajtott

Az 56 éves férfit újra kellett éleszteni hétfőn reggel Esztergomban. Győr-Moson-Sopron megyében szintén fának csapódott egy autós. Ő valószínűleg elaludt, azért történt a baleset. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Vasárnap este óta sok baleset történt országszerte.

Hatalmas vihar söpört végig az országon

Volt, ahol több mint 100 kilométer per órás szél tombolt. Érden az egyik általános iskolának szinte az egész tetejét levitte a vihar. Több helyen annyi eső esett, hogy az autók tengelyéig ért a víz. A Mátra aljában, Endrefalván órákig nem volt áram. A legnagyobb károkat Budapesten és Pest megyében okozta az időjárás.

Traktorra ült a polgármester is

Kevés a közmunkás, nincs, aki rendben tartsa a településeket - erre panaszkodnak Győr-Moson-Sopron megyei polgármesterek. Van, aki gépek beszerzésével próbálja csökkenteni a munkát, máshol a településvezető maga ül traktorra, hogy nyírja a füvet - számolt be róla a Kisalföld.

 

Eltört a siklóernyős csigolyája

Nem lezuhant, csak szerencsétlenül landolt a fákon - ezt mondta az RTL Híradónak annak a siklóernyősnek a barátja, aki Veszprémnél szenvedett balesetet. A pilótát egy erős széllökés vitte az erdősávhoz. Ernyőjével együtt fennakadt és súlyosan megsérült.

Hamarabb szabadult Sztojka Iván

Kiengedték a börtönből a Cozma-gyilkosság egyik elítéltjét. A román Marian Cozma kézilabdázót egy szórakozóhelyen ölték meg 2009-ben, Veszprémben. Sztojka Ivánt az ügy miatt 2012-ben 13 év börtönre ítélték. Az előzetesben töltött idő miatt a büntetése 2022-ben járt volna csak le. Ügyvédje azt mondta, Sztojka a börtönben kifogástalanul viselkedett, ezért szabadulhatott 4 évvel hamarabb. Egy helybeli a Borsnak azt állította, új autóval látta Sztojkát, akinek szabadulóbulit is szerveztek. Marian Cozma édesapja megdöbbent az ítéleten.

Sztojka Iván 2009-ben nyilatkozott az RTL Híradónak, a vele készült interjút itt nézhetik meg.

Vádat emeltek a 15 éves lányt megtámadó fiatal ellen

A 26 éves férfi még februárban akarta szexre kényszeríteni a tinédzsert Győrben: lefogta, a haját tépte és azzal fenyegette, ha nem teszi azt, amit kér, megöli. A tini sikoltozását a rendőrök hallották meg, ők mentették meg az erőszakoskodótól. A férfi alig két hónappal azután támadta meg a lányt, hogy vádat emeltek ellene, mert két hónapos kislányát úgy megverte, hogy a gyereknek több bordája is eltörött.

Nem kell kifizetnie a jogtalan büntetést

Nem kell fizetnie annak a nőnek, aki úgy kapott gyorshajtásért büntetést Hollandiában, hogy sosem járt ott autójával – írja a veol.hu. A pápakovácsi asszony már egy éve küzdött a jogtalan pénzbírság ellen. Végül egy Hollandiában élő magyar segített neki tisztázni a félreértést.

 

Részegen állt fejre a kocsijával

Vádat emelhetnek a részeg sofőr ellen, aki betonfalnak ütközött és fejreállt a kocsijával Győrben még májusban. Ráadásul a baleset egy családi házas övezetben történt, ahol nagyon sok gyerek lakik. Az 52 éves férfit egy nyugdíjas tűzoltó húzta ki a füstölgő autóból.

Megbüntették a rodeózó sofőröket

Elbocsátották az egyik rodeózó buszvezetőt, és a másikat is megbüntették. Azokról a sofőrökről van szó, akik egymást akadályozták az előzésben, a megengedettnél gyorsabban hajtottak, így az utasaikat veszélyeztették. Korábban az RTL Híradó is bemutatta az erről készült felvételeket. A két busztársaság is kivizsgálta a történteket.

A rodeózásról készült teljes felvételt ide kattintva nézheti meg.

Baby boom a győri állatkertben

Három hónap alatt 12 kölyök látta meg a napvilágot a vadasparkban. Kis dámszarvasok, gyűrűsfarkú makik, huszár és mókusmajmok is születtek. A kölykök közül a legidősebbek a gyűrűsfarkú makik, ők már három hónaposak, a legfiatalabbak pedig az alig pár hetes mókusmajmok.

 

100 tonna szemét égett


szerző:
2018.07.13. 16:32
100 tonna szemét égett

Tűz volt csütörtökön késő délután a győri hulladéklerakóban. Mintegy 100 tonna lom kapott lángra. A tűzoltók órákon keresztül küzdöttek, mire sikerült eloltaniuk. Két hónapon belül másodszorra gyulladt ki a szemét a telepen. Az ország másik végében, Tiszavasváriban pedig egy magtár égett ki teljesen az éjjel, amiben műanyag granulátumot és egy targoncát tároltak.

Kimentették a kenuzókat

Négy külföldi fiatalt mentettek ki tegnap este a vízirendőrök a Tiszából Szegeden, miután kenujukkal a vízbe borultak. A túrázókra hirtelen csapott le a vihar, ráadásul most először eveztek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való