KERESÉS search-close

"Erdei Krisztina" szerzővel ellátott tartalmak

Erdei Krisztina

Erdei Krisztina által létrehozott tartalmak (100):

A rejtélyes alak ismét felbukkant - ezúttal Debrecenben

Újra óriáskeréken az esernyős ember. A rejtélyes alak ismét felbukkant - ezúttal Debrecenben. Nemcsak állt, sétált is az óriáskerék tetején. Méghozzá a világon elsőként úgy, hogy közben a hatalmas szerkezet forgott. Az akciót most is a többszörösen díjazott fotográfus, Kálló Péter fényképezte.
Ide kattintva még többet láthat az esernyős ember akciójából.

Lánya még kimenekült, de a nyugdíjas nő már nem tudott

Tragikus tűz Gyürén – lánya még kimenekült égő otthonukból, a nyugdíjas nő azonban az épületben rekedt. A szomszédok próbálták kiszabadítani, de a hatalmas lángoktól nem tudtak bemenni érte. Végül a tűzoltók hozták ki, de olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A család háza hajnalban gyulladt ki. Híradónk információi szerint a kályhából pattanhatott ki egy szikra.

Ütötte diákját: felmentették a nyíregyházi tanárt

Felmentették a pedagógust, aki ütötte a diákjait az egyik nyíregyházi szakgimnáziumban. Az esetről elsőként az RTL Híradó számolt be még 2017-ben. A tanárt most jogerősen is felmentette a bíróság, mert a diákok és szüleik nem kérték a tanár megbüntetését. Így bár súlyosan megsértette a gyerekek méltóságát, emiatt nem vonhatták felelősségre.

Halálra éheztették kislányukat

Hosszú időre rács mögé kerülnek a szülők. Az anyát 18, az apát 15 év fegyházra ítélték jogerősen. A gyerek hónapokon át tartó szenvedés után halt éhen gyöngyösi otthonukban, csaknem három évvel ezelőtt. A szülők mindvégig tagadtak, azt állították, megfelelően gondoskodtak róla.

Áthajtott a zebrán átkelő, babakocsit toló pár előtt

Nem törődött a gyalogosokkal a sofőr. Néhány méterre egy babakocsit toló pár előtt hajtott át a zebrán Nyíregyházán. Az esetet felvette egy másik sofőr fedélzeti kamerája, amin látszik, hogy bár ő szabályosan megáll, a szemből érkező fékezés nélkül hajt a zebrára a család elé. A helyiek szerint ebben a kereszteződésben gyakran előforul ilyesmi.

 

Éhen halt a kislányuk, a szülők nem érzik magukat felelősnek

Nem érzik magukat felelősnek azok a szülők, akiknek másfél éves gyerekük éhen halt gyöngyösi otthonukban két évvel ezelőtt - erről beszéltek ma az utolsó szó jogán. A kislány kevesebb, mint 3 és fél kiló volt. Az apa azt mondta: nem akarta, hogy éhen haljon. Az édesanya pedig az állította, ő megfelelően etette. A vád szerint azonban a kicsi hónapokig szenvedhetett halála előtt. A szülők azzal védekeztek, hogy nagyobbik lányuk is sovány volt egy betegség miatt. Azt hitték, speciális diétával, idővel a kisebbik gyerek is megerősödik.
Hogy a férfi mit mondott még az utolsó szó jogán, ide kattinta megnézheti.

Hamburgerre és energiaitalra akarták költeni a rabolt pénzt

Hamburgerre és energiaitalra kellett nekik a pénz, a gyanú szerint ezért rabolt ki egy 13 és egy 14 éves fiú egy nyugdíjas asszonyt Nyíracsádon. Vasárnap otthonában támadtak rá. Több bordáját eltörték és elvették a pénzét, majd másnap még kétszer visszatértek. Újra bántalmazták az asszonyt, akinek már nem volt pénze, így a rablók üres kézzel menekültek el.

Kátyúban dagonyázott egy vaddisznó Debrecenben

Vasárnap, fényes nappal vették videóra, ahogy az úttesten szaladgált, majd egy méretes, vízzel teli kátyúba feküdt. Néhány másodpercig hempergett a méretes lyukban, majd tovább állt. A teljes felvételt megnézhetik ITT

18 évet kapott a késes támadó

Sokkal enyhébb ítéletre számított, 18 év fegyházat kapott az a férfi, aki 2017-ben egy éjjel megkéselte volt élettársát és annak három gyermekét, majd napokig bujkált a rendőrök elől. Kiderült, szerelmes volt egykori párja akkor még csak 15 éves lányába, akit teherbe is ejtett. A gyerek anyja eltiltotta őket egymástól, a férfi ezután dühében, részegen betört a házukba, ahol késsel támadt a családra.

Elítélték a 3 széflopót

Elítélték a betörőbandát, amelynek tagjai tavaly buktak le, miután elloptak egy széfet egy debreceni családi házból. A páncélszekrényben több mint 34 millió forint volt. A zsákmányt testvériesen elosztották egymás között, de nem sokáig élvezhették a vagyont. Ketten még aznap lebuktak, harmadik társukat 3 héttel később fogták el.

 

Adatbázis készül a vendégekről

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány meg akarja figyelni az embereket, ezért gyűjtik szeptembertől központi adatbázisban, ki hol, kivel és mennyi időt töltött el fizetős szálláshelyeken. Az ellenzéki párt az Európai Bizottsághoz fordult az adatgyűjtést lehetővé tévő, tavaly elfogadott jogszabály miatt. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint ők csak anonim adatokat kapnak, és statisztikai céllal gyűjtik majd ezeket.

Halálra verte a barátját, 2 napig együtt élt a holttesttel

Baltával, fával, fűrésszel, ütötte, vágta barátját - életfogytiglani fegyházra ítélte ma a bíróság azt a férfit, aki 2017-ben ölte meg lakótársát vámospércsi otthonukban, majd két napig élt együtt a holttesttel. A férfi tagadott a bíróságon. Azt mondta, barátja elesett a biciklivel, abba halhatott bele. 

Orvosra támadtak, elítélték őket

Elítélték a családot, amelyik 2017-ben megvert egy orvost a hatvani kórház sürgősségi osztályán. Egy férfi a szüleivel vitte be lázas gyerekét az ügyeletre, de szerintük túl sokat kellett várniuk, ezért előbb kiabálni kezdtek, majd az orvosra támadtak. Többször megütötték és az egyik ujját eltörték. Most a nagyapa 4, fia három és fél év börtönt kapott.

Ököllel ütötte az ellenőrt az utas

Ököllel ütötte az ellenőrt egy utas Debrecenben tegnap, miután leszállították a buszról. A 60 éves férfinak a gyanú szerint nem volt érvényes jegye, ezért meg akarták büntetni, de a megállóban az egyik ellenőrre támadt, majd elmenekült.

Elesett és mérgében visszapillantókat tört

Elesett a hóban, ez pedig annyira feldühítette, hogy rongálni kezdett. Ezt mondta a rendőröknek az a fiatalember, aki a gyanú szerint több autó visszapillantó tükrét is letörte éjjel Debrecenben. Úgy tudjuk, hogy a gyanúsított részeg volt. A rendőrök még a helyszínen elfogták.

Apja neveli a kis sátánmajmot

Állati csoda Nyíregyházán - anyja halála után a hím neveli az állatpark kis sátánmajmát. Gondozói megdöbbentek miután látták, hogy a hím magához vette kicsinyét - ennél a fajnál ugyanis ez egyáltalán nem jellemző. Az utódokkal csak a nőstények foglalkoznak, hónapokig a hátukon cipelik. A nyíregyházi hím azonban máshogy döntött.

„Egy család tönkrement”

Tönkrement egy család – ezt mondta a fiát gyászoló édesapa a bíróságon tegnap. Több mint másfél éve temette el gyermekét, akit 2016-ban gázolt halálra egy részeg sofőr Debrecenben. Kiderült, a gázolónak jogosítványa sem volt. A balesetben egy akkor 19 éves lány is megsérült, ő maradandó fogyatékosságot szenvedett. A bíró végül a sofőrre 3 év 10 hónap fogházbüntetést szabott ki, ami a lány szerint nevetségesen enyhe.

Mezőn találta a fegyvert a máriapócsi benzinkút rablója

A mezőn találta a fegyvert, amivel rabolni ment - információink szerint ezt mondta az a 43 éves férfi, aki a gyanú szerint múlt szombaton fosztotta ki a máriapócsi benzinkutat. Az eladóra egy gépkarabélyt szegezett, majd a bevételt követelte. Csaknem félmillió forintot zsákmányolt, majd menekülőre fogta, de a rendőrök fél órán belül elkapták. A bíróság most letartóztatta. 

Az elefántok is szeretnek a hóban sétálni

Van, amelyik a jeges vízben lubickol, más állatok a hóban futkároznak. A jegesmedvéknek vagy a szibériai tigriseknek meg sem kottyan a téli idő. De a Nyíregyházi Állatpark többi lakója is szívesen tesz egy kört a havas kifutókban - így tettek az afrikai elefántok is.

Adócsökkentés: drágább éttermek

Lenyelték az áfát a vendéglősök. Hiába csökkent 5%-ra az éttermi étkezés áfája, 6%-kal drágultak a vendéglők a KSH friss adatai alapján. A tulajdonosok főleg a rekord magas munkaerőhiányra hivatkoznak, azt mondják, béremelésre kellett a pénz. Ugyanakkor a kereslet is jelentősen nőtt, egy év alatt 10%-kal gyarapodott a vendéglátóhelyek forgalma.

Szénmonoxid-mérgezés a csengerújfalui templomban

Öten kerültek kórházba, köztük három gyerek a Szabolcs megyei Csengerújfalu templomából. Úgy tudjuk, köztük van a görögkatolikus pap felesége és lánya is. Kiderült, hogy a sekrestye kazánjából visszaáramlott a halálos gáz.

 

Ez történ idén májusban

Megalakult a negyedik Orbán kormány, először végeztek robotizált agyműtétet Magyarországon: Összeházasodott Harry herceg és amerikai kedvese. Fucsovics Márton pedig 36 éve nem látott magyar teniszsikert ért el. Mutatjuk mi történt májusban.

Süllőt, harcsát már alig, vagy egyáltalán nem lehet kapni

Megrohamozták a vásárlók a halpultokat. Vannak, akik direkt az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást, mert az akciókban bíznak, mások pedig alkudoztak. Aki hétfőre hagyta a nagy halvásárlást, lehet, hogy már csak a szerencsében bízhat, ha a pontyon kívül mást is szeretne venni.

 

30 millió forintot sikkaszthatott el korábbi munkahelyéről

Újabb bűncselekményekhez lehet köze a prostituált megölésével gyanúsított mátészalkai férfinak. 30 millió forintot sikkaszthatott el korábbi munkahelyéről, ahol könyvelőként dolgozott. Úgy tudjuk volt, hogy fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról miután tele tankolta apja kocsiját. A férfi a gyanú szerint a múlt hónapban egy 21 éves nőt gyilkolt meg.

Betegeket fosztott ki egy nő a nyíregyházi kórházban

Alvó és védekezésre képtelen betegeket lopott meg egy tolvaj a vád szerint. A nő nyáron heteken át fosztogatott a nyíregyházi kórházban. Összesen 11 mobiltelefont és csaknem 60 ezer forintot zsákmányolt. Információink szerint azzal védekezett, hogy pénzre volt szüksége, a kórházban fekvő betegek pedig könnyű célpontnak tűntek.

Öt évet is kaphat a tavalyi tömeges metilalkohol-mérgezés felelőse

Akár 5 évet is kaphat a tavalyi tömeges metilalkohol-mérgezés felelőse, aki miatt az ügyészség szerint ketten meghaltak, 21-en pedig kórházba kerültek. A pancsolt szeszt egy 48 éves férfi keverhette Nagycserén egy tanyán. Korábban azt vallotta, nem tudta, hogy a lefőtt párlat mérgező.

Hiába várták a gyerekek Curtist

Curtis nem ment el - Több száz állami gondozott és fogyatékkal élő gyereknek kellett csalódnia a DEKOM szerint. A debreceni különleges mentő- és orvoscsoport idén a rapperrel közösen látogatta volna meg a gyermekotthonban élő gyerekeket, de a zenész végül nem tartott velük. A DEKOM-osok szerint aznap már hiába várták és keresték, még telefonon sem érték el.
Curtis szerint ez nem igaz, állítja, hogy napokkal korábban lemondta a programot ezért most ügyvédhez fordul.

 

Katona lehetett a vadászpuskával lövöldöző férfi

Katonaként szolgálhatott Afganisztánban az a férfi, akit hétfőn vett őrizetbe a rendőrség miután rálőtt két emberre Kemecse közelében. Egy tartozást akarhattak behajtani rajta, de nem fizetett, fegyvert fogott rájuk. Előbb megfenyegette őket, majd kétszer lőtt, mindkettőjüket lábon találta.

Táncra perdült egy tolvaj - figyelemelterelésből

Táncra perdült az egyik tolvaj - figyelemelterelésből. Még november végén két férfi ment be egy debreceni irodába, ahol egyikük azonnal ropni kezdte és amint minden szempár rá szegeződött, társa ellopta az egyik alkalmazott mobilját - a koreográfiát rögzítette a biztonsági kamera. A produkció után a tolvajok gyorsan menekülőre fogták, de a felvételek alapján, szerdán elkapták őket.

Mikulás földön, vízen, levegőben

Van ahová motorral, máshová csónakkal vagy helikopterrel érkezett ma a Mikulás. Egyetlen gyerek sem maradt csoki vagy szaloncukor nélkül. A karcagi kórházban pedig az anyukákat várta meglepetés, ugyanis pirosba öltöztették az újszülötteket. (Róluk, ide kattintva láthat még több felvételt.)

Csaknem halálra késelte élettársát és annak anyját

12 és fél évet kapott, amiért csaknem halálra késelte élettársát és annak anyját egy férfi még tavaly februárban Debrecenben. A hajléktalan vádlott részegen, bedrogozva támadt a nőkre, akiket életveszélyesen megsebesített. Élettársát több mint egy tucatszor szúrta meg, majd elmenekült. A nőnek még volt annyi ereje, hogy kimászott az útra segítségért.

Van, ahova már megérkezett a Mikulás

Van, ahova már megérkezett a Mikulás - a siófoki kórházba például tűzoltólétrán, az ablakon keresztül. A lappföldi Mikulás pedig Debrecenben ajándékozta meg a gyerekeket. Pedig a hagyományok szerint csak december 5-én, éjjel érkezik. A Télapó legendája Szent Miklós püspöktől ered, aki a gyerekeknek és a szegényeknek adományozott.

 

Apa és fia is árulhatta a drogot

Apa és fia is árulhatta a drogot - amfetamint, extasyt, kokaint és tiltott teljesítményfokozó szereket adott el a gyanú szerint egy hat fős banda. A Terrorelhárítási Központ emberei még múlt szerdán csaptak le rájuk, és a házkutatásokon többféle drogot is találtak. Most bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják őket. Rajtuk kívül még közel egy tucat fogyasztót kaptak el a rendőrök.

 

Nem vették észre a holttestet a rabláshoz használt autóban

Több mint két napig nem vette észre a nyíregyházi rendőrség, hogy holttestet rejtettek az udvarukban lévő kocsi csomagtartójába. Az autót rabláshoz használta egy férfi, a kesztyűtartóból elő is kerültek bizonyítékok, a csomagtartót viszont nem vizsgálták át a nyomozók.

Csomagtartóban találták meg a fiatal anya holttestét

Két éve nem volt munkája, mégis minden reggel úgy tett, mintha dolgozni indulna Híradónk információi szerint az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolt egy 21 éves nőt. A fiatal anya holttestét egy csomagtartóban találták meg, miután a gyanúsítottat egy másik támadás miatt őrizetbe vette a rendőrség. Úgy tudjuk a munkanélküli férfi senkinek nem beszélt arról, hogy kirúgták.
A meggyilkot nő élettársa hosszabban is nyilatkozott, ide kattintva megnézheti.

Gyilkolhatott is a bolti szurkáló

Gyilkolhatott is a férfi, akit a napokban tartóztattak le, mert a gyanú szerint megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A gyilkosság áldozata egy 21 éves mándoki nő, másfél hete eltűntként keresték. Holttestét tegnap találták meg a rendőrök egy autó csomagtartójában. A kocsi, ahogy fogalmaztak, a napokkal ezelőtti késelés gyanúsítottjához köthető. Úgy tudjuk, a férfi beismerte a gyilkosságot.

Késsel támadt az eladónőre

Előre kitervelhette a támadást. A gyanú szerint rabolni akart az a mátészalkai férfi, aki múlt pénteken támadt rá egy eladónőre Nyíregyházán. Felfegyverkezve indult útnak, majd betért egy butikba, ahol előbb egy riasztófegyverrel, majd késsel támadt az eladóra, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A gyanúsított letartóztatását hétfőn rendelte el a nyíregyházi bíróság.

 

Eljárás a mátrai buszbaleset miatt

Lefoglalta a rendőrség a Mátrában balesetet szenvedett buszt, és büntetőeljárást indítottak. Szombaton a Kékestetőre vezető szerpentinen ment fának a turistabusz, a balesetben tizenketten sérültek meg. A buszvezető szerint meghibásodott mindkét fék, ezért szándékosan hajtott a fának, előttük ugyanis egy szakadék volt. A Híradó által megkérdezett szakértő azt mondja, jól döntött a sofőr.

Föld alatt termesztett marihuánát a téglási férfi

Öt évet kapott jogerősen az a téglási férfi, aki a föld alatt termesztette a marihuánát. Miután a rendőrök elkapták, kiderült, hogy egy könnyűszerkezetes pincerendszert épített ki egy tanyán, amit egy rejtekajtón keresztül lehetett megközelíteni. Targonca mozgatta a padló egy részét, így lehetett lemenni a növényekhez.

Óriási lángokkal égett egy gáztároló Hajdúszoboszló közelében

Órákig égett egy földgáztároló üzem Hajdúszoboszló közelében. A telepen kedd hajnalban csaptak fel a lángok. Információink szerint egy meghibásodott vezetékből kezdett szivárogni a gáz, ami belobbant. A robbanásveszély miatt, 11 kilométeres körzetben lezárták az üzemet. A tüzet végül délutánra sikerült eloltani.

Gyalog hosszú lett volna az út - autót loptak

Gyalog hosszú volt az út, inkább kocsival mentek, de nem a sajátjukkal. A rendőrség szerint három fiatal elkötött egy autót kedd reggel, amikor Nádudvarról Kabára indultak gyalog. A tulajdonos benne hagyta a kulcsot, ezért tudták elvinni. Néhány kilométerrel távolabb azonban már el is fogták őket. Egyikük csak 12 éves.

 

Szabadulhat a késelő kamasz

Napokon belül szabadulhat az a fiatal fiú, aki még 13 évesen hasba szúrta egyik ismerősét. Kiderült, az akkor 17 éves kamasz rendszeresen terrorizálta és verte a nála kisebb fiút, aki így akart véget vetni a megalázásoknak. Több mint egy éve van javítóintézetben, ahol a bíróság szerint sokat fejlődött. Magántanuló, szeretné befejezni az iskolát és hegesztő akar lenni. A bíró szerdán lehetőséget adott neki arra, hogy mindezt valóra váltsa és azzal engedte el, hogy reméli, tanult a hibáiból.

Leopárd és macska egyben

Nem az állatkertben keresztezték a két fajt. Onnan kapta a nevét, hogy bundája épp olyan foltos, mint a leopárdé, termetre viszont olyan, mint a házimacska. A látvány megtévesztő lehet, hiszen igazi ragadozó. A 7 hetes kölyök már most is igazi vadmacska. Foggal-körömmel tiltakozott élete első oltása ellen.

 

Korábban kocsma volt, most a szemétdíj-tartozásokat országszerte begyűjtő vállalkozás központja

Korábban kocsma volt, most a szemétdíj-tartozásokat országszerte begyűjtő vállalkozás központja egy nagykállói ház. A kukaholding ugyanis tavaly egy Szabolcs megyei kisvállalkozásra bízta a pénz begyűjtését. A cég vezetője kedden azt mondta: mióta ők dolgoznak, kevesebb a szemétdíj-elmaradás az országban. Hogy mennyivel, azt sem ők, sem a kormány nem árulta el.

Metil-alkoholt ivott, maradandó károsodásai lehetnek

Lehet, hogy maradandó károsodásai lesznek annak a férfinak, akit múlt szombaton vittek kórházba, metil-alkohol mérgezés miatt. Két rokonát már hazaengedték, ők enyhe mérgezést szenvedtek. Egyikük azt mondta, az volt a szerencséje, hogy több mint egy deci metil-alkoholra kocsmából vett pálinkát ivott. Az orvos szerint azért lett jobban, mert a valódi szeszben etil-alkohol van, ami gátolja a méreg lebomlását.

 Súlyos mérgezés Tiszadobon!

Három férfit vittek kórházba, miután kiderült, hogy metil alkoholt ittak. Egyikük már nem látott, mire odaért a mentő. Az ital épp úgy nézett ki, mint a valódi, iható szesz, nem is sejtették, hogy halálos keverék. Egy ismerősüktől kapták, aki egy férfitól vásárolta a Hajdú-Bihar megyei Tégláson. Őt még keresik rendőrök.

Vércseppek vezették nyomra a rendőröket

Hazáig vezette a rendőröket a betörő Hajdúdorogon. A gyanúsított hétvégén próbált  betörni egy nyugdíjas házaspár otthonába, de a bejárati ajtó üvege megvágta a kezét. Ettől annyira megijedt, hogy hazaszaladt. De útközben szinte méterenként 1-1 vérfoltot hagyott maga után.

Jogsi nélkül, részegen vezetett, leégette a házat

Többször elítélték már ittas vezetésért és kábítószer birtoklása miatt is - most két év börtönt kapott az a sofőr, aki még 2014-ben jogosítvány nélkül, részegen egy ház falának hajtott Püspökladányban. Az udvaron kidöntött egy gázcsonkot, a gáz belobbant és minden porig égett…

Több mint 42 milliós uniós támogatásból épült, de már nyoma sincs a rallypályának

Több mint 42 milliós uniós támogatásból épült, de már nyoma sincs a rallypályának, és a vitorlázótó is kiszáradt a Szabolcs megyei Nagykállón. Erről elsőként az N1TV számolt be. A tó helyén inkább csak pocsolya van, pedig honlapjukon azt írják, különösen alkalmas arra, hogy bárki elsajátítsa a vitorlázás alapjait.

Így ne parkoljunk!


szerző:
2018.11.02. 18:14
Így ne parkoljunk!

Újabb fotók a pimasz vagy figyelmetlen, de mindenképpen szabálytalankodó sofőrökről, akik van, hogy két, három helyet is elfoglalnak parkoláskor. Van, akinek az sem számít, ha mozgáskorlátozott helyre áll be keresztben.

6 gyerek sérült meg a balesetben

Hat gyerek sérült meg egy szerdai balesetben Nagydobos és Ópályi között délután. Információink szerint a focimeccsről vitték őket haza, amikor kisbuszuk két másik autóval ütközött össze. A balesetben egy 87 éves asszony súlyosan, két másik felnőtt könnyebben sérült meg.

Ragasztó miatt pusztultak el a kismadarak

Ragasztóba tapadt madarakat mentettek Hajdúböszörményben. Valaki egérfogó ragasztót öntött egy betondarabra, így estek csapdába. Hiába próbáltak rajtuk segíteni, négy cinege elpusztult, egyedül egy rozsdafarkú maradt életben.

Teherbe ejtette az unokáját

Teherbe ejtette unokáját a nagyapa - 12 év fegyházra ítélték. A kislány mindössze 14 éves volt, amikor először megerőszakolta, majd ezt több mint egy éven át folytatta. Meg is fenyegette a kislányt, aki sokáig senkinek nem mert szólni. A férfi azt állítja, csak egyszer feküdt le a lánnyal, de olyan részeg volt, hogy arra sem emlékszik.

Nem jutott ki élve a házából

Az ajtó előtt, holtan találtak rá arra a férfira, akinek az otthona kigyulladt és leégett Hajdúnánáson. A tűzoltók vizsgálják, mitől csaphattak fel a lángok. Híradónk információi szerint azt sem zárják ki, hogy az áldozat maga gyújtotta a végzetes tüzet.

Malacok lepték el a főutat

Disznók leptek el egy berettyóújfalui körforgalmat szerda délután. Az állatokat szállító román kamion kanyarodás közben borult az oldalára, ezért szabadultak ki a sertések.

Három ember halt meg a sofőr miatt

Borzasztóan sajnálja, senkit nem akart megölni - ezt mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az a román sofőr, aki halálos balesetet okozott tavaly júliusban Biharkeresztes közelében. Csaknem két napon át szinte megállás nélkül vezetett, 44 órán át volt úton.

Eszméletlenre verték, majd az út közepén hagyták

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy 4 fős társaság előbb szóváltásba keveredik valakivel, majd az utcán ütni, rúgni kezdik. A 37 éves sárándi férfit egy hónapja, hajnalban Debrecenben támadták meg - a felvételeket most adta ki a rendőrség. Eszméletlenre verték, majd az út közepén hagyták. Áldozatuk végül könnyű sérülésekkel megúszta a verést, támadóit azóta körözi a rendőrség.

Hetekig rejtegette a holttestet

Hamarosan bíróság elé állhat az az 53 éves férfi, aki a gyanú szerint halálra verte ismerősét Komorón márciusban. Egy évig élt a férfi házában ingyen, de híradónk információi szerint, amikor a tulajdonos pénzt akart kérni tőle, ő dühében egy szögvassal halálra verte, majd a holttestet a nyári konyha pincéjébe rejtette.

Még nem indultak el délre a darvak

Rekordszámú daru a Hortobágyon. Minden eddiginél több, 160 ezer darvat számoltak eddig össze a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársai. A nagytestű madarak október végéig, november elejéig maradnak, majd tovább repülnek Afrikába. Vonulásukat még az űrből is látni lehet.

Ma bárki megtanulhatta az újraélesztést

Huszonötezren halnak meg évente hirtelen szívmegállásban Magyarországon. Többségük élhetne a mentők szerint, ha kapott volna azonnali segítséget. Az emberek csupán tíz százaléka tud újraéleszteni, pedig ha valakinek leáll a keringése, minden perc számít. Ma az újraélesztés nemzetközi napján bárki bemehetett egy mentőállomásra megtanulni az életmentő technikát.

Menzapénzzel csalhatott a NAV-os

Gyereke menzapénzével csalhatott egy nyíregyházi NAV-os. A Blikk írta meg, hogy a kormányhivatalnok két éven át szociális alapon igényelt kislányának ingyen ebédet, pedig erre nem volt jogosult, mivel havonta 300 ezer forintot kereshetett.

Élőben közvetítette saját halálát

Egy 31 éves román autós közösségi oldalára posztolta, ahogy vezet, de másodpercekkel azután, hogy elindította a felvételt, halálos balesetet okozott Erdélyben. Előbb hátulról egy traktornak hajtott, majd egy szemből érkező család kocsijának csapódott - azonnal meghalt. A vétlen autóban egy 9 éves kislány vesztette életét.

Gyakorlólábat kapott egy gólya

Orvosi spatulából, fecskendőből és ragasztószalagból készítették átmeneti művégtagot a gólyának a Hortobágyi Madárkórházban. Az állatot áramütés érte és olyan súlyosan megsérült, hogy az egyik lába elhalt, ezért volt szükség a beavatkozásra.

Leugrott a vonatról, meghalt

Kiugrott a mozgó vonatból - azonnal meghalt egy 55 éves férfi Debrecenben az állomáson. Rossz vonatra szállt fel, úgy tudjuk, mire rájött, hogy tévedett, már elindult a szerelvény. A férfi kiugrott, a kocsi alá esett és szörnyethalt.

FÉLLÁBON: Így készül a gólya-műláb

Mutatjuk, hogyan készítik fel a szerencsétlenül járt gólyát a Hortobágyi Madárkórházban arra, hogy csonkult lába helyett megszokja majd az igazi protézist.

Mindenkit megrázott a 11 éves kisfiú halála

Gyászolnak a nyírmadai iskolában, mindenkit megrázott a 11 éves kisfiú halála. A gyerek csütörtökön otthonában hirtelen összeesett, és meghalt. Úgy tudjuk, előző nap az iskolában leesett a lépcsőn. Később kórházba vitték, de onnan a vizsgálat után este hazaengedték. Másnap reggel a fürdőszobában lett rosszul. Azt, hogy mi okozta a halálát, egyelőre nem tudni.

Nem mer hazamenni a gázoló

Nem mer hazamenni a nő, aki szombaton ütött el egy 5 éves kislányt Encsen. A gyerek egy teherautó mögül szaladt a kocsi elé, a sofőr már nem tudott megállni. A család ezután rontott a mentősökre és az asszonyra - úgy megverték, hogy kitört egy foga. 

Indul az Art Market


szerző:
2018.10.10. 18:57
Indul az Art Market

A V4 országaink művészete lesz a középpontban idén az Art Marketen. Európa egyik legnagyobb kortárs művészeti vásárán több ezer alkotást állít ki, több mint 100 galéria. A műveket ingyen megnézheti bárki. A gyűjtők pedig akár meg is vásárolhatják bármelyik alkotást.

Vonat gázolt halálra egy 73 éves nőt

Vonat gázolt halálra egy nőt egy vasúti átjáróban kedd délután Balatonalmádiban. A 73 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A vasúttársaság szerint a balesetkor az átjáróban pirosan villogott a lámpa és a sorompó is lecsukódott. A rendőrség eljárást indított az ügyben, hogy kiderüljön, hogyan történt a baleset.

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével Híradónk információi szerint az 56 éves férfi Szentpéterszegen. Az asszony holttestét otthonuk teraszán találták meg a rendőrök. Az emberöléssel gyanúsított férjet a kert végében fogták el a kommandósok, miután órákon át, késsel a kezében fenyegetőzött - magával is végezni akart.

Futás közben mentettek életet

Maratont futó orvos mentett életet a versenyen. Tegnap a fővárosi Spar Maratonon 11 kilométer megtétele után egy férfi infarktust kapott és összeesett. Erről elsőként az ATV számolt be. Szarvas Gábor gyermekgyógyász épp mögötte futott. Azonnal félbeszakította a versenyét és 4 másik orvossal és mentővel megkezdte a férfi újraélesztését.

Száguldozás és súlyos bírságok Nyíregyházán

148 km/ órával száguldott egy sofőr Nyíregyházán, ott, ahol maximum 50 a megengedett sebesség. Nemcsak őt, más autósokat is megbüntettek, volt, aki a megengedettnél kétszer gyorsabban hajtott el a traffipax előtt.

Szabálytalankodtak a patikák

Recept nélkül adtak ki 20 ezer doboz vényköteles gyógyszert - emiatt 4 patikát záratott be a Gyógyszerészeti Hivatal. Egy debreceni, egy csengeri, egy porcsalmai és egy rozsályi gyógyszertár működési engedélyét vonták vissza. Utóbbi két településen így patika nélkül maradnak a helyiek. Van, ahol 15 km-t kell majd utazni az orvosságért.  

Megléptek a rendőrök elől a cigicsempészek

Meglépett a rendőrök elől egy cigaretta csempész. A sofőrt és utasát az autópályáról akarták kivezetni a rendőrök egy rutin ellenőrzésre, de nem álltak meg. Végül kereket oldottak, a csempészcigivel megrakott kocsit pedig az erdőben hagyták.

Újabb hátrahagyott utasok

Ezúttal egy házaspár nem fért fel a Wizz Air egyik járatára. Szerda hajnalban indultak volna Tel Avivba, de a gép nélkülük szállt fel a debreceni reptérről. A légitársaságnál azt mondták nekik, több jegyet adtak el, a 180 férőhelyes repülő megtelt, így kettejüknek már maradni kell.

 

Botrány: felszállás helyett leszállítás

Még csak három napja, hogy 25 millió forint büntetést róttak ki a légitársaságra, a Wizzair máris újabb utas botrányba keveredett. Ezúttal egy csoport két tagját szállították le az induló gépről, hiába volt érvényes jegyük, nem volt több hely a járaton. Az itthon ragadt házaspárnak 400 eurót ajánlott fel a Wizzair, ami még az utazásuk felét sem fedezi.

Pofonvágta tanárát: nem kell bíróság elé állnia

Nem kell bíróság elé állnia a 14 éves fiúnak, aki februárban pofonvágta a tanárát. Az ügyészség úgy döntött, kap még egy esélyt és egyelőre nem emeltek vádat ellene, az eljárást másfél évre felfüggesztették. 

Már ő sem biztos az örökségben

Talán nem is létezik a mesés örökség és csak becsapták - többek között erről írt vallomásában a csengeri asszony, aki a gyanú szerint 12 embertől 368 millió forintot csalt ki az elmúlt években. Kisebb nagyobb öszegeket kért kölcsön, hogy hozzájuthasson az állítólagos 1300 milliárd forintos örökségéhez. De nem mindenkitől pénzt, volt akitől segítséget fogadott el.

Elkapták a levideózott tolvajokat

Csavarogni mentek, de nem volt pénzük, ezért úgy döntöttek, lopnak - ezt mondta a rendőröknek az a 14 és 15 éves fiú, akik a gyanú szerint kifosztottak egy kürtőskalácsot árusító bódét Nyíregyházán. Múlt hét szerdán törtek be és ürítették ki a kasszát. Úgy tudjuk, körülbelül 80 ezer forintot zsákmányoltak. A lopott pénzből haza taxiztak, a maradékot pedig elosztották egymás között.

Darázsirtótól lettek rosszul

Több családot, 19 embert, köztük 10 gyereket vittek mérgezés gyanújával kórházba csütörtökön Berettyóújfaluban, miután az egyik kertben darázsirtást végeztek, és a vegyszert az ő portájukra fújta a szél. Azt mondták, maró, szúrós szag terjedt a levegőben, amitől azonnal rosszul lettek, több gyerek hányt is. Ma már mindannyian jobban vannak.

7 év börtönt kapott a családot késelő férfi

7 év börtönre ítélték azt a férfit, aki a vád szerint tavaly júliusban éjjel betört volt élettársa házába és késsel rátámadt a nőre és annak három gyerekére. A vádlott szakításuk után összejött volt élettársa akkor még 15 éves lányával, a kapcsolatot az asszony ellenezte. Ebbe nem akart belenyugodni a férfi, aki a vád szerint dühében a nőt és a gyerekeket is megkéselte.

Részegen, jogosítvány nélkül kötött el egy autót

Nem akart hazasétálni, ezért részegen úgy döntött, elköt egy autót - ezt mondta a rendőröknek az a 25 éves gyanúsított, akit szerda délután fogtak el. A gyanú szerint egy debreceni cég telephelyéről lopott el egy kisbuszt, amiben GPS jeladó volt, így a rendőrök pontosan tudták, hol keressék.

Halálos baleset Újszilváson

A kerítést átszakítva egy családi ház udvarára csapódott egy autó tegnap a Pest megyei településen. A sofőr feltehetően előzni akart, de közben egy másik autó is jött a szemből, ezért félrerántotta a kormányt. A 61 éves helyi férfi egyedül ült az autóban. A helyszínen meghalt.

 

Mégis apa és fia gyilkolt

Újra börtönbe kerül apa és fia, akik korábban 45 milliós kártérítést kaptak az államtól. Az eredeti vád szerint 1999-ben Újszentmargitán agyonvertek egy férfit. Akkor azonban felmentették őket, mert nem lehetett bizonyítani, hogy ők a gyilkosok. Az előzetesben töltött évekért kérték és kapták meg a sokmilliós kártérítést. Ügyük perújítással került ismét bíróság elé, miután új bizonyítékok kerültek elő.

Majd húsz év után kiderül, mégis Burkáék a gyilkosok?

Hogy lehet, hogy húsz év után mégis elítélték Burkáékat a gyilkossági ügyben, amiért egyszer már ültek, aztán ártatlannak nyilvánították őket és negyvenöt milliós kártalanítást is kaptak?

Hortobágyi mese a vadlovakról

Hortobágyi vadlovak a filmvásznon. A Hortobágyon elő vadlovakról forgat egész estés természetfilmet Török Zoltán, Hortobágyi mese címmel.

Szép és édes lett a neve

Szép és édes - szuahéli nyelven ezt jelenti a Nyíregyházi Állatpark legkisebb afrikai elefántjának neve. A kis borjú 3 hónapos - nevét a látogatók javaslataiból választották ki a gondozói.

Nem volt pénze cigire – rabolt

Nem volt pénze cigire, ezért rabolni akart néhány kartonnal a dohányboltból. Ezt mondta a rendőröknek az a férfi, aki a gyanú szerint késsel a kezében rontott be egy győrteleki trafikba. A rablás azonban nem sikerült, az eladó egy felmosó nyéllel szállt szembe vele.

Rács mögött marad az „örökösnő”

Elrendelték annak a nőnek a letartóztatását, aki összesen 368 millió forintot csalt ki arra hivatkozva, hogy hamarosan 1300 milliárd forintos örökséghez jut. A gyanú szerint Kósa Lajos egykori fideszes minisztert is becsapta - egy közjegyzői dokumentum szerint őt bízta volna meg az örökség kezelésével.

A kocsiból lopták el a mentőfelszerelést

Mentőfelszerelést loptak el Debrecenben. A Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület egyik önkéntesének felszerelését vitték el a kocsijából szombat este. A tolvaj két, eszközökkel teli hátizsákot lopott el, aminek értéke körülbelül 200 ezer forint.

Eltörölhetik az óraátállítást

Eltörölhetik a téli időszámítást az Európai Unióban, ezt az Európai Bizottság elnöke jelentette be. Egy erről készült felmérés szerint ugyanis az emberek döntő többsége nem kér az óratekergetésből. A téli-nyári időszámítást az energiamegtakarítással indokolták, de a Híradónak nyilatkozó orvos szerint sokakat nagyon megviselt az óraátállítás. A kormánynak még nincs álláspontja az ügyben.

Kicsit macska, kicsit medve

Macskamedvék születtek a Jászberényi Állatkertben. Kicsit macskára, kicsit medvére, még inkább pandára hasonlítanak, vörös pandának is hívják őket. A kis hímek még csak két hónaposak, most volt az orvosi vizsgálatuk, így néhány percre elszakították őket anyjuktól.

A picikről még több felvételt ide kattintva láthat.

 

Veszélyes szánkózás miatt nyomoznak

Élőben közvetítette közösségi oldalán az életveszélyes szánkós manővert egy férfi. Két fiatal szokatlan módját választotta a szánkózásnak még márciusban. A néhány centis hóban a kocsi mögé kötött kötélen, szánkón húzta a sofőr a barátját, aki az egészet közvetítette közösségi oldalán.

Villámgyors volt a tolvaj

Vádat emletek egy szerb ékszertolvaj ellen. A férfi még májusban fosztott ki egy nyíregyházi zálogházat fényes nappal, az eladónő orra előtt lopta el az aranygyűrűket. Az üzlet biztonsági kamerája azonban mindent felvett. Kiderült ugyanazzal a módszerrel az ország nagyvárosaiban még négy másik boltot is kifosztott.

Nyugat-nílusi láz: megszólalt az egyik beteg

Agyvelőgyulladást kapott egy szúnyogcsípés miatt. Ma már jobban van, de nem mehet a tűző napra és sokat kell pihennie - ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki nyugat-nílusi lázban fertőződött meg. Idén eddig 58-an betegedtek meg a vírustól, a legtöbben Hajdú-Bihar Megyében, ott 11 beteget regisztráltak eddig és Híradónk megtudta, hogy emiatt a térségben több véradás is elmaradt.

Nyugat-nílusi láz okozhatta halálát

Megtört és szinte sokkos állapotban van annak az idős férfinak az özvegye, akinek halálát nyugat-nílusi láz okozhatta. A 88 éves hajdúszoboszlói áldozatot egy hónapja, valószínűleg kerti munka közben csípte meg egy fertőzött szúnyog, tíz nappal később agyhártyagyulladásban halt meg.

Így lógnak anyjukon a kismajmok

Egyedül nem bírnák, felváltva cipelik kölykeiket az aranykezű tamarinok. Az apró termetű majmok saját súlyuk körülbelül harmadát viszik így a hátukon. A négy hetes ikrek még nem másznak le szüleik hátáról, így közlekednek a kifutóban.  

Megtartották a talált pénzt

Egy nap után önként feladták magukat a gyanúsítottak, akik százezer forintot lophattak el még márciusban egy debreceni ATM-ből. A rendőrség szerdán kezdte őket keresni a bankautomata biztonsági felvételei alapján, csütörtök reggel maguktól jelentkeztek.

Majomra hasonlít a kismalac

Majomfejű malac született egy Jász-Nagykun- Szolnok megyei sertéstelepen néhány napja. A többi állattól eltérően, orra nem nőtt hosszúra, szemei egymáshoz közel ülnek - azt egyelőre nem tudni milyen rendellenesség okozhatta a mutációt, de nem ez az első ilyen malac. Kubában és Kínában is ugyanilyen sertés született néhány éve.

Szembe ment a forgalommal – videóra vették

Egyik nézőnk vette videóra, hogy egy autós rossz irányban, a forgalommal szemben haladt a székesfehérvári elkerülőn. Fél perc alatt hat kocsival találta magát szemben. A szabálytalan sofőr végül lehúzódott és baleset nélkül megúszta az életveszélyes helyzetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való