KERESÉS search-close

"Farkas Balázs" szerzővel ellátott tartalmak

Farkas Balázs

Farkas Balázs által létrehozott tartalmak (41):

Bordélyt üzemeltetett a polgármester barátja

A kőszegi polgármester ismerősét ítélte nemrég két év felfüggesztett szabadságvesztésre a bíróság, mert a városban bordélyházat üzemeltetett - állítja az átlátszó.hu.

Nem látták őket, mégis rettegnek

Rasszista hozzászólást írt valaki egy cikkhez, méghozzá a Zalaszentmártoni Önkormányzat nevében. Arról, hogy repülővel telepítenek be Európába Afrikából menekülteket, méghozzá, ahogy a komment írója fogalmazott: „80 százalékban feka kanokat”. A kommentet azóta törölték, de a polgármester szerint nincs semmi kivetnivaló az írásban.

A robbanás után tűz pusztított

Hegesztés közben robbant be egy gázpalack. Egy családi ház mögötti gumiszerelő műhelyben dolgozott a tulajdonos fia, amikor a baleset történt. A fiú olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

 

Szarvassal ütközött egy motoros, belehalt

Szörnyethalt egy motoros, miután vasárnap este szarvassal ütközött Zalacsány közelében. Az 50 éves férfi már majdnem hazaérkezett, pár kilométerre volt csupán otthonától, amikor az állat kiugrott elé. Lerepült a motorról, és bár védőruhában volt és bukósisakot is viselt, életét nem lehetett megmenteni.

Egyre kevesebb a szabadstrand

Az elmúlt pár évben 20 hellyel csökkent a balatoni szabad strandok száma. Így az északi parton hat, míg a déli parton harmincnyolc ingyenes strand várja a fürdőzőket.

Nagybátyja ölte meg a lányt

Tizenegy évvel eltűnése után derült ki, hogy a lányt megölték, méghozzá a saját nagybátyja. A férfi egész idő alatt azt hazudta, hogy unokahúga külföldön dolgozik.

Milliárdos károk egy hétvége alatt

Több mint egy milliárd forintra becsülik a hétvégi vihar okozta károkat. Péntek este érte el az országot az a nagy erejű vihar, ami előbb Vas és Zala megyét, majd másnap Bács-Kiskun és Békés megyét tarolta le.

 

Egykori dalszövegíró és menő ügyvéd az új képviselők között

Egykori dalszövegíró, olimpiai bajnok és jól menő ügyvéd is van az új képviselők között. Több politikus vagyonnyilatkozatából is kiderül, már a képviselői karrierjük előtt jelentős vagyonra tettek szert. A miniszterelnöknek ugyanakkor csökkent a megtakarítása, bevallása szerint összesen 945 ezer forintot tudott félretenni.

Hiába szóltak, nem jött vissza a tóból

Az Őrségi Nemzeti Park dolgozói bográcsoztak a tó partján, amikor kollégájuk úszni indult. Már a tó közepénél tartott, amikor társai kiabálni kezdtek, hogy forduljon vissza. A férfi alábukott, ekkor látták utoljára.

Tolatott, elütötte a gyereket

A sofőr indult el a kórházba azzal a másfél éves gyerekkel, akit pár perccel korábban ő maga gázolt el. A férfi ki akart tolatni egy utcából és nem vette észre, hogy a szomszéd udvarban játszó gyerekek egyike a kocsi mögé szaladt.

 

A bíró hangja elcsuklott a sok kegyetlenségtől

Életfogytiglani fegyházbüntetést kapott az a korábban mentőápolóként dolgozó férfi, aki a vád szerint 2015-ben megölt egy 18 éves lányt a Vas megyei Bobán.

Szerdán temetik a Sólyban meggyilkolt kislányt

200 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek a várpalotai polgárőrök a pünkösdkor meggyilkolt sólyi kislány családjának. Adriennt két hete, a gyanú szerint egy 16 éves fiú ölte meg, aki elfogásakor mindent beismert.

„Szedd magad!” – így olcsóbb

Mostantól magának is leszedheti az epret, aki így szeretné. Megnyitottak az úgynevezett "szedd magad" földek, ahol egy kiló olcsóbb is, mint a kereskedőknél, nagyjából 500 forintba kerül.

Kismókusokat nevelnek Kőszegen

Kétfészeknyi mókus maradt árván, ugyanis az otthonuknak számító fákat kivágták. A mókusok most macskáknak gyártott tápszert kapnak naponta négyszer, de már kezdenek rászokni a magokra és a gyümölcsre is.

Baleset jogsi nélkül, ittasan

Részegen, jogosítvány nélkül, és kölcsönautóval szenvedett balesetet egy tizennyolc éves. Ráadásul gyorsan hajtott, amikor először egy jelzőlámpát döntött ki, majd az út mellett egy kerítés állította meg.

 

Halálos baleset otthonuktól alig pár méterre

Otthonuktól alig pár méterre szenvedett halálos balesetet egy házaspár péntek este, Letenyén. Hazafelé tartottak, amikor a főútról be akartak kanyarodni házuk utcájába, egy szemből érkező Audi viszont akkora sebességgel jött, a kanyarodó autó nem jutott át a kereszteződésen.

2=3 Óraátállítás!

4-5 milliárd forintot spórol Magyarország az óraátállítással. Vasárnap hajnalban kettőről háromra kell állítani az órát, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás. Sokan ilyenkor arra panaszkodnak, hogy napokig nyűgösek, fáradékonyak és ingerlékenyek.

Kettészakadt az autó, a vétkes sofőr szörnyethalt

Egy 19 éves sofőr halt meg vasárnap reggel. Két autó ütközött frontálisan, ez olyan erejű volt, hogy az egyik kocsi kettészakadt. Ennek a vezetője halt meg. A másik autóban egy négytagú család utazott, a hátsó ülésen két gyerek ült. Ők könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

 

Összefogás Suriért


szerző:
2018.02.26. 18:50
Összefogás Suriért

Összefogott egy falu, hogy megmentsék Surit, a gólyát. A madár február 13-án érkezett haza a Vas megyei Vassurányba, a falu lakói azonban attól tartanak, hogy a héten lehullott hó miatt Suri nem talál élelmet, így naponta hordanak neki halat és csirkét.

Kutyatámadás Sopronban

Gazdája kezéből tépte ki a törpe schnauzert egy nagyobb testű kutya Sopronban. A nő épp sétáltatta, amikor megtámadta őket. Mivel a gazdája a karjában próbálta védeni, őt is megharapta. Múlt héten hasonló történt Veszprémben is. A kutyakiképző azt mondja, úgy lehet elkerülni az ilyen eseteket, ha mély hangon tiltó szavakkal parancsolunk a támadó kutyára.

Hófúvás, több utat lezártak

Hóátfúvások nehezítik az autósok közlekedését Vas megyében. Délelőtt három utat is le kellett zárni, napközben pedig több balesetet is okoztak a hirtelen havassá váló útszakaszok. Volt olyan sofőr is, aki a nyári gumikkal nem tudta az úton tartani az autóját. A katasztrófavédők azt tanácsolják meleg tea, pokróc, feltöltött mobiltelefon és teli tank nélkül hosszú útra senki se induljon el.

112-es segélyhívó: „Kijavítottuk a hibákat”

Tavaly több mint 4 és félmillió hívás érkezett a rendőrség központi segélyhívó számára, a 112-re, és csak 31 esetben érkezett jogos panasz a rendszerre.

Kigyulladt egy busz a Vas megyei Nádasdon

A 17 éves Ikarusz a péntek hajnalban kapott lángra, amikor a sofőr a pihenőjét töltötte. A buszvezető azonnal értesítette a tűzoltókat, és el is kezdte az oltást, de nem tudta megfékezni a tüzet. A busztársaság vizsgálja, miért gyulladt ki a jármű.

 

Víznek nézhette a betont

Ritka madarat mentettek Kőszegen. Egy sarki búvár repült az egyik gyár ablakának. Azonnal szakembereket hívtak, akik megállapították, hogy egy kisebb csőrsérülésen kívül más baja nem esett a madárnak.

Szarvas rohant az álló autóba

Szarvas rohant egy szinte álló autóba. A sofőr észrevette őket, lelassított, két állatot át is engedett, ám egy harmadik a kocsinak rohant. A szarvas feje betörte a hátsó ablakot, ahol ráadásul két gyerek ült. Nagyobb baj is lehetett volna, a gyerekeket az üvegszilánkok sebesítették meg.

Patkányt fotóztak fényes nappal Szombathely egyik lakótelepén

A patkányt egy kislányával sétáló anyuka vette észre és fotózta le a mobiljával. Szombathely rágcsálóirtásával foglalkozó szakember azt mondja, télen az egerek és patkányok behúzódnak a lakott területekre ám inváziótól tartani egészen biztosan nem kell.

Újra van fűtés az alkotóházban

Újra van fűtés a Velemi Alkotóházban. A gondnoki lakásban élő 85 éves asszonynak tavaly hősugárzókkal kellett átvészelnie a telet, most azonban már meleg van nála. A házat még 2012-ben vette kezelésbe az állam, de állapota csak folyamatosan romlott. Most visszakapta Velem, így a falu vezetésének első intézkedése az volt, hogy beépítsen egy vaskályhát az asszony lakrészébe.

Zacskók árasztották el az erdőt

Zacskókoronát öltött a Szombathely melletti erdő. A közelben lévő szeméttelep az oka, ahol folyamatos harcot folytatnak a széllel, eddig azonban nem sok eredménnyel.

Nem bírta a szárazságot a lucfenyő

Drasztikusan megdrágult a lucfenyő. Sokan ragaszkodnak karácsonykor ehhez a fajtához annak ellenére is, hogy a száradó fa tűlevelei teleszemetelik a lakást. Az illata miatt kedvelt. Azért kerül métere 300-500 forinttal többe a tavalyinál, mert a száraz nyár megtizedelte az ültetvényeket.

Ezúttal tényleg elgázolták

Tavaly csak füllentette, hogy elütötték, most viszont tényleg elgázolták és sérüléseibe bele is halt. A 48 éves Vas megyei férfi tavaly elesett a biciklijével, azután mondta azt mindenkinek, hogy elgázolták, pedig csak részeg volt. Hétfőn viszont valóban elütötték Rum határában.

 

Elállta a munkagépek útját

Autójával állta el a munkagépek útját tegnap egy sofőr Szombathelyen, így tiltakozott a városban épülő új lakópark ellen. Megnyitottak ugyanis egy zsákutcát, ahol egy óvoda is van. A helyiek most attól félnek, hogy a társasház miatt nőne a környéken a forgalom, és így a gyerekek veszélybe kerülnének.

Gondatlanság miatt emeltek vádat az anya ellen

Vádat emeltek egy anya ellen, aki négy és fél éves kisfiát engedte főzni, de eközben a gyerek magára rántotta a lábost és megégett. Az eset még januárban történt. A családon azóta a falujuk is próbált segíteni, pénzt gyűjtöttek a fiú kezelésére. Most az ügyészség gondatlanság miatt emelt vádat az anya ellen.

Továbbra sem használhatják a sportolók a stadiont

Alig két hete, hogy átadták Szombathelyen a Haladás 15,2 milliárd forintból épült új stadionját, már az avatás után pár nappal levelet küldött a szakosztályoknak a klub arról, hogy az üzemeltető ismét munkaterületté nyilvánítja a csarnokot.

Átadták, de még nincs kész

Nem tudnak beköltözni a szerdán átadott szombathelyi Haladás Sportkomplexumba a sportolók. A stadion több mint 15 milliárd forintból épült. A klub azonban levelet küldött a szakosztályoknak, hogy folytatódik az építkezés, pontosabban november 20-ig garanciális javításokat végeznek.

Balesetek ittas sofőrök miatt

Ittas sofőrök okoztak baleseteket Vas megyében. Egy majdnem frontális balesetben anya és gyermeke sérült meg a részeg vezető miatt. A másik két esetben parkoló autóknak hajtottak az alkoholfogyasztás után volán mögé ülő sofőrök.

Strandra gyűjtenek Kőszegen

Még vizet is felajánlottak a kőszegiek, hogy újra megnyíljon a város 18 éve bezárt strandja. Más napozóágyakat ajánlott, sőt egy úszómester akár ingyen is dolgozna. A helyiek többféle akcióval hívják fel a városvezetés figyelmét, hogy szerintük szükség lenne a fürdőre. A polgármester azonban azt mondja, hogy Kőszegnek nincs erre pénze.

Alig vették észre a balesetet

Fák közé csapódott egy autó, a sofőr meghalt a Vas megyei Csepreg közelében. Egyelőre a rendőrök sem tudják, meddig várhatta a segítséget az 58 éves férfi. A balesetet egy később arra járó autós vette észre. A szerencsétlenül járt férfi akkor még élt, de mire kiszabadították már meghalt, és hiába próbálták újraéleszteni.
 

Vezetés közben lett rosszul

Akár egy játszótérre is behajthatott volna az az autó, amelynek sofőrje vezetés közben rosszul lett tegnap Szombathelyen. A 60 éves férfi a munkahelyéről kéredzkedett el, azt mondta nem érzi jól magát. A kocsiba beülve aztán nem is jutott messzire. Elveszítette uralmát a kocsi felett, autója áttért a szembe sávba, majd áthajtott a padkán és az ott található parkon is. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy a balesetben nem sérült meg senki.

Balesetet okozhatnak a frontok

Egymásba tolt kocsioszlop, árokba hajtott autósok, motoros és kerékpáros balesetek. Tompította a közlekedők figyelmét a hirtelen jött lehűlés és csapadék Vas megyében. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy míg az elmúlt napokban a hidegfront, most a hirtelen ránk törő meleg teheti figyelmetlenné a sofőröket.

Vakító a stadion ponyvája

Elvakítja a szombathelyi Haladás Stadion hatalmas, világító fehér ponyvája a környéken lakókat. Arra panaszkodnak, hogy napközben csak lehúzott redőnyök és elsötétített ablakok mellett tudnak megmaradni lakásukban. A sportkomplexum ugyanis egy olyan speciális szövetborítást kapott, ami az UV fény hatására kifehéredett.

Kamionba csapódott a sportkocsi

Kamionba rohant egy luxusautó tegnap Vas megyében az M86-os úton. A kamion defekt miatt vesztegelt a belső sávban, ott csapódott bele fékezés nélkül a sportkocsi. Az autó sőfőrjének centiken múlt az élete, végtagtörésekkel megúszta a balesetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való