KERESÉS search-close

"Fehér István" szerzővel ellátott tartalmak

Fehér István

Fehér István által létrehozott tartalmak (100):

Miért döntött a hazaköltözés mellett Oroszlán Szonja?

Oroszlán Szonja öt év távollét után úgy döntött, hogy végleg hazaköltözik Amerikából! Elhatározásának hátteréről, terveiről is beszélt a Fókusz riporterének. A képernyőre A Konyhafőnök VIP című műsorban tért vissza, amiben a döntő hétig jutott.

Több órás maratoni talkshow-val zárták a sztárok az óévet

Több, mint öt órás maratoni talkshow-val zárták a sztárok a múltévet az RTL II csatornán valamint az RTL Most+ felületen, a nézők pedig szívesen buliztak velük a képernyőn keresztül. Az óévet búcsúztató különleges NőCommentnek Liptai Claudia volt a háziasszonya, aki évek óta nem vezetett tévéműsort. Dobó Kata és Nagy Ervin a forgatás közben 2020-as ééről mesélt a Fókusz stábjának. 

Különleges helyszínen és feldolgozásban láthatják a Himnuszt éjfélkor

Különleges helyszínen és feldolgozásban láthatják a Himnuszt éjfélkor az RTL és a Budapesti Fesztiválzenekar együttműködésének köszönhetően. Fischer Iván karmester egy 9 tagú civil kórust verbuvált össze a társadalom különböző csoportjaiból. A feldolgozással azt is szerette volna elérni, hogy erősödjön az emberek közötti tolerancia, és azt üzeni, hogy a Himnusz mindenkié.

Nemcsak a hangszereiken játsszák, hanem éneklik is a Himnuszt a Fesztiválzenekar tagjai

Különleges Himnusszal köszönti az újévet az RTL Klub, a világ 10 legjobb együttese között számon tarott Budapesti Fesztiválzenekar előadásával. A formabontó produkció további különlegessége, hogy Fischer Iván ezúttal nem profi énekeseket kért fel, hogy énekeljenek velük, hanem hétköznapi embereket, hogy így az ő hangjuk is megjelenjen az előadásban. A kórusban – mások mellett – szerepel autista, mozgássérült, ápolónő, és egy roma kislány is.

Liptai Claudia hatalmas showt ígér szilveszterre

A NőComment szilveszteri showműsorának Liptai Claudia lesz a házigazdája, a maratoni műsorfolyamot az RTL II csatornán valamint az RTL Most+ felületen láthatják a nézők, december 31-én 19:00 órától nulla óra harmincig.

Liptai Claudia hosszú idő után újra műsorvezetésére készül

Liptai Claudia hosszú idő után újra műsorvezetésére készül, ezúttal az RTL II és az RTL Most+ nagyszabású szilveszteri show-jának házigazdája lesz. Erős Antónia és Szellő István pedig egy meglepetés produkciókkal lepi meg a nézőket, az év utolsó hatórás híradójában. Gőzerővel készülnek az RTL sztárjai 2020 szilveszter estéjére, éjfélre pedig egy különleges Himnusz feldolgozás készül, a világhírű Budapesti Fesztiválzenekarral, Fischer Iván vezetésével.

Kulisszatitkok A Tanár legújabb évadáról!

2021-ben sem maradnak Vasvári Szilárd nélkül a nézők. A nem mindennapi oktatási módszereit közel három éve követhetik a rajongók A Tanár című sorozatban, aki a harmadik évadban sem fog csalódást okozni. 

Sok félelmet ébresztett fel Járai Mátéban és Kírában az öregítés

Friderikusz Sándor, Járai Mátét és Kírát kalauzolta el a jelenből, a vélt jövőjükbe, az Életünk története évadzáró részében. Nézd vissza az adást az RTL Moston!

Az Életünk története évadzáró adásában Járai Máté és Kíra időutazását nézhetjük meg

Évadzáró részéhez érkezett az Életünk története, Friderikusz Sándor új időutazó talk show-ja, amiben hétről hétre szerelmes és testvérpárokat invitált meg, hogy együtt játszanak el azzal a gondolattal, hogy mi lesz velük, 20-40 évvel később. A következő adásban Járai Máté és felesége Kíra lesznek Friderikusz vendégei. Hogy mi újat mutatnak majd meg Járaiék a lelkükből, és miként öregítették el őket 20 és 40 évvel? Kiderül vasárnap este az Álarcos énekes fináléja után, az Életünk története évadzáró időutazásából.

Mitől változott meg gyökeresen Hujber Feri élete? Most elárulta!

Amikor Hujber Feri A Konyhafőnök VIP miatt több mint két hónapig ismét Magyarországon volt, tudott személyesen is találkozni az előző házasságából született két gyerekével, akikkel egyébként jó kapcsolatot ápol, és többnyire online tartják a kapcsolatot. A színész könnyes szemmel, boldogan csak a Fókusznak mondta el azt is, hogy az életük hamarosan teljesen megváltozik.

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly elárulták, mit éreztek az öregítés közben!

Balsai Móni és férje Ujj Mészáros Károly az Életünk története forgatási szüneteiben, két maszkírozás között beszélgetett a Fókusz riporterével. Megmutatjuk hogyan öregítettek rajtuk húsz illetve negyven évet és kiderül ők mit éreztek közben.

22 év után búcsúzik a Barátok közt

Véget ér egy korszak: 22 év után búcsúzik a Barátok közt. Az írók, a sorozathoz méltó befejezésen dolgoznak, a Barátok közt csapata pedig még áprilisig forgat, így a nézők nyárig még láthatják majd a kedvenceiket a képernyőn. A Mátyás király téri kalandoknak tehát még messze sincs vége.

Életüket a nyilvánosságtól távol élik, de Friderikusz felkérésére igent mondtak

Balsai Móni és rendező férje Ujj Mészáros Károly lesznek a következő páros, akik bevállalták a különleges időutazást az Életünk története című műsorban. A magánéletüket féltve őrző házaspár ezúttal őszintén beszélt gyerekvállalásról, esküvőről, de megismerkedésük történetét is megtudhattuk.

Így folytatódott a Peller-lányok időutazása szüleikkel a kulisszák mögött!

Friderikusz Sándor sem bírta ki könnyek nélkül, amikor látta, hogyan rendültek meg a Peller testvérek szülei lányaik láttán. Annát és Mariannt idősebbre maszkírozták édesanyjuknál és édesapjuknál. Ebben az életkorukban a valóságban már minden bizonnyal csak a szívükben élnek a szüleik. Most megmutatjuk hogyan változtatták át a Reggeli műsorvezetőit, és hogy mi történt a műsor felvétele után.

Megöregedve ölelték át szüleiket a Peller-lányok!

A Peller-lányok nemcsak az egyik legnépszerűbb, hanem az egyik legszórakoztatóbb testvérpár is, akiket ismerünk. Valamiben nagyon hasonlítanak, másban meg különböznek. Ilyen például a félelem az öregedéstől. De milyen az ő kapcsolatuk valójában és hogyan látják a jövőt? Több meglepetés is várt rájuk Friderikusz Sándor műsorában!

Így öregítették meg Gáspár Lacit és feleségét

Megmutatjuk: hogyan öregítették meg Gáspár Laciékat. Riportunkból az is kiderül, miért viselte őket meg annyira az időutazás Friderikusz Sándorral az Életünk történetében?

Gáspár Lacit és Nikit felkavarta a különleges időutazás

Gáspár Laciról már többször kiderült, hogy a kemény külső bizony lágy szívet takar. Határozott véleménye ugyanolyan őszinte, mint amikor könnyezve hallgat egy produkciót a színpadon. De úgy még sosem láthatták őt, sem a feleségét Nikit, mint majd vasárnap este Friderikusz Sándor műsorában.

Mi váltotta ki Hujber Ferencnél, hogy elhagyja A Konyhafőnök stúdióját?

Hujber Ferenc három éve visszavonult a nyilvánosságtól, múlt héten a Fókusznak árulta el, hogy ez idő alatt újra megnősült, új párjával még Magyarországon ismerkedtek meg és együtt költöztek ki Londonba. A színész A Konyhafőnök kedvéért jött haza, de váratlanul mégis elhagyta a konyhát! Visszajöhet még?

Új szereplő tűnik fel a Barátok köztben!

Simon Boglárkát a nézők a Madách Színház musical sikereiből ismerhetik a nézők, pályája során most játszik először sorozatban. A történetben Maját, egy titokzatos nőt alakít, aki egy pókerbarlangban találkozik Vincével és akivel rögtön egy húron pendülnek.

Így öregítették meg a maszkmesterek Nagy Ervint és Borbély Alexandrát

Az ember nem a kinézete, a külseje, miatt szereti a társát évek, évtizedek múltán is. Valahogy így fogalmazott Nagy Ervin amikor Friderikusz Sándor műsorában szerelmével Borbély Alexandrával vállalták az időutazást. Első alkalommal 25 évet öregítettek rajtuk, ami a műsorban néhány másodperc volt, az a valóságban több mint 3 óráig tartott. Most megmutatjuk azt is hogyan reagált Liptai Claudia a maszkmesterek által megöregített Ervint látva.

Hogyan néz majd ki Nagy Ervin és Borbély Alexandra 40 év múlva?

Újabb sztárpár vág bele vasárnap este Friderikusz Sándorral egy különleges időutazásba. Nagy Ervint és Borbély Alexandra azt mondják, Friderikusz miatt vállalták, hogy belevágnak a kalandba és műsorvezetőnek őszintén beszéltek életük legféltettebb titkairól is!

Hol volt eddig Hujber Feri?


szerző:
2020.11.04. 19:00
Hol volt eddig Hujber Feri?

Hujber Ferenc évek után újra hallat magáról, miután ő is csatlakozott a Konyhafőnök VIP jövő hétfőn induló legújabb versenyéhez. A színész kifejezetten a főzőverseny miatt tért vissza Budapestre. Az elmúlt években távol a nyilvánosságtól élt, Londonban, most is onnan adott exkluzív interjút a Fókusznak.

Réka és Norbi megdöbbentek a másik öregedése láttán!

Vajon mit érzett Schobert Norbi és Rubint Réka, amikor először meglátták egymást 40 évvel idősebben? Hogyan látják a jövőjüket 80-90 évesen? A fitnessguru szerint már nem is éli meg a 70 éves kort.

Bródy János dalokba foglalta 55 év emlékezetét!

Dalokba foglalt emlékezet - 55 év legfontosabb érzéseit, gondolatait és történéseit énekli el Bródy János. Mitől kerül depressziós hangulatba, mi zavarja legjobban a mai világban és kik a legfőbb kritikusai a munkájának?

Friderikusz Sándor új műsorából kiderül, hogy fog kinézni 40 év múlva a Schobert házaspár

Elképzelték már azt, hogyan néznének ki 20 vagy akár 40 év múlva? Vajon mennyit öregszik ennyi idő alatt a test és mennyit a lélek? Rohan az idő, olyannyira, hogy Rubint Réka 82, Schobert Norbi pedig már 90 éves lesz holnap este. Friderikusz Sándor új műsora a vendégek kapcsolatára is komoly hatással lesz.

Varnus Xavér templomot vett Kanadában!

Varnus Xavér végigfilmezte, hogyan talált rá új otthonára és azt is, ahogy kamionsofőrként három napig tartó utazással átköltöztette magát Torontóból a kanadai új Skóciába. Az ezer fős kisvárosban a helyiek etették itatták a két hét karantén alatt, ami után végleg befogadták, mint templomuk új lakóját és birtokosát.       

Hova tűnt és mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években?

Friderikusz Sándor hét év után visszatér az RTL Klub képernyőjére! A jövő vasárnap induló rendhagyó talkshow, az Életünk története különleges időutazásra hívja a nézőket valamint a sztárvendégeit, akik szerelmes vagy testvérpárok lesznek.

Eltűnések, múltbéli családi drámák és új szereplők Pajkaszegen!

Most egy időre szabadságra mentek Pajkaszeg lakói, de a szünet előtti rész még számtalan meglepetést tartogat, és az is biztos, hogy érdemes lesz majd nézni a folytatást, hiszen maradnak bőven elvarratlan szálak. Kik jelennek meg a faluban és milyen titkokon lehet majd újra csámcsogni?

Látványos és különleges: a természet kizsákmányolása ihlette a Recirquel új előadását

Különleges légi balett a Recirquel új előadása, a Solus Amor, amelyben az artistaművészet és a modern tánc egyesül, és amiben a szereplők - a kívánt hatás érdekében - elmennek a teljesítőképességük határáig. A látványos új darabot a természet kizsákmányolása ihlette. Tánc és légi akrobatika, ami sokkal többet mond annál, mint amennyit megmutat.

A rajongók szerint mindent vitt Gyuri „magánszáma”

A pap, új stílusban misézett, Erika és Gyuri pedig nőgyógyásznál járt. Ezek voltak A mi kis falunk legutóbbi részének legérdekesebb történései, amellyel múlt héten is a sorozat volt a legnézettebb a televíziós műsorok közül. A rajongók szerint Gyuri „magánszáma” a nőgyógyásznál mindent vitt, az epizódhoz írt kommentek többsége külön kiemelték ezeket a jeleneteket, amelyeknek a felvételét a színészek is nehezen bírták nevetés nélkül.

Letelt a karantén, a Fókusz végig követte Csonka András első igazán szabad napját!

Csonka András újra teljes életet él! A színésznek két héttel ezelőtt pozitív lett a koronavírus tesztje. Úgy érzi, nagy szerencséje van azzal, hogy enyhébb tünetekkel megúszta a betegséget. Azt mondja, az íz és szaglás elvesztés zavarta a legjobban. A karantént elhagyva a Fókusz végig követte az első napját.

Egy országos híresség tűnik fel A mi kis falunk legújabb epizódjában

Erika első terhességi vizsgálatára készül, aztán felbukkan egy országos híresség, akinek a híre futótűzként terjed a Pajkaszegen. Többek kötött ezekkel a történésekkel folytatódnak szombat este A mi kis falunk legfrissebb kalandjai, de megmutatjuk a sorozat múltheti részének bakijait is.

Alig hittek Pajkaszegen a helyiek a szemüknek, amikor összefutottak Németh Kristóffal

Németh Kristóf ezúttal nem a jól megszokott Ökörapátiban tűnik fel, hanem A mi kis falunkban. De vajon mit találtak ki az írók, kikkel kerül kapcsolatban majd Pajkaszegen, csak nem a két sorozatokból ismert falu közötti jó kapcsolatot ápolja majd?

Kiderül, hogy ki akarta megölni Gergőt a Barátok köztben!

Izgalmas nyomozás után, ma végre kiderül, hogy ki akarta megölni a Barátok köztben Gergőt!A történet előzménye, hogy a fiú romantikus lánykérésre készült a levegőben, ami aztán drámai fordulatot vett a Barátok közt 10.000. részében. Miután Adél és Szonja megtudja, hogy altatót találtak Gergő vérében, elkezdtek utána járni, hogy kiderüljön az igazság. Sokáig csak az volt biztos, hogy a jó krimikhez hasonlóan, a Mátyás Király téren is többeknek érdekében állt, hogy megszabaduljanak az új ellenféltől.

Már megint cirkuszolnak Pajkaszegen, de most egy kicsit másképp

Pajkaszegre elérkezik a csillogás, a mutatványok és az egzotikum világa. A felnőttekből gyerekek, a rémálomból pedig valóság válik. Baki pedig szinte repdes majd a boldogságtól. Vagy mégsem?

Alföldi Róbert vadonatúj szerepben lépett színpadra az Átriumban

Soha korábban nem kapott még hasonló feladatot, Alföldi Róbert fél év után vadonatúj szerepben lépett színpadra az Átriumban. Másfél órán át neki kell lekötnie egyedül a nézők figyelmét és ő teszi is ezt. Mintha egy céges prezentációt tartana. A történet szerint az úristen, lejön a Földre, hogy új tízparancsolatot hozzon magával, mert rájött, hogy az előzőt az emberek nem tudják betartani. 

Ott voltunk A mi kis falunk új évadának forgatásán!

Szombat este új kalandokkal és váratlan fordulatokkal érkeznek Pajkaszeg lakói a sorozat ötödik évadában. A Fókusz Plusz stábja betekintést enged az új részek forgatásának kulisszáiba: a színészek között ezúttal is záporoztak a poénok.

Elhalasztják a Toxikoma bemutatóját a járványhelyzet miatt

Herendi Gábor új alkotása, - ami Szabó Győző könyve alapján készült -, a színész életének legnehezebb időszakáról szól. Illés Gabriella producer azt is elmondta, hogy az előzetes visszajelzések alapján komoly érdeklődés mutatkozik a film iránt. Ezért döntöttek végül úgy az alkotókkal, hogy megvárják, amíg a mozizás élményét nem zavarja meg a koronavírus. Ezért a Toxikoma című film valószínűleg a jövő év első felében lesz látható.

Határozatlan időre leálltak a Keresztanyu és a Barátok közt munkálatai

Ma határozatlan időre leálltak a Keresztanyu és a Barátok közt munkálatai, mert mindkét sorozat forgatásán is találtak COVID pozitív személyt. Gáspár Laci után két újabb híresség is bejelentette, hogy pozitív lett a COVID-tesztje. Polyák Lilla mellett, házi karanténba került Liptai Claudia és családja is.

Szombaton érkezik A mi kis falunk új évadának első epizódja

Most szombaton érkezik A mi kis falunk új évadának első epizódja. Bármilyen hihetetlen, de az ország legnépszerűbb sorozata már az ötödik szériához érkezett. Az alkotók még több poénnal, izgalommal és több új lakóval is készültek a nézőknek. Már az első forgatási napon ott voltak a jól ismert szereplők, és természetesen mi is, hogy mindent megtudjunk az új részekről.

Pajkaszeg közmunkásai elindultak a sztárság felé vezető úton

Pajkaszeg közmunkásai elindultak a sztárság felé vezető úton, és megérkeztek Budapestre. Egy ország imádja a sorozatot, és az is mindjárt kiderül, hogy a forgatáson a stábtagok és a színészek is legalább annyira jól szórakoznak, mint a mi, miközben A mi kis falunkat nézzük

Vastaps a Fesztiválzenekarnak

Vastaps és foghíjas széksorok. Így kezdte az új évadát a Budapesti Fesztiválzenekar tegnap este a Müpában, ahol március óta most tartottak először hangversenyt. A szervezők minden lehetséges higiénés óvintézkedést megtettek, de úgy tűnik, a közönség egy része félve megy zárt terű rendezvényekre. Az általunk megkérdezett nézők örültek, hogy végre élőben is hallgathattak komolyzenét. Az együttesnél az összes zenészen és stábtagon elvégezték a PCR-tesztet, az eredmények alapján mindenki egészségesen vágott neki a felkészülésnek az új hangversenyszezonra.

Látványos átalakuláson megy át Kardos Eszter a Barátok köztben

Különleges és látványos átalakuláson megy át Kardos Eszter a Barátok közt mai részében. A fiatal szépség arcát és frizuráját a történetben Nikita változtatja át, ezzel is segítve, hogy megvalósuljon a lány régi álma és eljuthasson a fiához, Kínába. Hogy Vanda újabb terve végre sikerrel jár és miként végződik majd ez az akciója, kiderül a Barátok köztből.

Dupla részekkel jelentkeznek a pajkaszegiek

Lövöldözés, karambol, fertőzés - ez csak egy átlag szombat Pajkaszegen. A mi kis falunk dupla részekkel, dupla humor-faktorral jelentkezik szombattól. Mi pedig megmutatjuk, hogy döntenek romba egy házat a sorozat forgatásán, vagy változtatják át a maszkmesterek Matyit, a közmunkást.

Szeptember 19-től indul A mi kis falunk ötödik évada!

Az már tudható volt eddig is, hogy némi késéssel, de nyár elején elkezdődött A mi kis falunk ötödik évadának forgatása, de az sokáig kérdés volt, hogy a felvett anyagokat mikor láthatják majd a nézők.

Sztrájk és wellness Pajkaszegen!

Ma este újra kiderül, hogy a pajkaszegi macskapöcse paprikánál is van erősebb, ami nem sokat segít, ha valaki hölgyekkel szeretne ismerkedni. Ezt már a polgármester és az állatorvos is pontosan tudja. Az őket alakító színészek, Csuja Imre és Reviczky Gábor pedig már valószínűleg a betűlevest is bánják, hogy megették a forgatási szünetben, ami miatt kicsit többet bakiztak a felvételek során.

Teljesítettük Koncz Zsuzsa régi vágyát és elvittük egy rendhagyó mozilátogatásra

Koncz Zsuzsa újra hallat magáról! Az énekesnővel tölthettünk egy rendhagyó napot, ott voltunk vele, amikor a stúdióban az utolsó simításokat végezték a szerzővel a Filmszakadás című új szerzeményen. És egy rendhagyó mozilátogatásra is elvittük a Kossuth-díjas művészt, aki életében először betekinthetett az egyik fővárosi multiplex mozi kulisszái mögé is, ami már régi álma volt. Megtudhatják mit jelent számára a mozi és milyen emléket őriz első filmszerepéről. A féléves kényszerleállás után nálunk belenézhetnek vadonatúj klipjébe is!

Musical készült Puskás Öcsi életének legfontosabb korszakából!

Az ország születésnapján volt 75 éve, hogy az egyik legnagyobb magyar, Puskás Öcsi berúgta az első gólját válogatottként, nemzeti színű mezben. Most musical készült életének legfontosabb korszakából, 22 színész, 60 táncos, 30 gyerekszereplő 20 dallal idézi meg minden idők egyik legsikeresebb játékosát.

Ilyen családapák a magánéletben A mi kis falunk színészei

Nagyon ritkán engednek betekintést a magánéletükbe A mi kis falunk Laciját és Bakiját alakító színészek. Stábunkkal most kivételt tettek, valamint A mi kis falunknak azokat a bakis jeleneteit is megmutatjuk, amelyet még nagy közönség nem láthatott!

Balesettel végződött repülős kaland a Barátok közt jubileumi részében

Balesettel végződött repülős kaland a Barátok közt jubileumi, 10 ezredik részében. Gergő romantikus lánykérése a levegőben tragikus fordulatot vett a történetben, amikor a fiú váratlanul rosszul lett és elájult. A lánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy levette Gergő fejéről azt a fülest, amin keresztül a légiirányítóval tud kommunikálni és az ő segítségével megpróbálja letenni a gépet.

Tízezredik epizódjához érkezik ma este a Barátok közt!

Ünnepel a Barátok közt csapata és erre minden okuk megvan, hiszen szerdán láthatják a nézők a sorozat 10 000. epizódját, a páratlan jubileumra több izgalmas és korábban nem látott fordulatot találtak ki az írók. Megmutatjuk, hogyan készültek az izgalmas repülős jelenetek, és ott voltunk a házi ünnepségükön is, valamint csak itt a Fókuszban láthatják az elmúlt évek legjobb bakijait is.

Újabb rekord megdöntésére készül a Barátok közt!

 Az ország legrégebbi, jelenleg is futó sorozatának nézői szerdán láthatják majd a 10000. epizódot, ilyenre korábban a magyar televíziózás történetében még nem volt példa.

Szulák Andrea fondorlatos jósnőként érkezik meg Pajkaszegre!

Aki sikerre és jólétre számít Pajkaszegen, annak bizony meg kell fizetnie az árát. Legalábbis, ha az üveggömb furcsa jövendőmondójától jó hírekre vágynak. A mi kis falunk fondorlatos jósnőjét Szulák Andrea alakítja. Hogy végül miként alakul a jósnő sorsa Pajkaszegen? Aki fél évvel ezelőtt lemaradt, az ma este újra nézheti A mi kis falunk legutóbbi évadának következő részét!

Imádja a nem hétköznapi edzésformákat A mi kis falunk jóképű plébánosa!

Gyúrás, lovaglás, öttusa - igazi sportmániás A mi kis falunk papja. Schmied Zoltán sokszor a szabadban edzi magát, de nem csak a hiúsága miatt!

Veszélyben van Füleki Károly polgármester pozíciója?

Polgármesterválasztás Pajkaszegen, ami sokak szerint testvérháborúvá fajul. A mi kis falunk ma esti részében küzd meg egymással Károly és Kati. De vajon tényleg veszélyben lehet a sorozatban Füleki Károly polgármester pozíciója?

Mutatjuk, hogyan készültek a kihagyás utáni első előadásokra a színészek

Négy hónap szünet után, újra benépesült több fővárosi színház is, legalább is azok, ahol 500 főnél kisebb a nézőtér. Így ismét teltházak előtt lépett színpadra, Hernádi Judit, Molnár Piroska, Szulák Andrea és Gálvölgyi János is. Több színházban is ott voltunk az első előadásokon és megmutatjuk, hogy miként készültek a színészek a visszatérésre.

Újra forognak a kamerák A mi kis falunkban

Pajkaszeg az elmúlt években az ország legnépszerűbb települése lett, úgy, hogy valójában tényleg csak a sorozatban létezik. Mégis van saját oldala, térképe az interneten. Pilisszentléleken a helyiek térképet is készítettek az ide zarándokló tévénézőknek, rajongóknak, hogy könnyen megtalálják a sorozat helyszíneit. Természetesen Teca kocsmája mindent visz, de a kakaós briós szobrot és Gyuri autóját is mindenki látni szeretné. Az új évadig esténként a Fókusz után viszontláthatják kedvenceiket a képernyőn is.

Lovas Rozi a forgatásra, A mi kis falunk eddigi részei a képernyőre térnek vissza!

A pajkaszegiekből sosem elég! Nemcsak az újdonsült anyuka, Lovas Rozi tért vissza a sorozat forgatására, hanem a A mi kis falunk előző epizódjai is a képernyőre minden hétköznap este. Visszanézzük a legemlékezetesebb pillanatokat Gyuriék balhéjától a falu papjának meglepő showműsoráig.

Forgatáson lepték meg a szülinapos Liptai Claudiát

Forgatás közben lepték meg Liptai Claudiát, még a férje is beosont A Tanár című sorozat helyszínére, hogy felköszöntse. A népszerű színésznő műsorvezető és családja szinte egyszerre ünnepli a születésnapját. Megmutatjuk mit kapott a lányától és milyen azt is, milyen vallomással készült.

Újra színpadon - kezd visszatérni az élet a teátrumokba

Vajon izgulnak a színészek, amikor most négy hónap után újra színpadra állhatnak? Mit érezhetnek? Még azért korántsem állt vissza a régi rendszer, de az elvonási tüneteket már tudják kezelni a színházi emberek és persze a nézők is. Nagyon hiányzott már a játék mindenkinek, bár Alföldi Róbert kifejezetten élvezte az otthonlétet. A művészetre pedig szükség van, amit semmilyen járvány nem vehet el.

Eddig nem látott családi fotókat mutatott 60. születésnapján Csuja Imre

Csuja Imre 60 éves lett! A színészt természetesen A mi kis falunk csapata is felköszöntötte, a sorozat forgatásán. A születésnap apropóján a népszerű színésszel felidéztük a gyerekkorát is, miközben eddig nem látott családi fotókat is mutatott nekünk.

Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

A multiplexek is újra várják a nézőket

A kisebb, művészmozik nyitása után egy héttel, tegnaptól a nagy multiplexek is újra várják a mozinézőket. 18 multiplexben, 158 teremben vetítettek ismét filmeket.  A Fókusz stábja tegnap három helyen is ott volt, megmutatjuk, hogy milyen előkészületek után nyitották újra a filmszínházakat és kik voltak az első nézők. 

Szerenád az udvarban - házhoz megy a Budapesti Fesztiválzenekar

Házhoz megy a Budapesti Fesztiválzenekar. Ugyan a közönségnek egyelőre még várnia kell arra, hogy visszatérhessen a koncerttermekbe, de a zenekar tagjai és vezetője szerint is az emberek már ki vannak éhezve az élő zene varázsára, ezért júniusban, fővárosi lépcsőházakban, udvarokon adnak szerenád koncerteket a Fesztiválzenekar kamaraformációi.
Az ingyenes, szerenádszerű hangversenyeket ebben a hónapban, minden vasárnap és hétfő este tartják lakóházak zárt udvarain vagy belső kertekben. A 15 perces előadást az ablakokból, erkélyekről, gangokról hallgathatják a nézők. Fontos a lakók egészségének megőrzése, ezért a minikoncertek nem nyilvánosak, csak az adott ház lakóközösségének szólnak.

Ott voltunk A mi kis falunk ötödik évadának forgatásán

Nem csak a színészek, de az egész stáb jókedvűen kezdett bele ismét a munkába. A koronavírus miatt csak némi késéssel tudták elkezdeni a felvételeket. A szereplők és a kreatív vezető szerint is, hihetetlen gyorsan eltelt az idő a sorozat kezdete óta. A mi kis falunk sikere az elejétől fogva töretlen, és immár az ötödik évadra készülnek.

Exkluzív interjú a két egykori operettszínházi dolgozóval a munkahelyi zaklatásokról

Folyamatos zaklatásokról és megaláztatásokról mesélt több egykori operettszínházi dolgozó is. A Fókusznak exkluzív interjút adott az a két lány, akik csak álnéven mertek nyilatkozni, pedig tanúk és több bizonyíték is alátámasztja, hogy milyen megaláztatásokon mentek keresztül az intézményben.

„Próbáltak minket besározni”

Próbálják őket besározni - ezt nyilatkozta a Fókusznak az Operettszínház egyik volt dolgozója, aki korábban az Indexnek beszélt arról, hogy az egykori ügyvezető igazgató megalázóan, olykor szexuális megjegyzéseket téve beszélt velük. Az Operettszínház főigazgatója ezt politikai támadásnak nevezte. Az Emberi Erőforrások minisztere vizsgálatot indított, azt írták, ha lezárul, tájékoztatják a közvéleményt.

Igazi színházi élményt nyújt a Madách Színház  -online!

Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Szirtes Tamás ezúttal nem színházépületben, hanem a saját otthonaikból készültek a Madách egyedülálló bemutatójára. Ezúttal a színpad a színészek lakása volt, innen közvetítették az előadásokat, amit a nézők élőben követhettek. Az internetre számos színházi előadás került fel a járvány alatt, a két Madáchos produkciót az különbözteti meg tőlük, hogy ezek új bemutatók, amelyek az elmúlt egy hónapban születtek meg. A színház igazgatója szerint, ez világviszonylatban is páratlan vállalkozás.

Lassan újranyithatnak a mozik és a színházak, de a mikéntről még keveset tudni

A teltházas színházi produkciókat és nyüzsgő mozi előcsarnokokat az elmúlt három hónapban üres nézőterek és színpadok váltottak fel, miután a veszélyhelyzet miatt nem engedélyezték a rendezvényeket. Március 11-én este voltak az utolsó előadások. A közönség és a művészek is harmadik hónapja várják, hogy üres nézőterek és színpadok, újra benépesüljenek. A kényszerű zárást követően elsőként a Fókusz stábját engedték be a főváros legnagyobb mozijába, ahol mindig kígyózó sorok álltak a jegypénztáraknál.

Megmutatjuk a Segítség itthon vagyok! eddig még nem látott kulisszatitkait

Színészek rendhagyó helyzetben! Jelmeztár a gardróbszekrényből, a forgatási helyszín berendezése, világítás, sminkelés – a filmezés számos fontos foglalkozását ezúttal egy személyben a színészeknek kellett megoldaniuk. Megmutatjuk a hétvégi befejező rész előtt, a Segítség itthon vagyok! című karantén sorozat, eddig még nem látott kulisszatitkait.

Szabó Győző és Molnár Áron csapata már több ezer meleg ételt osztott ki

Szabó Győző és Molnár Áron verbuválta össze a csapatot, akikkel már több, mint 2000 adag meleg ételt készítettek. Beindult a mozgalom, amiben valaki bevásárol, főz és kiszállít. Szabó Győző is beállt a konyhapult mögé vagy épp motorra pattant, hogy besegítsen az ételek kiszállításában.

72. születésnapján köszöntöttük Gálvölgyi Jánost

Otthonában látogattuk meg Gálvölgyi Jánost a 72. születésnapján. A népszerű színész két és fél hónapja csak a családjával találkozott, most meglepetés vendégeket is vittünk neki. Hogyan élte meg a bezártságot és mit szólt a váratlan ajándékhoz, megmutatjuk.
Ide kattintva megnézheted, hogyan lepték meg Gálvölgyit színésztársai.

Kifogyhatatlan jókedvvel élik hétköznapjaikat a Segítség! Itthon vagyok! szereplői

Továbbra is kifogyhatatlan jókedvvel élik hétköznapjaikat a Segítség! Itthon vagyok! szereplői. Kerekes József hangulatát a hetekkel korábbi bokatörés sem szegte, így ünnepelte a héten a születésnapját. Korábban már láthatták, hogy a sorozat színészei az otthoni forgatások kreatív kihívásai mellett, az elmúlt két hónapban a legszívesebben kertészkedéssel töltötték a szabadidejüket.

Geszti Péteréknél igazi családi élet váltotta fel az őrült tempót

Van az a pont, amikor az ember akkor érzi magát a legsikeresebbnek, amikor lesz ideje rendesen a családjával foglalkozni. Geszti Péter talán még sosem élte át azt, amire most a koronavírus járvány kényszerítette. Otthon maradt, vagy ahogyan ő fogalmaz - az Édenkertbe került és az állandó pörgést felváltották a boldog családi hétköznapok. De egy olyan kreatív elmének, aki ráadásul állandóan csak ötletel, biztos, hogy erős váltás - viszont még a munkáira is csak jó hatással volt.

KLIPPREMIER A FÓKUSZBAN! Íme Geszti Péter feat. Káté: Neó című dalának klipje >>>

Hevér Gábor már várja, milyen új poénokkal színesíthetik az Árpád TV legújabb adásait

Újabb vicces karantén szülői értekezlet, a Segítség, Itthon vagyok sorozat most vasárnapi részében, amiben Petya születésnapját is rendhagyó módon ünneplik majd meg.

Rendhagyó anyák napja Wossala Rozinával és Mautner Zsófival

A hatósági karantén után, rendhagyó anyák napja Wossala Rozináékkal. Rozina is csatlakozott a sztár chefek akciójához, Mautner Zsófival és 18 társukkal fogtak össze és 1000 élelmiszercsomagot juttattak el hétvégén a rászoruló édesanyáknak és kórházi dolgozóknak.

Az életben is egy párt alkot a Segítség! Itthon vagyok! sztárpárja

Vajon mennyire lehet fura, ha két olyan ember csókolózik premier plánban, akik a valóságban is együtt vannak? Rá kell vajon játszani, vagy megy minden simán, mint otthon, csak épp sokan nézik őket? Vanda és Petya között nem filmes csókok csattannak el, hiszen Martinovics Dorina és Szatory Dávid nem csak a történetben alkotnak egy párt. Azt mondják, számukra egyáltalán nem jelent problémát egy előadásban vagy filmben szerepelni, sőt.

Karantén disco Liptai Claudiáéknál!

A színész, műsorvezető - aki imád táncolni - ismét egyedi videóval lepte meg rajongóit. A férje, Pataki Ádám segített neki ebben, aki hol biztonsági őrként, hol pedig lemezlovasként vette ki a részét a rendhagyó buliból, ahol a DJ pultot a vasalóasztalon rendezték be. Claudia igazán csinosan érkezett a partyba, ahol nem csak táncolt, de részleteket is énekelt a kedvenc slágereiből.

Három ufóvideót hozott nyilvánosságra a Pentagon

Három hivatalos ufóvideót hozott nyilvánosságra a Pentagon, a közleményük szerint ezeken azonosítatlan légi jelenségeket mutattak be. A felvételek 2004-es, illetve 2015-ös gyakorlórepülések során készültek, amelyekről korábban is szivárogtak ki információk, de hivatalosan csak most erősítette meg az amerikai védelmi minisztérium.

A Segítség! Itthon vagyok! színészei egyszerre szereplők, világosítók és stylistok

Elfoglaltság és munka az otthon ülő színészeknek, különleges fejlesztés a magyar televíziózás történetében. A Segítség! Itthon vagyok! című karanténsorozat most vasárnap este is folytatódik az RTL Klubon. A 19 fős színészcsapat rendkívül lelkesen vágott bele a forgatásba, mivel sokszor saját élethelyzeteiket kell eljátszaniuk.

Spoilerveszély! - Így értek véget a Bátrak földje szereplőinek kalandjai

A történet lezárásával, meglepő és boldog véget értek a Bátrak földje szereplőinek kalandjai. A január elsején indult kosztümös telenovella befejező részét csütörtökön este több mint 700 ezren nézték végig. A főszereplők mindannyian azt mondták, hogy pályájuk egyik legfontosabb időszaka zárult le. Az utolsó jelenet felvételét követően kíváncsiak voltunk, hogy milyen érzésekkel fejezik be ezt a hatalmas munkát.

Az RTL rendhagyó vígjátékában új oldaláról ismerhetjük meg a szereplőket

Vasárnap este folytatódik a vidám karantén sorozat, ami nagy sikerrel debütált múlt hétvégén az RTL-n. A mi kis falunk alkotóinak rendhagyó vígjátékában ezúttal is új oldalukról mutatkoznak be a szereplők, és Bata Éva jóga órájára is benézünk majd. A Segítség! Itthon vagyok! következő része vasárnap 19:20-tól látható az RTL-n. 

Érzelmi hullámvasúton a Bátrak földje nézői a befejező rész előtt

A Bátrak földje főszereplőivel beszélgetett a telenovella lehetséges befejezéseiről a Fókusz stábja. A szerelemi négyszög szereplői azt tapasztalják, hogy a nézők két nagy táborra szakadtak.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet szülte az RTL legújabb műsorait

Vasárnap este debütál A mi kis falunk csapatának új alkotása, a Segítség, itthon vagyok című vígjáték első része. A Fókusz Plusz után kezdődő Made in karanténban például Szabó Győző is dönt arról, ki nyeri saját videójával az egymillió forintot!

Karanténlét vígjátékba csomagolva

A valóság ihlette, de profi alkotók és színészek mutatják meg, hogy milyen a karanténlét egy tökéletes vígjátékba csomagolva. Az RTL új sorozatában, a Segítség! Itthon vagyok! c. műsorban - többek közt - A mi kis falunk szereplőit láthatjuk olyan szituációkban, amilyenben ezelőtt, még biztos, hogy nem.

Liptai Claudiát gimnáziumi matektanárként láthatjuk!

A Tanár című sorozatban egy szigorú matektanárnőt varázsoltak Liptai Claudiából! A számtalan szerep mellett mégis az anyaság a legfontosabb és a legnehezebb számára, de ezt most otthon a házi karanténban is tökéletesen hozza. Jönnek a kulisszatitkok a sorozat forgatásáról és a való életből is!

Fókusz Anno: Nagy Ervinnél jártunk

Az egyik legsármosabb és legfoglalkoztatottabb magyar színész, aki után bomlanak a nők, s akiről már vasárnap óta azt is tudjuk, hogy remekül énekel. És robotnak sem utolsó. A Fókusz Anno rovatunkban ma 2009-ig utazunk vissza az időben.

Osztrák színész is szerepelt a Bátrak földjében!

Minden szempontból hatásos időutazás a Bátrak földje c. sorozat, ami remekül megmutatja azt is, hogy a szerelmek, drámák vagy épp lelki vívódások mindig is az életünk részei voltak. Ezt viszont feldolgozni és megmutatni egy kosztümös napi sorozatban igen komoly feladat a színészeknek és a készítőknek is. A sorozat lassan végét ér, de mi történik még addig?

A mi kis karanténunk


szerző:
2020.04.09. 19:05
A mi kis karanténunk

Pajkaszeg lakói is vesztegzár alatt várják a nyarat. A falu polgármesterét alakító Csuja Imre kertészkedik és a digitális oktatásban is részt vesz, verseket mond diákoknak. Gyuri és a sportos pap, vagyis Lengyel Tamás és Schmied Zoltán is edz az önkéntes karanténban, de hogyan hasznosítja magát a sikersorozat egyik közmunkása és két bombázója? Ripli Zsuzsi és Erdélyi Timi is megmutatja hogyan éli ki kreativitását a kényszerszünetben.

Az előkelő eljegyzési bálon ármányból és izgalmakból sem lesz hiány!

Kamarazenekar, elegáns báli ruhák, különleges maszkok, tucatnyi statiszta – így készült a Bátrak földje csapata az előkelő eljegyzési bál felvételére.

Szabómestert alakít Lakatos Márk a Bátrak földjében!

Piperkőc szabómestert alakít a Reggeli műsorvezetője a Bátrak földjében. Lakatos Márk boldogan vállalta felkérést, és persze hogy saját ötleteivel is bombázta a stábot. Az extravagáns szabó élvezettel lubickol bizalmi állásában és elég gyakran próbára is teszi az urak és hölgyek idegeit és ízlését munka közben.

Pajkaszeg papja páratlan produkcióval zárta a sikersorozat negyedik évadát!

A Fókusz riportjából kiderül, hogyan vették fel A mi kis falunk  jóképű plébános zenés-táncos showját. Hogyan tanulta meg a koreográfiát és a dalt a jóképű János atyát alakító Schmied Zoltán?

Mit keresnek a pajkaszegi közmunkások Budapesten?

A pajkaszegi közmunkások Budapesten! A mi kis falunk csapata most először forgatott a fővárosban, több helyszínen is. Otthon hagyták a jól ismert ruháikat, zakót húztak és így vágtak bele a nagy kalandba. Matyi, Baki és Szifon eleinte kicsit elveszettnek érezték magukat a fővárosban, rácsodálkoztak a nagy nyüzsgésre. A kora reggeli forgatagban idővel egyre többen ismerték fel a színészeket, többen messziről szóltak oda nekik. Az alkotók A mi kis falunk negyedik évadában minden korábbinál többet forgattak a jól ismert falun túl.

A legemlékezetesebb pillanatok Pajkaszeg életéből

A mi kis falunk idei évadának szombati záróepizódja előtt most visszatekintünk a legjobbakra. A pap csókjától, a fura jósnőn át a közmunkások világsztárságáig.

Tovább bonyolódnak a szálak a Bátrak földje következő részében

Egymást váltották az érzelmes és a drámai fordulatok a Bátrak földje sorozatban. Bár a nézők közül sokan reménykedtek, hogy valami az utolsó pillanatban közbejön, de végül Eleket mégis felakasztották a telenovellában. Mindeközben a Rokocai kastély lakói már az eljegyzési bálra készülnek, amit beárnyékol a bárónő váratlan rosszulléte, így bonyolódnak tovább a szálak a ma esti Bátrak földjében is.

Az összedőlt ház kulisszatitkai és az évadzáró epizód meglepetései

Meglepő véget ért A mi kis falunk legutóbbi része, amikor Erika és Gyuri újabb vitáját követően a falu macsója mérgesen becsapta a kocsi ajtaját, aminek következtében összedőlt egy ház. Hogy ezt, miként tudták megcsinálni az alkotók, megmutatjuk. A sorozat évadzáró részében – ahogy már megszokhatták a nézők – számos meglepetés várható, előzetesen például már az is tudható, hogy a Pap egy meglepetésre készül, valamint Erika és Gyuri viszonya szintet lép, de hogy hova, az most szombat este derül majd ki.

Stoki segítséget kap a nyomozáshoz, de nincs sok köszönet benne

Észkombájnok csúcs-találkozójának lehetünk szemtanúi A mi kis falunkban. Az a helyzet, hogy Pajkaszeg és Pajkarét polgármestere az úton sem fér meg egymás mellett, persze, hogy állandóan találnak egymáson ütközési felületet. A két problémamegoldó rendőr pedig ezekben a helyzetekben csillogtathatja meg csak igazán a tudását. A sorozat színészei lubickolnak az ilyen jelenetekben.

A Bátrak földje az egyik legdurvább epizódjához érkezik!

Gyűlnek a vészjósló felhők, Rokoca felett. A Bátrak földje mai része számos drámai és felkavaró fordulatot tartogat a nézőknek. A sorozatban izgatottan készülnek a nagy napra a képzeletbeli város lakói: a főtéren már áll az akasztófa, amit Elek betyárnak ácsoltak, közben pedig a templomban az általa meggyilkolt szolgabíró búcsúszertartást tartják.  Ezek az események nem csak a történetben, hanem a stáb életében is igazán fontosak voltak.

Lánykérés a Bátrak földjében

Váratlan romantikus fordulat a hétfő esti Bátrak földjében, miután a zsandárhadnagy Bécsben lepi meg a bárókisasszonyt.

A felismerhetetlenségig eltorzult A mi kis falunk közmunkásának az arca

A felismerhetetlenségig torzult az arca A mi kis falunk közmunkásának. A Molnár Áron által alakított szódásüveg szemüveget viselő Matyiról senki sem tudta, hogy ennyire allergiás. A Fókusz riportjából az is kiderül, hogy hogyan dolgozták át a sminkmesterek több óra alatt a színész arcát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való